صفحه 35 از 82 نخستنخست ... 25333435363745 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ChapDAST نمایش پست ها
    بچه ها گلداتو چیف کنن
    من کلا حرفی ندارم حق کاملا با شماست چپ دست جان ! البته با این اظهار نظر فصیحانه ات مطمئن نیستم واقعا چپ دست باشی شاید دست چپ و راستت رو نمیدونی کدومه !
    خوش باشی و شاد تو زندگیت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط life_4_ever نمایش پست ها
    احتیاج به سن دوست ما نیست همینجوری بازی نکنی بهتزه..یه جماعتی و خوشخال می کنی. نمی دونم چند وقته داری دژکوب بازی می کنی، اصن نمی دونم کجاها بازی کزدی..واسم مهم نیست..چون فرقی در نوب بودنت نداره، چون هنوز نمی دونی دژکوب چیه
    میدونی؟؟نه.فک می کنی دژکوب یعنی مولتی بازی.. یعنی این اکانت و بخری اون اکانت و بخری. خودمنیم کل سایدتون چند تا پلیر داره؟؟بشمرم یا میشمری؟ دوست ما تازه این سرور یه اکانت ما ملحق شده ولی سابقه ای که پشتش هست از کل سایدتون بیشتره

سابقه منم میخوای بدونی؟؟
    من و با اکانت guns.4.war میشاسن می تونی از هرکی دوست داری بپرسی..البته باید کلاسیک باز باشه میدونی چیه؟! تا حالا بازی کردی که نه؟؟
    --آرمان

تعریف میخوای کنی از دوستت یا تخریب؟من متوجه نشدم گفتی سابقه ای که پشت دوست شما هست؟سابقه های شما تو پشتتونه؟
    بحث مولتی و این چیزا هم نکن هیچیت به ما نمیخوره.بیگ همر سرور بدون هیچ مولتی و پوشی یا غارتی از اکانت ش غ اومد بیرون هیچ پلیری هم نه اندازه اون همر داشت نه چیزی.البته هضم کردن اینکه چطور میشه با رنک پایین و بدون غارت اونجور همر ساخت برای شما سخته .نکته اخر این اسمی که شما گفتی ما که تو اسپید و سرورهای قدیم یادمونه فارم بود تقریبا.
    جواب نمیدم دیگه اینم جواب دادم برای این بود دیدم شما زیاد تو پشتتون چیزی هست.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 7 پست

در صورت مشاهده هر گونه فعالیت تبلیغاتی از سوی اکانت ها ، بلافاصله پست حذف شده و بسته به محتوای تبلیغات اکانت خطاکار مجازات خواهد شد.

لطفا رعایت فرمایید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    تعریف میخوای کنی از دوستت یا تخریب؟من متوجه نشدم گفتی سابقه ای که پشت دوست شما هست؟سابقه های شما تو پشتتونه؟
    بحث مولتی و این چیزا هم نکن هیچیت به ما نمیخوره.بیگ همر سرور بدون هیچ مولتی و پوشی یا غارتی از اکانت ش غ اومد بیرون هیچ پلیری هم نه اندازه اون همر داشت نه چیزی.البته هضم کردن اینکه چطور میشه با رنک پایین و بدون غارت اونجور همر ساخت برای شما سخته .نکته اخر این اسمی که شما گفتی ما که تو اسپید و سرورهای قدیم یادمونه فارم بود تقریبا.
    جواب نمیدم دیگه اینم جواب دادم برای این بود دیدم شما زیاد تو پشتتون چیزی هست.
    اون شخص اون موقع شما می پرسیدین چجوری میشه هیرو ساخت (آخ آخ ببخشید یادم نیود الانم بلد نیستی اخه 3.6 نمی دونی چیه) واسه ملت امثال نوبی مث شما اینسرت می کرد.
    پسر یه سنت نمی خوره اسم اکانت ما...شما با همین سرور اسپید و بیگ همرتون حال کن..سایقت خراب میشه.آفرین پسر همه چیز دون...که همه چیو میدونه..می دونه قراره اونجا بخوره...می دونه قراره قلان بشه، اما حال نداره
    اینکه غارت نمی کنی نشانه نوب بودن شماست، البته نه به اندازه نوبی دوستاتون که مولتی غارت می کنن، تا مولتیاشون میزنم غارتشون میاد پایین..لووووووول
    بیاین مولتی من و بزنید....ندارم ولی ))))))))))
    جدایی طلب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    .
    کلا حرف درست درمونی تو حرفات نبود که بخواد نقل قول بشه !
    با تو کل کل و برد و باخت واسه ما باخته خدا ماها رو برا جنگ با کوچیکا نساخته عمو جون
    بوس بوس از بغل برو گلگیر بوگاتیمون نزنه پاره پورت کنه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آقا تاپ 10 خیلی بالا پایین داشته
    یه نفر نیست لینک بده ببینیم چی شده!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    کلا حرف درست درمونی تو حرفات نبود که بخواد نقل قول بشه !
    با تو کل کل و برد و باخت واسه ما باخته خدا ماها رو برا جنگ با کوچیکا نساخته عمو جون
    بوس بوس از بغل برو گلگیر بوگاتیمون نزنه پاره پورت کنه
    عمویی ببینمت؟توبرو اول کلاس اول دبستان بعدش بگو فقط بلدی از5بشماری تا 2))) ببین من رفاقتی بهت یاد می دم
    ببین
    بگو
    10 ر و ز
    9 ر و ز
    8 ر و ز
    7 ر و ز
    6 ر و ز
    5 ر و ز
    4 ر و ز
    3 ر و ز
    2 ر و ز
    اینجاراتوجه کن خیلی مهمه هااااا
    1 ر و ز اینجاباید یک طوری بشه)))))))))))))))
    همین دیگه 1بلدنیستی)))))))))
    باشد تارستگاری

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    عمویی ببینمت؟توبرو اول کلاس اول دبستان بعدش بگو فقط بلدی از5بشماری تا 2))) ببین من رفاقتی بهت یاد می دم
    ببین
    بگو
    10 ر و ز
    9 ر و ز
    8 ر و ز
    7 ر و ز
    6 ر و ز
    5 ر و ز
    4 ر و ز
    3 ر و ز
    2 ر و ز
    اینجاراتوجه کن خیلی مهمه هااااا
    1 ر و ز اینجاباید یک طوری بشه)))))))))))))))
    همین دیگه 1بلدنیستی)))))))))
    باشد تارستگاری
    خوش تیپ یه نون و نمکی بین ما بوده تو سرور 7 خودت رو داخل نکن از کنار برو آفرین
    مانی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    خوش تیپ یه نون و نمکی بین ما بوده تو سرور 7 خودت رو داخل نکن از کنار برو آفرین
    مانی
    دادا تو خبر نداری من اون وسط کارم )))))))یکم صبوری کن فعلا کارزیاد بالاخره تموم می شه

پ.ن:مانی کاری که با اشکان فلانکر کردیم قول می دهم باهات تواین سرور می کنم می دونی که؟ خدانکنه بخوام کاری بکنم هرچی باشه خودت یک سال بازی من روی lamsterدیدی
    ویرایش توسط Ali Chiefer : 09-09-2014 در ساعت 03:07 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    دادا تو خبر نداری من اون وسط کارم )))))))یکم صبوری کن فعلا کارزیاد بالاخره تموم می شه
    خوش بگذره بهت
    کلا سعی کن کاراتو زودتر تموم کنی میترسم دیر تموم کنی فقط آباده های شمال غرب نیرو داشته باشن
    4تا شبه پلن هم از شمالغرب ببینیم راضی هستیم خیلی سرور فانی شده

صفحه 35 از 82 نخستنخست ... 25333435363745 ... آخرینآخرین