-

نوشته اصلی توسط
big hammer
به به به
ببین من نبودم چه خبر شده
اقا انقد به شمال غرب گیر ندید دییییگه
اخه چند نفر به دو نفر
نگا نکنین شمال غرب اکانت زیاده مهم پلیره که کارو و سهیل زحمتشو میکشن که تازه اونم کارو که همش نیست باشه ام لانچ نمیکنه
میمونه سهیل
اونم که در جریان نیست کلا
بابا نامردا تک به تک بیاید اینا همتونو حریف میشن :دی
شمال غرب یکپارچه اس دیگه کارو سهیل باهم یکپارچش کردن
ارش جان من برای تک تک پلیر های این سرور از جمله King Se و اکانت Life for ever و ... احترام قایلم ... اینجا بازی هست و همه با هم دوستیم ... همشونم دوست دارم هر دشمنی هست مال تو بازی هست و بس ... همه ی اکانت ها شخصیت دارند برای خودشون همه قابل احترام هستن ...
یک ساید برای این به فنا میره که یک سری ادم بی شخصیت که شخصیت خودشون رو تو زندگی واقعیشون میان تو بازی به نمایش میزارن و به هم بازی های خودشون خیانت میکنن و قوانین همین بازی سادرو زیر پا میزارن مثل شما توش باشن ...
من سرمو میدم ارمان با علی کینگ اس ای فحش و فحش کاری میکردن میومد مثلا یکیشون کتیبه میداد یه ساید دیگه ...
اسمی از شما برده نشده پس شمام اسمی از من نبر ...
اتفاقات تو ساید هم به خود ساید مربوطه ... اگر کل ساید دستمه واسه اینه که پلی هایی مثل شما که بهشون میگم ( جوجه رنگیای ناز توجعبه ) زود میمیرین چون تازه کارین و تو جوین :دی
حالا دیگه بیشتر ازین برات تایپ نمیکنم در حد خودت وقت میزارم ...
یا علی
سهیل
ن . پ
همه من رو به عنوان یک پلیر برای جنوب غرب میشناسن این سرور هم جنوب غرب ثبت نام کردم ...
منو کارو 4 5 تا سرور فقط همدیگرو 0 کردیم ... ولی دوستی بیرون بازی هست ... من 3 4 روزی برای اتحاد به جنوب غرب نامه زدم چون 4 روز دیر اومده بودم اکانتم رنکش 2 هزار بود کسی جواب ناممو نمیداد منم اولین دوستی که دیدم رفتم کنارش ده زدم توی ساید دیگه ...
بعد فهمیدم ارمان تموچین اس ای هست ... بعد فهمیدم ممد ان ای هست ...
اگر زود تر میفهمیدم شاید یه ساید دیگه بودم ... ولی سایدی که میرم تا اخرش برای اون ساید بازی میکنم نه مثل جوجه رنگی 
م خ
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
کم آوردن یعنی لیدر یه منطقرو به هیچ حساب نکنی بهشون بر بخوره بیان گزارش بدن به مولتی هانتر بگن آغا اجازه کارو چپ دست مارو به هیچی حساب نمیکنه اون بنده خدام 1 ساعت بازداشت کنه اکانت رو که ج.غ زیاد اعتراض نکنن بابا صادق صمدی خفن بابا پلیر بابا کسی که کاظم جیا تورو میشناسه تو چقد شاخی آخه : )))))) بابا پلیر 1 ایکس ایران بابا کسی که رضا انمی میشناستت : ))))) اینا خودشون چی بودن که اوسطوره ی تو شدن خدا بهمون رحم کنه لیدر کلتون تو عمرش فوش نشنیده بود اون روز 2 کلمه یادش دادیم میگفت بی تربیت اینای که میگی چه هست ایششششش مامانم اینا : ))))))
یا حسین چقدر بابا:دی
فازت چیه عزیزم:دی
گزارش کیه منو با کی اشتباه گرفتی کارو خودتی؟ چی زدی؟:دی
-

نوشته اصلی توسط
partizan
دوستان آب یخ بزنید ! زیتون هم خوبه ! نه نه زیتون گرونه مجبورمیشید اکانتتون رو بفروشید باز ! همون آب یخ خوبه
اول یه تشکر از سهیل پریزدنت صرفا به دو دلیل یکی اینکه پلنی که کسه دیگه تر زده بود توش رو اومد گردن گرفت !
دوم جنبه شوخی وکل کل تو فروم داره
خوب میرسیم به بحث شیرین دوستان شیرین سخن دیگه !
1-دوستان یه سری پست تو این فروم بود مربوط به دیشب که آی فردا پلن میزنم ! خبری در راه هست ! از اینا تا اتک ها نشست کلا پاک شد ! این سرعت و دقت رو تو بازی داشتید الان مسابقه کی بود کی بود من نبودم بازی نمیکردید !
2- مورد بعدی تاپ لیدر جان به پلنرت سلام برسون و همیشه هماهنگ کن همه چا با هم برید بازی کنید فقط مواظب باش توپت دیگه تو زمین جنوب شرق نیوفته قربون پسر .
3-اسم اکانت میخوای؟ گفتم معمولا اول اسم اکانت خودشون رو میدن بعد اسم اکانت میپرسن
کلا هم بازیه جدی نگیرید ! آقای گشادپوریان هم جدی گرفت وضعش شد این
والا اسم اکانت همه مشخصه عزیزم تو اسم بگو
-

نوشته اصلی توسط
big hammer
به به به
ببین من نبودم چه خبر شده
اقا انقد به شمال غرب گیر ندید دییییگه
اخه چند نفر به دو نفر
نگا نکنین شمال غرب اکانت زیاده مهم پلیره که کارو و سهیل زحمتشو میکشن که تازه اونم کارو که همش نیست باشه ام لانچ نمیکنه
میمونه سهیل
اونم که در جریان نیست کلا
بابا نامردا تک به تک بیاید اینا همتونو حریف میشن :دی
شمال غرب یکپارچه اس دیگه کارو سهیل باهم یکپارچش کردن
حیف که این همین کارو نگذاشت وگرنه روزی که اون طوری نامه دادی الان داشتم توی نان کپ های نداشته ات دف می زدم
حیف فقط!!!
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
حیف که این همین کارو نگذاشت وگرنه روزی که اون طوری نامه دادی الان داشتم توی نان کپ های نداشته ات دف می زدم

حیف فقط!!!
:دی خشم علی چیفره ها:دی
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
اینم از طرف یکی از دوستان:
سلام خدمت همه دوستان دژکوبی
در رابطه با اتک شمال غرب که باعث شد یه سری محافظ کتفشون در بره
و این دوست شکسته بندمون بزحمت بیفته
لازم بود چون اکانت فروم نداشتم به آقا نیما زحمت بدم
دوستان اتک بنده دادم
از اونجایی که خیلی* نوب هستم و تازه دژکوب شروع کردم
بدون مشورت با لیدرهای محترم شمال غرب دمپایی هامونو زدیم رفت خیلیم حال داد:دی*
بنده اینجا رسما از اون محافظ آیی که دست بالشون شکسته عذرخواهی می*کنم
بذارین به حساب نوب بودن و تازه کار بودن
الان مشکلتون حل شد؟؟؟
یا بازم بگم
آقا من نوب شما مولتی* مگا پرو پلیر :دی*
شما سالار دژکوب ایران
شما قهرمان
فک کنم دیگه کافی* باشه دیگه :دی*
برای همتون آرزوی موفقیت می*کنم هم تو بازی هم در زندگی* واقعیتون
یا علی* مدد
کوچیک همه ابوالفضل
داداش ابولفضل گل.حاجی از تو بعیده بیای جواب بدی به چند تا بچه که چرا زدی و ...داداش کسی که بازیکن باشه تورو باید بشناسه.تو هر کاری بخوای تو دژکوب کردی بذار اینا خوش باشن با بازیشون.اینا یه 7و8 تا سرور دیگه بازی باید کنن بد بیان زیر دست کسایی مثل تو تازه بشینن دف بسازن.عشق کردی یکم بخندی و حال کنی بذار اینا هرطور دوست دارن فکر کنن.جوابشون نده داداش زشته مگه هم سطح تو هستن .یه شمال غرب یه ابولفظل اتکر.یه دونه ای داداش
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اقا سهیل وعلی اقا چیفر و اقا ارش دوستان بیخیال بحث گذشته بشید.گذشته ها گذشته.لطفا بحث قبل نکنید هرچی بود تموم شد رفت.دمتون گرم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه دوستان گلم
من هم هستما یه نوووووووب تو شمالغرب
نه پلنرم نه پلیرم نه دفساز نه همر ساز من یک نووووب ام 

اما سرور خووبی بود کنار دوستان گلم
ای کاش برخی از دوستان زیر تو سرور بودن میخندیدم
شمال شرق: علی 3پیج -- مهدی اورجینال -- حاج قدیر
جنوب شرق: کاظم جیا -- کیوان کینگ -- دکتر مهرداد -- یاشار
جنوب غرب: رضا انمی -- ویسکرها -- مجتبی ماتریکس
شمالغرب هم که معلومه کیا بایستی بودن:
فرشید پاستیل -- ناصر ور ولف -- حاج احمد -- محمدرضا اسکای -- بروبکس هخامنشی و...
اما سرور جذابی نیست چوون گیر و گورش خیلی زیاده
من از مولتی پرسیدم باهات ایپی مشترک نیستم؟؟ واسم سوال بود با کیا ایپی مشترک نیستم
ایشالا دوستان گلم سرور خوبی داشته باشن و هرکی 100 کرد مهم نیست چووون دور هم جمع شدیم بخنیدم و بس
ونکته مهم اینه که الان کل پلیرها سرور کمتر از 200 نفرن و سرور سوتوکوره و این کارو بی مزه و بی انگیزه کرده
شاید سرورهای بعد بهتر شد
-
این بازیکن شب که خوابیدم کپش 15 گندمی بود !
اصبح 15 گندمی نبود دیگه !
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سهیل عزیزم احترام با عرض خا..... فرق میکنه پسرم
جو نگیرتت خوشکله بابا اره تو کارو سابقه زیاد دارید اخه فارم بودناتونم رو سابقه حساب میکنید
از اینکه انقد صادقانه میگی این یه بازیه نباید جدی گرفتش خوشم میاد ولی اینکه انقد جدی گرفتیشو مثل بنز داری پول میریزی توش در تعجبم واقعا نمیدونم کدوم حرفتو باور کنم
اینی که میگم مدرک دارم براشا عزیزم حرف مفت نیست پسرم
هیچوقت نامه ای که اول بازی بهم دادی رو فراموش نمیکنم (سلام داداش من از جونوب شرق اومدم شمال غرب بازیرم دیر شروع کردم میشه خواهش کنم پوشم کنی هرچی خواستی بهت میدم گلدم لازم داشتی بگو)
اقا ما جوجه رنگی ما فنچ اصلا خوبه ولی من رو راستم نه دورو
چند روز پیشا رو اکانتت بودم دیدم چقد نامه پوش داده بودی واسه شارژ جنگ یونیک چی شود قرار بود خودت با مولتیات شارژش کنی که
ایشلا ایندفه اومدم نبینم از این نامها