-
دوستان آب یخ بزنید ! زیتون هم خوبه ! نه نه زیتون گرونه مجبورمیشید اکانتتون رو بفروشید باز ! همون آب یخ خوبه
اول یه تشکر از سهیل پریزدنت صرفا به دو دلیل یکی اینکه پلنی که کسه دیگه تر زده بود توش رو اومد گردن گرفت !
دوم جنبه شوخی وکل کل تو فروم داره
خوب میرسیم به بحث شیرین دوستان شیرین سخن دیگه !
1-دوستان یه سری پست تو این فروم بود مربوط به دیشب که آی فردا پلن میزنم ! خبری در راه هست ! از اینا تا اتک ها نشست کلا پاک شد ! این سرعت و دقت رو تو بازی داشتید الان مسابقه کی بود کی بود من نبودم بازی نمیکردید !
2- مورد بعدی تاپ لیدر جان به پلنرت سلام برسون و همیشه هماهنگ کن همه چا با هم برید بازی کنید فقط مواظب باش توپت دیگه تو زمین جنوب شرق نیوفته قربون پسر .
3-اسم اکانت میخوای؟ گفتم معمولا اول اسم اکانت خودشون رو میدن بعد اسم اکانت میپرسن
کلا هم بازیه جدی نگیرید ! آقای گشادپوریان هم جدی گرفت وضعش شد این
-
روزی مریدان همی گرد شیخ حلقه زدندی گفتند یا شیخ در بلاد جنوب شرق اکانتی هست مادام العمر (life 4 ever)
هر شباهنگام که ما پیژامه و زیر پیراهن خویش را پوشانیدنی و به قصد جمع آوری قوت لایموتی !(زدن گندم از ناتار) از سرای خویش زدندی ! ایشان با بوگاتی خویش آمدندی و سرای ما را علامت سوال نمودنی ! (صفر شدن ده ) و ما مجبور شدندی شب را در کنار خرسها و کفتارها در آباده ها و سرزمین متروکه بگذرانیم و حتی برای قضای حاجت شباهنگام جرات بلند شدن از روبروی مونیتور را نداریدنی !
شیخ نیش خود را تا بناگوش باز نمود و تبسم ملیحی نمودنی و دست چپ خویش (شیخ چپ دست بودندی )را تا آرنج در بینی فرو بردندی و گفتند ویرانه اش کنید سرایش را فقط به من نشان دهیدش !
بعد از آنکه شیخ اکانت را دیدندی همچون جوجه کلاغ خیس خورده ای بر خود لرزیدنی مریدان جویا شدند ای شیخ چه بر شما عارض گشت !
شیخ بصورت کلاغ پر بدنبال بوگاتی روانه شدندی به امید آنکه بوقی بر ایشان روانه شدندی و با فریادهای بلند نمیدانم نمیدانم از سرور c3 به سرور پرورش پو روانه شدندی و در افق محو شدندی !
مریدی احمق که در آن روزگار گشاد پوریان نامیده میشد با بلاهت خویش گمان برد که حمله با اکانت نمیدانم چاره کار می باشندی ! و حاصل این شد که مشاهده کردندی !
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
دوستان آب یخ بزنید ! زیتون هم خوبه ! نه نه زیتون گرونه مجبورمیشید اکانتتون رو بفروشید باز ! همون آب یخ خوبه
اول یه تشکر از سهیل پریزدنت صرفا به دو دلیل یکی اینکه پلنی که کسه دیگه تر زده بود توش رو اومد گردن گرفت !
دوم جنبه شوخی وکل کل تو فروم داره
خوب میرسیم به بحث شیرین دوستان شیرین سخن دیگه !
1-دوستان یه سری پست تو این فروم بود مربوط به دیشب که آی فردا پلن میزنم ! خبری در راه هست ! از اینا تا اتک ها نشست کلا پاک شد ! این سرعت و دقت رو تو بازی داشتید الان مسابقه کی بود کی بود من نبودم بازی نمیکردید !
2- مورد بعدی تاپ لیدر جان به پلنرت سلام برسون و همیشه هماهنگ کن همه چا با هم برید بازی کنید فقط مواظب باش توپت دیگه تو زمین جنوب شرق نیوفته قربون پسر .
3-اسم اکانت میخوای؟ گفتم معمولا اول اسم اکانت خودشون رو میدن بعد اسم اکانت میپرسن
کلا هم بازیه جدی نگیرید ! آقای گشادپوریان هم جدی گرفت وضعش شد این
والا اسم اکانت همه مشخصه عزیزم تو اسم بگو
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
والا اسم اکانت همه مشخصه عزیزم تو اسم بگو

علی جان این یارو پر* ریزان اصن تو باغ نیست : )))) اصن نمیدونه من کیم فک کنم بازیکنه فرومه میاد تو فروم فقط : ))) ولش کن .
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
علی جان این یارو پر* ریزان اصن تو باغ نیست : )))) اصن نمیدونه من کیم فک کنم بازیکنه فرومه میاد تو فروم فقط : ))) ولش کن .
به به جناب تاپ لیدر خوب هستید؟
سلامتید؟
پلنرتوون خوبن؟
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1644
اینم لینک اکانت یا شیخ
میخوای هماهنگ کنم بیای یه فیدر بزنی از اکانت ما وجدانا به کل سابقه دژکوبیت میارزه ! فقط خودت بزن ! کاتا ها رو هم جلو جلو زدی خیالی نیست
-

نوشته اصلی توسط
partizan
به به جناب تاپ لیدر خوب هستید؟
سلامتید؟
پلنرتوون خوبن؟
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1644
اینم لینک اکانت یا شیخ
میخوای هماهنگ کنم بیای یه فیدر بزنی از اکانت ما وجدانا به کل سابقه دژکوبیت میارزه ! فقط خودت بزن ! کاتا ها رو هم جلو جلو زدی خیالی نیست

عزیزم چند سالته ؟؟ بالای 20 بودی من دژکوب دیگه بازی نمیکنم همین چن روز پیش دیوارت کردم سوپر پلنر عجب رووییی داری : )))))
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
عزیزم چند سالته ؟؟ بالای 20 بودی من دژکوب دیگه بازی نمیکنم همین چن روز پیش دیوارت کردم سوپر پلنر عجب رووییی داری : )))))
یعنی الان خدایی فکر میکنی داری دژکوب بازی میکنی؟!!!
با اون وضع لانچ کردنت ! با اون وضع سایدت ! با اون وضع تارگت انتخاب کردنت !
من اعتماد به نفس تو رو داشتم با دمپایی آمریکا رو فتح کرده بودم !
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
احتیاج به سن دوست ما نیست همینجوری بازی نکنی بهتزه..یه جماعتی و خوشخال می کنی. نمی دونم چند وقته داری دژکوب بازی می کنی، اصن نمی دونم کجاها بازی کزدی..واسم مهم نیست..چون فرقی در نوب بودنت نداره، چون هنوز نمی دونی دژکوب چیه
میدونی؟؟نه.فک می کنی دژکوب یعنی مولتی بازی.. یعنی این اکانت و بخری اون اکانت و بخری. خودمنیم کل سایدتون چند تا پلیر داره؟؟بشمرم یا میشمری؟ دوست ما تازه این سرور یه اکانت ما ملحق شده ولی سابقه ای که پشتش هست از کل سایدتون بیشتره
سابقه منم میخوای بدونی؟؟
من و با اکانت guns.4.war میشاسن می تونی از هرکی دوست داری بپرسی..البته باید کلاسیک باز باشه میدونی چیه؟! تا حالا بازی کردی که نه؟؟
--آرمان
-

نوشته اصلی توسط
life_4_ever
احتیاج به سن دوست ما نیست همینجوری بازی نکنی بهتزه..یه جماعتی و خوشخال می کنی. نمی دونم چند وقته داری دژکوب بازی می کنی، اصن نمی دونم کجاها بازی کزدی..واسم مهم نیست..چون فرقی در نوب بودنت نداره، چون هنوز نمی دونی دژکوب چیه
میدونی؟؟نه.فک می کنی دژکوب یعنی مولتی بازی.. یعنی این اکانت و بخری اون اکانت و بخری. خودمنیم کل سایدتون چند تا پلیر داره؟؟بشمرم یا میشمری؟ دوست ما تازه این سرور یه اکانت ما ملحق شده ولی سابقه ای که پشتش هست از کل سایدتون بیشتره
سابقه منم میخوای بدونی؟؟
من و با اکانت guns.4.war میشاسن می تونی از هرکی دوست داری بپرسی..البته باید کلاسیک باز باشه میدونی چیه؟! تا حالا بازی کردی که نه؟؟
--آرمان
تعریف میخوای کنی از دوستت یا تخریب؟من متوجه نشدم گفتی سابقه ای که پشت دوست شما هست؟سابقه های شما تو پشتتونه؟
بحث مولتی و این چیزا هم نکن هیچیت به ما نمیخوره.بیگ همر سرور بدون هیچ مولتی و پوشی یا غارتی از اکانت ش غ اومد بیرون هیچ پلیری هم نه اندازه اون همر داشت نه چیزی.البته هضم کردن اینکه چطور میشه با رنک پایین و بدون غارت اونجور همر ساخت برای شما سخته .نکته اخر این اسمی که شما گفتی ما که تو اسپید و سرورهای قدیم یادمونه فارم بود تقریبا.
جواب نمیدم دیگه اینم جواب دادم برای این بود دیدم شما زیاد تو پشتتون چیزی هست.