انشالله در روز 13 خرداد سرور با سرعت 10 شروع خواهد شد. لینک ثبت نام در هفته آینده در سایت قرار خواهد گرفت.
به دوستان خود اطلاع رسانی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله در روز 13 خرداد سرور با سرعت 10 شروع خواهد شد. لینک ثبت نام در هفته آینده در سایت قرار خواهد گرفت.
به دوستان خود اطلاع رسانی کنید.
این سرور فارم یاب نداره ؟
سروری که فارمیاب نداشته باشه حس و حال بازی توش نیست
آخه باید یه افغانی اجاره کنیم شب و روز هی آبادی و ناتار بزاره تو لیست فارم;)
همه شما اشتباه میکنید
میدونید چرا؟
چون بجای اینکه موقع کتبیه مثل سرورهای کنونی که 100 تا 150 اکانت باهم درگیر میشن سر کتیبه ها (توی سرورهای اسپید البته نه سرور یک ایکس)، و موقع عمارت دانش کلا 40 یا 50 نفر باشند واسه بالابردنش (جایی که باید اوج رقابت و هیجان بازی باشه)، تو سرورهایی که فارم یاب ندارند تضمین میدم چند برابر پلیر فعال باشه این مواقع
حالا یک سرور فارم یاب محدود رو ثبت نام کنید و بازی نکنید، فقط ببینید حرفمون درست در میاد یا نه
جذابیت سرور بخاطر وجود کاربران بیشتر مواقع کتیبه ها و عمارت دانش چندین برابر خواهد شد، و لذت بازی رو همگی حس میکنید
دوست عزیز من میدونم که نظر های ما کلا بی فایدست و ادمین ها فکر میکنین راه درست رو فقط خودشون میدونن
اما قبلا هم گفتم ، فارمیاب که برداشته بشه پای نرم افزار فارمیاب باز میشه و سرور کلا تو بازار سیاه قرق میشه
چون یکعده فارمیاب رو پیدا میکنن و به کسایی که ندارن میفروشن
الان فارمیاب در اختیار همه هست و هر کس بخواد راحت استفاده میکنه ، من قبول دارم که همر ها زیاد شدن اما این همر ها در اختیار همست ، ولی وقتی که فارمیاب رو ور دارین دیگه این اختیار فقط دست کسی هست که این نرم افزار رو داره
اونوقت دیگه پلیر هایی که این نرم افزار رو ندارن هر کاری میکنن بازم نمیتونن برسن به بقیه و کلا زده میشن
100 درصد موافقم
یه سری نرم افزار های فارم یاب و ارسال غارت رو همین الان اطلاع موثق دارم که کد هاشو تغییردادن روی این سایت دارن استفاده میکنن
اگه فارمیاب خود سایت برداشته بشه خب طبیعیه کاربرها دنبال فارم یاب غیر قانونی برن
حالا ممکنه هر سرور 10 نفر استفاده کنن ازاین نرم افزارهای فارمیاب
و بقیه هم محدود
ببین ناتار امادست با حذف فارم یاب فقط یه ادم بیکار لازم همشو ادد کنه.
یا کلا منابع ناتار رو صفر کنید یا اینکه فارم یاب و بزارید با وضعیت قبلی.
اگه قرار مثل سرور های دات کام باشه خب دیگه باید سرور های دیگه رو هم کم کنید پلیر تو سرور ها زیاد بشه اینجور سرور زیاد پلیر ها توش پخش شدن.
فارم یاب نباشه هیجان بازی خیلی کمتر میشه الان دلیل کم بودن پلیر ها تو سرورتون سرور های مختلف با اسپید های بالاست که باعث پخش شدن پلیر ها میشه.پس این فارم یاب بنده خدا بی گناهه:d
نرم افزار فارم یاب خریداریم :d
فقط برای شوخی بود
گرچه بعد از این سرور رواج پیدا میکنه
اتفاقا فارم یاب خریداریم، تا بتونیم از کار بندازیمش :دی
سلام
به نظر من برداشتن فارمیاب کار کاملا عاقلانه ای بود .... دوستان باید توجه داشته باشن که سرور باید پیرو سروهای دات کام باشه .... هرچی باشه سرورهای دات کام سابقش بیشتره و یه تیم شاید چند صد نفری روی کیفیت بازیشون کار می کنن.... اگه گذاشتن فارمیاب به جذابیت بازی کمک می کرد شما شک نکنین که توی دات کام هم استفاده می کردن :)
دوستان مدیریت سرور یه فکری هم برای این ناتار ها بکنن خیلی خوب میشه.... هرکی از راه میرسه 200تا گلد میده واسه فارمیاب گزینه ی ناتارو انتخاب می کنه... ناتارو اد میکنه میشه 7 تیر کش سرور ( مخاطب خاص ) ... قربونش برم ناتار هم که نیرو نمی سازه تلفات بده یکمی مو به تنش سیخ بشه .... شده هلو بپر تو گلو =))
قابل توجه دوستانی که فکر می کنن فقط باید با غارت منابع نیروسازی رو تامین کنن !!! .... 23تا فیدر کامل یه نان کپ ( هر 5تا ساختمون نیروسازی ) رو 24 ساعته روشن نگه می داره ... پس بهتره بهونه نیارین حداقل واسه حذف فارمیاب ... اینجوری شاید فرق کسایی که با برنامه بازی می کنن با بقیه روشن بشه
به امید روزی که سرور به یه بالانس کیفیتی برسه که ما هم دوباره برگردیم سراغ این بلای قرن 21 :rolleyes:
اره خدایش فارم یاب خیلی خوب بود کاشکی میشد برش ندارین
اگه باشه عالی میشه
شما که به امید روزی موندی که سروربه بالانس کیفیتی برسه و بازی نمیکنی پس فکرنمیکنم نظرت هم چندان مهم باشه
کسی که بازی نمیکنه چیکاربه بازی داره
بعدشم شما روزی که شروع میکنی 23 تا فیدرت از کجا میان؟؟؟
منابع از کجا میخوای بیاری برا ساختن فیدر؟
دژکوب دات کام فارم یاب نداره ولی فکر کنم 10 هزار مدل انواع بات و اسپریپت داره !! غیر از اینه؟؟
یه چیزی که مورد نیازه وقتی قانونیش نباشه غیر قانونیش زیاد میشه
وقتی فارمیاب نباشه متخصصان داخلی دست به کار میشن و غیر قانونیش رو میسازن و یه منبع درامد خوبی هم میشه براشون
سلام
دوست عزیز من گفتم که واسه یه نان کپ کامل و 5 تا ساختمون ( حوصله تایپ کردن نداشتم ولی چون متوجه نشدی مجبورم واست تایپ کنم : سربازخونه + سربازخونه بزرگ + اصطبل + اصطبل بزرگ + کارگاه ) 23 تا فیدر واسه روشن نگه داشتن 24 ساعته کافیه که طبیعتا واسه اول بازی نیست :) .... البته اگه شما از همون هفته ی اول بازی این 5تا ساختمون شارژ می کنی حرف من غیر منتقی میشه ... اگر هم مثل اکثر پلیرها باشی تا هفته ی 5 الی 12 بازی ( بستگی به خودت داره ) می تونه این تعداد فیدر رو آماده کنی
نگران نباشید دوستان، سعی میکنیم تمام بات های فارم یاب رو روی سرور ببندیم
من متوجه حرفتون نشدم ... یعنی شما می گی ملت بی کارن می شینن 400 میلیون منابع پوش می کنن؟ :eek:.... متوجه نشدم اون جمله ی اولت چه ربطی به حرفای من داره....
اگه نحوه فیدر زدن رو بلد نیستی می تونی تو یه پست دیگه بخوای تا برات توضیح بدن ... کار چندان سختی نیست .... منابع زیادی هم نمی خواد
فرقی هم نمی کنه 20000تا کاربر بازی کنن یا 1500تا !!! .... تولید منابع سرور که بیشتر از نیاز بازیکناش باشه سرور خود به خود نا متوازن می شه ( می شه بزن بزن چندتا اکانت که این منابع بیش از اندازرو مثل آب خوردن غارت می کنن )
سلام عزیزم
باید خدمت شما بگم که شما در حد یه کاربر تو این انجمن هستی و نمی تونی در مورد نظر دادن کاربراش اظهار نظر کنی ..... بعدشم من این نظر هارو برای بالانس شدن سرور گفتم ولی اگه شما از این وضعیت سرور خوشت میاد و داری پادشاهی می کنی واسه خودت دیگه نمی تونم نظری بدم !!! ... فقط می تونم بهت قول بدم که تا 1-2سال آینده خیلی ها نمیان طرف این سرور با خیال راحت پادشاهی کن :)
در مورد فیدر زدن هم یه مختصر توضیحی دادم .... 2 -3 تا فیدر که آپ بشن ( با منابع اول بازی که از آبادی به دست میاد ) بقیه فیدر هام خیلی زود راه می افتن اگه راحش رو بلد باشی
در مورد اون ربات های قیر قانونی که می گی , مثلا دژکوب تاکتیکس (dejkoobtactic) تا اونجا که یادمه به این راحتی فارم یاب های سرور نبود .... خیلی وقت واسه ادد کردن واسه سرور می گرفت .... البته اونم اگه وسط کار stop نمی شد .... بعد باید خدمدت بگم که زدن ناتار سخت بود به خاطر تلفات ..... آبادی هم تلفات داشت ( البته با برنامه ی موش :D تا حدی تلفاتش کم می شد ولی بازم تلفات می داد و کلا ارزش غارت کردن نداشت ) .... اکانتای منابع ساز هم که با ربات آپ می شدن همیشه دیوار و اقامتگاه سطح داشتن و اگه تخریب می کردی تا 10 روز دوباره آپ می کردن و واسه غارتشون باید همیشه وقت صرف می کردی ... می موند اکانتای سیلور ساز که اونارم کل سرور می زدن :|.... فارم هم که جای خودش .... پس می بینی که الان خیلی راحتر شده و اگه قرار باشه غیر قانونیش بیاد به این راحتیه فارمیاب ها نیست
واسه اول بازی نیازی نیست حتما منابع آنچنانی تو سرور باشه تا بتونی نیروسازی کنی .... می تونی از منابع آبادی ها استفاده کنی واسه آپ کردن فیدرهات و با آپ شدن 2 تا از فیدرهات دیگه مشکلی واسه فیدر زدن ( نه نیروسازی از اوله بازی ) نداری .... فیدر هات که آماده شدن می تونی از هفته 5 یا 6 ( حداقل ) و حداکثر 12یا بعد کتیبه ها شروع به نیرو سازی کنی ( با توجه به مقدار گندم خوری که می تونی ساپورت بدی ).... اینجوری دیگه همر های عجیب و غریب تو هفته ی 4 بازی رو نمی بینی .... همر های سنگین در حد 200- 250 کی گندم خور تو هفته ی 15 - 20 بازی ساخته می شن نه قبا از آزادسازی کتیبه ها
عزیزم من با شما هیچ کل کلی ندارم و فقط نظرم رو در مورد فارمیاب و ناتار ها گفتم .... شما هم اگه می خوای تعداد پست هات رو زیاد کنی بهتره بری قسمت مباحث گونگون و اونجا اسپم بدی ... اگه می خوای اینجا پست بدی باید در مورد موضوع باشه در غیر این صورت دیگه جواب داده نمی شه :rolleyes:
بستن فارمیاب خیلی ساده تر از بستن بات هست. اگه بخواهیم محدودیت رو برای سیستم ضد بات زیاد کنیم کاربرانی که سالم بازی میکنند رو اذیت می کنیم. اما بستن فارمیاب الگوریتم خیلی ساده تری داره که در صورت لزوم پیاده خواهد شد.
از سایر دوستان هم تقاضا دارم از بحث های متفرقه در این تاپیک بپرهیزند و بحث ها رو در تاپیک با عنوان مناسب دنبال کنند.