شفاف سازی به نفع خودمدیریت سایت هستش حذف یابستن موضوعات به شایعات بیش دامن میده !!
1013کاربر ازاین نرم اقزارخرید کردن ودارن ازش استفاده میکنن اونوقت به جای پاسخگو بودن فقط دارن موضوع روماست مالی میکنن .
مدیریت محترم سایت جناب امیدبااین رفتار مدیرانتون مطمین باشید سایت به بن بست میخوره اینجا باید شفاف سازی بشه تا شایعات بیرون ازسایت ازبین بره .مدیران انجمن نه تنها درامرشفاف سازی کمک نمیکنن بلکه با حذف یابستن موضوعات دارن شایعات روبه حقیقت تبدیل میکنن
اگرمن این بحث رو پیگیرشدم تنها سوال من نبوده سوال خیلی ازکاربرانی هستش که میخوان بدونن این امکانات چرا حذف شدوالان داره به فروش میرسه اگر توان جلوگیری از استفاده این نرم افزاررونداریدخب امکانات روبرای عموم ازادکنیدتا این افرادسودجو که تابه امروز 10میلیون تومان به جیب زدن روبگیرید !!!
شمابایدراه حلی دراین خصوص ارایه بدید بعضی هادارن ازطریق سایت شما به روش نادرست وغیرقانونی درامد کسب میکنن باید جلوشوگرفت
اگراین پست هم بسته یاحذف بشه مطمین باشیدمن بیشترپیگیر میشم تابه نتیجه وپاسخ درست برسم
حتی اگردر پروفایل اکانت های خودم توبازی اینو ارسال کردم تاتکلیف این سودجویی روشن نشه دست بردارنیستم .