اقا خدا وکیلی چه وضشه ؟؟؟
برداشتید سرور 500 رو خراب کردید رفت
خب کسی اگه بخواد باسرعت حرکت 50 بازی کنه میره سرور اسپید پایین بازی میکنه
واقعا شورشو دراوردین هر روز یه چیزو عوض میکنید:mad:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا خدا وکیلی چه وضشه ؟؟؟
برداشتید سرور 500 رو خراب کردید رفت
خب کسی اگه بخواد باسرعت حرکت 50 بازی کنه میره سرور اسپید پایین بازی میکنه
واقعا شورشو دراوردین هر روز یه چیزو عوض میکنید:mad:
منم از این تغییرات اصلا راضی نیستم . البته هنوز سرور شروع نشده ، ولی من قبلا هر دو سرور 100 و 50 رو بازی کردم . به نظر من :
سرعت 100 برای ساخت ساختمان خیلی خیلی کمه . کسی که سرور 500 بازی کرده ، به سختی میتونه سرور 100 رو بازی کنه . همه ی قدرت پاپ بازای این سرور روی این موضوع هست که ساختمون ها خیلی سریع ساخته میشن . اما کلا با این وضع الان خوابمون میبره تا یه ساختمون بالا بره . ( رکورد چندتا سرور با 25 هزارتا در پاپ بازی دست ما بود ) باور کنید هیچ پاپ بازی نمیتونه تو این سرور با سرعت 100 ، وقتی قبلا 500 بازی کرده ، بازیکنه و لذت ببره ! کم شدن سرعت ساختمان ها واقعا خوب نیست !
سرعت 50 برای لشگریان بیش از حد کم شده . به نظر منم لازم بود کم بشه سرعت لشگریان . فک کنم همه خودشون قبول داشته باشن سرعت 500 خیلی برای حرکت لشگریان زیاد هست . اما نه یک دهم !! سرعت سرور 50 واقعا کم بود ، یادمه سرور 50 که بازی کردم پشیمون شدم از خرید همون 100 تا طلای اول بازی . الان هم اصلا دلم نمیخواد سرور 500 به همون درد دچار بشه .
من با تغییر سرعت حمله ی لشگریان موافق بودم ، اما نه 50 ! حداقل نصف میشد یا 300 میشد ، سرعت 3 برابر سرور 100 به نظرم مناسب بود ، اما 50 ، واقعا شکنجس !
دو سرور بازی نکرده بودم ، این سرور با شوق و ذوق ظهر اومدم ثبت نام کنم که دیدم اینطوری شده . امیدوارم بازی بهتر بشه و جذاب تر بشه ، اما واقعا فکر نمیکنم تغییرات خوبی اعمال کرده باشید .
بله سرور b5 هم من فکر کردم تولید منابع 5 هست ولی مثله این که 10 هست چرا اینطوری میکنید هی 10 ران میکنید سرعتایه پایین تر بیشتر طرفدار داره اقا اگه سرور 5x ران میکنید لطفا همه چیزش 5 باشه مسخره شده دیگه
اه اقا راست میگه سرعت ah500 خیلی پایینه
داداش این چیه؟؟؟؟قوانین جدید رو از کجاتون در میارید.....افتضاح ترین سرور عمرم بود.....اسم سرور 500 هست اما باور کن 5 هم نیست.......
هر کی داخل انجمن یا دوست و اشنا یه چیز میگه که نباید گوش کنید......
یه دفعه اتحاد میشه 40 نفر....یه دفعه واندر میشه 250 تا...... یه دفعه مثل الان سرور اسپید سرعتش از 5 هم پایین تر میاد......
در کل واقعا..... کردید.....
پرهام بی پول.....
هههههههههممممم...
چی بگیم آخه...؟
هیچی نگیم، سکوت کنیم فکر کنم بهتر باشه...
نه اخه واقعا من بدبخت ترین ادمه روی زمینم منه بدبخت 4روز صبر کردم 500 باز شه بعد اینجوری شد حالا باید دو روز دیگه صبر کنم 1000 باز شه اعتیاد دژکوب داره منو میکشه
تو سرور 50 با کسی اشنایی داری برداشتی اینکارو کردی؟
کسایی که با 500 اخت شدن به هیچ وجه نمیتونن با سرعتت کمتر بازی کنن حالا از اون بدتر برداشتی سرعت ساختمونارم اوردی کم کردی که دیگه پاپم نشه زد
الان هرکی داره بازی میکنه 50 باز یا 100 بازه مطمین باش 500 بازی نیست اگرم باشه هیچکدومشون نمیتئنن بازی کنن
من واقعا نمیفهمم اسم سرور روشه 500(پانصد) چرا اینطوری شده بعدن؟
خواهشا اگه چیزی رو میخواین تست کنید رو سرور 50 یا 100 تست کنید همیشه همه بلا هارو سر 500 یا 1000 میارید سرور 50 با 100 همیشه همونجوریه که باید باشه
اینجوری بهتره
همه چی 500 باشه که نمیشه باز یکرد ادم بره اب بخوره بیاد 200 نفر ازش میزنن جلو :|
اینجور یحداقل ادم میفهمه داره چیکار میکنه
اقای operator هرکی یه سروری رو دوست داره شما برو با همون سرورای کم سرعت بازی کن به سرورای ما چیکار داری؟ مگه ما میایم بگیم سرورای کم سرعت شما رو پرسرعت کنن؟:mad:
operator عزیز ، شما اگه با سرعت مشکلی داشتید خوب میرفتید سرور های سرعت کمتر بازی میکردید ! این سرور 30-40 بار ران شده بود به همون شکل ، خیلیا هم راضی بودن . واقعا هدف از تغییرش رو ، اون هم به این شدت ! نمیفهمم !
در ضمن ، سرباز هایی هم که قهرمان داره پیدا میکنه هم خیلی کم شده ؛ آدم حس میکنه داره سرور 1X بازی میکنه !
اقا ما نمیدونم چیکار باید بکنیم تا شما سرورارو درست کنید گریه کنیم خوبه الان 3 ساعته چرا به پستا وتاپیکای ما جواب نمیدید تو رو خدا درستش کنید
من کلا 100 یا 50 بازی میکنم.500 هم تا حالا بازی نکرده بودم.
به هر حال تقصیر ما هم که نیست دیگه خودشون اینجوری کردن.من منتظر یه سرور 50 یا 10 0بودم که دیگه اینو اینجوری کردن ومدم اینجا.
شما هم حق دارین البته برنامه ریخته بودین واسه 500. به هر حال الان کاری نمیشه کرد. ما هم دیدیم اینجوریه داریم بازی میکنیم وسط بازی فکر نکنم یهو تغییر بدن چون نه ما میتونیم اونوقت بازی کنیم نه شما
دعوا نکنید کاری به جای رسید که این موضوع مارو به جون هم انداخت
چقدر بده ادم بدون نظرسنجی دیگران ادم کاری رو انجام بده
من با بچه های مدیریت صحبت میکنم یه سرور 500 خالص فردا شب ران کنند. البته قول نمیدم بهتون. 1000 هم چهارشنبه ران میشه.
دوستان تقصیر خودمونه که دارن اینکارارو میکنن
اگه همه با هم باشن عین سرورای اسپید پایین دیگه مدیریتبه خودش اجازه نمیده بعنوان موش ازمایشگاهی ازمون استفاده کنه
تو همین سه هفته گذشته هر هفته یه قانون گذاشتن بعد پشیمون شدن برداشتن
سرور 500 شده فقط شده مکان تست برا مدیریت
بعدم حتی انقد ارزش قائل نیستن یکیشون بیاد تو تاپیک جواب بده
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید :
http://ah500.s.dejkoob.ir/simvote.php
سعی میشه تغییرات در جهت رضایت عمومی سرور باشه. و شما تا یه چیزی رو تست نکنی (بله شما نه مدیریت) چطور می خوای بفهمی بهتر نیست؟
ما در مورد سرور های 100 اینکارو انجام دادیم و پلیرها خودشون اذعان کردن که سبک بازی بهتر شده. حالا تو 500 هم تا خود پلیرها این سبک رو نخواهند ما مجبورشون نمی کنیم. اما باید حداقل امتحانش بکنند که ببینند می خواهند یا خیر!
از نظر تئوری کاهش سرعت لشکریان باعث کمک به پلیرهای ضعیف تر میشه. قطعا 100 نفر اول سرور جز این دسته نیستند و اعتراض میکنند. اما افزایش پلیرهای قوی در سرور ها باعث جذابیت بیشتر اون میشه. پس باید 100 پلیر اول این اجازه رو به باقی پلیرها بدند که این بازی رو تجربه کنند. نه اینکه بعد از 12 ساعت از ثبت نام ببینند صفر شدند و حاصل دسترنج 12 ساعتشون تو یه ساعت نبودن هیچ شده و عطای بازی رو به لقاش ببخشند.
هرچی پلیر بیشتر در سرور باشه و رقابت کنه بازی برای پلیر قوی تر هم جذاب تر میشه.
بهرحال سرور هفته بعد 500 با سرعت حرکت 500 خواهد بود اما این نوع سرور (500 استراتژیک) در آینده باز هم اجرا خواهد شد.
نظرسنجی گذاشتیم تا ببینید که همه با شما موافق نیستند. و شاید اگه خود شما و موافقان شما هم این سرور رو تست کنید طرفدار اون خواهید شد.
شما چطور می خواهید در مورد چیزی که امتحانش نکردید نظر بدید؟ قطعا نظر تعداد زیادی از کاربران در پایان سرور نسبت به الان متفاوت خواهد شد.
سلام
ای کاش قبل از شروع سرور نظرسنجی میگذاشتین
با سلام. سرور پونصد این هفته که شده بود همون سرور اسپید پنجاه یا صد بود در واقع. خو چرا اسمشو پونصد گذاشتید؟ من که حذف اکانت زدم. اگه میگید برا بعضیا که از سرعت پایینتر لشکریان و منابع و.... خوششو میاد خو پونصد چرا میان؟ برن همون سرورای سرعت پایینتر. تو این سایع این همه سرورای اسپید پایین هست. کلا سرعت بالا همین پونصد و هزار بود که پونصدش اینجوری خراب شد این هفته. من نمیدونم چرا این سرور پونصد شده موش آزمایشگاهی؟!!! هرچیرو بخوان تست کنن اول رو این تست میکنن؟!!!
این سرورای سرعت بالا برا بازیکناییه که میخوان سریع دهکده یا دهکده هاشونو ارتقا بدن برسن به جنگشون. با این سرعتی که این هفته داشت حتی برا تک دهکده دو روز باید فقط وقت میذاشتی که ارتقا بدی!!! بعدش تایم سرور دست نخورده باقی مونده بود که این از اونم عجیبتر بود. البته یه چیزی هست فک کنم. برا بازیکنایی که عادت به سرعت بالا داشتن وقتی این سرور اومدن یا مثل من حذف اکانت زدن یا مجبور شدن کلی گلد مصرف کنن برا ساخت سریع!!!! یکیو همون اول سرور دیدم که همین کارو کرده بود. بقیه هنوز جمعیتشو به صد نرسیده بود جمعیت این آقا از پونصد رد کرد. البته همونجا استپ خورد. فک کنم ته گلدش در اومد.
به هر حال هر بازیکنی طبق نوع بازی. وقتی که میتونی رو بازی بذاره و مسائل دیگه یه نوع سرورو انتخاب میکنه. شما اومدید با این کارتون یه سرور اسپید بالارو با بازیکنای اختصاصی خودش عملا به یه سرور اسپید پایین تبدیل کردید. بهتر بود به جای این کار یه سرور دیگه با همین شرایطی که مد نظرتون بود افتتاح میکردید . نه اینکه این سرورو خراب کنید.
دقیقا همینه مرتضی جان
همه خودشونو با اسپید 500 وقف داده بودن ولی متاسفانه اسپید شده بود 50 یا 100
اسمشم گذاشتن استرا تژیک
انگار مثلن جنگ ناپلئونه که استراتژی بخاد
ما اومدیم تفریح کنیم نیومدیم که استراتژیست شیم که
حالا ببینیم برا 1000 چیکار کردن
الان یهو کل قانونارو تغیر میدن (مثلا میگن به جای عمارت دانش باید مدرسه بسازی:دی)
گل گفتی داش امیر.
الان با اینکه پونزده ساعت از شروع سرور گذشته ثبت نامیش پونصد و خورده ای شده که من مطمئنم نصف بیشترشون ول کردن رفتن وقتی دیدن این افتضاحو. البته شاید بازیکنای عاشق سرعت پایین خبر شن بریزن تو پونصد و پرش کنن. دی.
ما که ولش کردیم. تا فردا بریم هزار. البته اگه برا اونجا هم از این خوابا ندیده باشن! گرچه هزارو هم داداش آرش و تیمش اختصاصیش کردن برا خودشون. ولی باز حال میده. هزار قبلی که خوب دیوار کردم. حدود ده میل همرو.
داداش من حرف شما متین. ولی این دژکوبه. قرار نیست هر کی که دو هفته داره بازی میکنه همه چیزشو بلد باشه . حرفه ای بشه. تو تاپ تن غارت اول باشه. چند میل نیرو داشته باشه و آخرشم واندرو صد کنه!!!! همین صد نفری که شما میگید مگه از اولش اینجوری بودن؟!!! کلی جون کندن. سی چهل ساعت هر دفه نخوابیدن. کلی فارم شدن و اعصابشون خورد شده . و...... تا به اینجا رسیدن.
اون چند صد نفری که میگید ضعیفن و دل شما به حالشون سوخته و میگید باید تا آخر سرور فارم نشن و کلی نیرو داشته باشن و اینو اونو بزنن و حال کنن. اگه واقعا عاشق این بازی هستن باید خیلی زحمت بکشن تا به اون صد نفر برسن. به نظر من دلیل شما منطقی نیست! یه دلیل بهتری بهتره بگید تا جوابگوی به قول شما اون صد نفر باشه.
آقا امید عزیز ؛
من قبلا دقیقا در مورد سرعت لشگریان با بقیه حرف زدم . سرعت لشگریان شاید نیاز به کمتر شدن داشته باشه ، مثلا به نصف حالت قبل برسه ، اما نه انقدر ! سرعت حرککت لشگریان ، 50 انصافا برای سرور 500 ، فاجعه هست .
سرعت ساختمون ها اما چرا باید کم بشه ؟ این هم به پلیر های جدید مربوط هست ؟ فکر نمیکنم سرعت ساخت ساختمون ها ، ربطی به پلیر های جدید داشته باشه . شاید ، به ترتیب 500 ، 300 ، 500 ، برای تولید و حرکت و ساختمان خیلی مناسب باشه .
مرسی از این که نظرات ما براتون مهمه ؛ اما کاش قبل از این که تغییرات رو اعمال کنید ، این نظرسنجی برگذار میشد که آیا این تغییرات لازم هستن اصلا ؟
اقایون مدریت قبول کنید که یه حاله اصاصی از ما بدبختای بی دفاع که کاری از دستمون بر نمیاد گرفتید
به نظرم حذف کنید بهتره. یعنی همه کسایی که پونصد باز هستن حذف کنن که آمار بازیکنای سرور حسابی بیاد پایین و دیگه مدیریت محترم این کارو نکنه. قبلا من دو ساعته همه چیزامو ارتقا داده بود و داشتم نیروسازی و غارت میکردم. ولی دیشب دو ساعت نشستم هنوز منابعم شیش و هفت بود سطحش!!!! ساختمون اصلیرو زدم برا سطح نوزده و بیست نوشته هشت دقیقه تا اتمام!!!!
باید به مدیریت گفت سرمایه اصلی شما همین بازیکنان. بدون اینکه نظر اونارو بپرسین یه دفه این همه تغییر میدین؟!!! نمیگم کلا مدیریت کار نکرده. خیلی خوب بوده تا حالا برنامه هاشون. بهترین سایت دژکوب تو ایران همین سایته. اینو میشه به راحتی از تعداد بازیکناش فهمید. یه سری تغییراتش خیلی خوب بوده و این سایت از همه سایتا سرتره. ولی این دفه خیلی تغییرش نادرست و اشتباه بود.
Dash maham bikhiyal play shodimo acco dadim daste yeki az dostan
همونطور که عرض شد سرور هفته بعد با سرعت 500 یکسان برگزار خواهد شد.
ولی اگه به نتیجه نظرسنجی نگاه کنید میبینید در حال حاضر حدود 28 درصد از کاربران با سرعت کاهش یافته موافقت داشتند که شاید باعث بشه به جز 500 یه سرور با این شرایط براشون در هفته باز کنیم.
در مورد کاهش سرعت ساخت هم علت مشخصه برای اینکه وقتی عمارت دانش در حال ارتقا هست نیروهای حریف فرصت رسیدن به دهکده عمارت دانش رو داشته باشند. وگرنه تا همر حریف برسه عمارت دانش 100 شده و بازی تمام!
اما گذشت زمان نشون داده که سرور اسپید بالا مثل 500 باعث کاهش پلیرها میشه و به اصطلاح پلیرها از بازی زده می شوند. کاهش تعداد پلیرهای فعال در سرور های 500 در طی چند ماه گذشته دلیلی روشن بر این قضیه است.
Behtarin kar ine k AZ har 2 server run Konan k ekhtelaf pish nayad
Belakhare harki 1 saliqei dare O saliqeye bazi mese khode man
Speed balast
Man in server dishab BA in k 30min dir start zadam AMA top Qatar o mohajemo pop boodam
AMA khob man dg nakhastam vaqt sarfe in server konam o acco dadam raft