درود حامد جان
داداش میخامت
واقعا دلتنگت شدم,باهم بشینیم کنار آتیش یه(ویرایش توسط MOD AdMirAl) با رفیق قدیمی, دوستت دارم
برات پیام گذاشتم شماره نوشتم
رفع چت خخخخ
نبود کسی رو بزنیم؟! نبووووووود
تبریک میگم به جنوب بابت اومدن حامد درگستور عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
درود انشالله که روز خوبی داشته باشید.
اقایون خانوما بالآخره ما هم اشخور شدیم :(
فردا 7صبح اعزام میشم امثال علی گیرین لعنتی دارن دعا میکنن شهید شم :دی گفتم این پستو بذارم شاید 4نفرم برا سلامتیمون دعا کردن :)))
دوستان مدیر فروم این پستو پاک نکنید لطفآ قضیه مرگو زندگیه :d خلاصه بدی خوبی دیدن حلال کنین.
پیروزو دنباله دار باشید(به قول استاد شایان)
ایشالا ک زود بگذره برات و سالم برگردی;)
موفق باشی دادا
ایشالا به سلامتی بری و برگردی
چشم رو هم بذاری تموم شده
خدا سایه بالا سرت باشه
درود و خسته نباشید
ما به علت مشکلات کاری که داشتیم اکانت رو واگذار کردیم خدمت دوستان شمال شرق البته نزدیک یه هفته میشه متاسفانه نشد در کنار شما اساتید بازی رو ادامه بدیم
انشالا سرور های اینده
boldoozer team
درود بر همگی
بنده یک پلیر بازی آنلاین دژکوب هستم ، تا حالا بیش از 10 سرور بازی کردم ، ولی اینقدر سرور آروم ندیده بودم ، لطفا من رو راهنمایی فرمایید
( جواب ملت دژکوب باز شوالیه پرور ایران )
1 : احتمالا سرور یوبس شده
2 : ای بازیکن 10 سرور ی ، احتمالا بازیکنی توی سرور نیست
3 : یازیکن هست بازیکن هست هست بازیکن ( برگرفته از راهمین )
4 : از وقتی پدر کرم اومده توی دژکوب ایران بازیکناش کم شدن
5 : من همون گزینه ی 3 هستم ، یوبس شده یوبس شده ، شده یوبس
6 : من علی گیرینم چرا میگی بازیکن نیست ؟
7 : پایدار و دنباله دار باشین ( برگرفته از سیامک و شایان )
8 : علی نیام ترتیب دهکده هات رو بدما ( عارف اسمال کینگ )
9 : امید هستم مدیر دژکوب ، چرا دارین موضوع رو به حاشیه میکشین ، راهمین برو به پسرو دخترت برس
10 : ....
11 : سیامک تورک هستم از اکانت فاتب ، اینجا قزوین است صدای جمهوری دژکوب ایران
( نگین این رو خونده بودین که همین طوری علکی الآن نوشتم ، خخخخ )
-------------------------------------------------------------------------------
یه کم سرور واقعا بدون تحررک شده ، جر اک واندر که واقعا نیروهاش دارن میدون تحرکشون بالاس خخخ
دنباله دار باشین ، شایان جان دوسستتت دارم
درود
خوب اگر تو زمان حراجی اینقدر هیجان بالا بود یکم جنس هارو زیاد کنید روزانه نهایتش 5تا اثر هنری تو حراجی میاد و کل حراجی4صفحه شده و خرج کردن اونقدر هم ساده نیست چون وضعیت منابع اونقدر بالا نیست و دیگه همه سرد شدن
پیشنهاد میکنم شما یه سروسامونی به حراجی ها بدین !
و لیدرهای محترم هم که همگی کشاورز شدن الحمدلله نه پلنی هست نه هیچ چی
1هفتس کتیبه گرفتیم هنوز تو حسرت اولین فیک هستیم عارف جون زحمت بکش یه فیک به ما بده ;) از ساید های دیگه خبری نیست
احتمالا این سرور کل ساید ها باهم متا باشن خوش و خرم بشینیم بالا بردن واندر ناتار رو تماشا کنیم
یا اینکه این سرور رو یه سرور (اتحاد ملی انسجام دژکوبی همراه با بالا بردن سطح کشاورزی)بکنیم غارت از ناتار با بالا بردن کراپ بعد صادر کردن منابع به سرورهای دیگه که حداقل یه درگیری دارن بین هم و هز چند سالی یه لینک میزارن تو فروم;)
و باشد که همگی باهم رستگار شویم
محمدرضا
SpaRtaN