-
سلام و خسته نباشید به همه
تبریک میگم به بکس شمال شرق و نوید دوس داشتنی واسه جمع کردن به موقع کتیبه ها و زدن گیج یونیک کتیبه بسیار با ارزش از خاک جنوب شرق.
گیج در کنار کتیبه گندم بسیار میتونه به هولدرای ساید کمک کنه ..
ان شاالله با اومدن کتیبه ها شاهد سرور جذابی باشیم
موفق باشید
امید چانچو
ویرایش توسط ChaNcho : 02-05-2015 در ساعت 12:28 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود بر دوستان گل ما هم از طرف تیم بیده وحشی این متارو تبریک میگیم . امیدوارم این متا آغاز دوستی ها بین بازیکنان دو ساید باشد نه فقط پلن های مشترک و زدو خورد . و همین طور تبریک میگم به عارف عزیز که تو این مدت کل فشار های وارده از طرف خودی و نا خودی تحمل کرده و علی رغم فشار ها تونست تصمیم درست رو اتخاذ کنه و همین هم باعث ایجاد دلگرمی و انگیزه برای ما بوده. پ.ن:عارف جان ما که به رستگاری رسیدیم شما خوشحال باشی برای ما کافیه
درود بر محمدرضای عزیز!
بدون کمک های دوستان خوبی مثل خودت، هیچ کاری ممکنه نبود و در آینده هم بدون کمک و کار گروهی ممکن نخواهد بود. منم از همه شما تشکر میکنم که با بکارگیری تجربه بالاتون تونستید خیلی خوب امور محوله رو انجام بدین. ممنون از همه 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ChaNcho
سلام و خسته نباشید به همه
تبریک میگم به بکس شمال شرق و نوید دوس داشتنی واسه جمع کردن به موقع کتیبه ها و زدن گیج یونیک کتیبه بسیار با ارزش از خاک جنوب شرق.
گیج در کنار کتیبه گندم بسیار میتونه به هولدرای ساید کمک کنه ..
ان شاالله با اومدن کتیبه ها شاهد سرور جذابی باشیم
موفق باشید
امید چانچو
منم تبریک و تهنیت میگم به شمال شرق بابت زدن گیج یونیک. البته یکم بچه های جنوب شرق تعلل کردن که شمال شرقی ها تونستن کتیبه رو بردارن ولی به هر حال ز عمل کار برآید. مبارک شمال شرق باشه. با توجه به تجربیات لیدر کل شمال شرق که پیر دژکوبه، فکر کنم به خوبی با کتیبه ها بازی بشه تو شمال شرق و همینطور به خوبی حواسش جمع باشه چرا که مطمئنا برای گیج یونیک میام خدمتتون
ویرایش توسط Aref : 02-05-2015 در ساعت 12:57 PM
AreF
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
منم تبریک میگم واسه گیج یونیک بهرحال تعلل شخص بنده و چند تا از پلیرا بود که رفت شمال شرق !!!
ولی کلا جمع کردن کتیبه مهمه نگه داشتنش سخت!!!! انشالاه که بتونین نگهش دارید!lol
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود
منم خیلی دوس دارم این متارو تبریک بگم ولی نمیتونم :| دارم میرم خدمت دپرسمم میفهمید؟دپرس :|
ولی به هرحال مبارک باشه.
پ.ن :ایشالا با وجود پلنرا ولانچرایی نظیر محمد حرکتای زیبایی از این متا ببینیم :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
درود
دوسته عزیز اگه کمی بیشتر دقت کنی بد نیست
درضم متا مبارک
درود
یه روز یه همشهـری میره پرنده فروشی به جای طوطی بهش جغد میدن .بعد از 3ماه میگن بهش چیـزی یاد گرفت؟ میگـه هنــوز یاد نگرفتـه ولی خیلی دقـت میکنه!
الان من حس همون جغد بنده خدا رو دارم خیلی دقت کردم ولی چیــزی نفهمیــدم 
میشـه خودت علی جان زحمتشو بکشی توضیح بدی :دی
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
WondeR
درود
منم خیلی دوس دارم این متارو تبریک بگم ولی نمیتونم :| دارم میرم خدمت دپرسمم میفهمید؟دپرس :|
ولی به هرحال مبارک باشه.
پ.ن :ایشالا با وجود پلنرا ولانچرایی نظیر محمد حرکتای زیبایی از این متا ببینیم :دی
آقا برو به سلامت
یکمم منابع برا ما بمونه تو ساید
)
- - - Updated - - -
حالا که بحث تشکر شد از عارفم یه تشکر ویژه بکنم حاجی دمت گرم نه به خاطر اینکه با هم بازی می کنیم و تعریف کنم نه . به خاطر اینکه دیدم چطوری از دل و جون مایه گذاشتی هیچکس ازت دلخور نشه زنده باشی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
درود
دوسته عزیز اگه کمی بیشتر دقت کنی بد نیست
درضم متا مبارک
واسه رفع تکلیف فقط یه گفتی که بری. خخخخخ
انتظاری نداریم حاجی . چیزی نمیگفتی فکر میکنم بهتر بود :دی
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
یه روز یه همشهـری میره پرنده فروشی به جای طوطی بهش جغد میدن .بعد از 3ماه میگن بهش چیـزی یاد گرفت؟ میگـه هنــوز یاد نگرفتـه ولی خیلی دقـت میکنه!
الان من حس همون جغد بنده خدا رو دارم خیلی دقت کردم ولی چیــزی نفهمیــدم

میشـه خودت علی جان زحمتشو بکشی توضیح بدی :دی
درود حاج شایان عرض ادب
حاجی والا خبری نیست 10کی امتیاز این همه حاشیه سازی نداره
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر تمامی عزیزان
یه مدتی هست سرمون بایت کارای آخر سال شلوغه فرصت برای فروم کم میتونیم بذاریم
تبریک میگم به هر 4 ساید کارشون خوب بود
تبریک به جنوب بابت متا
تبریک به تیم فاتب که یه عضو جدید توی این چند روزه اضافه شد که تیم رو برای سرورهای دیگه هم همراهی میکنه به اسم مجید عزیز
تبریک میگم به امید جان بابت عضو های خوبی که داره توی سروراش
کلا تبریک میگم دیگه همینجوری خخخخ
نزدیک به 32 ساعت همرهامون بیرون بودن همه جولان دادن رفتن توی تاپ ولی این هفته که هیچ ولی از هفته بعد از این خبرا نیست چه تو تاپ رید چه تو هجوم
به عشق شایان عزیز
دنباله دار باشین بچه ها
با سلام خدمت اهالی این سرور مخصوصاً دوستان خوبم از جمله سیامک فاتب، محسن فاتب و فکر کنم اسم حسین ایکس من رو هم دیدم.
آقا ما برای اینکه بتونیم به سیامک جان نامهٔ خصوصی ارسال کنیم باید از ۷ خان رستم رد شیم مثل اینکه.
۱ پستمونو که لطف کردن و حذف کردن
باید ۹ تا دیگه پست بدم جناب ادمین،مدیر،....
من از 3x اول تا الان کلا ۲ تا پست گذاشتم اینطوری پیش بره ۵۰ سال دیگه شاید بتونم به دوستم سیامک عزیز یک نامهٔ خصوصی بدم
سیامک عزیزم تا ۵۰ سال دیگه خدا به همرات.
:دیییی
تا زمانی که 10 ارسال نداشته باشید نمی توانید پیام ارسال کنید.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن