http://www.xum.ir/images/2014/10/16/a.png
چیزی که خیلی تابلو پلیرا se یا حال بازی ندارن یا خیلی با برنامه میرن جلو
حالا یه عکس از تاپ تن اتحاد ها میزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.xum.ir/images/2014/10/16/a.png
چیزی که خیلی تابلو پلیرا se یا حال بازی ندارن یا خیلی با برنامه میرن جلو
حالا یه عکس از تاپ تن اتحاد ها میزارم
سلام بر بزرگ مرد شمال شرق
خشی این پست منو چرا ریپلی کردی ب خاطر من بود یا ربع باقالی ها رو دوس داری :دی
خشی میدونی جالبیش چیه دو سه روز پیش بود ک یکی از پلیر های ب نام ربع باقالی ها امده و بازی رو شروع کرده ناخواسته اسم اکانت یارور رو میبینم یاد تو میافتم نمیدونم چرا سه تا چکمه از یک بازیکن بزنی یاد اون سرور بخیر ولی خوشم میاد دلتون به هم لوله کشیه اون امد توام امدی
جای علی سالی و دوستان خالی
امیر قلمبه حذف نکنه صلوات
رفع اسپم:
http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=18667295
1کیلو
سلام خدمت رفقا
باری دیگر قدرت های شمال شرق دارن جمع میشن چه شود این سرور خدا میدونه
از اون ور بچه های باحال جنوب شرق رو داریم . از طرفی بچه های قدیم نرمال باز شمال شرق
خداییش بپاچ بپاچی بشه ها
کم کم باید زنگ بزنم حاج مهدی سامی هم بیاد دیگه تیم تکمیل بشه .
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
سلام به همه دوستان
خوبی علی جون ؟
داداش من اصلا میبینم پست میذ اری فروم موهای تنم سیخ می شه
یعنی الان اینجا اینجوری پست میذارین که بگین شمال شرق پلیر زیاد داره و همه قدیمین ؟! :دی
زیاد امیدوار نباشید :)) با هم دوست باشید و خلاصه بچه های خوبی باشید... قول هم بدین که خودزنی نکنین
علی جون داداش شما الان می خوای زنگ بزنی دوستتون بیان شارژ داری اصلا ؟!!!
داداش حالا اصلا شارژ هم داشته باشی ( نداشتی خودم برات میگیرم ) ، شما باید زنگ بزنی حاج مهدی بیاد ؟!
یعنی واقعا حاج قدیرو ول کنی زنگ بزنی حاج مهدی ؟ =)))) تورو خدا فقط به حاج مهدی نگو ما مجبور به حذف میشیم.
پ.ن : این دوستمون فاز حاجی حاجی گرفتتش یادش رفته بالا سرش وایسادم با تبر !
پ.ن : ممد چند بار گفتم اینجا باگ رو فیکس کردن کراپ ۲۰ تولیدش کمتره !
پ.ن : ۳چیفرا چی میگن سهیل ؟ :)))))
پ.ن: آقا من مادرم ! نه مادر اکانت MR-AXE ... میتونین منو مادر دژکوب ایران بدونین ! اینجوری بهتره واستون , مهر مادری بالای سرتون باشه حداقل بتون رحم کنم این سرور :)))
SiR.Arash Axe Man
سلام و سلام :)
دوستان امیدوارم که خوب باشید :)
یه حرف با آرش اگز من که حاجی تو زیاد غصه نخور ... اگه قرار به خود زنی باشه بهت می گیم :) تو که نمی تونی رو کسی همر لانچ کنی ... حداقل میای با اکانت ما لانچ می کنی یکم دل و جیگرت جا بیاد :) لوووووووول
علیرضا ...عشقم اینا به عکست گیر میدن ...اون عکس خوشگل رو بزار دماغشون بره تو چششون :) راستی این سرور یه سری کاتا با رم می خوام ها ازت :) ببینم چیکار می کنی ها ...
خوب حالا می رسیم به این دوستمون که نوشته warrior team کیا هستن :).. دوست عزیز اول یه اسم اکانتی بده ببینم خود شما کی هستی :) لول
و اما بروبکس خشی اینا !! اون سرور ها که ما بازی می کردیم بکس خشی اینا یه پلن هایی میزدن رو nw کی شما وامثال شما تا 10 سال دیگه نمی تونن همچین پلن بزنند :) ایشا... یه سری از این پلن ها رو شما هم اجرا میشه اون موقع دقیق تر میشناسی ایشون رو :)
پ.ن : علی د هیروز حاج مهدی رو می خواییم چیکار باو ... همینطوری اینا به خودشون خورده بودن که با اسم خشی بیشتر خوردن :) حالا حاج مهدی هم بیاد که نور الا نور میشه :) یعنی در حدی ترس برداشتشون که می خوان تو ان ای خود زنی کنیم ... لوووول :)
پ.ن: بچه های اس ای (سابق ) با بچه های ان ای و ان ای قدیم یه جور هم دیگه رو پیدا کردن که انگار ..............
شما ها منتظر باشین شاید خود درگیری باشه ....لوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووول
پ.ن: اسم اکانت هاتون یادتون نره :)
علی
Mulche
سلام بر دوستان
سیامک کجایی عزیز خوبی چرا با لحن بد حرف میزنی که پستتو پاک کن هاااااااااا من خیلی میخوامت
علی دهیروز چشم مایی سالار حاجی خوشم میاد با یه علام حضور باعث زد حالی برای بعضی دوستان میشی چی شده عزیزم هاا تو ک گقتی امدو 5 دقیقه پیشت بودو بعد رفت کلک داستان چیه تا شمارو میبینه مثل اسپند رو اتیش میشه علی داداش ...
اصلا بعضی ها کارشون از حاجی گذشته میخوایم زنگ بزنیم ب دکتر rz رفیق محسن بمبی بماند خاطره خوبی از حاج قدیر دارن
سهیل بیا این بچه هاتو جمع کن فکر کنم اشتباهی امدن
بماند خیلی چیزا نمیشه گفت
دوستان شاد و پیروز باشید
1کیلو
درود
اولین سروری که بازی کردم یه اکانت گول داشتم بنام s.mostafa
توی اون سرور که دو ماه دیرتر به بازی رسیدم شاید باورتون نشه اما همه کار کردم!
از رنک یک پاپ و رید تاپ بودن گرفته تا چیف کردن نان کپ و همرهای اکانت رنک یک سرور و صفر کردن کپشو و زدن کتیبش و حذف اکانت کردنش؛
تا پلن واندر دادن به دوستان و هولدر بودن واندر و غیره...
اینا رو گفتم که اقایون فکر نکنن خیلی میخواد شاخ باشی و هنر هست این چیزا یه فارم سرور اولی هم همه ی اینارو اینجا بدست میاره!
ورژن 4 به بعد خاصیتش اینه سابقه رو نادیده گرفتن و همه از دست نوشته ها یه چیزایی رو دنبال میکنن...
اما واسه اون دوستمون که میگن دات کام بودن و این چیزا پس افتخار دادید اومدید اینجا کنار این سرور یکی ها و بچه ها!
شرمنده کردید به خدا!راضی به زحمت نبودیم!فقط یه سوال جسارتا توی این دژکوب این گلد نقشش چیه و چجوری باید مصرف بشه!؟
والا سرور ای ار بازی کردن از صد تا کام سنگین تر و سختتر هست خودمونی توضیح میدم که چرا!
اول اینکه ای ار هر پسر بچه ای امپراتوری داره و ارث باباشو میخواد ازت و چ میفهمه واندر چیه اند گیم چیه و این چیزا!
دوم اینکه کلا درکی از کار گروهی درون ای ار وجود نداره مگر اینکه نفع شخصی وجود داشته باشه!
سوم اینکه ای ار وقتی بازی میکنی باید خودت همه چی باشی توتال باشی پلیر باشی لانچر باشی پلنر باشی دف کور باشی هولدر باشی!
اما کام چی!؟
یه اکانت دستت هست که درون یه مجموعه حضور پیدا میکنی باهاش و برنامه تعریف شده و همگام همگی پیش میرید!
دفت تامین میشه خود به خود وقتی که ببینن همر ارائه میدی واسه میدگیم!
پوش میشی همین که کتیبه ای باشه که نیاز به پوش شدن برای شارژ باشه!
دف که بفرستی اگه دف جمع نشه واسه مدافع نامه میزنه که دف نیومده شاید تروپت نابود بشه میخوای برگردون!
ای ار فیک رو یارو هست پی ام میده دف دف دف میفرستی میبینی کلا 100 تا گرزی 50 تا نیرو کشته!استارو و نرسیدن گندم 5000 نیرو !!
بجای من کیم اون کیه اون کی بود بریم یکمی تمرین کنیم مثل بچه دبستانی ها که روز اخر حداقل رومون بشه بگیم واسه چی داریم وقت میذاریم و هزینه میکنیم!!!
این اقای گاد دژکوب یه اماری هم از ما بده شما که همه ی بکس ای ار و نوب و تازه کار رو از همون سرور کامی که بودید شناختید!!!
موفق باشید
سلامدبه همه ی عزیزان
خواهشا ازکل کل های بی مورد پرهیزبشه تا بازی جذابت هاش ازدست نده
نکته ی بعدی اینکه اینگاری شمال شرق دچار یک سری درگیری های داخلی شده
http://d3.dejkoob.ir/allianz.php?aid=466
حالا باید دید که چه می شود! ایا این اکانت ها هم مثل یک سری دیگه اکانت ازشمال شرق می روند یاتوسط بچه های شمال شرق نگه داشته می شوند؟
یاحق
پ.ن:سهیل فکرکنم اخرین چیزبود رسیدم پشت در:'(سهیلللل زامبی ها من خوردند دیگهههه خخخخ
Ali Chiefer
درود علی جان وقتت بخیر باشه
این اکانت واگذار شده چرا که اغاز کار بچه های ادونس سرور پنج راند سه ای ار ریجسترش کردن و کشیدنش بالا الان دوستان دیگه ای مالک اکانت شدن!
از خروج از مجموعه و تشکیل اتحاد خارج از مجموعه های شمال شرق هم کاملا مشخص هست که هدف تیم جدید پلیری این اکانت چیه!
نهایتا اینکه تیم شورای لیدری حضور دارن اساسنامه هم وجود داره و همه چیز تعریف شده که ملزوم اجراست.
موفق باشید
بدرود
سلام
می گم این تاپ تن بدجوربزن بزنه! اس ای ان ای زده؟چه خبرا؟:))لینکم بگذاریدببینیم چی شده؟
الان nw زد ne رو :D
http://upload7.ir/imgs/2014-10/41694012193510344461.png
شاهکاری شده این فروم همه پست ها حذف میشه مثلا اون روز پست من چرا حذف شد؟؟؟؟؟ کل کل بی مورد؟؟؟؟؟؟!!!!! کل کل با مورد داریم هااا
با این وضعیت فروم رو جمع کنید خیلی بهتره 95% جذابیت دژکوب برای همین کل کل هاشه جالبه هیچ کس هم اعتراضی نمیکنن کسی هم نمیاد پست بزاره
انتی اسپم:http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=27653138
باسلام
دوستان عزیز
لطفا اگر شکایتی دارید به صورت پی ام خصوصی بگید , ما سخت گیری نمیکنیم پست های که شامل متن های بی مورد و توهین به کاربران باشه حذف شده اند و می شوند.
تا جای که من مشاهده میکنم حتی پست های هست که اصلا" به بحث و گفتگوی سرور ربط نداره ولی پاک نشدن !
بعضی از پست ها حتما" یه چیزای دارن که پاک میشن.
لطف" عجولانه در مورد مدیریت قضاوت نکنید.
ممنون
ما که دیگه هیچ پستی تو این فروم نمیذاریم کلا تحریم کردیم تازه شاید هم تصمیم بگیریم اعتصاب غذا هم بکنیم.
پست من به دلیل استفاده از کلمه نا مناسب حذف شده!!!!!!!1:))))))
لول داره یه کلمه نا مناسب فقط پیدا کن اون دوست عزیزی که پست من رو حذف کردی؟
زیرش بزن حذف به دلیل انتقاد نه کلمات نا مناسب!!!!!!!
جواب پست شما:
قوانین:
3.10- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي آن مدير ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مدیریت سایت ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد.
حق دارم پست رو پاک کنم یا نه؟
انتظار داریم انتقاد های شما محترمانه باشه لطفا کنید این بحث رو در این بخش کش ندین . با پی ام خصوصی یا تو بخش انتقاد ها میتونید مطرح کنید.
باتشکر
سلام خسته نباشی علیرضا جان
قبل از هرچیزی ممنون از لینکت عزیز؛
حدس میزنم سطح نیروهای مهاجم 20 بوده باشه و مدافع 15 اطلاعی از دوستان نداری شما که لینک رو گذاشتید؟
اگه اینگونه باشه مسلما مهاجم بابرنامه داره بازی میکنه و این مورد فقط یک هجوم معمولی نبوده اونم در این زمان از بازی.
دوستان نیستن توضیحی بدن؟
این اکانت هم که نابود شد.
http://d3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=357
من یه توضیحی بدم در مورد اکانت scar face اگه اشتباه نکنم.این اکانت داره تو سرور w1 بازی میکنه و به گفته خودش هم اند گیم بازی اونجا و حساس.با من یک گفتگو نچندان جالب داشت و من هم گفتم بهتره حذف کنی بری به اونجا برسی.
اونهایی که میگن داستان داره و از این حرفا اخه یکم هم عقل چیز خوبیه.شما که 24 ساعته تو پروفایل بچه های اگز من هستید یه سر هم به پرفایل این بازیکن میزدید متوجه میشدید.
فردا روز اگه رفتید سراغ اون اکانت که 1و2 روز میخواید بزنید قول میدم سایدتون رنگ واندر لول 90 هم نبینه چه برسه به 100.
ما کلا نوب ما کلا فارم اما استاد یه مسئله هستیم اونم اینکه اگه نخوایم یه ساید 100 کنه نمیکنه.
ما نه جنگ الکی داریم با سایدی نه چیزی.حالا اگه کسی دوست داشت ما نه نمیگیم بهش.
سلام خدمت همگی دوستان
به دلیل مشکلات شخصی دیگه نمیتونم در خدمتتون باشم این پست رو فقط به این منظور دارم میذارم که برای همه آرزوی موفقیت کنم و از کسایی که باهاشون کل کل کردم و سربه سرشون گذاشتم هم حلالیت بخوام ، بچه های اکانت mr axe محمد ، سهیل و آرش عزیز ، استاد کارو که کلی دلم براش تنگ شده و هر کس دیگه ای که این سرور یا سرور قبل احتمالا موجب رنجشش شدم
از دوستای گلم تو شمال شرق ، علیرضا زایتسر ، آرمان گانز ، مهدی اسکلتون ، مانی ، امیر بست رومن و بقیه سرورای گرامی هم بابت محبتاشون ممنونم و شرمندم که رفیق نیمه راه بودم
ایشالا اگر عمری باقی بود و قسمت شد سرور بعد جنوب شرق در خدمتتون هستم
سرباز کوچیک جنوب شرق ( که این سرور خریت کرد اومد شمال شرق )
با اجازه بزرگی* مثل رضا جان اکانت تایتانیک هم دیگه بازیو ادامه نمیده <3 کوچیکتم داش رضا ما هم میریم بذار .com بازا خوش باشن :) اشتباه بود بازی کردنمون تو Ne باید همون Se بازی* میکردیم :(( اینم فدا سر pho3niX که .com بازه و ما نوب :))))
بدرود دوستان مخصوصا .com بازا
سلامتی* پرو ها
علی* آقا کریمی* :)
اینو یادم رفت بگم :) می*خواستم بزنمش آرمان نزشتا :))))))))
با تمام احترامی که برای دوستان قائلم
بازی کردن عرضه میخواد اما حذف کردن هزار برابر اون عرضه میخواد
امیدوارم دوستانی ک حرف حذف کردن زدن رو حرفشون بمونن مانی پارتیزان علی اشرفی و تاتانیک (فقط علی رضا دوال خودم شو بعدا حذف)
ب قول مهدی چ شود با کیا امدیم 13 بدر
امیدوارم روی حرفتون باشید وگر نه .. . .
دوستان اینا مشکل دارن گذاشتن رو حذف
همه بدونید اینا حذف کردن
داااااااااااااادو بیداد حذف کردن
دوست عزیز این دیگه کاری نداره دیگه همه دونستن
امیدوارم بودم ک حداقل یه دلیل منطقی داشتید
(هیچکی هم کاسه داغ تر از اشم نشه بیاد اینجا حرف بزنه 29 ساعت صبر کنید یا اینا حذف میشن یا من حذف میکنم تا ببینید کی رو حرفش میمونه
انتی اسپم:http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=30081964
آره عزیزم ما رو حذفیم ....آآآآآآآآآآآآآآآآآآی مردم بدونید و آکاه باشید که ما روحذفیم. ولی بخاطر 600ک منبع از اتحاد خودی غارت نمیزنیم که دف ساز یکی در بیاد و اون داستانا...من نه وقتم و از سر راه اوردم نه اعصابم
من فقط بخاطر یکی اومدم اینجا...یه نفرم بخاطر من اومده بود..که جفتمون ضایع گشتیم
یعنی جففتون رو ببینم کشتم آخه یکی نیست بگه من و آوردی اینجا از بقل هوری بهشتی بعد میگی حذف میکنیم !!!
یعنی دستم بهت نرسه که میرسه !
خوب همه کار کردیم به جز حذف اینم عکس میگیریم میذاریم تو افتخاراتمون !!
لوووووووووووول
آنتی چیز :
هر کی حذف کرد زد به taitanic حالا خودمون میخواییم حذف کنیم بزنیم به ناتار ؟
و و و و بله اینگونه بود که شمال شمال شرق اصلا مشکل داخلی نداره!!!!!و همه باهم خوبو سلامتن!!!!!!!!و در کنار هم بازی میکنن!!!!!!
اکانتای شمال شرق خداحافظ....
حرف برا زدن زیاده !
هم گلایه هم تشکر !
فعلا 48 ساعتی صبر میکنیم !!!!!!!
مانی جان شما بزرگید اما عزیز داشتم تو گرنا بهتون میگفتم گ چ پیامد های داره من از همتون معذرت خواهی کردم و ...
حرفی هم هست بزن و بچه بازی های امروزو تکمیل کن عزیزم
تا پس فردا صبح صبر میکنم تا بچه بازی هارو تموم کنید بچه بازی های مثل اینکه دیگه جنوب غرب تموم شد و فقط خاطره هاش مونده دیگه اینکه الان کنار هم باید بازی کنیم نه روبه روی هم من من هارو کنار بزارید
تو گذشته بازی کردن کار خوبی نیس در سرور قبل چی بودیم چی شدیم این سرور کجا هستی چی هستی و چیکار میخوای بکنی یاد بگیرید مشکل هارو حل کنیم نه که جلوش کم بیاریم حذف کنیم
عارضم به خدمت دوستان کم سن و سال زیر 3 سال
خوشحالم این قسمت فروم نمیام
واقعا این بازی برا زیر 3 سال ها هست
باید دید تا باور کرد
یه روز یکی قهر میکنه یکی فرار میکنه یکی میاد فوش میده
نمیدونم شما عزیزان به بازی از چه دیدی نگا میکنید
به نظرم اینجور پیش برید تو زندگی شخصیتون هم تاثیر میزاره
دو صفحه رو خوندم حالت تهوع گرفتم
هر کی یه جوره
عزیز من اگه خوشت نمیاد بشین بازی خودتو بکن چکار به ساید و نقشه و کلوپ طلایی رو ادمین و بقیه کار داری
واقعا عده ا ی از دوستان عقده هاشون رو اینجا خالی میکنن
به هر حال دوستان عزیز این پیام مخصوص بزرگ وارانی بود که لازم بود جرقه ای بهشون زده بشه بلکه بیدار شن
این یه بازی هست همین
بازی
چند بخشه ؟
2 بخشه