خوشحال میشم بمونی اونجا :D
آخرش همینجا میای میگی بسمه :p
این - اینم نشون +
نمایش نسخه قابل چاپ
در شمال شرق در خدمت دوستان و عزیزان هستیم امیدوارم هرچه سریع تر جلسه هماهنگی گذاشته بشه و تکلیف خیلی چیزا مشخص شه امیدوارم همه پلیر ها کمک علی باشن نه مثل سرور قبل دوستاش بشن دشمنش ب نظر من دوستان عزیز یک روم ریدکالم زود درست کنن برای شمال شرق
اینم لینک رریدکال بدونه فیلتر
http://uplod.ir/sjnigmgwv8z1/RaidCal...Filter.exe.htm
رمز فایل NDMHAP
و در اخر
جنوب غرب با وجود داشتن سهیل دیگه دشمنی نیاز نداره از همین الان دارم ب اخر سرور جنوب غرب میخخندم
شمال شرق این سرور ربع ساکتی هستش و میشه بهش امید داشت
نه عزیز در مورد ساید کاملا مخالفم با صحبت هاتون
سرور 5 یادت باشه مسعود جمجمه رو هم گفتن خائنه
ولی تا آخر سرور پسورد همه دستش بود
بچه با مرامی هم بود
آدمی نبود بیاد تو فروم و ریدکال بهش فوش نده
ساید شمال شرق نه ارس بابای منه نه چیزی
همنونطور که همه پلیر ها حق بازی دارن ما هم داریم
حق طبیعی دوستمون Xyster هست که بره 15 گندمی های ساید که هیچ سرور رو هم بگیره
همه هم این حق رو دارن
ولی بعضی وقت ها به اتفاقاتی رخ میده
این اتفاق ها بیشتر تو اول بازی رخ میده
مثل همین اتفاق که رخ داده
تو این مواقع یا باید با منطق بری جلو یا جنگ
همونطوری که دوستمون صادق صمدی تو خیلی از سرور ها به عنوان شورای حل اختلاف همیشه حق رو به رفقاشون میدادن تو این موارد :دی
که ما دقیقا یادمونه
دیگه اون زمون نیست بگیم داداش partizan عزیز شما حل اختلاف شو یه کاری بکن
نه اون زمون نیست
الان هر کی رو بگی اسمت چیه وقتی میگه مجیدم پشتش میگه رفیقام فلانی ها هستن
من دنبال چیزایی که دوستان هستن نیستم عقده اونجور چیزا رو ندارم به همه چی رسیده ام
من دنبال پیدا کردن دو تا رفیق فابریکم
خوشبختانه همین اول کاری با خیلی ها رفاقت کردیم که نشناخته پیش مرگ میشن
این برا من بسه
به هر حال از قدیم گفتن چراغ به تهش روشنایی نمیده
سلام صادق جان
دادا ببینیمت این سرور هم . خوشحال میشم در کنار شما بین رفقا بازی کنم . این واقیعتی هم که میگی رو یه جورایی از فرومی که امروز خوندم متوجه شدم تقریبا .
اکثر بچه ها که با قدرت هم ظاهر شدن تو کل منطقه ها رفقایی با قدرتی هم دارن که تو تصمیم گیری ها و پلن ها حتما تاثیر گذار خواهد بود . فقط باید ببینیم هر پلیر چقدر به خونه ای که توش اومده پایبنده و میتونه مثبت باشه .
والله خاطرات سرور 5 برای من هم شیرینه هرچند از اواسط بازی افتخار بازی کردن با بقیه دوستان رو نداشتم
همون سرور هم اگه دفاع میلیونی رو واندر جمع شد بخاطر خود مسعود و امین کینگ بیو ولف و مبین ادونس و بقیه بچه ها بود هرچند اون سرور میتونست شمال شرق رویایی باشه اگه از اول سرور همه به فکر آخر سرور بودن نه به فکر منم منم اشون شورای حل اختلاف هم برای سرور اولی هاست نه دوستانی مثل شما مشکل واحه های یه 15 گندمی که میخواد 150 درصد باشه یا 100 درصد؟! یا اینکه کسی زودتر گرفته ؟
شما لطف کن یه دهکده 15 گندمی دیگه بگیر ما به التفاوت تولیداتش رو من فیدر میدم از اکانت خودم نه مولتی چون مولتی ندارم غارت کن حله ؟
این بحث امیدوارم تموم شه مرسی شاد باشید