توضیحاتی در مورد شمال شرق

زمانی که یه ساید منسجم و پویا باشه و همکاری تیمی هم توش بالا باشه پلیر هم میتونه توانایی هاش رو نشون بده
برخورد خوب و استقبال تاپ لیذر شمال شرق سرور قبل از تیم جدیدی که وارد شمال شرق شده نوید روزهای خوب و قدرتمندانه ای رو برای شمال شرق میده
الحمدالله پلیرهایی که تو شمال شرق ثبت نام کردن همه با تجربه هستن و معنی همکاری و کار تیمی رو هم میدونند مطمئنا بزرگای شمال شرق جلسه میذارند و بهترین تصمیمات رو برای ساید میگیرند حرفشون هم سنده
در مورد علی اشرفی عزیز که بحث شد با خواهش شخص من و اینکه واقعان آخرین سرور من میتونه باشه چه به دلیل مشغله کاری و زندگی لطف کرد و دوباره افتخار داد این سرور با هم بازی کنیم در بزرگی و پلنر بودنش هم کسی نیست که شک داشته باشه و لازم به توضیح باشه
خیلی از دوستان سرور های نرمال تری دات شمال شرق هم افتخار دادن به من منت گذاشتن تشریف آوردن دستشون هم درد نکنه
مورد بعدی این سرور هم من ، هم علی اشرفی صرفا یک پلیر و یه سرباز برای اتحادهامون هستیم
سخن بعدی با دوست خوبم اکانت no game اوایل بازی هست و همیشه شکایت و شکوه ها داخل یه خانواده بمونه بهتره تا به فروم کشیده بشه اونجوری که به ما یاد دادن شاید تو ساید گوشت هم رو بجوییم ولی استخون هم رو دور نمیریزیم
در توانایی و لیدری علی د هیروز هم شکی نیست امیدوارم این اجاره رو بده ساید از توانایی هاش نه به عتوان یک پلیر بلکه به عنوان یه لیدر و بزرگتر استفاده کنه
پ.ن. دوستان حراجی رو با میدون جنگ اشتباه نگیرین !! مخاطب خاص داره
شاد زی مانی