شوخی میکنی!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خداوکیلی اکانت من که اسمش واندره توشم واندر داره 100 میشه؟ انقدر اتک روش میره تو دیوار؟!!!
پ
اگه اکانتمو ب خاطر بحث با مولتی هانتر ول نمیکردم شک نکن ی فیدرم هم نمیتونستی بزنی مثل همون روز اول ک 3تا کتیبه ازتون زدم بدونه لاست ربعتونو شخم میزدم تختش میکردم با بچه ها گل کوچیک بازی میکردم
همین الانم دیر نشده ها هستن چند نفری ک همرشونو بدن بهم اما جنوب غرب ارزششو نداره بزنم بیام بگم کیو زدم اگه علی چیفر بود ی چیزی میزدمش خخخخخخخخخ
sw چندتا پلیر داشت ک هیچ وقت فراموششون میکردم
mfm امین
صمد xXx
اینا کل کردن باهاشون حال میداد نه شماها دوست عزیز
اینا ک گفتی همه استاد منن ولی خدای پورو نیستن مشتی محمد رضا ک خودش خدای متواضه ای بود و هست کاظم هم خیلی بیشتر از اون اما شما اکنتی ک هیچ کس روش نبوده ریل کاتا کذاشتی با اختلاف 2 دقیقه هنوزم هنوزه فکر شاخ قول شکستید
مشتی همونا هم منو میشناشن ازشون بپرس بگو ابوذر 1کیلو ادمیه ک با اون اتک همر و کپش بره
اما اشکال نداره
چاین سرور ادامه داره
دوستان اتک های دیورز روی تموچین رو من لانچ کردم ...
حق با دوستان هست ...
متاسفانه قرار بود موج شکن زده شه و با همون موج شکن ها بقیه ریل ها بیاد ... که وقتی اتک لانچ شد دیدم ایپی داره :|
با اکانت خودم که ایپی نداشت ... نمیدونم این حرکت مسخره چی هست ...
بعدشم کلینر اول خورده تارگت رو به ما اشتباه داده بودن ...
ما داشتیم میرفتیم برای اون یکی ده ...
اینا هم یه جریاناتی داره ...
ولی کاملا حق با se هست دیروز اگر ایپی نمیخوردیم 2 تا کلینر دیگه با موج های تکمیل کننده و موج شکن زده میشد :)
ولی نشد که بشه و تقصیر من هست که اولش چک نکردم ...
شرمنده از nw
مرسی از بچه های هماهنگ se
سهیل
ابوذر داداشی اونایی که منو میشناسن میدونن اول و آخر بازی من رفاقته و بس چه بزنم چه بخورم همرامم همیشه آخر سرورا افتخاری لانچ کردم واسه خودم نزدم به عشق دوستان زدم و به عشق دوستان بازی میکنم من قرار بود حذف کنم چون واقعا سرم شلوغه نمیرسم پرچمم خراب میشه:دی (الکی) ولی داداش همون 3 تا اسمی که گفتم ازشون مرام منو بپرس سرور ta3 همینجا با حاج کاظم مقابل هم قرار گرفتیم ازش همزمان چکمه منحصر و انبار کوچیکش رو سبز زدم+چیف نانکپ که البته اون موقع باگ چیف وجود داشت و چیف نشد و مولتی هانتر 3کی گلد هدیه داد عوضش:دی ولی خدا شاهده بعدش شدید رفیق شدیم با هم داداش اراده کن حذف میکنم دژکوب ارزش هیچی جز رفاقت نداره
اینجا هم هر پلنی لانچ شده دوستان زحمتشو کشیدن من هنوز وقت نکردم فقط فیک زدم چند روز پیش و دفاع و اینسرت همین
از بچه های ج.غ تشکر میکنم بابت اتکها و دفاعشون
کم آوردن یعنی لیدر یه منطقرو به هیچ حساب نکنی بهشون بر بخوره بیان گزارش بدن به مولتی هانتر بگن آغا اجازه کارو چپ دست مارو به هیچی حساب نمیکنه اون بنده خدام 1 ساعت بازداشت کنه اکانت رو که ج.غ زیاد اعتراض نکنن بابا صادق صمدی خفن بابا پلیر بابا کسی که کاظم جیا تورو میشناسه تو چقد شاخی آخه : )))))) بابا پلیر 1 ایکس ایران بابا کسی که رضا انمی میشناستت : ))))) اینا خودشون چی بودن که اوسطوره ی تو شدن خدا بهمون رحم کنه لیدر کلتون تو عمرش فوش نشنیده بود اون روز 2 کلمه یادش دادیم میگفت بی تربیت اینای که میگی چه هست ایششششش مامانم اینا : ))))))
what the faz dooste man : ))) سعی کن فارسی تایپ کنی فرومه ها : )))) اولین بار تو فروم ثبت نام کردی ؟؟ : ))) متاسفانه من نبودم مگرنه میگفتم بهتون من 7 8 روزی هست که نیستم و امروز اومدم دیدم چی شده عزیزم آره مارو میشناسی دیگه لازم نیست چیزی بگم میگن یه ساید وقتی کم بیاره میره کپ مولتی هارو صفر میکنه یذره خالی شه این دوستتون که چکمه دستشه دیوار که شد بد جور بنده خدا سوزش پیدا کرد اشکال نداره تازیخچش دستمونه دژکوب رو تو شمال غرب زیر نظر ما یاد گرفت بگذریم : )))) شما هم حتما فارسی تایپ کن ": )))) کسی که اون ته رفته ده زده از ترس درگیری دیگه نباید اینجا بل بل بزنه گلم : )))
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
chand ta servere darin az bacheha ma kotak mikhori n ???
1kish b3 :D
in server omadin kare bacheha maro0o bokonin ke multi bekharin ke .................. :D
are ma kam avordim shoma har ro0oz plyerato0on kam mishe :D
lollll
are kash maham planer dashtim vase 1 katibe 5 ta hamer mikard to0o divar :D
plane ali asghari hamine dige :D ma mese shoma pro nistim :D
pro bodaneto0on kar dasteto0on dade hame servera bayad hazf konin =))))))))))))))
من تو این چند تا پستی که از شما دیدم چند تا چیز دستگیرم شد :
تو ساید شما هر کی اکانتش بخوره یا سوتی بده چند روز بوده که رو اکانت نبوده الان تازه اومده! دی
شما کلا بنیانگذار دژکوب در ایران هستی همه شاگرد شما بودن و هیچکس رو هم قبول نداری
یکی از بزرگترین افتخاراتت تو زندگی اینه که فحش زیاد بلدی حالا خودت که اختراع نکردی که یه جاشنیدی که یاد گرفتی !بماند
دلبندم نه به بازیت کار دارم نه به سابقت ، تو این فروم خیلی ها میان پست میزارن خیلی ها هم رقیب ما هستن تو بازی اما اینو فهمیدن که این یه بازیه هر کاریش کنی هر چقدر هم جدیش بگیری بازم یه بازیه و وقتی پست میزارن آدم لذت میبره از ادبیات محترمانشون . نمونش سهیل پرزدینت
آدم به خاطر یه بازی ، این مدلی شخصیت خودش رو زیر سوال نمیبره
حالا شما بیا چهار تا تیکه هم بار من کن و فکر کن خیلی باحالی
خلاصه آره بوی سوزش تا این جا ها میاد اشکال نداره شما خفن ما حذف کن رووت میشه از b3 بحرفی ؟؟؟ همونی که باج دادید بازی نکنیم دیگه ؟ : ))) اکانت منم خریدید دیگه همرو خریدید راستی با کی در گیر شدید از آخر ؟؟ اصلا پایانی داشت ؟؟؟ چرا آخر این همه تحقیر رو متقبل میشید عیب نداره تو این سایت شاید به جایی برسید اما باور بفرمایید با اکانت خریدن و جاسوس بازی به کسی نگفتن پلیر : ))))) /.
پ.ن : من دیگه حرفی نداریم شما جواب بدید خالی شید بگید بگید : )))
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خ
سلام به همگی
دلم واسه فروم تنگ شده بود
دقیقا مشکلت اینجاست که اون روز که انداختم بهتون گفتید چند میفروشی گفتم 150 گفتید باشه 150 میدیم بیخیال شو ما شمال شرق که اکنون جنوب غربه و دوست جون جونیتون شده رو بزنیم بعد گفتید 150 دیگه هم میدیم کلا دیگه این سرورو بازی نکن : )) منم دیدم همه فروختن قبول کردیم ضرر که هیچ خیلی هم عالی بود 2 2 تا 4 تا کردیم دیدیم در اصل ما بردیم پی ام هاش موجوده از دوست عزیزتون مصطفی هر موقه خواستی بگو برات بفرستم :* = ))))))
خسارت بسیار سنگینی به جنوب شرق وارد شد
کتف یه محافظ در رفت !
نعل یکی از شوالیه های لایف فور اور هم در درفت
نیزه یکی از نیزه دارها هم رفت لای چرخ یک کاتا شکست !
این دست آورد بزرگ رو به دلاورمردان شمال غرب تبریک عرض میکنم
پلنر بیاد خودشو معرفی کنه
va baz ham planere nw gol kasht :D
koli wave cata dige bod ke hale report kardanesh nabod :D
http://dejkoob.ir/ir/report...7f,10642288f61
استاد کارو این اتک 37 موج اکانت nemidunam که الان با صورت رفت تو دیوار مال کدوم دوره زمانیه؟ مال اون زمانیه که شما رو اکانت نبودین؟ یا بعدش که برگشتین رو اکانت؟
استاد کارو دیگه ما رو شرمنده نکن ، همه بچه های جنوب شرق سرور اولشونه ، کل سابقه پلیرهای ما رو روی هم بذارین قطعا به اندازه یک دهم سابقه شما نمیرسه ، دو تا اکانت رو روی سابقشون حساب میکردیم یکی ali king se بود یکی هم life 4 ever اونها رو هم تازگیا فهمیدیم فیکه اسماشون و کپی کردن و سرور اولشونه ، اسم اکانت رو هم بچه ها میترسن بگن یه وقت آقای گشاد پوریان پلن بزاره برامون
ما که پلنای آقای گشاد پوریان رو میبینیم کلی میخندیم شما هم همینکارو کنین دیگه چرا میخواین به کم سابقه بودن ما سرور اولیها بخندین ؟
مج مجی مننننننننننن خائننننننننن کجا بودی وخی بیا پیش عمویی ببینمممممم
می گم شما اکانتم داری تواین سرور؟دژکوب بازی می کنی؟خخخخخخخخخخ
داداشی اسم اکانتم می گی؟واسه اطلاعات عمومی سرور خوبه:)))یاازاین هایی که میایی اخرسرور یک لینک می گذاری می گی ما فلانی بودیم؟
پ.ن:کارو ولی از حق نگذریم اگه من یک دونه همر بااجازه لانچش داشتم الان قضیه فرق داشتااااا بعدویسکی خدابیامرز:(( نمی گذارید من اونجایی که دلم می خواد بزنم:(((
اینم از طرف یکی از دوستان:
سلام خدمت همه دوستان دژکوبی
در رابطه با اتک شمال غرب که باعث شد یه سری محافظ کتفشون در بره
و این دوست شکسته بندمون بزحمت بیفته
لازم بود چون اکانت فروم نداشتم به آقا نیما زحمت بدم
دوستان اتک بنده دادم
از اونجایی که خیلی* نوب هستم و تازه دژکوب شروع کردم
بدون مشورت با لیدرهای محترم شمال غرب دمپایی هامونو زدیم رفت خیلیم حال داد:دی*
بنده اینجا رسما از اون محافظ آیی که دست بالشون شکسته عذرخواهی می*کنم
بذارین به حساب نوب بودن و تازه کار بودن
الان مشکلتون حل شد؟؟؟
یا بازم بگم
آقا من نوب شما مولتی* مگا پرو پلیر :دی*
شما سالار دژکوب ایران
شما قهرمان
فک کنم دیگه کافی* باشه دیگه :دی*
برای همتون آرزوی موفقیت می*کنم هم تو بازی هم در زندگی* واقعیتون
یا علی* مدد
کوچیک همه ابوالفضل
دوستان آب یخ بزنید ! زیتون هم خوبه ! نه نه زیتون گرونه مجبورمیشید اکانتتون رو بفروشید باز ! همون آب یخ خوبه
اول یه تشکر از سهیل پریزدنت صرفا به دو دلیل یکی اینکه پلنی که کسه دیگه تر زده بود توش رو اومد گردن گرفت !
دوم جنبه شوخی وکل کل تو فروم داره
خوب میرسیم به بحث شیرین دوستان شیرین سخن دیگه !
1-دوستان یه سری پست تو این فروم بود مربوط به دیشب که آی فردا پلن میزنم ! خبری در راه هست ! از اینا تا اتک ها نشست کلا پاک شد ! این سرعت و دقت رو تو بازی داشتید الان مسابقه کی بود کی بود من نبودم بازی نمیکردید !
2- مورد بعدی تاپ لیدر جان به پلنرت سلام برسون و همیشه هماهنگ کن همه چا با هم برید بازی کنید فقط مواظب باش توپت دیگه تو زمین جنوب شرق نیوفته قربون پسر .
3-اسم اکانت میخوای؟ گفتم معمولا اول اسم اکانت خودشون رو میدن بعد اسم اکانت میپرسن
کلا هم بازیه جدی نگیرید ! آقای گشادپوریان هم جدی گرفت وضعش شد این
روزی مریدان همی گرد شیخ حلقه زدندی گفتند یا شیخ در بلاد جنوب شرق اکانتی هست مادام العمر (life 4 ever)
هر شباهنگام که ما پیژامه و زیر پیراهن خویش را پوشانیدنی و به قصد جمع آوری قوت لایموتی !(زدن گندم از ناتار) از سرای خویش زدندی ! ایشان با بوگاتی خویش آمدندی و سرای ما را علامت سوال نمودنی ! (صفر شدن ده ) و ما مجبور شدندی شب را در کنار خرسها و کفتارها در آباده ها و سرزمین متروکه بگذرانیم و حتی برای قضای حاجت شباهنگام جرات بلند شدن از روبروی مونیتور را نداریدنی !
شیخ نیش خود را تا بناگوش باز نمود و تبسم ملیحی نمودنی و دست چپ خویش (شیخ چپ دست بودندی )را تا آرنج در بینی فرو بردندی و گفتند ویرانه اش کنید سرایش را فقط به من نشان دهیدش !
بعد از آنکه شیخ اکانت را دیدندی همچون جوجه کلاغ خیس خورده ای بر خود لرزیدنی مریدان جویا شدند ای شیخ چه بر شما عارض گشت !
شیخ بصورت کلاغ پر بدنبال بوگاتی روانه شدندی به امید آنکه بوقی بر ایشان روانه شدندی و با فریادهای بلند نمیدانم نمیدانم از سرور c3 به سرور پرورش پو روانه شدندی و در افق محو شدندی !
مریدی احمق که در آن روزگار گشاد پوریان نامیده میشد با بلاهت خویش گمان برد که حمله با اکانت نمیدانم چاره کار می باشندی ! و حاصل این شد که مشاهده کردندی !
به به به
ببین من نبودم چه خبر شده
اقا انقد به شمال غرب گیر ندید دییییگه
اخه چند نفر به دو نفر
نگا نکنین شمال غرب اکانت زیاده مهم پلیره که کارو و سهیل زحمتشو میکشن که تازه اونم کارو که همش نیست باشه ام لانچ نمیکنه
میمونه سهیل
اونم که در جریان نیست کلا
بابا نامردا تک به تک بیاید اینا همتونو حریف میشن :دی
شمال غرب یکپارچه اس دیگه کارو سهیل باهم یکپارچش کردن