فایل پیوست 666
حمله رو کپ منه ! :)
بای دژکوب
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 666
حمله رو کپ منه ! :)
بای دژکوب
با سلام خدمت دوستان
خواستم به عنوان یه پلیر این سرور نظرم رو بگم و اینکه الان که nwکتیبه هایی اونجوری رو میده به sw الان این فقط اسمش رفاقته ؟؟
نمیشه اسمشو گزاشت خیانت به تمام کسایی که دارن برا سایدشون خالصانه بازی میکنن هر چند کم دف میسازن همر میسازن و دوس دارن سایدشون قوی باشه . و کسایی که واس اون کتیبه ها کلی تلفات دادن کلی دفشون پریده . به نظر من که اونجور کتیبه هایی میتونه پشنوانه یه منطقه باشه نه یه نفر که هر وقت بخواد اونو به هر کسی بده . پلیر های یه ساید خیلی بیشتر از چند نفری ان که با هم رفاقت دارن
بازم میگم فقط حرفام در حد نظر بود به عنوان یه پلیراین سرور . خواهشا به عنوان تفرقه اندازی و ...... در نظر نگیرید
صبح همه خوش :D
mohsen viliam
سلام پیمان جان
فقط دوباره پستت رو گذاشتم که بعضی از دوستان بدونن ما هم به خاطر همین اومدیم بودن درکنار دوستان
همین دوستان هم بودن که زنگ زدن گفتن بیاین این سرور کنار هم باشیم کاری هم به منطقه ندارم
دژکوب بهانه ای برای با هم بودنه
سر قضیه اکانتهایی که از اس دبلیو خوردن به دهکده نیما
حسام به من تلفنی زنگ زد و بهش گفتم اگه این کار بچه های ان دبلیو باشه حاضرم اکانتم رو بدم به بچه های اس دبلیو یا که همین الان حذف اکانت کنم تا جایی که من بچه های ان دبلیو رو میشناسم و رفاقت داریم این وصله ها به ما نمیچسبه
افشین پیدات کردن :d
ببین 5000 تا حمله بوده . چند برابرش گزارش " نیروهای شما در فلان جا مورد حملهقرار گرفت ! "
اگه اکانت موند و موفق شدیم
گزارش کامل میندازیم کف فروم
فایل پیوست 667
فقط جهت شفاف سازی چند دونه گزارش میزارم :)
http://dejkoob.ir/ir/report...d4,1069614ba8c
دیشب رو کپ 520 تا مثل حمله آخری زده بود