نوشته اصلی توسط
Head_shout
مصطفي جان حرف شما درسته ،من هم حرفي ندارم ، من كه جز تعريف جيز ديكه راجب دوستان قديم نكفتم ، نميدونم اين ارش جرا حي جو سامي ميكنه ، ١ ماه بيش هم همين بحث رو داشتيم ،
راجب اين بي نوشت هم بايد بكم كه من تمام صحبت هاي خودم با سعيد و عارف نامشو ميدم بهت خودت قضاوت كن ، اين متن نامه هست ،
مصطفي جان بازي و رقابت با دوستي فرق داره و جداست ،طبق حرف خودت ، من هم با شما موافقم ، جون اين اقايون دوستان من بودن ،من حرمت نكر داشتم اول نامه دادم ، آدم حرف ميزنه بايه حرف نمونه توقع داري من جي بكم ؟؟ بازم ميكم اشتباه از من بود نزديم ،ولي حرف از رفاقت نزنين ،نامه عارف هم هست ولي تحت هيج شرايتي نميزارم ،عارف برام عزيزه با اينكه رو حرفش نموند ،من از اين ناراحتم ولي باز جيزي نكفتم ،عيب نداره ، اين دوستان شما هستن كه دور برداشتشون ،واسه يه بازي هر كار ميكنن،
WhiteBird :
کاکو همر من کلا رو اس دبلیو بلند نمیشه این از این چون همونقدر که دوست و رفیق تو ان دبلیو هست همین اس دبلیو هم هست
در مورد کتیبه ها من کلین نمیکنم که کسی ببره ساید دیگه نهایتش بزنم واسه خودم میزنم
این سرورا هم اونقدری پلیر نداره که جنگ باشه سر کتیبه نهایتش توی 4 تا سایت 40 نفرم باشیم همه رفتن l1
به قول معروف my home is SW :دی
Saed Jan man mokhtasateto didam va didam to sw hasti . Hich moshgeli nist ke to nw bazi mikoni . Faghat chon dehkade hat intaraf hast azat mikham hich hameri ro sw boland nakoni va as sw katibe nazani va hata katibe clean nakoni ba ghahreman bebaram .manam ejaze nemidam as sw kasi atack bede behet .
Ba all star ham sohbat kardam . Moshgeli nadari ba in ghazie