عمرمون تو سرور 1روز بیشتر نبود ولی سرور جالبیه :دی
سرور بزن بزنش خوبه در کل بخر بخرش از بزن بزنش بیشتر :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
عمرمون تو سرور 1روز بیشتر نبود ولی سرور جالبیه :دی
سرور بزن بزنش خوبه در کل بخر بخرش از بزن بزنش بیشتر :دی
سطح سرور در حد مهد کودک:دی
بدون شرح(جنگ کوچیک)
http://upload7.ir/imgs/2014-09/30708482490281201634.png
اکانت saint که چشمان داره ، اتک رو ندیدن؟
کتیبه چشمان عقاب بزرگ چه کارایی دارد؟
1 شما میتوانید با آن فیک شناسایی کنید؟
2 میتوانید ریل شناسایی کنید؟
3 نمیتوانید هیچ کدام را شناسایی کنید؟
4 اصلا بحث شناسایی نیست به چشمان اعتقادی وجود ندارد
انبار بزرگ به جنوب شرق خوش اومدی
سلام دوستان چشمان منحصر ش.ش زده شد کپش 0 شد مرتاضش زده شد و نان کپش هم 0 شد
http://www.dejkoob.ir/ir/re...72,10639260234
http://www.dejkoob.ir/ir/re...ae,106393191ff
صادق این صبح اول صبح تو ده های ما چی میخواد!اینجوری!
http://www.dejkoob.ir/ir/report/1063917408b
حاج ممد تبریک میگم اول واقعا یه نمه گیج شدم ولی بدشانسی اووردی
انشاالله سری بعدی.
به بچه ها هم خسته نباشید میگم زحمت کشیدن یه سه چارتا حرکت زدن دشمون گرم
خیلی جالب بود ، تبریک میگم به جنوب غرب بابت پلنشون
چشمان تو این سرورا کار نمیکنه مگه؟
سطح: شیر خوارگاه گلها :دی
چشمان عقاب منحصر: (ش.ش)
http://upload7.ir/imgs/2014-09/76684256946115389165.png
عجب سروری
به اندازه گلدایی که تو سرور خودمون میخریم میتونستیم تو این سرور با پولاش کل کتیبه ها رو بخریم
دوستات هر سروری میرن بازی کنن به ما هم بگن سرور دیگه بیاییم :دی
سلام من ابوذر پلیر پیاز جعفری هستم اکثر بچه های دژکوب باز مخصوص 3x منو میشناسن من فقط دژکوب بازی کردم نه ترااوین تو اون سرور ها هم پلیر بودن خودمو ثابت کردم
این سرور هم علی دهیروز عزیز تنها کسی ک تو کل عمر دژکوبیم به عنوان لیدر قبولش داشتم زنگ زد گفت ی سرور بدونه باگ پیدا کردم بیاید بازی کنیم
منم ب خاطر داداشم علی امدم
خوب بود بازیش تا چند روز پیش ما با جنوب غرب تو جنگ بودیم تو روز اول 3تا کتیبه ازشون زدم
دوباره خواستم پلن بزنم که میخواستم ب اونا اتک بدم این پیغامو میداد
این کاربر در سوابق خود با IP شما وارد شده است.
با 80% جنوب غرب این پیغامو میداد
با اکانت SHAKH TEAM MR.BLACKHAND
با کلی نامه نگاری با مولتی هانتر به هیچ جا نرسیدیم منم دوروزه اکانتمو ول کردم و با سرور و مولتی هانتر عزیزش خداحافظی کردم
بعدشم جالبه همین شاخ تیم میتونه به من اتک بده خیلی هم خوووب
باشید با این سرور ها برای خودتون حال کنید چون جاهای دیگه حرفی نداشتید
درسته پیر شدیم اما اینقدر نوب نشدیم که ازمون کتیبه بزنید و کپ و نان کپ صفر کنید هنوز مونده 1کیلو بشید
فدای همی دوستان
1کیلو
منم دقیقا وقتی خواستم اتک هارو لانچ کنم اول این ارور رو داد کلی از دست بچه ها شاکی بودم که شب قبلش نتونستم پلن برم رو اکانت پیاز جعفری.
از هانی پرسیدم روش مگه لاگین داشتین گفت اگه لاگین داشتیم می کوفتیمش خب :دی تا حالا اینقدر قانع نشده بودم.
ولی به هرحال این مشکل ای پی برا ما هم بود ولی حل شد ما همه پسورد ها رو عوض کردیم فکر کردیم از ش.ش رو اکانت های ما لاگین داشتن.
100% الکی لانچ نکردیم حساب و کتاب کردیم بعد لانچ کردیم و گرنه کل سرور با لینک سبز هم دیگه رو صاف می کردن نه اینکه هر همری از متای شمال لانچ شد رفت دیوارsw.
قربون بکس sw بشم ک زبون باز کردن بعد ول کردن اکانت ها امدن شاخ شدن
پاسخ:
بهانه کجا بود مومن
نگاه کن دشمنه منه اون
اینطوره من حذف میکنم میرم شما هم ب سرورت برس با پلیر ها ی ک قانون رو برات رعایت میکنن
امیدوارم سرورت خلوت نشه
یا حق
پاسخ:
خدای خیلی ها تو کف اینن بیان رو اکانت من
الالنم دیشب امدن رو اکانتم برای اینکه ای پی بخوره نتونم بزنمشون
ای پی میخوره نمیتونی اتک بدی مسخرس باید غارت محدود بزاری با محدودیت چیف
الان من دشمنمو نمیتونم بزنم باید بشینم باهاش خاله بازی کنم
شما با خیلی ها ای پی خوردی؟ چه خبره رو اکانتتون؟
پاسخ:
شما الان با این اکانت تشابه ip زیادی دارید
پاسخ:
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=582
حاجی من با این ایپی نداشتم نمیشه بهش اتک بدم
میگه شما سابقه ای پی دارید اینم چ کن حلش کن
اینم نامه خداحافظیم با مولتی عزیز
نمیخوام توهین کنم اما سطح این سرور خیلی پایینه مخصوص بکس جنوب غرب بارها اینو گفتم بخوام میتونم توی یک شب همشونو جمع کنم اما این سرور دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره
از سایفون استفاده نکردید؟ شاید همتون ازش استفاده کردید ای پی خوردید !!سایفون یا ش.ی.ل.ت.ر شکن های مجانی مثل ف.ر.ی.گ.ی.ت و اینا...
به قول هانی رو اکانت شما لاگین داشتیم می کوفتیمش :دی من خودمم شاکیم به خاطر این ای پی از کجا معلوم شما نیومده باشین؟
ولی ابوذر جان زده شدن چشمان منحصر با 400-500تا کاتا که هیرو هم تو همون اتک یا زدن جنگ اموز از اکانتی که چشمان بزرگ داره با یه اتک واقعا این رو براش هیچ بهونه ای نمیشه اورد.
فدات
اقا یه چیز خیلی خیلی کوچیک این وسط هست که ادم علتش نمیدونه.
پلنر سوپر نوب بوده؟اینجوری ویو بزنه ادم که کسی که اولین بار دژکوب بازی کرده اینسرت میکنه.تبریک به پلنر برای ویوهای زیباش.خخخخ
بازیکن هایی که اتک رفته روشون کملا حرفه ای بودن این بیشتر باعث هنگ کردن ادم میشه.
داستان دقیقا چیه نمیدونیم بعدا مشخص میشه احتمالا.
حاجی پلن نوب تر از این که یارو اومده با قهرمان اتک فیک داده بعد به یه ده دیگه ریل داده فک کرده ما نوبیم
بعد دقیقا همین پلن رو 10 ساعت بعدش هم اجرا کردن
ماشاالله جفتشون هم ناموفق بود
جناب اقایی که میگفتی خخخخخخخ و لووووووول از سوزش ..... هست
الان دقیقا شما همین حالت رو داری>؟
نیاز به جواب نیست از این حمله ها مشخص هست
مولچه ی خاطر از سرور 5 اسپید
با مرد ژله ای دژکوب درگیر شدم کاری کرد 3 شب و 3 روز پای سیستم نخوابم و کتیبه جابه جا کنم با حواسم ب کپم و همرم باشه اگه اشتباه نکنم 180کی گرزی داشتم همر 1 شمال شرق بود تا اون موقع بعد اون سه شب دیدم نمیشه رفتم برای صلح کردن باهاش گفت اکی قبول رفتم خوابیدم خیلی حال داد اما بعد 2ساعت زنگ زدن گفتن کتیبت رفت همرت رفت کپتم کراپ لاک شده اول ناراحت شدم بعد کلی خندیدم دژکوب برام جذاب تر شد چون با کسای بازی میکردم ک کلی چیز ازشون یاد میگرفتم
یا یاد اون اتک های ک با خشیایار و مهدی اورجینال سامی میدادیم 25تا اتک تو یک ثانیه
حالا درگیر سروری شدیم ک به نصف پلیر های دشمن نمیشد اتک بدی و مولتی بیکارش ک 5ثانیه بعد نامه جواب میده میگه این قانونه
حالا اینا اتک هاشون 10 دقیقه فاصله بینشون بوده ساعت 9 صبح زدن فکر میکنن ک اره ما نوبیم اینا شاخ
پ.ن سیامک خوبی دادا چ خبر
پ.ن مجتبی کجای کتیبه های ک میشد زد فقط کتیبه های تو بود تو جنوب غرب اونم دیگه نمیشد دیگه ارور رفاقت میداد
فکر کنم باید ی وقتی بزارم برای این سرور دوباره
ب قول گذشته ها :
خبر امد خبری در راه است...........
1کیلو
آخ آخ داغ دلم تازه کردی
سرور 5 اسپید یادش بخیر
بهترین سروی که تو عمرم بازی کردم
به جرعت میتونم بگم که بازی واقعی رو اونجا یاد گرفتم چون اساتید برجسته ای اونجا بودن
اون زمان من رو اک zdf و kok بودم با امین و محمد بازی میکردیم
دقیقا اون موقع هم من ج.غ بودم و با ش.ش تو جنگ بودیم زمان کتیبه ها(همیشه چشمم دنبال چشمان بزرگ حامد دراکولا بود که رو اک انار بود(که بعدش فهمیدم همشهریم هست و الانم اکثر شبها با هم بیرونیم)
من نوکرتم دادا تو خوبی؟سلامتی؟
عاشق این تیکه کلامم
خبر امد خبری در راه هست
اینم واس اسپید 5 هست
یادش بخیر
بازی اون سرورا خیلی حال میداد کلا.شب و روز اتک بود کنارشم کلی پلیر خوب.اینجا البته اگه به دوستان برنخوره کلا 20تا پلیر خوب نیست خدایی.همین هم انگیزه کم میکنه.خدایی بازی یه طرف کل کل فرومش که دیگه یادته یه طرف بود.اینجا ادم خجالت میکشه با بعضی ها کل کل کنه.اعتبار ادم میره زیر سوال کلا اگه کل کل کنیم.
سلام به همه!
تو کلا کارو زندگی نداری همش اینجایی؟
یه دو سه روز نبودم دیدم زیاد پست دادی همشو یهو جواب بدم !
از کتیبه ی خودم شروع می کنم! قبول دارم اشتباه خودم بود دقت کن خودم چرا ؟ چون خوابیدم و یه 8 ساعتی کسی رو اکانت نبود! پس کار خفن و آکروباتیکی انجام ندادین یه تایم در آوردن ساده اونم به مدت چند روزو خلاصه مبارکتون باشه ! چرخش بچرخه واستون ! البته اگه در حدی باشی که بهت جنگ آموز بدن !:دی
اما در مورد بقیه چیز هایی که اتفاق افتاد میگم تا بدونی!
شمال شرق ما در گیر یه سری مسائل بچه گونه شده که هر کی داره واسه خودش یه سازی میزنه و با ساز خودشم میرقصه ! پس اینقدر ذوق نکنین که دارین همچین سایدی رو میزنین! و موفقین! علی کینگ ان ای ما هم نبودش این چند روزو به همین خاطر بود که ساید اینجوری بود!
بالاخره شماها 50تا لیدر دارین و ما همین یکیو داریم خیلیم دوسش داریم !:دی
در مورد پلن نوبیانه و قهرمان فیک و اینا هم عزیزم من که دیگه بهتر میدونم آمارشو از کی گرفتی:دی! اما ما میزاریم رو حساب این که شما مخت خیلی خوب کار می کنه ! اصلا آی کیوت بالای 1000 :دی! خوبه ؟ راضی شدی؟! حله ؟ رواله ؟ من نوب تو پرو ( که از سابقه جفتمون مشخصه ):دی!
در مورد اون دوستمونم که علاقه زیادی به مهد کودکو شیرخوارگاه و این صحبتا داره ! عزیزم شما بزار دندونات در بیاد بعد به فکر مهد کودک و این حرفا باش !
همممم دیگه کی بود به ما تیکه انداخت ؟؟؟؟ یادم نیس ! هر کی بود با خودش بود ! آینه آینه !لول! لول ! لول!
ببخشید وقتتونو گرفتم !
MaMaD SAiNT
اقا فک کنم کلا منو اشتب گرفتی با یکی دیگه
مگه من از تو کتیبه زدن؟؟
از اکانت من هنوز هیچ اتک و یا حتی فیکی بلند نشده!که میگی اگگه جنگ بهت بدن خوبه و فلان
بعدش:والا به جان تو بیکارم.خیلی هم بیکارم.میخوای بیام دوال تو بشم :دی
بعدیش:حاجی خدایی که خیلی بدشانسی من اصلا آمار نگرفتم ما یه احمق داشتیم این بیشعور نیم ساعت قبل اتک تو بشینه معماری بزرگ شد چشمان من غیر فعال شد بعد رفتم تو اتکا دیدم ای بابا این اتک قهرمان هنوز داره بهم 0و؟ نشون میده ولی اتک رو جنگ همشون ؟ هستن که فهمیدن اون ریله
البته باز به تایم ها نگاه کنی دستگیرت میشه که من قبل همه اینا جنگ رو جابجا کردم چون شب قبلش دیدم که فیک دادی و یه مین بعدش با 2کی جاسوس میخواستی اسکات بکشی که نشد.رو همین جریان فهمیدم علاقه خاصی به جنگ داری
بعد اینا:حاجی خدایی دوستت دارم دست خودم نیست نمیدونم چرا:دی
الله اکبر:d
سلام به همه ی دوستان :d
بالاخره منم از ماموریت برگشتم چه خبرشده اینجا:))
داشتم می خوندم فقط خواستم بگم دمتون گرم لانچراین اتک هارا معرفی کنیدخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخ
باچی زدید؟دی الاپ بوده؟خخخخخخخخخخ اورین لانچرها:)))
شاید ابوذر اون وسط رفته چایی بخوره خخخخخخخخ:d
پ.ن:ابوذر بریم رید بزنیم؟:)))خخخخخخخخ
میگن شمال غرب اتک لانچ کرده برای کتیبه جنوب شرق !
همر که اومده پای دیوار دهکده جنوب شرق کرک و پرش ریخته متواری شده !
ساکنین دهکده هم از ترسشون اومدن به جنوب شرق پیوستند !
ظاهران بعد از این تسلیم شدن تعداد درخواستها برای پیوستن دهکده های شمال غرب به جنوب شرق زیاد شده
http://dejkoob.ir/ir/report/10640484af5
به یاد قدیم از فروم تارگت انتخاب می شه :دی
اینجام اسپم کردن جرمه مثل قدیم؟
رفع اسپم
http://dejkoob.ir/ir/report/106406789af
نمیدونستم والا نگاه کردن تو اردوگاه اکانتی که چشمان عقاب داره و با هیرو هم اتک اومده اشتباه میخواد.
ولی حالا دیشب اینقدر اتک زدین مثلا به قول خودتون حرفه ای هم بوده :)))
چیکار کردین؟هیچی حتی یه همر یا یه کتیبه رو هم نزدین.
بدون شرح:دی مال همین امروز:دی
روز به روز سطح سرور میره پایین تر:))))
یه چندتا نوب بیان این همه پلیر پرو و بازی بلد رو بزنن واقعا زشت مثل اینه که ذرت کاران بیان بارسلونا بازی کنن بارسا رو دو رقمی کنن خخخخخ:)))
مرحله1:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/33988830097750963171.png
مرحله2:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/58067597980169063760.png
مرحله3:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/97939905139876820990.png
البته شکی در این نیس که AXEMAN از بزرگایه دژکوبه ایرانه من یادمه داشتم دوران شیرینه راهنمایی و میگذروندم ایشون تو .com مداله طلایه غارت میگرفت :)))
سلام!
پستو میخوندی میفهمیدی عزیز دلم! من خواب بودم ! 8 ساعت کسی رو اکانت نبود ! همه هم میدونن تقریبا من رو اکانتم تنهام !
در مورد پلن ها هم دوست عزیز منطقه ی ما نمیشه اسمشو گداشت منطقه من تو ام ام هامم بهشون گفتم اما کو گوش شنوا؟
وقتی پلیرهای یه ساید دارن واسه خودشون بازی می کنن چی بگم من؟ 3 روزه خودمو پاره کردم تو اسکایپ و گارنا اما چیزی که مشاهده کردم جز بیخیالی نبود و هر کیم این وسط 0 شد و چیف شد و ... میاد و از من گلایه می کنه!
به طرف میگیم پسوورد بده بزنیم میگه به لیدر اعتماد ندارم !!!!! اون یکی پسوورد میده وسط اتکا میاد عوض می کنه ! یکی دیگه اصلا جواب نمیده ! یکی دیگه بهش میگیم پسوورد بده میگه شما بدین منم میدم ! یکی دیگه میگه من فقط میتونم جانشین کنم!
حتی صحبت جالب یکی از لیدر هامون هم این بود که داداش اینا 3 روزه منو نزدن بیخیال من خوابم میاد ! حوصله جنگ ندارم !
پس میبینی اینجا من با این آدما طرفم ! پس انتظار نداشته باش بتونم کاری کنم!
عالم و آدم دیدن من تو سرور های اسپید ایران اوضاعم چجوری بود ! چجوری بازی می کردم ! چی کارا کردم ! اما اینجا !!!! تاسف میخورم برای پلیر های ساید خودم !
ما این سرور اومدیم به یاد قدیم اما چیزی که دیدیم واقعا تاسف بار بود! من اگه 10تا پلیر خوب اینجا داشتم که نمیگم همر نمیگم دف نمیگم اکانت شاخ فقط 10تا پلیر که بفهمن دقت کن بفهمن وضعیت این نبود !
به هر حال موفق باشید ! و از سرور لذت ببرید!
MaMaD SAiNT
آدم وضعیت سرور رو میبینه حنده اش میگیره کلا
خاله بازیه کامل !
این با اون رفیقه! قرار اونو نزنه ! با اون ساید متاییم ! با اون ساید نپ !
طرف ادعاش رو تو دژکوب تریلی نمیکشه ! جرات نداره همر بلند کنه ! حداکثر توان اردوگاهش 40 تاگرز 10 تا شوالیه است برای غارت ناتار
پیشنهاد میکنم یه اتحاد ما گیلاسیم تشکیل بشه ! دوستان با این رویه از هرچهار تا ساید برن توش کتیبه ها رو هم ببرن بذارن بقیه از بازی لذت ببرن