شنیدم کف خابی اینور اونور کار دستتون داده:))
این به این در :)
نمایش نسخه قابل چاپ
من که از اول کف خواب فروم بودم . دژکوب بدون فروم بازی نمیکنم .
اما ضایعه بزرگی بود خداییش :)
قیه بحثش هم باشه واسه اون یکی فروم
http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
درود دوستان
ماشاالله چه سرور سوت و کوری شده دوستان دیگه تجزیه تحلیل نزارید یکم کری بخونید شاید یکم هیجانی شد سرور:cool:
نظرتون در مورد متا رو هم بگید بدونیم وضعیت سرور ظاهرا از اون چیزی که فکر میکردم وخیمتره
اگه از لحاظ اکانت حساب بکنیم جنوب غرب دوبرابر بقیه سایدها پلیر داره:confused: امیدوارم مدیریت خوبی هم توش باشه که بتونیم از بازی لذت ببریم
محمدرضا SPARTAN
سلام دوست عزیز
سرور شبیه بیابونه،بیابون تر هم میشه
البته اگه الان توی سه تا تاپ غارت،مهاجمین و پیشرفت فقط یه دونه اکانت از ne هست و بقیه از sw و nw هستن تقصیر لیدر شماست که باعث شد چنتا اکانت خوب ne حذف کنن و سرور خلوت تر بشه
راجع به متا هم بگم که nw o ne که زیر ابی متا بودن و هستن،sw o se هم که باهمن
سلام دوباره
خوب بازم میشه سرور رو یمقدار جذاب کرد البته باید به اکانت های کوچیک کلا هیچ کس کاری نداشته باشه و تا یه مدت بین هیچ سایدی درگیری نباشه تا بتونن با خیال راحت با همین بازیکنان کم ریکاوری بکنن
متای قبلی کلا دیگه به درد نمیخوره چون الان 3>1 علیه sw بخوایم متا بکنیم باید چند تا اکانتم بهمون قرض بده که مساوی باشیم خخخ:cool:
کل حرفاتون به کنار ولی این جملتون رو به کلی قبول ندارم
تقصیر لیدر شماست که باعث شد چنتا اکانت خوب ne حذف کنن و سرور خلوت تر بشه
یادت باشه اگه بازیکن خوب باشه به سایدش تعصب پیدا میکنه و تا لحظه اخر برای سایدش بازی میکنه و در صورتی که بخواد حذفم بکنه باید اکانت رو به بازیکنان اکانت یا اتحاد بسپره و خودش بره نه اکانت
اینکه حذف کردن کلا کار خوبی نبوده وقتی یه سرور رو استارت میزنی با تمام خوبی ها و بدیهاش باید تا تهش باشی که بتونی خودت رو محک بزنی همیشه ادم برنده نمیشه همیشه هم بهترین اکانت رو بالا نمیاره ولی بهترین خاطره هامون برای سرورهایی هست که هیچ وقت انتظارشو نداریم
قربونت محمدرضاSPARTAN
کلا واژه ی متا به نظر خود من واسه سرورای دژکوب یه خورده بی معنیه!
اکانتای کوچیک رو باید بیشتر ازش ترسید:)
حرف شما درسته،اگر پلیر نسبت به سایدش تعصب داشته باشه تا تهش میمونه ولی هم تو دژکوب هم توی دنیای واقعی خیلیا هستن دنبال بهونه هستن واسه فرار کردن از حقیقت و متاسفانه این بهونه رو دادن دستشون که حذف کنن و برن،اگه میموندن قطعا سرور جذاب تر میشد!
جدیدان مود شده هر کیه می بینی سایدش به جای نمی رسه دنبال بهانست تا به بچه ها بگه بچه ها اک رو حذف مایو ها رو بیارید بریم دریا
چه پوشی میکنه این stupid
مولتی هانتر هم که خوابه انگار!!!
اینجاست که باید بگم مولتی هانتر فقط واسه ما بده؟!؟!
دوست عزیز . هر کسی رو میتونی بگی پوش میکنن الا اون اکانت رو . پلیر هاش رو 2 سالی میشه میشناسم . کلا میرن بیابون و شروع میکنن به کشتن جک و جونور . تاپ حجومشون رو هم ببین خو :)
اما توصیه اصلی بنده هم اینه که شما هم ریپورت کنین توی بازی . به مولتی هانتر نامه بزنین و بگین چک کنه . اصل داستان اینه که باید مولتی هانتر همیشه پلیر های تاپ رو در نظر داشته باشه . اما متاسفانه انجام نمیشه در نتیجه ماها باید یه خورده بیشتر کار کنیم و گزارش ببدیم مولتی هانتر :)
همه تاپ رو حداقل روزی یک بار ریپورت کنین . ما هم میکنیم . کلا همه با هم کار کنیم . شاید بشه جلوی پوش و مولتی بازی رو گرفت .
اینا رو به عنوان رقیب توی یه ساید نمیگم و کلی عرض کردم خدمتتون
انشاالله که درست شه کل داستان مدیریت سرور ها :)
اکانت stupid داره پوش میکنه ؟ با د تا ده توی بیابون و 12کا پوینت هجوم فک نمیکنم پوشی در کار باشه . اما کی داره پوش میکنه ؟!؟!!! کی داره مولتی غارت میکنه ؟ کپ های مولتی رو انداخته زیر کشت !! بیاید با هم یه نگاهی بندازیم
این 2تا لینک رو ببینید
http://uupload.ir/files/rgi1_push_1.png
http://uupload.ir/files/301k_push_2.png
به غارت دوست خفنمون TIRED TEAM نگاه کنید. نگاه کردید ؟ حالا به ساعت نگاه کنید. بله درسته به فاصله کمتر از دو دقیقه 11کا به غارت اضافه میشه بدون اینکه به پوینت هجوم آماریش اضافه بشه !
حالا از اون باحال تر لینک های زیر هستش
http://uupload.ir/files/rdia_push_jadid1.png
http://uupload.ir/files/exub_push_jadid_2.png
درست 10 دقیقه بعد به فاصله کمتر از 60 ثانیه نزدیک به 22ک غارت این دوستمون میاد بالا و باز هم بدون تکون خوردن آمار هجوم. لول :))))
این بار میتونید هم ساعت خود سیستم و هم ساعت خود سایت رو چک کنید تا فاصله زمانی رو ببینید.
فقط کافیه چند تا بازه زمانی رو انتخاب کنید مثلا هر 10 مین و هر چند ثانیه تاپ10 رو رفرش بزنید تا این چیزی که من ازش عکس گرفتم رو شما هم ببینید
حالا از همه اینا جالب تر اینکه وقتی این چیزا رو به مولتی هانتر نشون میدید خودتون متهم میشید و کاملا احساس میکنید که با درو دیوار بحث کردن ساده تر هستش. واقعا کادر نظارت به سرور ها باید به شدت تقویت بشه چون این تیمی که الان داره کار میکنه نشون داده که واقعا ضعیفه !!!!!!!
حالا نظر شما در مورد عکس های بالا چیه ؟ من برم مولتی غارت کنم ؟ یا این که طرف رو فارم کردن اونم دیگه به بازی ادامه نداده ؟ مثلا با کراپ 13 14 فارم شده ول کرده ؟ :دی
لطفا رسیدگی کنید !!! قلبم گرفت تا این تایپ شد :دی
SJ
دوست عزیز مشخصا شما نه تعریفی از بازی بلدی ن میدونی پوش چیه
کلا فقط میای یه چیزی میگی که دیده بشی
اره عزیز ما دیدیمت
اگه فک میکنی من پوش میکنم داداش گلم بهت توصیه میکنم مپ رو باز کنی و نگاه کنی که تو 100 در 100 ده های همرم من فقط بیابونه
اگه منظورت از پوش اینه که چون ما ریدمون بالاس پس پوش میکنیم که فقط میتونم بهت بخندم
چون ما یهویی نرسیدیم نفر اول از نفر 10 شروع کردیم خورد خورد تو این چند هفته که الان رسیدیم بالا
ولی خب من به عنوان داداش کوچیکت و یه یک نوووب تازه به بازی رسیده بهت توصیه میکنم به جای وقت تلف کردن تو فروم بری رو اکت فارم سازی کنی رید بدی که بیای بالا
اینجا بشینی و هر کی ریدش بیشتر از خودته رو بگی پوش میکنه بازی یاد نمیگیری البته از امتیاز هجومی هفته هم مشخصه داریم بیابون میزنیم ولی خب....
فقط موجب خنده و شادی حال ما میشی
برو قشنگ بشین سر اکت کمک هم خاسی بهت میدم که ریدت تنظیم بشه
همینجوری یه لیست فارم بسازی بزاری رو بات که هیچی ازش درنمیاد همه این کارو کردند
یه مثال بزنم برات یه جیزی یادبگیری از این همه کف خابی
ما 8تا لیست داریم فقط برای یک ده
هر لیست فاصله های مختلفی رو با تایم های مختلف میزنه
مثلا لیست 4 از ده همرم فاصله ی 40تا 48 خونه رو با فاصله زمانی 720 ثانیه میزنه
لیست هشتم هم تا فاصله 80تا 90 رو با 1شوال تو 1250 ثانیه میزنه
اینا همش حساب کتاب داره از بچه هایی که تو اتحادتون بازی بلدند بپرس که نیای اینجا حرف بزنی مضحکه عام و خاص بشی
ولی در کل اگه خاسی ببینی کی پوش میکنه کافیه لیست رو رفرش کنی هر ثانیه ببینی کیه که یهویی 50ک میاد رو غارتش
ما میدونیم کیا اینجوری رید میدند ولی خب....
دوست دارم عمویی
Stupid اینجاست
سلام
میبینم که دیگه کاری از دستتون بر نمیاد هرچی تونستید گزارش دادید حالا اومدید اینجا سر صدا میکنید :)
من دارم پوش میکنم اونها که ریدش از من بیشتره چی اونها هم دارن پوش میکنن ؟ :دی
داداش گلم من دارم تا 200*300 خونه رو رید میدم یعنی دارم ساید خودت رو هم رید میدم گلم
http://uupload.ir/files/wusa_capture_11.png
موفق باشید
- - - Updated - - -
http://uupload.ir/files/6rt0_capture_13.png
می گم شما که خودت رو کشتی اسم ده رو مخفی کردی مختصاتش رو هم مخفی می کردی خب
برو بگرد تا پیداش کنی فقط قول بده تک خوری نکنی به دوستات هم بدی :دی
مختصات گذاشتم که تا کجا میزنم چیشو مخفی کنم ده رو مخفی کردم مختصات نه بیا خصوصی بهت بدم چند تا :دی
مهندس شما بخور که داری خوب می خوری تا 300 خونه ای رو حتی مال ما رو هم ( واحه ها و دهکده ناتار های سایددیگه ) رو داری می خوری :دی
مختصات دهت که داری ازش رید می دی رو بپوشون وقتی اسمش رو می پوشونی عزیزم
پ.ن عمومی برای همه پلیرهای عزیز: وقتی کل کل می کنید سعی کنید درست کل کل کنید، چون یک جایی آدم فقط تذکر می ده از یک جایی به بعد نشون می ده که باید حد و مرزها نگه داشته بشه
پ.ن2: کلا خوبی کردن به بعضیا نیومده
میشه بگی فازت چیه داداش سرور بقلی یه همر دیوار کردی اومدی اینور پست میزاری
الان این سرور هستی؟ یا با چادر اومدی ؟ 1 سال تو فروم پست نزاشتی سرور بغلی دیوار کردی پیدات شد
آدرسو اشتبا ه اومدی طرز پست گذاشتنت هم شعور خودت و ..... رو نشون میده ادبو رعایت کنیم به کسی توهین نکنیم
خداوکیلی داری تا 300 خونه رو میزنی؟
اصن میصرفه ؟
8ساعت طول میکشه بره 8 ساعت میکشه برگرده اصن میصرفه؟
300خونه ساید ما که هیچ فک کنم داری ناتارای سرور k5 و l1 رو هم میزنی انگار
ما واسه پلن هامونم 300 خونه نمیصرفه لانچ کنیم ....
موفق باشید
نه عزیزم سطح شعور تو و ... رو دیدم جوری گفتم که شیرفهم شی و فکر نکنی بچه زرنگی، حرفتو می زنی جوابشم بشنو، فکر نکن هرچی به ذهنت می رسه بگی که جواب همیشه برای زرنگ بازیات هست، بقیه بیشتر از تو بازی با کلمات رو بلدن
شما که هیچی نداری چه برسه به چادر، دفتو بساز
- - - Updated - - -
اینم بگم ما مثل بعضیا کف خواب فروم نیستیم همه ش وسط فروم باشیم، به موقعش و برای اطلاع رسانی میایم فروم، شما هم حرص نخور، یاد بگیر چه جوری پست و عکس بزاری تو فروم
آره دیگه ملت تا 300 خونه رو میزنن احتمالا 5کا حملشون که هیچ 40ک حملشون هم پر نمیشه حتما هر 15 مین هم تمام سرور های دژکوب رو غارت میکنی. خیلی مشتی هستی بخدا :)))))))))))
احتمالا کپ ناتار رو داری غارت میکنی این تایم سرور که اینجوری منابع میارن
GG
Sj
سلام به ملت همیشه در صحنه :)
دوستان هم سایدی لطفا دیگه در مورد غارت ساید های دیگه چیزی ننویسید . راست میگن میتونن و میزنن دیگه :) همه که مثل من پوشر نیستن :)
فقط یه سوال ، اون عکس ها رو دقیقا واسه چی گزاشتین ؟
خو منم دارم کل سرور رو رید میدم . دلیل میشه بیام عکس بزارم ؟!
بابا ول کنین این بحث های بچه گانه رو . هر کسی رو که به ریدش شک داشتید ریپورت کنین . ما هم داریم ریپورت میکنیم . هرکی غارتش سالمه میمونه :)
داداش سلام
زیر این قسمت village سمت راست مختصات دهکده همرت رو نوشته ، آقا محسن منظورش بود کاره خاصی نکردی با آبی کردن اونا ، مختصات رو جای دیگه نوشته ! شما اگه مختصات رو آبی میکردی اسم دهکده رو میزاشتی مثلا village 18 ، بعد پست گذاشتنت باز به اسم قبل برمیگردوندی ، ما متوجه نمیشدیم
برای غارت :
داداش شما هر اول اومدی تو تاپ با قدرت شروع کردی رفته رفته ضعیف بوده ، ولی کسی که غارتش ننمه نمه رفته بالا حرفی توی پوش کردنش نمیمونه
درضمن ، هیچ کسی نمیاد 8 ساعت اونور تر رو غارت کنه ، از نظر بنده این عکسا و و لیستی که درست کردی فقط برای گول زدن ملت بوده
دلیل : توی فاصله مثلا 200 تا 300 خونه فک کنم 600 700 تا ناتار باشه، ولی شما فقط 17 تا ناتار داری توی این فاصله ! خب عقلانی نیست
نظرمو گفتم فقط
برای بازی ام صحبتی نیست ، چون کم و بیش گذاشتمش کنار
درود و خسته نباشید خدمت تمام دوستان چه ساید خودی چه رقیبامون که دوستامون حساب میشن
1-پست اقا محسن کاملا بجا بود
2-در مورد غارت همه دوستان در همه سایدا -جنوب غرب هیچ نظری نداره ( اگر حرفی پیش میاد شخصی هست و سیاست ساید نیست)
3- رپورت به مولتی هانتر بهترین راه حل برای پوش هست و با افشین موافقم
4- دوست عزیز بذار کنار زودتر و با یه خداحافضی خوشحال کن همه رو بجای توهین و به کار بردن بدترین الفاظ و کلمات که مناسب خودتونه بیشتر تا باقی جمع
سلام دادا
آره متوجه شدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد اون مختصات ده مخفی نکردم از زمان ویرایش گذشته بود
وقتی 1 ناتار چیف میکنیم 200 تا اتک روش هست و همه خالی میان که دیونه نیستیم کل لیست رو
با فارم یاب بزنیم خالی بیاد تا یک مقدار با فارم یاب میزنیم باقیش دستی ادد میکنیم که به 5 کی اتک هم نخوریم
برا ما که میصرفه دیگران نمیدونم
موفق باشید
اقای محسن شانگفی عزیز داش مجتبی از دلت در اورد و منو همخوشحال کرد
پ ن: این سرور برادران شانگفی هم هستن؟
پ ن2: مرسی مجتبی جان عزیز
آخه واقعا نمیصرفه دادا
16ساعت 15تا نیروت توی راه باشن برای 1500 تا منابع ! اگه واقعا داری اینجوری غارت میکنی از هرکی بپرسی بت میگه که اشتباهه
مگه اینکه مثلا شما 5000تا غارت رو با غارت خودکار پر کنی ، بعد با نیروهای توی بیس جمع شده بیای اون فاصله رو بزنی که بازم به نظرم خیلی خوب نیست ، شما میتونی لیست فارمت رو طوری طراحی کنی که نیرویی توی دهکده نمونه
مثلا اگه 12000 تا شوالیه داری ، میتونی کل لیست آبادی یا ناتار رو بزاری روی 1 دونه شوالیه (5000نیرو غارت+5000نیرو برگشت از غارت =10000شوالیه) ، ولی مثلا فاصله 1 تا 20 خونه رو با 2 تا شوالیه بزنی ، به نظرم اینجوری میتونی استفاده بهتری کنی از نیروهات چون دیگه توی دهکده نمیمونن ولی باز هرجور که میدونی بهتره عمل کن
موفق باشی
ظاهرا بازیکنانی از جنوب شرق از اتحاد خود خارج شدن و رفتن جنوب غرب باد هر جا بخواهد میوزد :confused:
بازیکنانی خارج شدند یا کل سایدشون رفتند اونور
البته طبق اخرین امار و اطلاعات به زودی بازیکنانی از شمال شرق هم میرند تو مجموعه اتحاد های sw
دوستان سلام
بهتر دیدم برای خراب نشدن این سرور تکلیف خودمون رو با یک سری از پلیر ها مشخص کنیم همینجا
همونطوری که خرید و فروش اکانت و داشتن اکانت مولتی برای ساید مقابل خودمون بد میدونیم باید این قضیه رو برای خودمون هم بد بدونیم
نقطه بد ماجرا اینه که اکانت بخریم از ساید مقابل و همرهاشو رو سر کله بچه های خودمون با توجه به داشتن آمار آنلاینیشون بکوبیم
شاید بگید موضوع بی ربط به این سروره
اما پلیری که این کارو در سرور دیگه انجام داده الان تو ساید ما داره بازی می کنه و بازی کردنش ربط داره به این سرور
فضاحت و وقاحت این آدم تا جایی پیش رفته که واسه امیر پرشین همه کاری داره می کنه
اکانت می خره مذاکره می کنه تو سر هم اتحادی خودش میزنه
همر هم اتحادی می پرونه
و باز اومده در کنار ما داره بازی می کنه
اگر عکس العملی نشون ندیم به ریش ما خواهد خندید
به نظر من ساید ان دبلیو میلاد از اکانت brainwish رو باید هر چه سریعتر بزنه بندازه بیرون
این پلیر به نظر من یه پلیر با انگیزه های شخصی نیست . اگر برای لذت از بازی بازی می کرد خوب بود اما برا کسی بازی می کنه که اصلا نیست داخل سرور و سیاست های اون ادم رو برای صد شدن واندر روی ایمیل اون ادم پیگیری می کنه و از هیچ اقدامی ابایی نداره. حتی اگر هم سایدی خودش رو بزنه
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان
من یه خواهشی از مولتی هانتر دارم و اون اینه که خواهشا حداقل واسه این سرور کلا چنج میل رو برداره.چون واقعا ضرر و زیانش خیلی بیشتر از استفاده اون هست.اخه چنج میل کردن چه صیغه ایه دیگه؟
خب یکی که نمیخواد بازی کنه اکانتشو حذف میکنه دیگه.اگرم میخواد اکانتشو بسپاره به یکی دیگه خب بسپاره. و اون طرفی هم که تحویل میگیره مجبوره اعتماد کنه که ایمیل دست صاحب اصلی اکانت بمونه و فقط پسوورد رو داشته باشه
اینجوری دیگه خیال همه راحته .پلیر هر اکانت مشخصه.اگه هر مشکلی پیش بیاد مقصرش مشخصه.هیچ خریدو فروشی صورت نمیگیره و کثیف کاری هم انجام نمیشه
متاسفانه الان چند سروره پشت سر هم یه عده میان با این کاراشون سرورو به گند میکشن و بخاطر همین چیزا هم هست که دیگه پلیرا رغبت نمیکنن بیان این سرورا
یکی دو تا اکانت گذاشته بودن توی منطقه خاکستری که برو بچه های شمال شرق رو بزن درست مثل جنگهای نیابتی نگاه میکنی میبینی طرف توی هیچ اتحادی هم نیست ظاهرا البته ولی خوب ما هم کمی گوشمالی اش دادیم :o
درود وخسته نباشید
منم موافق این کار هستم به دلایل بیشمار
اول که جلوی خرید و فروش اکانت و واندر خیلی راحت گرفته میشه تا حدود زیادی چون دیده شده که کسانی اینکارو انجام میدن که بتونن از ایمیلش استفاده هم ببرن
نمونش هم سرورهای جی وان و ال وان در نرمال و همچنین یه جی 3 بود اگر اشتباه نکنم توی اسپید که دیگه خود واندر هم فروخته شده با جاش :دی
وقتی ایمیل رو نشه عوض کرد خود بخود کسی حاضر نمیشه بیاد یه اکانتو بخره و پیشنهاد خرید بده تا یکی دیگه هم وسوسه بشه بفروشه
واقعا این چنج ایمیل به چه درد میخوره تو این بازی بجز واسه سو استفاده؟ من نوعی اگر سرور رو شروع کردم و مثلا عشق 100 کردن واندر رو داشته باشم و مدالای رنگا رنگ وقتی این قانون نباشه مجبورم بشینم رو اکانتم وقت بذارم شاید بتونم به هدفم برسم نه اینکه حالا وضعم هم خوب باشه پیشنهاد چند میلیونی بدم اینو اون واسه چنج ایمیلشون
از مدیریت اقا امید اقا شایان و هر کس که میتونه خواهش داریم این چنج میل رو اقلا واسه این سرور ام وان در حال جریان بردارن از همین الان تا همگی بشینیم با خیال راحت بازیمونو کنیم- تست کنید ضرر نداره ممنون
یه نکته دیگه هم یادم اومد
شما سر قضیه سرور جی وان اومدین و یه قانون گذاشتین که ایمیل اکانت هولدر از سطح فکر کنم 80 به بالا قفل میشه
حالا شاهد هستین که جواب نداده کلا ایمیل همه اکانتا رو قفل کنید - یا حد اقل حد اقل از شروع تایم کتیبه دیگه چنج ایمیل خود بخود برداشته بشه
باور کنید خرابکاری و خرید و فروش به حد اقل میرسه
صادق جان 3900 و 800 و 21
سلام پیشنهاد خوبیه ولی کامل نیست
خب اگه اسمش ت ر ا و ی ن ه ، همه جای دنیا همینه حالا اینجا چون رنک و مدال و امتیاز داره باعث شده خیلی بیشتر از همه جا ازش سو استفاده بشه
پیشنهاد بنده اینه اگه اکانتی میخواد چنج میل کنه ، دقیقا این کار با هماهنگی و توسط مولتی هانتر انجام بشه ،
که بعد از چنج میل ، نظارت بر آی پی ها و اکانت خیلی بیشتر شه ، هرچند پیشنهاد بنده ام کامل نیست ( میشه حتی به لیدر هم خبر داده شه )
حالا چرا برداشته نشه ؟ یه مثال کوچیم بزنم ، این سرور منو افشین فک کنم 3-4 بار ایمیل رو با هم عوض کردیم ، دلیلش قفل بودن کد طلا روی میل ها بود، مثلا سرور فینال ایمیل من 2ک گلد برنده شده بود و نمیشد روی میل افشین زد ! و چند تا دلایل دیگه که یسریشو من میدونم یسری رو نه ......
منظور اینکه یه تجدید نظر کنند توی روش چنج میل کردن ، طوری که دیگه شاهد این داستانا نباشیم
در کل اگه کاری کنن که دیگه شاهد این نباشیم زحمت یکسال کل سرور رو یسری آدمای..... ازبین ببرن ، همه حمایت میکنن از این طرح
میلاد
امار مدافعین هفته نشون میده که زدو خوردهایی در جریانه لینک بگذارید ببینیم چه خبره :)
سلام
والا لینک ها رو باید از دوستان جنوب خواست .بنده بنا به دلایل خودم ، همر هام رو زدم و حذف کردم و نیستم دیگه تو سرور و دسترسی به لینک ها ندارم
همینجا هم به همه دوستان در هر 4 ساید خسته نباشید میگم
امیدوارم سرور خوبی رو داشته باشن :)
شاد باشید و موفق
- - - Updated - - -
فایل پیوست 2763
اینم آخرین عکس موجود از وضعیت نیرو ها
سلام خدمت همه دوستان
انگار راس راسی منتال حذف کرد
یه سوال واسم پیش اومده،اگر قرار بود حذف کنین چرا موندین و اگه قرار بود نمونین چرا حذفتون رو برداشتین؟
خواهشا نگین به خاطر مولتی بازی و* این حرفا که تکراری شده،یه دلیل منطقی بیارین
پ.ن:نیروانای عزیز،یه بیگ انداختی خیلی خوشحالی،همرت خوب بوده اما دس بالا دس زیاده،جوگیر نشو
سلام عزیز جای بل بل زبونی اسم اکانتت رو بگو تا بیایم باغبونی
ما نوبیم برای همینه که خیلی خوشحال هستیم که بیگ فعلا دست ماست بیگ همری که یک دونه منابع از پایتخت دوستانمون که به منابش نیاز ندارن واردش نشده و با غارت سالم ساخته شده
پ.ن : حذف اکانت در 62:48:51 . برداشته میشه تا زمانی که همر 0 بشه :). بمونید با همدیگه یقول دوقول بزنید اشغ کنید:)))
جاسم
عزیزم اول یاد بگیر خودتو معرفی کنی که طرف صحبتم رو بشناسم
حذف کردن و نکردن اکانت بستگی به خودمون داره . ایمیلش مال خودم بود . گلدش هم مال خودم بود . اول دوست داشتم باشم . حالا دوست دارم نباشم .
به هر حال یه فرقی بین کسی که خودش خرج اکانتش رو میده با کسی که یه بابا داره که خرجش رو میده هست .
در مورد همر کسی هم که خودش با رید سالم و بدون گلد ساپ و مولتی همچین همری در این تایم کشیده بهتره صحبت نکنی گلم .
کلا خوب نیست یه زن توی جمع مردونه صداش در بیاد و نظر بده .
چادر به سر نباس اومد فروم !
اما دلیل حذف رو میگم واسه دونستن کل دوستان و دشمنان :) و البته مدیریت شاید فکر کرد به حالش .
2 هفته پیش ما یه پلن میخواستیم بیایم روی vojotak اگه اشتباه نکنم اسمشون رو . 2 هدف داشتیم . کراپ لاک کردن کپ و پروندن ده همر .
همونطور که دوستان دیدن . تمامی فیک ها زده شد طوری که میخواستیم . روی کپ هم 8 موج زده شد . رسیدیم به زدن نان کپ . بنا به این دلیل که کاتاکم بود واسه 0 کردن باید از چند ده زده میشد . ما چون نزدیک بودیم کاتا ها رو زدیم . همر اینسرت شکن و جلو زن هم از ته ساید قرار بود زده بشه روز بعدش که کلا مدافع به اشتباه بیافته .اما روی نان کپ حدود 9 موج بیشتر نرفت و این پیغام رو داد شما از اکانت دیگر با همین ip به این مختصات حمله کردید ! . البته جمله رو دقیق یادم نیست اما مضمون جمله این بود که چون من لانچر با همه اکانت ها فیک ها رو زدم . حالا دیگه از این بیشتر با این ip نمیتونم بزنم کسی رو :)
یه 7 ساعتی فرصت بود که مشکل رو حل کنیم تا حداقل یه جلوزن ببزنیم واسه این 1800 تا کاتا که دیوار نشن . اما توی این تایم متاسفانه اسمش رو نبر طبق معمول جواب اتوماتیک واری میداد . ما هم اصلا حس و حالش رو نداشتیم .
سرور با این همه ضعف ارزش وقت و هزینه رو نداره .
حالا باز یه سریا میان میگن زدیمشون و ترسیدن و در رفتن و این چیزا :) مهم نیست . همتون رو دوس دارم .
از اونجایی که من حذف کردم توی این سرور دیگه هیچ کدوم از دوستان رقیب نیستن و رفیقن واسم .
شاد باشید و پیروز و موفق :)
اره خوب،غارت همه شما سالمه مگه اینکه عکسش ثابت بشه،با متهم کردن این و اون نمیتونین ضعف خودتون رو پوشش بدین
کسی که یه سرور دژکوب هم بازی کرده باشه میتونه همر کپ بکشه پس دلتو خوش نکن
- - - Updated - - -
لوووول،میدونم اکانت مال خودته عزیزم،چته گریه میکنی؟
با گفتن اینکه اکانت خودمه،گلدشو میدم و.... نمیتونی مشکلاتت رو توجیه کنی!
تو با منی که خودم خرجمو میدم یا بابام؟اینم مثل همون جریان یه ماه پیشته که عالم و ادم رو مقصر کردی بعد که فهمیدی جریان چیه خودتو زدی به اون راه و یه چیزای دیگه گفتی،پس تا از چیزی مطمین نیستی راجع بهش قضاوت نکن!!!
ادب مرد به ز دولت اوست،با ادب باش تا بزرگ شوی
همون اول میگفتی دلیل حذفت رو چرا اینقد به خودت فشار میاری؟
بله،سرور مشکل داره علتش هم اینه مولتی هانترش دنبال قاتل بروسلیه و فکر میکنه همه خلافکارن و دنبال اینن قوانین رو دور بزنن در نتیجه قوانینی میذاره که سرور رو خراب میکنه،مدیریت سرور هم به جای بررسی دایورت میکنه،مدیر فروم هم میاد پستارو پاک میکنه میگه برین تو تاپیک مورد نظر بحث کنید که اونجا بررسی نشه
پ.ن: این پست پاک نشه صلوات
درود و خسته نباشيد خدمت تمام پليرهاي سرور ام وان
اول خسته نباشيد ميگم از طرف جنوب غرب به دوستان شمال غربمون با احترام كامل
دوم در مورد صحبتهاي اكانت dont race بايد بگم اينها نظر شخصي ايشونه و هيچگونه حمايتي از اين صحبتها از طرف جنوب غرب نميشه و حتي مورد انتقاد ما هم هست اينگونه صحبت كردن
سوم هم اينكه به بچهاي سايد خودمون خسته نباشيد ميگم و البته سرور ادامه داره و هنوز اتفاقي نيوفتاده كه باعث خوشحالي ما بشه - هنوز حد اقل ٦ ماه ديگه سرور ادامه داره و تا ١٠٠ شدن واندر خيلي مونده
به به اساتید نظر های فیلسوفانه ی خودشونو دادن.
احسنت .
سرور کلا فان بود.
همگی موفق باشید.