سلام
اقا شما همون امیر king of se بزرگید
من شمارو یادمه یگ پلیر بزرگ بودید سابقه بازی تو شمال شرقم داشتید اگه اشتباه نمیکنم
خیلی خوشحال شمارو دیدم اقای امیر قلمبه
رفع اسپم
http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=1276596
1کیلو
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا شما همون امیر king of se بزرگید
من شمارو یادمه یگ پلیر بزرگ بودید سابقه بازی تو شمال شرقم داشتید اگه اشتباه نمیکنم
خیلی خوشحال شمارو دیدم اقای امیر قلمبه
رفع اسپم
http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=1276596
1کیلو
سلامی چو بوی مرتاض یونیک و چکمه کوچولو :دی
آره خودمم تو شمال فارم بودم :دی تو جنوبم فارم تر :دی
چه خبر آغا :دی ابوذر بگم 3میلیون تومن توی 3 هفته به خاطر همین دژکوب مرداد ماه ریختیم تو حلق .کام آخرشم بن کردن دلیلشم زدن پرداخت ساپورت میگفت شما گلد گرفتید پولشو ندادی هیچی دیگه از شدت خنده وا رفتم بای دادم واسه همیشه :دی گفتیم بعد 1-2 سال گیم بزنیم دیدیم نشد پولمونم رفت 8700 گلدم رو اکانت بود موجوده عکساش درکل رفتیم پی زندگیمون چه خبر چه میکنی کیا اومدن آمار بده این انجمن ضد علی هیروز چیه دیگه؟
- - - Updated - - -
علیرضا الیور ؟:| من بکنم؟:| من بازی میکنم یا تو ؟:| کی میمیری؟:| بیام از روت در بشم؟:| خدایا یا اینارو بکش یا منو راحتم کن:|
آه
این حمایت تموم بشه چیا میشه :دی
رددد دد شمال شرق
سلامی همچون قلمبه :)
امیر قلمبه چه طوری ؟! :) از این طرفا ؟! بیا باو بریم کانتر این دژکوب حال نمی ده :))
پ.ن : گهرمان ان ای اینجاست :) (مخصوصا اینطوری نوشته میشه قهرمان :) )
پ.ن :اکانت NoooB Team هم مطلق به ماست از الان گفتیم که دیگه نگین نگفتیم :)
پ.ن : علی نقاش کجایی ؟! اینا دارن پشتت حرف می زنن :)
آنتی اسپم :http://d3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
علی
Mulche !
[QUOTE=AlIrEzA.IRAN;7832]speed r6:acc ajaba ba shahin wolf o farzam o davood bodim man no rc:D
s6 r2:acc uhana
s3:acc iran
s10:acc zapata
s9:acc zapata
s2:wolf-se bazam ba shahin ina :D
یه سری ذیگه هم بودن بازیا الکی بودن!
ب اینا رسیذیم...
جنوب شرق الان برداشتم[/QUOTE
ههههههههه
چطوری علیرضا خوبی؟:)میشناسی؟ (راهنمایی سرور 6)lol
اسم اکانتت چیه؟
یا الله
اینم از شمال شرق
یه پارچه معرفته کلش ;) منم توشم ها البته
اونجور که میبینم شمال شرق بازیکن با تجربه و فول زیاد داره
یه سوال الان جنوب غرب و شمال شرق در یه بازه زمانی بخوان متا ببندن
جنوب شرق و شمال غرب حذف میکنن ؟ :d
علی چیفر آغا این شمال غرب مال شما دف سازشون کنید
ما هم بریم جنوب شرق رو دف ساز کنیم :دی
ایده جدیده ها
علیک سلام ..
حاجی اینطوری که تو گفتی یعنی ان ای واندر رو 100 می کنه ؟! :) لووووول
در کل گفته باشم ش.غ بازیکن های خوبی دارن این سرور که بعد کتیبه ها قشنگ اذیت میکنند !!! از ج.ش خبری ندارم ولی ش.ش هم پلیر خوب زیاد داره البته اگه با هم کنار بیان !! ج.غ رو هم خودتون می دونید لازم به توصیف نیست :!
گفتنی ها رو گفتیم که زود تصمیم نگیرید !! :)
علی
Mulche !
خب به سلامتی ، من خیلی وقت بود تو یه ساید این همه بازیکن نامدار و با سابقه یه جا ندیده بودم خدا آخر و عاقبت سرور رو به خیر کنه ! یه خرده اولش نگران بودم که اومدن ما جنوب شرقیا به شمال باعث سوء تفاهم و ناهماهنگی بشه اما خوشبختانه مشکلات داره حل میشه
با تمام قدرتی که تو شمال شرق دارم میبینم، بازم از جنوب غرب میترسم آخه یه اکانت توش هست تبر داره هیروش میفهمین تبر ! سرور قبل داد دست هیروش سرور رو به خاک و خون کشید ! ;)
مخ اونا رو هم میزنیم :دی
یه کار خوبی که ما پیش گرفتیم از اول سرور اینه که
کارمون نرم کردن سنگ هاست
بچه های جنوب غرب واقعا پلیر های خوب و با معرفتی دارن
افتخار ما این باید باشه که کتیبه هامونو واندر هامونو حنوب غرب میاره پایین
ولی شمال شرق رو که من دیدم تو این چند روز از جنوب غرب چیزی کم نداره و خوشبختانه میشه رو تک تک بازیکنای شمال شرق حساب ویژه باز کرد
بازی جذابی میشه
هدف برد و باخت نیست
عادت باید بکنیم به این که همیشه برا 100 کردن واندر نیایم
همیشه برا مخ زدن بیایدی
دو تا رفیق پیدا کنید بستونه
خوشبختانه تا اینجای سرور نزدیک 57 تا رفیق پیدا کردم :دی
این یعنی پیروزی بزرگ
43 تا مونده 100 شده
- - - Updated - - -
هنوز زوده علی جون راجب واندر و کتیبه ها صحبت بشه
اون صحبت های بالایی راجب جنوب شرق و شمال غرب رو جدی نگیر
جنوب شرق بازیکنایی مثل پدر بزرگ داره که تنهایی خودش یه سایده
هم از نظر اخلاقی هم بازیش
شمال غرب هم بازیکن جیگر زیاد داره
سرور جالبی میشه
باسلام وتبریک خدمت بچه های ne
تحلیل خودم می گم که یک چیز کاملاشخصی پس شخص حاصی یاگروه خاصی ناراحت نشه!
اول جنوب غرب :واقعا پتاانسیل خوب پلیری داره باورکنید خودم رواکثراکانت هارابازرسی که کردم باورم نمی شد تازه اکثراتمایل به دف سازی داشتند!!!
واینکه من سهیل رفتیم روی مرزnw همرمی زنیم یعنی اینکه بله:))))بهدیاد اسپیدراند6:)))جای کاروخالیه وگرنه خودم کپش بازمی زدم :))))
همرهای رومن سنگینی swمی زنه چون چندتاهمر زن خوب هستند با ساپورت زیاد!
تاحدی نگران چرخش کتیبه ها درswهستم که یکی باید لاکارکنیم کتیبه هارابدیم دستش:)))
پ.ن:چکمه یونیک دست هرکی باشه مال منه گفتم باشم سهیل چشمت دوریش کن:)))))
تحلیل جنوب شرق:کلا 5تا پلیرداره وسلام 3تاشون انی می شه زد می مونه اون دوتا که باید همرداد سرشون تا خیال ساید مقابلش راحت بشه
واماnw همون طورکه می دونید عجق های خودم اونجاند وبااومدن سلطان اونجا وبودن دونا اینجا خدا عاقبت بخیرکنه:)))))ولی زدن رفیق حال دیگرداره!
واخرین سایدneاین ساید باوجود این ابوذرهیچی شایدنشه پس بزنیدش:)))))دورازشوخی پتانسیل بالای بچه های تیموچین ومانی وعلیرضا و علی اشرفی رفیق دیرنه یابهتربگم رغیب دیرنه ی من بازی برای شخص خودم جذاب کرده مانی بگو هادی سوسمارم بیاد مدرسه اش بازشده؟:)))))والبته فکرکنم علی جان اونجا خوب سایدبتونه جمع کنه البته تیم foxهم دیدند شدند که پتانسیل بیشتری می ده بهشون من می گم متا کنیم باneدورهمی خوش بگذره تازه فرض کن من به علی اشرفی دف بدم:-|
پ.ن:سیامک خواهش کردم ازت اون رید بزن:'(
پ.ن :باگوشی بود ببخشید
یاحق
Ali Chieger
متای ne و sw ??
هر موقع باقالی دراومد تو زمین ذرت این اتفاق میوفته :))
پ/ن : زنده باد غرب
هه
تبر که هیچی واسه شما بیل هم بدم دست هیروم کافی :) لول !
سرور قبل هم فکر کنم یادتون رفته جرات فیک هم نداشتین ؟! :))
اینم از تنها اتک های که تو اون سرور اومد رو من تو ساعت آخر که افتاده بودین به فیدر زنی :)) دریغ از اینکه تو هر ده ۲۰۰ک دفه
http://www.dejkoob.ir/ir/re...21,1066705aeab
(و ۵۰تا لینک دیگه که حال نداشتم رپ کنم)
این عکسو هم بذار بک راند رایانت ببینی انگیزه بگیری لول
http://8pic.ir/images/6e2nritf88tspfs7qc30.png
تک بازی کردیم اون بود وضعمون
اگر احساس میکنی خیلی پلیری همینجا شما و هرکی که احساس می کنه از ما سر تره رو به چالش دعوت می کنم
در ضمن دوست عزیز زیاد ویز ویز کنی یه کارد میوه خوری میدم دست هیروم میام بالا سرت یه سالاد سبزیجات بامحتویات هویجو خیارو گوجه درست می کنم ازت
اکی ؟! بعدشم روت سس می زنم میدم اسب هیروم بخورتت
پ.ن : کراپ نبود ؟!!
پ.ن : عشق است نیزه نیزه دار...
پ.ن : ممد راضیم همینجوری ده بزن این میوه فروشیو ولن کنه بیاد دهارو بشمره =))
HeH
Call Me God
Arash Axe Man
به به
چه خبره اینجا
ببین کیا اینجان :دی
عاشقتونم
دلم لک زده بود واسه بازی
الان که دیدم همه هستین وسوسه شدم بیام :دی
من هم اومدم :دی
UNES ChiKo
به به همه اومدن
جا ویسکی و هلسیکر خالی فقط :D
امین ام اف ام هم اگ بود الان یه اتحاد ni name میزد دو دستگی ایجاد میکرد میخندیدیم
اقا یه ژله هم داشتیم خبری ازش ندارین؟
پیام هم اگ بود با غارت تریلیاردی سرور جمع میکرد کیف میکردیم
آره خوب جرات فیک نداشتیم :دی
پس ramo cataye همرت کوو سوپر پلیر
http://dejkoob.ir/ir/report...15,1065749c633
راستی* چرا اون همرو لانچ نکردی ؟ :د
آهان هرجا میرفت دیوار میشد ؟؟؟ :) همرا ما که از واندر*های شما هم بر می*گشت :)
دوست داری لینک اونارم بذارم بچها بفهمن جریان چیه ؟ :)) الکی* بزرگ نمائی نکن عزیز من
سرور قبل که ادعاتون همه جای یک نوع حیوان باربر! رو پاره میکرد دقیقا چیکار کردی ؟؟
گفتی تبر دارم تبر ! فیک کسی بده لانچ میکنم فیک که هیچی کتیبت رو از زیر چشمان زدن ازت نشستی نگاه کردی ، کل کاتا و رمت خفت شد نشستی نگاه کردی سرور تموم شد و همری کسی ازت ندید میدونی چرا ؟ ادعا و خود بزرگ بینی راحته اما هر کسی وجود لانچ نداره دوست پر ادعای من
ما به کسی که 19874654646464 تا تبر داشته باشه اما وجود لانچ نداشته باشه میگیم کبریت بی خطر اما کسی که 10000 تا نیروی آماده لانچ داشته باشه میگیم خطر
منم شما رو به چالش دعوت میکنم : کاتاهات که 50 کا شد یه جا مخفیشون کن خفت نشه تا آخر سرور بتونی نگرشون داری جایزه داری پیش من
پ ن : حیف از سهیل که با مرام و اخلاق خوبش رو یه اکانت رفته با خدایان پوشالیه سرور
امین ام اف ام که نگو میتونی بگی آرتین آرام اسفند 91 از ایران رفت الان لندن زندگی میکنه . سرچ کنی اطلاعاتش میاد
- - - Updated - - -
سلام تک گهرمان شمال شرق کبیر خوبی مولچه کوچولو؟:دی نه علی جون دیگه پیر شدم نه گیم میزنم نه چیزی از دیروز اومدم یه سری به بچه ها بزنم میرم درس و زندگی دارم بچه :| زمان زود میگذره نه؟ الان ترم 3 ام بدبخت بزرگ شو :دی
داش گل یکی میاد رکورد بزنه یکی میاد بازی بکنه حال بکنه همر میسازه میکوبه در و دیوار یا باش کتیبه میاره!قضیه رکورد زدن فرق داره!
کتیبه هم میاد و میره!قانونشه یه بار تو میزنی یه بار اونا ازت میزنن!
ما تو جنوب غربیم و ساید برنده میدونم سایذمو!شما هم ایشالا موفق باشی!پس به لیدر و دوستان ما تو جنوب غرب توهین نکن ذاذاش گلم...
فکر کنم واقعا باور کردین اومدین کاتاهارو خفت کردینا :)) آمارو این چیزا هم اصلا ندادنا من که میدونم ... لول
همرو لانچ نکردم چون واندر زن بود اگه بعضیا عرضه داشتن سرور ۱هفته دیگه طول می کشید چند تا همر براتون رو می کردم کرکاتون بریزه :)) همر خودم هم کاتا هاش میشد ۱۵ک لانچ می کردم.
درسته اون سرور برنده بازی ساید شما بود اما مطمئن باش اگه ۲نفر پلیر حرفه ای ساید های مارو مدیریت میکردن الان اینجا پست نمیذاشتین دیگه ... دژکوب هم دیگه بازی نمی کردین میرفتین کلش بازی میکردین
چون بعید میدونم این سوپر همر هایی که میگی میتونستن رو ۵x با ۳۰میل دف خراش بندازن
در ضمن وجود اتک دادن من دارم مطمئن باش بحث اینجاست که وجود اتک دادن یه سریای دیگه نداشتن ... اکانت shooter ... A-s-m ... Skeleton ... King-Ne
و .... دیدی ؟؟! پس مشکل از من نیست مشکل از باغ وحش NE بود ... من همینکه وسط این موجودات موذی بازی کردم خیلیه خودش ...
آقا اون سرور که گذشته اصلا من فارم بودم این سرور بیا کتا هامو خفت کن تا بت بگم پلیری ...
همتون توی این چلنج دعوتین
آرزو بر جوانان عیب نیست شانستونو امتحان کنید ...
LuL
پ.ن : موندم این سرور از کی می خواین آمار بگیرین ... خورزو خان ؟!
Arash Axe Man
خوشم میاد کسیم قبول نداری :)
جالب ترش اینه کسیم تورو قبول نداره :)
آره خوب ramo cataمنم خفت میشد می*گفتم فروختن :) یا آمار دادن
از ادبیاتت معلومه چند چندی :)
همون جوری که علیرضا axe man میگفت سیلور ساپورت اکانت axe man بودین حالا اومدین axe man axe man می*کنین :)
خلاصه کنم واست کیبریت بیخطری همیشه :)
حالا هی* بساز جم کن عکس بگیر سرور بعدی بذار تو پروفایلت من اینو داشتم :)
سلام یه همه عزیزان و بزرگواران سرور
دوست عزیز من چون علاقه شخصی به خوندن فروم علاقه دارم پست میذارم . ممد و آرش عزیزم از دوستای قدیمیمن . البته خب یه سری رو افتخار اشنایی داریم باهاشون ، در خدمت یه سری عزیزان هم بودیم . فقط بحثی که هست 2تا مطلبه .
مطلب اول اینکه : این اکانت دسته تبر هم که انقدر خار شده رفته تو چشم بعضی از عزیزان ، از اول دست همین ممد اینا بوده :)
واما مطلب دوم : دوست عزیز این علیرضایی که میگی 100% ایستگاه محترم شما رو گرفتن به دو دلیل :
دلیل اول : اون موقع که اینا بازی میکردن سیلور نبوده که گلد بوده :)) ( البته نمیدونم در جریانش بودی یا نه شما )
دلیل دوم : هر کی 2 روز اینا رو بشناسه میدونه 2ریال از جیب مبارک خرج اکانت نمیکنن :))) (آقا بد برداشت نکن ، اینا دستاورد ابهت و شهرت کینگ ممد و آقا آرشه :)) )
پ.ن : من اینجا نیستم ، شما دوست عزیز متواری میتونی با خیال راحت به بازیت ادامه بدی :))))
پ.ن : آهااااااااااااااااااااا !!! کیه که ایجاد رعب و وحشت میکنه :))
پ.ن : مطمئن باش این سرور برنده ش تو سایدیه که پیجش جلوم بازه :)))
من واقعان نمیفمهم اصلا این بحث ها برای چی هست !
یه اکانتی بوده شمال شرق ایمش سینت بوده زحمت کشیده تعدادی ده زده ! سایدش هم بهش احترام گذاشته یه چشم منحصر داده با یه جنگ ! جفتش رو هم ازش با لینک سبز زدن ! کلا هم با 70 تا فیدر 800 هزار تبر کشیده بیرون ! آباده بغل دستش رو هم نزده ! دفش هم مثل همرش !
باهاش بد برخورد میکنید زده میشه از بازی بابا این گلدی گه این بنده خدا خرج میکنه صرف رفاه حال منو و شما میشه بشخصه ! تا الان 350 تا گلد خرج کردم همش هم فروش قفس بوده بده ؟!!
این سرور اصلا ایشالا رکورد تعداد موش در یک دهکده رو میزنه !!
اصلا همین جا باید تشکر کرد که با هزینه گلد ایشون کراپ فایندر هم اصلاح شد
تبر جان شما کارت درسته ! ادامه بده
دوستان عزیز متاسفانه یا خوشبختانه من هم روی اکانتی که نام میبرین بازی میکنم ... پس بی احترامی به اون اکانت بی احترامی به من و تیم mr-president هم هست ... سرور پیش هر چی بوده گذشته ... امیدوارم همونطور که من احترام همرو حفظ کردم چه دوست چه دشمن ( حتی از دوست بیشتر )
امیدوارم به احترام من این بحث تموم شه ...
سهیل
سلام دوست عزیز به اصطلاح
شماها فکر کنم بیشتر اسپید بازی کردید که علیرضا رو نمیشناسی یا تو نرمال فان بودی اگزه من رو من تا جایی که یادمه آرمین روش بازی میکرده
و اکانت اصلی ماله اونه
در مورد اصطلاح سیلور ساپورت از وقتی ورژن 4 خوشگل ( لوووول ) اومد اصطلاح گلد ساپ به سلیور ساپ تغییر کرد !!
ما یه اصطلاحی داشتیم سرور 12 اصلی به نام تارگت از فروم
خدا نکنه اون اینجا هم ران بشه چون فروم خلوت میشه !!!
دوست خوب من شما خبر نداری ، من انقدر فان بودم که اصن بهم میگن فانی :)) چرا ناراحت میشی !؟ اتفاقا و از بخت بد شما من اصن اسپید باز نبودم :) افتخار هم بازی بودن با این اقای کینگ ممد هم تو 2ایکس تو ج.ش برام رخ داد . باید عرض کنم اتفاقا اگه شما مدام پیگیر بودی همین اسم یوزری من که اینجا نوشته شده رو میدید متوجه میشدید که آیا من پلیر هستم یا نه ! فقط یه عذر خواهی میشه ازتون بکنم !؟ اینکه یه رزومه بدین توir بیشتر با هم اشنا شیم !؟ اخه من از تازه واردین این سایت هستم ، اینه که متاسفانه هنوز 10000ایکس و اینا رو نتونستم ثبت نام کنم لینک بذارم :)) البته این سروری که هستیم یه سری از دوستان هستن که گویا از اونجا به اینجا پناه اوردن !!!
پ.ن : اتفاقا من یه سبکی دارم به اسم حذف دسته جمعی یک ساید از طریق فروم ، که متاسفانه اینجا چون نیستم :rolleyes: عملی نیس :)))
پ.ن : دوست عزیزی که پست میذاشتی ، خدا شاهده اگه متواری شی باز و پست هم نذاری بری سرور بعد ، این بار جای تعقیب ، تحریمت میکنم :|
پ.ن : آهااااااااااااااااااا کیه که سرور اولشه هیچ کی نمیشناستش :))) شایدم یه سایکوفرنیک حاد گرفتم که فکر میکنم من آرش :دی هستم :))))
باعرض سلام خدمت همه ی دوستان
یک خواهشی داشتم کسی به کسی توهین نکنه لطفا از بچه های swبیشتر می خوام
دوم ناصرجان حاجی بزنید ما امادگی داریم مشکلی نداره بزنید مردش باشید بزنید سرور پیش زدید دمتون گرم ولی سرور پیش تموم شده وبحث درباره اش اشتباه باید باشه:))) من توی هزارتا سرور هزار تا کارکردم ولی باید دید اینجا چه می کنم وچه خواهم کرد!
پس بهتره بشنیم قشنگ بازیمون کنیم :)
یاحق
Ali Chiefer
درباره این که کدوم سرور ها بازی کردم باید بگم که آدم از خودش تعریف نمیکنه !!!
دوما" من به شخصه تا الان سرور های این ترایون رو برای بار اول ران کردم وسرور قبل هم برای کمک به یکی از دوستان رفتم که بعد از مشکلاتی شخصی اومدم بیرو از اکانت و بخوای حساب کنی این میشه سرور اول من تو این دژکوب !
من به شخصه اس ای بازی میکنم و تمام دوستان هم اس ای باز هستن اما به دلایلی اومدیم ان ای و آخرین باری هم هست که این اتفاق میفته !
خدا روشکر تو هر سروری بازی کردم آخرش به اسم ما ( دوستان بیشتر زحمت کشیدن ما فقط دقت میکردیم ) تموم شد !
تو بازی هم رو میبینیم یا اگه نبودی خدمت دوستان میرسیم البته با همر و دیسروی !!!
لینک بذارم سرور جمع میشه خخخخ
- - - Updated - - -
حرف شما متین اما ...
دوستان من یه پیشنهاد دارم.به جای قل خوردن اول سرور تو فروم یکم تو عضوگیری هاتون دقت کنید و یکم سرو سامون بدید به اتحاداتون.
فقط 4و5 تا اکانت اطراف خودم دیدم که یا تو اتحادای ش ش هست یا تو ج غ.فکر کنم اینجارو با 1000 ایکس بعضی ها اشتباه گرفتن.
سرور قبل هم تموم شد ج غ 100 کرد نوش جونش.اگه حالا کسی میخواد تو فاز جیگر بمونه مشکلی نیست بذارید راحت باشه.