امروز اگه بیگ بخوابه دیگه هیچی به هیچیه
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اگه بیگ بخوابه دیگه هیچی به هیچیه
اقا جا داره از یه سری تیمهایی که فارملیستشون فقط پلیر بود تشکرکنم تو این روزهای صلح دیگه بازیکن نمیتونن بزنن و غارت رو خوابندن و گذاشتن بقیه رید بزنن
ولی جدا از همه چیز پلیرها چه منبعی میدادن که این تو تاپ مونده بود یکی بیاد این پلیرها رو به منم معرفی کنه
و جا داره تشکر کنیم از بچه های اکانت all stars بابت این جمله زیباشون
روز صلح = روز لو رفتن پوشرهای عزیز
یکی هم بیاد لینک اتک رو blackmoon اومده رو شیر بده ببینیم چند چندیم کی زدتش چجوری زده و اینکه چجوری زده که تو لیست بیگ همر نرفته
سلام خدمت بچه های سرور k1
اکانت all stars یه پروفایل نویسی کردن تو این سرور که من حضور ندارم و به ناچار جوابشون اینجا میدم جملشون که گفتن
روز صلح = روز لو رفتن پوشرهای عزیز مثل الیسا که تا زمان صلح شد بگه رفتم مسافرت
دقیقا خوب و درست میگن ولی روز صلح واسه این میزارن که اگر پلیرهایی بخوان برن مسافرت بدون استرس از گندم منفی یا اتک بهشون به مسافرت و عید دیدنیشون برسن
حالا یه چیزی رو شفاف سازی کنم که این اک تو فینال گذشته نتونست 1 غارت باشه عقده شد براشون از اول سرور تا انتها سرور (چه زمان صلح و چه غیر زمان صلح )
اومدن یه پروفایل نویسی کردن که اگه کسی در جریان اون سرور نباشه شاید باور کنن
بهشون میگم فقط اون تایم سرور رفتم مسافرت ولی اک رو دادم دست 2 نفر به اسم جاوید گرین و هادی که با زحمتهای زیاد بازم نزاشتن در نبودم در زمان صلح از 1 تاپ غارت بیاد پایین
عزیز من سنداش هست پس پروفایلتون رو اصلاح کنید با تشکر
الیسا:D
آقا من حقیقتا وقتی لینک اتک ندارم یا تارگتی نیس زیاد پست نمیذارم ، اینجا حقیقتا میخوام جواب نامه یکی از دوستان رو بدم ولی میگه باید 10تا پست داشته باشی واسه همین میخوام یه جوری این 10 تا رو همین الان پر کنم ، دوستان همکاری کنین تا این 10تای ما پر بشه :دی
اما یه سوال که الان ذهن منو درگیر کرد :| سجاد یعنی منی که دارم الان رید میدم مثلا مغز خر خوردم !؟ خوب نیس این طوری گفتن هم که :| ولی اتفاقا تو سرورهای اینجا به نظرم بهترین تایم غارت همین روز صلحه :دی نان کپت شارژ میشه تا خرخره کلا گندمت رو دائم 0 میکنی دیگه :)، البته اگه تایم آزاد برای بازی داشته باشی :دی ولی سجاد مردونه ، دوستیم با هم ، برم جایی هم میخوام بیای تو هم ولی یه سوال ، آیا میشه برای پست تو فروم گذاشتن وقت داشت ولی برای یه دور لیست فارم زدن نداشت !؟ یعنی یه پست کمتر از لیستت تایم میبره !؟ یا من مثلا یه اکانت دیه مد نظرم هست نه tramadol ، الان یه اکانت هست که پاپش بیشتر از ریدش داره رشد میکنه :دی یعنی ریدش تغییر نمیکنه ولی پاپش همین طوری میره بالا ، الان سوالم اینه ، وقت نداره چجوری پاپ میره !؟ همیشه تو قانون رید و غارتم این بوده که به هیچ وجه تروپ بیکار نباید تو ده باشه ، حتی اگه شده 4 ساعت بره و فقط یه دونه ریسورس بیاره باز بره به نفعته تا واسه سر جاش ، پارکینگ و این داستانا رو نگیم ، تو حالت عادی اگه قراره بیکار باشه تو ده فقط گندم بخوره ، اما یه نکته خیلی عمیق تر اینجاس که ، ما که ریدمون حتی بیشتر از قبلش داره میزنه ، و کلا هم تاپ اتک نمیایم اخیرا ، پس میشه گفت پوشی در کار نبوده ، حالا من کاری به رومن تو این سرورا ندارم که به نوعی رومن شده اسونترین نژاد بازی و خیلی کفه ترازو به نفعشه ، ولی واسه منی که توتن هستم ، خب بخوام با گرزی رید بدم ، بیام تاپ اتک یعنی داره از همرم میخوره دیگه ، پس چه باید کنم که از همرم کم نشه ، در واقع من تو یه ده 12کی گرزی کشیدم واسه اینکه رید بزنم فقط اون منطقه مو بالا بکشم ، بعد که شد 12 کی گفتم اتک ندم ببینم چجور میشه تعداد لاستش ، باور کن تو 15 روز نزدیک 10کی لاست خورد و 2کی موند ، خب همین 10 کی خودش میشه 2.5میلیون ریسورس ، گندم خورشون هم میشه روزی 240کی ، سر جمع راس حساب کنی 2.5 میل هم گندم 15 روزشون میشه ، خب این 5میل ، حالا اونا 5 میل رید میکردن !؟ حالا همین 10کی وقتی 2تا 2تا برن و تو لوپ بیفتن میشن 2500تا حمله رفت و 2500تا برگشت ، خب میام اینارو کلا از اکانت میذارم کنار ، حتی شده امار رید هفتگیم 6میل بیاد پایینتر ، شروع میکنم این 2500تا حمله تو لوپ رو مندازم یه ده دیگه ، اگه اون نصف این سمتم غارت بزنه 2.5میل میده به من ، با اون 5 میل ، در واقع 7.5 میل جلو افتادم ، حالا بیام بیفتم دنبال مدال که چی بشه !؟
ولی خب حقیقت اینه ، شوالیه رومن هم سرعت خئبی داره هم لاست نمیخوره ، کلا هر چی بخوای میزنی ، در واقع ، شوالیه میتونه 2 برابر گرزی رومن غارت بزنه ، به خاطر سرعت 2 برابرش ، البته رعدم خوبه ولی به نظرم با گریزی که اینجا گذاشتن عملا گول از بازی حذف شده ، شما به هیچ وجه نمیتونی بگی تو شرایط تایمی و ساپورت یکسان ، همر گول اتک پوینت بالاتری میده بهت ، همر گول همیشه به نظرم بیشتر به جای اینکه اتکر باشه واسه دفاع و کانتر نشدن و خفت نشدن مناسبه ، این نظر شخصیمه و ممکن هست 100% هم غلط باشه .
در کل ، نمیشه هیچ چیزی رو تحمیل کرد ، همون طوری که من مثلا طرفدار تیم فوتبال آ.ث میلان هستم و بگم خب حالا چون ضعیف شده عوض کنم تیممو ، تو دژکوب هم همیشه بهترین کارم با توتن بوده و بیشتر از همه توتن دوس دارم ، هر چند همیشه هم معتقد بودم که سر نوشت بازی رو رومن اول سرور مشخص میکنه .
پ.ن : علی ستاره ها اسپم نکن :دی عزیزم چی گفتی که پاک شده !؟
- - - Updated - - -
پیرو بحثی که تو پست قبلی مطرح کردم ، از عزیزان که بالا سر سایدشون هستن خواهشمندم که بیان از ساید خودشون یه تفسیری بزارن تا در جریان قرار بگیریم همه از وضعیت ساید ها
آنتی اسپم : http://k1.x.dejkoob.com/statistiken.php?tid=7&eid=1 چرا این طوری هستش :دی !؟
درود بر دوستان
روز صلح روز لو رفتن پوشر ها نیست
بلکه ادم های با تجربه مثل اقای x از روش قدیمی تسخیر واحه و رید مولتی و ول کردن واحه استفاده میکنن
وفکر میکنن خیلی خفنن
بالاخره ناکامی های سرور های دیگشون رو تو یه سرور به زور سطح متوسط جبران و ادعای خفنی بکنن
پوش کنید و حال کنید و فکر کنید زرنگید
شادکام باشید / نوروزتان پیروز
سلام آرش عزیز
نمیدونم از کجا شروع کنم جواب پستتو بدم ماشالا که اینقد زیاده .
ولی مثلا من که صبح پست گذاشتم تا الان آنلاین نشدم .به نظرت وقت واسهه لیست فارم دارم ؟
با 1 یا 2بار لیست زدن که چیزی نمیاد.
منم قصد توهین نداشتم ولی واسه شرایط خودم صحبت کردم :)
و یک موضوع دیگه که منظورتو متوجه نشدم ولی میخوام جواب صحبت بعضی دوستانو بدم :
قبلا میگفتن هرکی کمترین هاجمین و بزنه و بیشترین غارتو کنه سود کرده چون کمترین لاستو داده .
الان رومن باز شدن ماشالا همه . لاست هم نمیدن.
این قضیه واسه توتنا هستش :) البته بازم با ترکیب گرز و شوالیه میشه لاستو جلوی ناتار گرفت .
حالا توی سروری که ناتار تخم ریزی نداره من چی کار کنم مهاجمین رنک 1000 :)))
بازم مرسی از پست گذاشتنت آرش جان که خدایی چشممون درد میگیره :)))
با تشکر
در ادامه پر شدن همون 10تا پست باید عرض کنم که اینجا فروم k1 اومدم من یا اشتباهه !؟ چون پیرامون هر سروری صحبت میشه الا k1 . کاش من هم میتونستم مدال بگیرم تا لابه لای بحث مدال شرکت کنم ! بدبختی ایمیلمون هم رنک نداره :| تازه بازی هم بلد نیستیم این وسطا :|
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم ، روز صلح یه هفته زیادش نیس !؟
پ.ن : سوال روز ! چطور میتوان مدال گرفت :| !؟!؟!؟!؟
پ.ن 2 : میشه واسه ما هم فارم لیست ادد کنین !؟ البته در حر نیروهامون ، نهایتا 2کی گرزی حساب کنین :(
با تشکر
باوو اين كيه؟هر جي ميزارم باك ميكنه؟يادم نيست مشتي ،
تفسير كنم عزيزم؟ اكر يو از شمال غرب بري به احتمال زياد تو شمال غرب شلغم ميكارم ، شمال شرق هم كه به فكر دف ساختن هستش با يه بلن علي هدشاتي هويج ميكارم ، جنوب شرق هم با اين روند تا كتيبه ها همه همراشو ميزنه تو ديوار شمال شرق ،جنوب غرب هم كه با حذف ليدراي نوب داشت ازبيين ميرفت كه با كمك بجه ها جمش كرديم و الان بهترين سايد از لحاظ همر هماهنكي دف رفاقت و اعتماد هستش ، و از همه مهمتر علي هد شات خودش يه سايده، در كل اكر موندني شدم جندتا جيز ياد ميكيره سرور از ما،ناكفته نماند شمال شرق به فكر متا با شمال غرب هستش كه مهم نيست جون بلخره شمال شرق مكان خوبيه براي هويج كاشتن ،
1-لایک به خاطر آث میلان بودنت ( اینو بدون که کم طرفدار نداره )
2- یکی آمار کلی از سرور بده و یه تخلیل مختصری بکنه بفهمیم بازی چند چنده
در ادامه کمک کردن به 10 پست شدن :))))
رنک ایمیل یا این چیزا مهم نیست. مهم اینه بعد این همه بازی که کردیم چقد رفیق داریم :)
وگرنه رنک ایمیلت بالا باشه مثل اکانت آلستار اما ایمیل بن باشه دیگه نتونه ثبت نام کنه :)) چه فایده ؟
http://club.dejkoob.org/index.php?user=153216
سوال روز ! چطور میتوان مدال گرفت :| !؟!؟!؟!؟
اگه یاد گرفتی به منم بگو :)))
پ.ن : داری 10 پسته میشیا :)) 2تا مونده ..
سلام
رکورد پاپ و دهکده جهان تو سرور پنج ای ار توسط بچه های ما حمید ساور با 200 دهکده و 138044 پاپ شکسته شد
البته جدیدا نمیدونم شاید کسی حوصله کرده باشه بازم200 ده بزنه !
http://uupload.ir/files/0tei_def_(2)_thumb.jpg
تا آخرین روزای سرور 5 من توی ریدکال پیش حمید و مارال بودم :دی
تا 212 تا دهکده هم زدن فکر میکنم :)
شما کجا بودی ؟ من ندیدیمت :)
البته رامین هم بود.
آنتی چیز میز :
فایل پیوست 1655
نه عزیزم دقیقا 200 دهکده زد اونم چون سعید بهش گفت 199 تا ده داشت ویلا
تازه اون عکسم مال اخر سروره و وقتی سرور تموم شد پاپ نهاییش همون 138044 و 200 ده بود
بعدشم من رامینم دیگه خخخ اکانت bax shomal
انتی اسپم : http://uupload.ir/files/krxi_wonder_53.2_thumb.jpg
نه عزیزم همینطوری چشمم خورد به پست اون بنده خدایی که ادعای شکسته شدن رکورد کرده بود خواستم جوابی بدم و شرمنده از همه اگه مال این سرور نبود پست ...
http://uupload.ir/files/vgi8_attack_be_wonder_thumb.jpg
انتی
علی جون آرش نکن از این شوخیا قلب ملبم میگیره ها ، اقا مشکل 10تا پست من حل شد ، انشالا که سرور خوبی باشه واسه همگی و سال به مراتب بهتری واسه همگیتون باشه .
علیی زدی تو کار کشاورزی !؟ فارم نشدی ولی فارمر شدی گویا ، پس این طوری که میگی حذف کنیم و sw ثبت نام کنیم :دی !
سجاد جونم اذیتم نکن دیگه ، بچه ها رم اذیت نکن ، یهو دیدی اتفاقی هم سایدی شدین یه سرور دیگه ، نکن دیگه اقا ، اقا من این سرور حس بازی ندارم ، یا شما هم همکاری کنین بازی نکنین یا همه رو از بازی بندازم :)))
پ.ن : اقا 10تا شد من رفتم :)))
اول عارف بعد يو عشق مني ،عارف لامسب يه جيز ديكس،
مشتي دوره ما تموم شده ،همين الان هم فارمم ،كسي فارم كنه ميتونه به عنوان بزركترين افتخارش ثبت كنه ،
نه مشتي اينجا خاكش خوب نيست ،همون شمال شرق ثبت نام كنيم بهتره ،البته نياز به به ثبت نام نيستا!!!واست شخم ميزنم راحت برو شمال شرق ده بزن ،منم هويجمو ميكارم،نصف ماله تو نصف مال من،فقط يادت نره اكر خاستي از شمال غرب بري به من خبر بده بزر شلقم بخرم ،بد جور خاكش واسه شلقم خوبه،
- - - Updated - - -
آرش جان همیشه موفق باشی :)
امیدوارم باز هم افتخاری بشه توی یک ساید بازی کنم کنارت . مثل سرور 10 .
10 پست شدن مبارک :)
پ.ن : یدونه پست اضافه گذاشتیـــــا :)))
- - - Updated - - -
نمیخواد دونه بخری :))) من خودم دارم :))
دیر نشده .. میتونین برین شمال شرق ثبت نام کنید (به قول عارف) البـــته اگه قرار باشه فشار بخورید :)))
با سلام و تبریک سال نو
دوستان عزیز تاپیک این سرور یه مقدار شبیه چت روم شده ،به مناسبت عید نوروز پستها رو پاک نکردم و جریمه ای هم در نظر نگرفتم.
از این به بعد کمی رعایت فرمایید.
با تشکر
مرسی که یادآوری کردین :)
از این به بعد بیشتر دقت میکنیم :)
آنتی اسپم :
فایل پیوست 1659
ماشالا همه رومن باز شدن :)))
چه خبره ؟ این چی میگه ؟؟ :))
به هرکیم میرسیم میگه من بهترین رومن باز سرورم.
عزیز دست بالای دست زیاد هست :))
فایل پیوست 1661
هنوز پلیرا قدیمی در صحنه حضور دارن :)
ایول
سلام خدمت شما دوست عزیز ، عید شمام مبارک باشه
من 10تا پستم پر شده ولی لازم دیدم که یک نکته ای رو یاداوری کنم ، دقیقا هدف از فروم چیه !؟
کمک به جذاب شدن بازی !!! حالا اینکه به خاطر حال و هوای عید یه کم حالت صمیمی تر گرفته اینجا که نباید بیایم بگیم جریمه میکنم !!!
خب یه هفته روز صلح تو سرور گذاشتین ، تاپ هم کسی تغییر کنه به خاطر واحه و ناتار بوده ، الان تو این روزا مثلا من بیام آنالیز کنم !؟ یا باید بیام تو شوخی و جدی 4تا تارگت در بیارم که بعدش شروع کنم به زدن !؟
تو یکی از مدیرا یکی از دوستان چندین و چند ساله رو دیدم که خودشون سابقه بازی یه سرور کنار هم رو داشتیم ، تارگت از فروم :دی همیشه هم تارگتامون همین بوده .
الان من یکی مثه سجاد که رفیقمه رو که یهو نمیتونم لانچ کنم روش ، مثلا 4 5 سال دوست بودیما نا سلامتی :دی باید بیام اینجا هی بالا و پایین بپرم که بعد بیاد 4تا تیکه به بچه های All Stars بندازه ، بعد من ناراحت شم و غیرتی شم بزنمش ، همین طوری که الکی نمیشه لانچ کنم :))) باید بیاد هی بگه هی بگه که مثلا الکی من خون به مغزم نرسه و اشتباهی بزنم 0 کنم :))))
پ.ن : تو تاپ چه خبر شد !؟ بدون رید این همه یه اکانت اومد بالا تو هجوم :|
پ.ن2 : اقا ج.غ داره بازی نابرابر میکنه ، الان 2تا ساید شده و این خلاف قوانین بازی هست ، شده علی ستاره ها + جنوب غرب ! آیا متای عللنی بسته شد !؟ ما هم متامون رو انتخاب کنیم یعنی !؟
پ.ن3 : دوستان لطفا همکاری کرده و خود را تارگت از فروم نمایید :دی
با تشکر
خوب بس معلوم شد رفتني نيستي ولي حيف كه تا ١٣ عيد بيشتر نيستم ،ارشي دمت كرم عجب حوصله اي داري ،
باوو جرا آينقدر بزركش ميكني ، ش غ با من متا كرد شما برين با ش ش متا كنين ، از لحاظ متا مساوي ميشيم ديييييي،دم بجه هاي ج غ كرم كه با وجود حذف بعضيا بازم موندن ،به همين راحتي نميشه خمشون كرد، سايدي كه بخاد شاخ شه كردنشو ميزنيم ، زورمون هم نرسه با خودمون ميكشيمشون بايين ،
از بازي كذشته بايد بكم خوشحالم با تو و بقيه قديميها آشنا شدم ،بهترين روزهاي زندكيم رو با شماها خاطره ساختم،
سلام به همه ی دوستان عزیزم..ما تازه اومدیم فروم ببینیم چه خبره !!!
وجا داره عید باستانی نوروز به همه همبازی های عزیزم تیریک بگم.
با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی
َ goul baz
آ
سال نو بر همگی مبارک باد
آرش جان یه دونه ای عزیز
آشنایی با تو افتخاری بود
خب اینجا همه پلیر قدیمی هستن و از قبل میشناختنت
اما خودت میدونی که من نوبم
به هر حال این سعادت نصیب منم شد که در کنارت یه سرور پلی بدم
مریم
سلام پژمان جان
خوش اومدی http://www.pic4ever.com/images/khosh.gif
خب یه نگاه کلی میکنیم به سرور و به ساید nw که از اول یکی از مدعیان سرور بودن
و نگاهی میکنیم به قدرت لیدراشون توی جمع کردن ساید
به نظر میاد اکانت Angel teaM اکانتشو روی حذف گذاشته :
فایل پیوست 1662
از اتحادی که خودش موسس بوده خارج شده که تنها میتونه 2 دلیل داشته باشه :
اکانت روی حذف باشه یا میخواد بره توی اتحاد اصلی ..
که به نظر میاد میخواد حذف کنه :دی
امیدوارم موفق باشن هرجا که میرن ..
اینم از قدرت لیدرای nw http://www.pic4ever.com/images/5yjbztv.gif
یه نگاهی کنیم به ساید NE .لیدراشون و پلیراشون هرروز میان اینجا پستارو میخونن ولی چیزی نمیگن :))
زیر زیری چی کار میکنید ؟ :))) ســیاست جدیده ؟؟ :))
ددر ادامه بیشتر به بقیه گیر میدم http://www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif
آقا این همه اومدین خوندین رفتین ..http://www.pic4ever.com/images/kaffeetrinker_2.gif
یکی نمیاد پست بزاره بش گیر بدیم ؟ http://www.pic4ever.com/images/5.gif
نترسین قول میدم زیاد گـــیر ندم :)
کسی نمیخواد بگه اکانت Angel TeaM چرا داره حذف میکنه ؟ :confused:
فایل پیوست 1663
ســـــجاد
با سلام
برسیم به سوال سجاد مون در مورد لیدری ساید nw لیدری ساید از اول بازی مشکلی نداشته و نخواهد داشت و اکانت انجل تیم هم بخاطر اینکه نتونست خودش رو با ساید هماهنگ کنه و با تصمیمات تک نفره و خود رای بودنش نتونست تا اخر سرور با ما باشه و به خاطر همین موضوع بدون هیچ درگیری و تنشی صلاح دونسته حذف کنه و اکر دقت کرده باشی با نوشتن پروفایل هیچ مشکلی با ساید نداشته و ما هم مشکلی نداشتیم هنوزم می تونه بازی کنه ولی با شرایط ساید بیادش بالا
برو به بازیت برس بجای اینکه بیای اینجا در مورد ساید ها بنویسی .
تاپ غارت چه با حال شده اکانتت کجا رو داره میزنه روز صلح روز استراحته !!!
پ ن : تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی
سلام .
نمیدونم مصطفی هستی یا نه.
مـــرسی که اومدین رفع ابهام کردین .
من و بقیه دوستان از مسائل داخلی سایدتون که خبر نداریم .
اکانت TraMaDoL جایی نمیزنه . امروز زمان واسه غارت داشتم.
به هر حال پوشرا دستو بالشون بستس.
با زدن لیست فارم هر 1 ساعت اینجوری شده :دی
فایل پیوست 1664
فکر کنم از مهاجمین معلومه :دی
البته به این نتیجه رسیدم مهاجمین با تلفات واسه افراد نـــوب به صرفه نیست .
مهاجمین بدون تلفات خوبه :)
تاپ غارت هم باحال شده اکانتت اوی پایینا حال میکنه .
نترس روز صلح تموم میشه میاین بالا :))
ارادتمند ســـجاد
سجاد عزیزم سلام ، پاسخگویی نمیخواد که ، تیم لیدریت حذف کردن گیر ندادی ، یهپلیر واست انقدر مهم بوده !؟ NW لیدر نداره رو هواس :دی بیا بزن جمعش کن دیگه ، تو شخم بزن ، عیم بیاد هویج و شلغم بکاره ، آقایون من موندگار نیستم ، درستش هم همینه ، من میگم شمام بیاین بی سر صدا با من بریم ، وگرنه با سر صدا خودم میبرمتون :)))) بعد الان سوال بعدی واسه من اینه ، خب NW دروپیکر نداره ، ج.غ داره الان !؟ با ذکر مثال توضیح دهید :دی من به عنوان یه پلیر ساده ، دوس دارم اهداف شما و ساید پر شور ج.غ رو بدونم ، عجیب شده واسم ، چرا ج.غ انقدر کل کل میکنه ! دمپایی گیر اوردین ، باگ زده بازی یهو 200کی همر دستتون اومده ، امار اکانت من در رفته ، دقیقا داستان چیه که یهو همه نوک پیکان ج.غ رو به من شد ، یجور کل کل میکنین انگار 10000تا پلیر داره سرور ، 9998تاش تو ج.غ هست ، 2تا اکانت مونده اونم من و All Stars هستش :دی ، بقیه سایدا هم شلغمن مثلا ، داداش این چه جویه داری میدی ، بی سر صدا حذف کنین مردونه ، دیگه جفتمون میدونیم تارگتم بگم ، 3تا ساید نمیتونن دف بریزن دیوار کنن ، دیگه این چه جوی هست که تو این سرور که بیابون هستش و اکانت نیست و بدتر از اون جز 4 5 تا اکانت ، من پلیری ندیدم که بلد باشه بازی رو .
جمع و جور کنین یه تیم ، منم با عارف میایم ، 3تا ساید هم حریف میاریم پخش میکنیم بزنیم تو سرو کله همدیگه ، اینجا این جور کل کل کردن که جفت در نمیاد ، خب نتیجه زد و خوردش واقعا معلوم نیس !؟ مردونه تهش نمیای بگی ما که چیزی نداشتیم ، اکانت نبود ، فلانی حذف کرد ، ال شد بل شد !؟ خب دیگه چه کاریه میای منو تحریک میکنی :دی !؟
پ.ن 1 : مریم جون خیلی میخوامت ، خاطره شما خیلی عزیز هست واسه ما ، تا حالاشم اگه موندم مردونه چون خجالت میکشیدم حذف کنم :دی داریم بازی یاد میگیریم ازتون و درس پس میدیم :دی
پ.ن 2 : علی ستاره ها عزیز دلم ، کجا میخوای بری :| !؟ مگه نمیخواستی بریم هویج بکاریم :| نمیمونم بابا نرو :| شب عیدی حوصله م سر رفته دارم کل کل میکنم ، وگرنه حسشو ندارم اصن :دی
پ.ن 3 : من فک میکنم اگه همر رو من بلند شه خط شکنش رعد هست از یه اکانت گول :)))))) مثلا با رعد بزنی که خط شکن باشه :دی یعنی منظورم کدوم اکانته :دی !؟
پ.ن 4 : آقای مسعود Brain و تیم لیدری ج.ش ، حواسم هستا :دی نکنین از این کارا :دی مسعود خان مشتی ، من شروع کنم به زدن ، 2تا دیگه رو هم میزنما :دی بی سر صدا نباشین 2تا ساید دیگه بیفتن به جون هم :دی مسعود بازی رو ول کن کی بریم قل :دی
پ.ن 5 : الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو
با تشکر
سلام
دوستان هنوز اینقدر مونده روز صلح شما هنوز 61:39:11 ساعت حمایت تازه واردین دارید.
آروم باشین و اینقدر سروصدا نکنین تو فروم :))
فایل پیوست 1665
سوال : پوشر ها کیا بودن و چیکار میکردن ؟ :)
مسعود برین بیا برنامه بریز یه خورده بزنیم . گندم خور آزاد کنیم . همر رومن زیاد گندم میخوره :)
اووووو اينجارو باش ، تهديد كردين يا كل كل ديييي ،
فازتون جيه قهرمانان .
ارش : فصَل بارون تموم شده كار زياده بعد تعطيلات ،ما كه جند ساله بيخيال اين بازي شديم ، شما ول نكردي ،بخاطر تو ثبت نام كردم،
سلام
آرش چی میگی ؟؟؟؟ تارگت کردیا :)) کی نوک پیکان به سمت تو آورد ؟ :|
لیدرای جنوب غرب افرادی بی لیاقت بودن :)) همون موقع هم گفتم.
توی اولین پستایی که گذاشتم توی این تایپیک گفتم که حذف کردن و من واسه چی موند .:))
والا به خدا نه باگ خورده نه دمپایی .
اگر میایم اینجا پست میزاریم فقط واسه گرم کردن بازیه . همین .
من که اصلا حس دژکوب بازی کردن ندارم. پارسال ول کردم . اما اگه تا الان موندم دژکوب بازی میکنم به خاطر ماهان هلسیکر :)
البته اون 3x بازی میکنه کمکش میکنم . کنارش هم اینور یه سری میزنیم.
از اولشم این سرور نباید ثبت نام میکردم. اما آدمیم که وقتی میام تا تهش هستم .
سرور سوتو کور اگر نیایم اینجا جو بدیم باید چی کار کنیم دیگه ؟ :دی
پ.ن : آرش بیا اکانت منو بزن منم برم پی زندگیم :)))
پ.ن : من از بیگانگان دیگر ننالم/ که با من هر چه کرد آن آشنا کرد (مخاطب خاص)
با تشکـــر
سجاد خب منم همینو گفتم دیگه :دی گفتم یا بیا بریم یه وری یا زوری میبرمت دیگه :دی میدونم کل کل میکنی جذابیتش نخوابه :| خب وقتی میگی ش.غ و سایدی هست که من توش به عنوان یه پلیر:دی بازی میکنم بر میخوره دیگه :| مثه این میمونه مثلا عارف به من بگه این خونه ای که توش زندگی میکنی مثه باغ وحشه :دی خب توهین به منه دیگه :| الان تو 2تا ساید دیگه رو داری :دی ببین این مسعود میاد پستا رو میخونه سوسکی درمیره :دی به اونم گیر بده ، یا دوست بی ناممون :دی
اقا مردونه روز صلح تموم شد 4تا ساید بزنیم تو سر و کله هم :دی !؟ دیگه خودتم که بودی سجاد ، یه سایدو 100% قبل کتیبه ها کرکره شو میدم پایین :دی
اقا دوستان بیان بگن به نظرشون در صورت چه متایی توازن در سرور برقرار میشه :دی هر 4 حالت ، شمالی جنوبی ، شرق به غرب ، 3 به تک ( با ذکر ساید ) وهمین طور پلی به صورت سولو ( هر 4 ساید به صورت تکی یا بدون هیچ متایی )
فقط تورو خدا تحلیلتون رو بگین ، نیاین بگین آرش چه خبره ، مسعود چه خبره ، سجاد چه خبره ، قاعدتا خبری نشده هنوز :دی لااقل تا اونجایی که من در جریان سایدمون هستم :دی
پ.ن : مسعود داداش هی میگم به تو گیر بدن بازم نمیدنا :دی
پ.ن : آشنایی که با شما کرد که بود سجاد جان که انقدر دلت پره !؟
پ.ن : آقا من میخوام یه تغییر دیگه تو سبک بازی بدم :دی از این به بعد کسایی که میان فروم اون پایین میاد اسمشون ، فقط میخونن و سوسکی در میرن تارگت میشن :))))
پ.ن آخر : حالا خوبه ما این سرور دف کشیدیم ، وگرنه چجور خودمون به خودمون جو میدادیم :دی هر کی ندونه فک میکنه 3 4 تا همر داریم همه هم 100کی گندم منفی داره این تایم سرور :دی
باتشکر
- - - Updated - - -
داش علی ما هم به عشق یه سری اومدیم که پیچیدن ، به خاطر مسائل کاری تهران گیر کردم ، شب عید بیکارم میام فروم :دی همر ندارم اصن که بخوام بزنم :دی
سلام . سال نو مبارک . ایشالا سال خوبی داشته باشیم .
راستیش این چن روز درگیر دید و بازدید بودم وقت نشد که بیام اینجا عرض اندام کنم .
ارش جان ش.ش هیچ خبر نیست . فعلا منتظریم اقای هد شوت بیاد تو سایدمون کشاورزی کنه .
جون مادرتون بگید این انجل تیم دیگه همرشو نکوبه به ما ؛ والا ؛ انگاری ما دیوار چینیم ، هر کی میخاد حذف کنه همرشو میزنه به ما ؛ دفمون تموم شد دیگه .
راستی یه سوال فنی ؛ سجاد مرلین میشناسید ؟
پ.ن : بچه هایه ما هستن ولی خستن میترسن پست بزارن خسته تر بشن .
پ.ن : سجاد شنیدم مردی خبر مرگت ؛ اگه بدونی چقدر ناراحت شدم بعد از اینکه فهمیدم شایعه بووووده .
پ.ن : افشین حاجی من نظرم اینه بیا تا قبل اینکه اینا بیان کشاورزی بگیم؛ به دلیل کمبود وقت کافی و مشکلات شخصی دیگه نمیتونیم بازی کنیم ، بلاخره بهتر از اینکه که تو سایدمون کشاورزی کنن . همرا هامونم میزنیم کپ نانار
ها ؟ نظر تو چیه ؟
پ.ن : هلوووووووووووو
خب خب خب
میبینم که اوضاع تاپ به هم ریخته
به عکس بالا دقت کنید
حالا من یه چند تا سوال از بازیکنان اکانت All Stars داشتم بیان اینجا ببینیم جریان چیه
این هفته فقط 13ک امتیاز هجومی دارین؟
فایل پیوست 1666
پس کو اون 60ک هر هفته امتیاز هجوم؟
پلیر میزدین اون موقع؟ اگه میزدین پس چرا کسی تاپ دف نمیومد؟
الان میخوای بگی آباده دیگه نیرو سازی نیمکنه ؟
تاپ غارتم که رتبتون افت کرده البته غارتتون نسبت به هفته قبل زیاد تغغیر تکرده
فایل پیوست 1667
یادمه چند روز پیش تو پروفایلتون همچین چیزی نوشته بودین
روز صلح = روز لو رفتن پوشرهای عزیز مثل الیسا که تا زمان صلح شد بگه رفتم مسافرت
حتما شما هم رفتین مسافرت؟
نمیدونم چرا تو روزهای صلح که پلیرها رو نمیشه زد یهو انقدر افت کردین
یعنی پلیرها اینقدر تاثیر داشتن؟
بگو کیا رو میزدی ما هم بزنیم :D
اگه مایل بودی یه توضیح بده بدونیم جریان چیه
ما که میدونیم شما پوشر نیستین ولی بقیه یه وقت فکر بد میکنن ;)
فایل پیوست 1668
دقیقا 130 ساعت مونده تا پایان هفته
من یادم نمیاد روز اول آمارهجومی ما 60 کی بوده باشه
شما هم یکم درس بخون
تا بتونی تایم باقی مونده رو حساب کنی
بعدشم جای اینکه بیایید اینجا هی مارو تحلیل کنید
یکم به اکانتتون سرو سامون بدید
لیداری sw هم اگر حذف کردن رفتن یه دلیلش این بود که دوست نداشتن با دوستاشون رقابت کنن
دلیل دیگشم این یود که طبق معمول از خود ساید خیانت میدیدن
مثلا کاتاشون رو لو میدادن
مخاطب خاص میدونه چی میگم