سلام نیاید دروغ میگه برید اونور:)))
نمایش نسخه قابل چاپ
بکس شمال شرق تا شب لطفا بعنوان یه فارم شمال شرق درخواست میکنم مسایل داخلی رو تو فروم نیاریم
تا علی هیروز ، آرمان ، نیمای پانرز و بقیه بچه ها بشینن این مسایل جزیی رو حل کنن !
مرسی
سلام رفقا خوبید
آقا خواهش میکنم اگر بحثی هست تو خودمون حل کنیم .
آقا اصلا بیایید من پسورد اکانتم رو بهتون بدم مال خودتون باشه . میشم دوالتون گلدم میخرم :دی این بحث ها رو تموم کنید خداییش
هر سرور پسورد من رو همه داشتن بیایید دوباره به همه بدم هر چی لازم دارید خودتون وردارید .
دوستان هنوز شروع نشده اینطور بخواهید به هم بپرید که دیگه خدا رحم کنه بهمون
کمی به خودتون بنگرید فکر کنید ببینید چه کنیم بهتره
یا حق
علی
آنتی بات به سبک...
فایل پیوست 454
:d
پ.نc3: گلد منم بدید دیگه! دو روز نبودیم از ما بهترون و مولتیاتونو دعوت کردین اتحاد واندر واسه گلد! :|
سلام به تمامی دوستان گل این سرور.
چرا همه یا تو sw ان یا تو ne؟؟؟
کسی اصلا تو nw وجود داره؟؟؟
سلام :)
ما هم هستیم تو شمال شرق :)
اسم اکانت بماند :) اونایی که می دونند نگن ها :)
آرش ... ای تو روحت اینجا چیکار می کنی ... ؟ :) امیر بیسکویت رو نگاه کن اونم اومده :)
ابوذر 1کیلو خبر از علی هیروز نداری ؟! :) خودتم اگه اومدی اسم اکانت بده ...
پ.ن : عجب اکانتی داریم :)
علی
Mulche !
خدا فروم این سرور رو به خیر کنه !!!! ما انداختیم زمین طرف خودش می دونه که باید برداره کسی دست نزنه !!
ولی فک کنم یکم سرور جذابی بشه :) با این وضعی که من می بینم :!
علی چیفر کجای گندتون امده
یکی هست ی اکانت ساخته ب اسم Hellseeker ببینید از این اکانت باید ترسید ببین اگه امده ده بعدی کنارش بزنم دف سازش بشم ما ک تو شمال شرق راه نمیدن همشون شاخن
رفع اسپم:http://d3.dejkoob.ir/berichte.php?id=699595
1کیلو
ابوذر مگه با تو نبودم ؟! :) زود باش ببینم میزنم 0 می کنمت ها به دف سازی هم نمی رسی :) اسم اکانت بده :)
آنتی اسپم : http://d3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
علی
Mulche !
آقای محترمی که از صبح دارید اسپم میدید سوالتون رو اینجا نباید بپرسید داخل بازی از مولتی هانتر بپرسید یا در فروم در بخش سوالات مطرح کنید اما با این وجود چند صفحه قبل در همین تایپیک جوابتون داده شده :
سلام
فرقش توی تایم سرور هست
این سرور 30 روز بیشتر از سرور قبلی هست
برای همین محاسبات امتیاز فرهنگی توی اسکرپیت بر اساس روز سرور و تولید هفته هست
برای همین فرق داره
کراپ لاک اول انجام شد نبووووووود؟
من نمیفهمم این حراجی هست یا توپخونه
والا نکنین اینکارارو زشته بخدا
بزارین همه با هم فیض میبریم
پ.ن:ابوذر اسم اک چی زدی این سرور دوباره؟
پ.ن:مجید لینک بده ببینم چی شده؟
این جدول امتیاز فرهنگی برای سرورهای دات کام هست که امتیاز فرهنگی هر 24 ساعت محاسبه میشه و سرعت تولید منابع 3 هستش. اما در این سرور (d3) امتیاز فرهنگی ساختمان ها هر9:53:24 ساعت محاسبه شده و سرعت تولید 10 می باشد. بنابراین شما هم در زمان کمتر پتانسیل دریافت امتیاز فرهنگی بالاتری رو ایجاد می کنید هم محاسبه در بازه زمانی کوتاه تری انجام میشه
در سرورهای دژکوب برخلاف دات کام میزان امتیاز فرهنگی جهت ساخت دهکده های بعدی در سرور اسپید کاهش نیافته بلکه مدت زمان محاسبه کم شده است.
به طور مثال اگه دات کام سرور 1000 می داشت باید برای دهکده دوم چیزی حدود 10 امتیاز فرهنگی نیاز می بود و تولید امتیاز فرهنگی هم هر 24 ساعت محاسبه می گشت اما در دژکوب امتیاز فرهنگی مورد نیاز همان مقدار سرور اسپید 1 بوده اما مدت زمان تولید اون به نسبت تفاوت تایم هفته اعطای مدال ها کاهش یافته. (یک هفتم هفته اعطای مدالها)
سلام تعداد کم نشده. الگوریتم ساخت، به صورت رندم سرور رو میسازه و تا حالا هم قبل از این سرور، گزراشی مبنی بر کمبود 15 کراپ 150 درصد نداشتیم حتی اگه کم بوده، که بخواهیم بهش دست بزنیم و بیشترش کنیم.
تعداد و محل 15 کراپی ها 150 درصد به صورت رندم هست و دخل و تصرفی در تولید اون حداقل در 10 ماه گذشته نشده.
متاسفانه بعد از شروع سرور نمیشه در آبادی ها و سرزمین ها تغییر ایجاد کرد.
سلام...
شب دوستان بخیر...
بعد از یک سال خداحافظی اومدم این سرور برای بازی!
امیدوارم برسم ب پلیرهای دیگه چون الان ثبت نام کردم...:(
speed r6:acc ajaba ba shahin wolf o farzam o davood bodim man no rc:D
s6 r2:acc uhana
s3:acc iran
s10:acc zapata
s9:acc zapata
s2:wolf-se bazam ba shahin ina :D
یه سری ذیگه هم بودن بازیا الکی بودن!
ب اینا رسیذیم...
جنوب شرق الان برداشتم
من آخرین سرورم اینجا تو c1 بود
حد 15 کراپ اینجا خیلی بیشتر از عادی هست
یه مثال بزنم
احتمال بودن یه 15 کراپ تو 7*7 باید بالای 50% باشه (حالو حوصله حساب کتاب ندارم )
احتمال اینکه بالای 100% باشه کراپش زیر 10% (شایدم 5%)
دیگه 150% تو 7*7 باشه که دیگه ته خر شانسیه
اما اینجا 2تا 150% تو 7*7 یه اکنت بوده (150% که باهم اشتراک نداره یعنی 2تا 150% کامل)
اگه باورتون نمیشه آدرس بدم ببینید اینجا چون میزان واحه بیشتری داره از حد نرمال درصداش بیشتره
اینکه بعضی ها یه مقدار بدشانسن دلیلش اینه که واقاً بد شانسن و دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه
باسلام
به مرزنشین های ساید های دیگه جزsw یک خواهشی دارم کپشون داخل سایدشون بگیرند که مشکلی بعدا واسه شون پیش نیاد البته لطفا بعد باعث دل خوری نشه ها ابوذرم باشه فارمش می کنم:P البته فارم هست:|
فدای همه تون
Ali Chiefer
سلام
به نظر من این مهم نیست از چه ساید بازی باشیم ، مهم اینه که همه با هم متحد بشیم و اکانت اقای علی د هیروز رو نابود کنیم .
دوستانی که علاقه دارن از چهار ساید بازی به ائتلاف آنتی د هیروز ملحق بشن حتما نامه بدن به من .
تا پیروزی چیزی نمونده:)
ده زدن این اکانت برام خیلی جالبه !
سه تا ده معمولی با فاصله صرفا برای بالا بردن میزان غارت تو اول بازی
http://d3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=283