آیا اینجا وویس هم میشه گذاشت ؟:rolleyes:
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا اینجا وویس هم میشه گذاشت ؟:rolleyes:
سلام
پستت طولانی بود دادا کوتاهش کردم فقط به این قسمتی عکس نامه اکانت ما گذاشتی
و به من مربوطه رو جواب میدم کاری با کل کل شما ها و فرار دوستانتون ندارم
این نامه با جانشینی داده شده مشکلش چیه ؟ داشتن جانشین مولتی اکانت حساب میشه؟
شما جانشین نداری؟ اسم اکانتت رو بده تا همین الان بهت یه نامه بدم گلم
میتونی بری به مولتی هانتر نامه بدی
شما هم که ادا پاک بازا در میارید اکانت تو ساید ما هم اصن نداری تو تلگرام جنوب غرب چکار میکنی شما؟
پ ن: بیشتر همش نزنید میخواید برید بی سر صدا برید
سلام و عرض ادب
اول از همه تبریک میگم خدمت ساید جنوب غرب برای دفاعی که کرده
و در ادامه برای ساختن و اداره ی این همه مولتی اکانت(شایدم صادق جان لطف کرده قهرمان هارو فرستاده)
یه تبریک هم به ساید شمال غرب و بیشتر از همه اکانت منتال که هامرشو بدون هیچ بهونه ای بلند کرد در حالی که هرکسی جای میلاد و افشین بود شاید قبول نمیکرد
اما من خارج از بحث پلن ترجیج میدم به یه سری نکات برای ادامه ی بازی برپردازم که تا الان هیچ وقت گفته نشده
برد به چه قیمتی
خب قطعا هر ساید بازی میکنه تا برنده ی بازی باشه اما آیا قشنگ بازی کردن مهم هست یا فقط بردن ؟
قطعا اونهایی که توی سرور های قبلی بازی میکردن و کسی بودن برای خودشون دیگه بازی توی این سرور هارو فان و برای سرگرمی میدونن و بازی قشنگ براشون مهم هستش
تا این جا که داره دیده میشه انگار بعضی از دوستان فقط و فقط برای برنده شدن معیارشون دست به هر کاری زدن هستش من به چند نکته میپردازم و قضاوت با خود شما باشه در هر بحثی که مطرح خواهد شد تعداد محدودی عکس میفرستم چون ادیت زدن و کات کردن خارج از وقت بنده هستش
1 - خب اول از همه میپردازم به نامه هایی که برای رفرش داده میشه توی اکانت های مختلف در ساید SW
فایل پیوست 2660
فایل پیوست 2661
و خیلی از این عکس ها که خود دوستان بهتر میدونند راجبش
و اصلا به هیچ عنوان مولتی ندارن دوستان
2 - خرید اکانت توتال جنوب شرق
فایل پیوست 2662
حتی MM هم با اون اکانت میدن و نظارت داره آقا صادق با اکانت FFF روی ساید SE
نکته با مزه و خیلی فان داستان : (کوچیک همتون صادق) هست که صادق جان خوراکش این جملست انگار(چند وقت پیشم بلاک بودی توی تلگرام گفته بودی استیکر بدیم از بلاکی در بیای :دی )
لطفا MM ببینید حتما
پیشنهاد : پسورد اکانت هاتون چه در ساید خودتون و ساید های دیگه رو عوض کنید:دی (اینطور جانشینی پشت هم دردسر سازه و اگه کثیف باز بودیم فکر میکنم اکانت BSG یکی از اکانت های کلیدی میتونست براش اتفاق های جالبی بیفته و دیگر اکانت ها
برای نمونه یه عکس از اکانت توتال SE میزارم که به طوره غیر منتظره سورپرایز شدم از جانشینیه fff روی اون اکانت
فایل پیوست 2663
نکته: ما از رگ گردنتان به شما نزدیکتریم
3 - غارت پراکنده و پوش به صورت خیلی خیلی واضح و نادیده گرفتن مولتی هانتر بر روی سرور (انگار مولتی هانتر سرور رو ول کرده)
نکته 1 : به دلیل این که در هر پست میشه 5تا عکس اپلود کرد باقی عکس هارو از سایت دیگه ای اپلود میکنم
نکته 2 : از پوش اکانت BSG عکس2 گذاشتم که نگید تعداد اتک ها بالا بوده
http://www.axgig.com/images/67561589402186308941.jpg
http://www.axgig.com/images/72772576419664608822.jpg
http://www.axgig.com/images/22752946192096327471.jpg
و دیگر عکس ها
4 - برای دفاع گرفتن توی گروه تلگرام پیام داده شد تعداد پیام نمیشه گفت زیاد بود اما از چندین نفر بیشتر نبود اما 37تا قهرمان فستاده شد در هیچ اتحادی MM داده نشد اگه دوستان اکانت مولتی ندارن 5-10نفر که آنلاین بودن برای فرستادن دفاع چطوری 37تا قهرمان فرستاده شد
http://www.axgig.com/images/30717951105223258827.jpg
و دوست گلمون تو اون دهکده دلاور میسازن از کپشون غارت میکنن تا دلاوراشونو بیشتر کنن
خب این همه کار این همه کثیف بازی برای برد ؟ آیا واقعا می ارزید ؟ بر فرض NE و NW بزارن رو جذف و برن از سرور اون موقع شما این همه هامر و دف میخواین چیکار کنید ؟با ناتار ها بشینید بازی کنید ؟خودتون تقسیم بشین به دو دسته برای لذت بدن از بازی ؟لذت از بازی خیلی مهمه و میشه بدون اکانت مولتی شاخ بود و گنده بود
در مورد ادامه ی بازی نظری ندارم اما با کمال احترام و ارادتی که نسبت به همه ی دوستان دارم از نظر من این بازی بی معنی هستش اگر بخواین میتونم براتون اثبات کنم که با 20تا اکانت مولتی و 5 دهکده چفدر میشه دفاع کشید از هر نژادی پس وفتی تعداد پلیر های 1ساید چندین برابر ساید های دیگست دلیل این همه مولتی جز به دست آوردن برد به هر قیمتی خرید اکانت در ساید های مختلف ساخت اکانت در ساید های مختلف چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
شما که این ایراد رو از همه میگیرن حد اقل انتظار میرفت که خودتون مولتی باز نباشین ! شده مثل جامعه ی خودمون همه میگن فرهنگش باید جا بیفته اما هیشکی از خودش شروع نمیکنه
همگی خسته نباشین مولتی بازا دمشون گرم خوب سرور رو خراب کردن و در نهایت از ادمین محترم سرور تشکر میکنم برای نظارت بالاشون بر روی سرور
یا علی
خواهش میکنم میلاد جان نیازی به عذرخواهی نیست.بیشتر از اینا واسمون عزیزی که من بخوام بخاطر بازی چیزی بگم.
جا داره بهتون تبریک بگم بابت همر عالی که داشتین.واقعا حرف نداشت.خود b.s.g هم تا الان بیشتر 13ک رعد نداره.یعنی حتی به انداره رعدایی که توی پلن دیوار شد هم نمیرسه.الانم چیزی از اکانتتون و سایدتون و ارزشهاتون کم نشده.خداروشکر همه اکانتاتون هم تاپ غارت هستن و این نشون دهنده پتانسیل بالای شمال غربه.
بخاطر یه پلن که درست نیس بخواید حذف کنید.کل امید شمال غرب به شماست.حالا شما هم بخواید حذف کنید شمال غرب از هم میپاشه.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
دوستان دیگه ای هم که راجب اکانت های مولتی میگن.باید بگم که بنظرم من بجای اینهمه دادو بیداد کردن اگه واقعا مطمئن هستن اون اکانتا مولتینن بهتره اون اکانتای مولتی رو بزنید 0 کنن.چون مشخصا اکانت مولتی پلیری نداره و زدنش کار سختی هم نیس.همونطور که ما مولتی های شما رو مشخص کردیم و به موقعش میزنیم.
بازم ازتون خواهش میکنم حذف نکنید
شما میتونی ادامه ی پیام رو بخونی تا پی ببری بهش
همونجور که من الان به پیام شما احترام گذاشتم و تا ته خوندم در ضمن هامر شوالتونو که کار ندارم هامر سزار خوبی داری
اصولا بعضی چیز ها باید انجام بشه
آدمی که یه چیزیو داره و ازش سو استفاده نمیکنه با ادمی که یه چیزی نداره و ازش سو استفاده نمیکنه فرق میکنه
فعلا زحمت کشیدین پسورد اکانت هارو عوض کردین
منظر پیدا کردن جاسوس هاتون هستم
باز هم میگم ما از رگ گردن به شما نزدیکتریم:p
موفق باشی
اصولا ما پاک بازهایی مثل شما رو میبینیم حال میکنیم و بهمون انگیزه بیشتری میدین - اینکه میبینیم توی سایدتون وضعیت فاجعه بار هست ولی شما توی ساید ما میچرخی اطلاعات جمع میکنید ما رو ارضا میکنه یا اینکه عکس میذارید از رید جنوب غرب در حالی که پلیرهای ساید خودتون توی تاپ رید اون بالاها هستن نشون میده که اونجا چه خبره دیگه- شما 100% از رگ گردن به ما نزدیکتر هستی و ادامه بده به کارت شاید با اینکار بتونی جلوی ما وایسی
سر بلند و رگ گردن باشی
پ ن: بجای اینکه بریم تو ساید رقیب اکانت بزنیم و وقت بذاریم واسه اونجا بریم وضعیت اسف بار ساید خودمون رو سر و سامان بدیم که اینجوری نشه وضعیتمون
اصولا بعضی دوستا فقط اسم پاک بازی رو یدک میکشن
شما بهتره به پست اصلی من مراجعه کنید برای کسب اطلاعات بیشتر
شما که پاک باز هستی چرا اکانت توتال جنوب شرق رو خریدین ؟
اگه من از رگ گردن به شما نزدیکتر نیستم
چرا میدونستم fff جانشین چه اکانت هایی هست ؟
از هامر بی اس جی عکس بزارم یا میخوای بدونی چقدر دف صادق جان سر پلن شمال غرب پرید ؟
تو از کجا میدونی من از شمال غرب یا شرقم از جنوب شرقم یا غرب ؟
تو اگه باره اولته داری با امپرال بازی میکنی نه باره دومته من نصف عمرم توی SE بوده همین اقا سامان امپریال سر سرور فینال یه مشت اکانت از میلاد بیچاره گرفتن یه آبم روش خوردن 2113 لوسیفر و دیگر دوستان
تو از کجا میدونی که من اصلا نیومدم تو خود جنوب غرب به خاطر جنوب غرب برای زدن دوستان ؟
ندونسته چیو قضاوت میکنی ؟
اطلاعاتیتو ببر بالا آپدیت باش کتاب بخون خوبه چیزه خوبیه:o
اينكه ميگيد از همر اينو اون عكس بذارم كه دوست داري بذار عزيزم دوست هم نداري نذار چون واسه ما فرقي نميكنه فقط خودتو بيشتر اثبات ميكني
در مورد مولتي اكانتي شما تو بازي كه شكي نيست والبته در مورد مولتي اكانت بودن شما تو فروم هم شكي نداريم وقتي ميبينيم كه اكانت فروم شما همين چند ساعت پيش ساخته شده و معلومه كه بعد از شلوغ بازي امروز از كجا اب ميخوره
بازم سربلند و رگ گردن باشي اسم اكانت فرومت هم بهت مياد
سلام مجدد به همه دوستان و دشمنان :) :d
چند نکته دیگه نیاز هست گفته شه .
1 - این دوست عزیزی که اومده داره افشا سازی میکنه رو ما هم نمیشناسیم . اگر فکر میکنید مولتی اکانت فروم یکی از ماست ( من و میلاد ) یه درخواست از مدیران محترم بکنید تا چک کنه . :)
2 - دوست یا دشمن عزیزی که از هفته سوم سرور داری میگی ما پوش میکنیم ، بیا یه یوزر بده جانشینت کنم . اکانت روی حذفه و مهم نیست دیگه نامحرم بیاد رو اکانت یا نیاد . بیا و چک کن فارم لیست رو در این 50 ساعت آینده . شاید خدا خواست و به راه راست هدایت شدی و دست از تهمت زدن برداشتی .
3 - مصطفی گرزی عزیز رو تقریبا همه دوستان میشناسن و همه هم میدونن که اهل مولتی زدن و این چیزا نیست. این سرور ما در خدمتش بودیم و بارها اومد روی اکانت ما ، میتونین ازش بپرسین که آیا ما پوش میکنیم یا سالمه :) البته من بازم راه حل اول رو پیشنهاد میدم . یوزر بدید جانشین کنم
4 - شما ها میگین مولتی ندارین . ما هم میگیم نداریم . حالا هم کاری نداره . من هر پلیری رو که توی سایدم هست دارم تک تک چک میکنم . جواب نداد ریپورت میشه واسه مولتی هانتر . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین
پ ن : دوستان عزیز که میاین پست میزارین اینجا ، یه خورده جرات داشته باشید و اسم اکانت ها تون رو بزارید توی امضاء ، شما که توی 5 ساعت میتونین 37 تا قهرمان جور کنید از چیزی نباس بترسین :)
پ ن : دوست عزیزی که همر رومن عزیزت چیف شده ، بیا همون سرور ال 1 یه اکانت رومن سنگین توی ساید جنوب غرب بدم بهت . 100% هم بیگ همر سرور میشه ، شاید از کف خوابی فروم دست ورداشتی :) راستی اینجا کدوم اکانتی ؟ 50 ساعت فرصت هست تا اینجا هم تبدیل شی به دف ساز ساده :))
پ ن : اون ریپلای بالا هم هیج دلیلی نداشت . فقط دوست داشتم بزارم :)
شاد باشید و موفق :)
افشین
ما هم از همین تریبون اعلام میکنیم خداحافظ همگی
دلیل حذف هم مولتی بازی ملت خرید ساید و خیلی کثافت کاریه دیگه
بعدا میگند بیاید مولتی های ما رو بزنید
ما همری که پدرمون در اومده کشیدیم بالا رو بیایم بزنیم تو دف مولتی شما؟؟؟
اخر سرور چی میشه
دوستان روی ده همرشون 1میل دف مولتی ریختند
بعد ما باید فک کنیم که بیگ همر هایی که 10 ماه جون کندیم کشیدیم بالا رو بکوبیم به دف مولتی اینا یا ن
اخر کار هم 2میل دف میریزیند تو واندرشون دوباره باید فک کینم واندرکوب رو بزنیم به دف مولتیه اینا یان
در اصلدف و همرشون نقشی در بازی نداره ما با مولتی های اینا طرفیم
و جالب تر میاند میگند ما مولتی نداریم
خداوکیلی یه بازی ارزش دروغ گفتن داره؟....
ما رفتیم
Stupid
دوست عزیز من نیاز به اثبات ندارم و این بازی هم خیلی وقت هست برای من تموم شده
در مورد مولتی اکانتی که شما پیشکسوت هستین استاد ما به پای شما نمیریسیم و هرگز هم در جای بزرگان نتوان نشست
در مورد مولتی اکانتی این جا هم اصلا نیازی نمیبینم که بخوام مولتی بسازم ایمیلی که باهاش توی فروم ثبت کرده شده دی اکتیو شده و نمیشه پسورد رو ریکاوری داد(محض اطلاع گفتم اصلا نیازی به توضیج نبود به کسی مربوط نیست)
من تشکر هایی میبینم از پست دوستان که الان کاملا سکوت کردن
چی شد پس توتال se چی شددددد ؟ چرا کسی جوابگو نیست ؟
میدونی دوست عزیز پاک باز ( =))))) ) شما خیلی گلی اما لیدر هاتون فعلا سکوت کردن و این بدین معنی هست که پاک بازی نمیکنید
پس خواهشی که دارم اگه پاک باز هستین لا اقل به این شرایطی که پیش اومده یا صبر کنید کسی جوابگو باشه یا 1طرفه قضاوت نکنید !
با تشکر و احترام برای تمام دوستان
چون تقریبا یک روز گذشت و بعضی ها سرشونو بردن داخل برف ترجیحا از این پس به هیچ پستی پاسخ داده نمیشه !(اگر مربوط به کل کل باشه و ندونسته بخوان دفاع کنند )
آقای محترمی که نمیشاسمتون تشریف آوردی آمار سایدو گداشتی کف فروم خودتون رو معرفی هم نکردی
اگر اینقدر وجدان داری که آماربازی دوستانتو بدی حداقل اونقدر هم جرات و وجدان داشته باش و خودتو معرفی کن
که این کاراتون نیوفته گردن من
شما الان دقیقا اومدی با این کارات منو خراب کردی
البته اگه یه درصد حدسم در مورد شما درست باشه
بایدم این کارو میکردی بهترین فرصت بوده برای تلافی
سلام دوباره:)
توی فروم اعلام آمادگی همین سرور بحث جلسه امتحان و خودکار رو مطرح کردم.. دوست عزیز... سوپر پلیر و پلنر... میخای حذف کنی حذف کن.. چراخودنو به در و دیوار میکوبی اینقدر... ایها الناس اینا میخان حذف کنن :)) بیاین خاهش کنین حذف نکنن:( اگه اینا برن حوصلمون سر میره:)) اونوقت کف خابی فروم چ فایده داره:(
پ.ن1: از داشته هات توی فروم همین سرور بگو... داشتم داشتم باد هواست...
پ.ن2: همرمون دیوار شد گفتیم دمتون گرم... چیف شد بازم گفتیم دمتون گرم... مثه مرد وایسادیم کف فروم... ننداختیم گردن قطعی برق و نت، اب فاضلاب و اداره گاز و مولتی هانتر و هزار تا چیزه دیگه که امثال شما مطرح میکنی...
پ.ن3: همر رومن رو بذار باهاش واندر جنوب غرب رو بزن شاید ناتار 100کنه...
پ.ن4: والا تا اینجاتنها حرکتی که از اکانت شما توی دژکوب بشخصه دیدم زدن فیدرهای واندر و دفساز اونم توی سرورل1 با اسکریپت:)) اینسرت شدن و دیوار شدن پلنتون توی همین سرور هست :)
پ.ن5: بقیه سرورها مولتی اکانت نیست فقط تو همین سرور هست؟؟؟؟
پ.ن6: این سرور هم اکانت ندارم... فقط دیدم که خیلی داری زجه میزنی که حذف کنی گفتم ارومت کنم:))
کافر همه را به کیش خود پندارد:|
درحد ریپلای کردن نبودی تا حالا ک...
همه سرورهای دژکوب مثله همه... برای فرار ماهیها مولتی اکانت را بهانه نکنیم :)
با عرض پوزش از دوستان جنوب غرب که گفتن فروم چیزی نگم:) ولی کف خابی فروم اینچزا حالیش نیس:|
درود
مریم خانوم به این موضوع فکر نکن نه کسی میتونه شما رو خراب کنه و نه شما این اخلاقو داری کسیو خراب کنی
- - - Updated - - -
حمید جان کاکو خواهش میکنم اینجا پستی نذار به موقعش در مورد بازی کثیف و تمیز حرفهای ناگفته زیاد داریم بزنیم منتها مثل این بنده های خدا اهل شلوغ بازی نیستیم میذاریم واسه بعد از حذفشون که با گفته خودشون نهایت دو روز دیگست حالا میگیم 3روز دیگه : دی
آقا محسن من فقط دیدم داره همین اول بازی بین طرفین بحث پیش میاد گفتم بهتره برم که وارد بحث هیچ کدوم از طرفین نباشم چون هر دوطرف از دوستان من هستن
دوست عزیز اولا اسم اکانت ما رو مینویسی با حروف لاتین بنویس چون از فارسی نوشتنش خوشم نمیاد :)
در مورد فینال هم سامان ما فقط واسطه بود و اون یه مسئله بود بین ما و میلاد پس شما لطفا خودتو قاطی نکن
این سرور هم اگه حرفی داری تو بازی بزن و انرژیت رو اینجا هدر نده
پستمو ریپلای نکن چون دیگه جوابتو نمیدم
به قول کاکو محسن موفق و رگ گردن تر باشی :)
میثم
متاسفانه جواب شما به دلیلی که گفتم داده نمیشه
- - - Updated - - -
[QUOTE=mohsen.2pac;31705]درود
مریم خانوم به این موضوع فکر نکن نه کسی میتونه شما رو خراب کنه و نه شما این اخلاقو داری کسیو خراب کنی
پست جالبی بود از اکانت fff چه خبر کاکوو ؟
- - - Updated - - -
شما اگه رفتنی هستی میبینیم حذفتونو
شعار دادن خیلی آسونه :دی
اصغر قلی و محمود حمید مجید مسی و آدریانو راننده ی ژیانو همه رو حذفن
میبینیم شما هم حذف میشی یا فقط دارین ترحم رو جمع آوری میکنید
میثم جان عزیزم بین ما بود درسته
اول این که غیر از من و شما و سامان علی 2113 کی میدونست ؟:|
و دوم این که بار ها پیام زدم روی اکانتتون و جوابی ندادین توی تلگرام پیام زدم جوابی ندادین !
این جا هم مهم نیست
چه واسطه چه غیر واسطه پیام ها همش اسکرین شات شده دارمشون اما به احترام حرمتی که این مدت بینمون بود چیزی نگفتم
الانم اصلا 2ک 3ک گلد برای من ارزشی نداره اما انگار برای شما ارزشمند بود که جواب مارو نمیدادین
آقای the_end هم که میای صحبتی میکنی اگه از آشنا های من هستی لا اقل خودتونو معرفی کنید
و دنبال این نباشین که سرور رو به هم بریزین
بگین از کدوم ساید هستین و از چه اکانتی ؟؟؟؟
[QUOTE=the_end;31708]متاسفانه جواب شما به دلیلی که گفتم داده نمیشه
- - - Updated - - -
پستاتو ریپلای میکنم که قند تو دلت اب بشه حال کنی خوشحال بشی : دی
پایان جان اول که خودتو به ما نچسبون کاکو کاکو نکن بلا نسبت داداش باشی با ما دوم هم که به جون سوگندتون fff حالش خوبه
72 ساعت دیگه منتظر باشید واسه کثافت کاریا و ....
شما پایان جان بهرحال داری وظیفتو انجام میدی توی فروم فعلا بچرخون فروم رو تا هم اینجا هم تو سرور سرگیجه بگیری
در ضمن این اخرین بار بود تحویلت گرفتم : دی
[QUOTE=mohsen.2pac;31710]
من فکر میکنم شما قوه تخیل خوبی داری عزیزم
معلومه از دیشب تا حالا به حرفم گوش دادی و مطالعت رو بردی بالا
1دونه صد آفرین به شما
ممنون که پستای منو ریپلای میکنی اما ترجیح میدم از این به بعد لطف کنی منت بر سر ما بزاری ریپلای نکنی اگه نمیتونی پاسخگو باشی کااااااکووووو:cool:
- - - Updated - - -
مهم نیست:p
خوب همین سرور هم ما داشته هامون رو ثابت کردیم . حداقل همری نشون همه دادیم هفته 10 بازی که فکر نکنم حتی توتن همچین پوینت حجومی داشته باشه .
37 تا قهرمان + کلی دف نتونست دو سوم همر رو هم دیوار کنه :))
دیگه از داشته های هر سرور هم بخوایی صحبت کنی بازم نیستی در حدش :))
خیلی جالبه ، یه جا دیگه چیف شده ، میاد اینجا کف خوابیاشون میکنه . عزیز برو همون فروم ال1 کف خواب باش :))
دوستانی که هستن و مردن اسم اکانت بزارن . هنو 48 ساعت فرصت هست ببینیم چند چندیم :))
1600 تا کاتا این تایم سرور دیدی به عمرت ؟!
غارت سالم هفته ایی 36 میل دیدی ؟
اصلا میدونی غارت سالم چه شکلیه ؟ :))
همه سرو ها مولتی هست ، همیشه هم جزو افتخاراتتونه که ته سرور 5 تا همر سنگین با مولتی رید دادن کشیدین بالا .
تا جایی هم که میدونم مولتی هانتر داره مولتی ها رو بن میکنه
ببینیم بعدش با بازی پاک چه میکنین :)
کاشکی میتونستی از همون همر ها یی که با مولتی بازی و هزار کار دیگه کشییدی میتونستی استفاده کنی . همونا هم تا تهش نموندن که بزنی و لینک بگیری :))
- - - Updated - - -
چرا لیدر سایدت نمیاد جواب بده ؟!
چرا در مورد اکانت amojon نمیاین توضیح بدین ؟!
چرا اونایی که طرف صحبت هستن جوابی نمیدن و یکی که اصلا توی سرور نیست داره میاد نظر میده ؟ :)
فشار حرف راست زیاده ؟
به قول دوستان پستتو ریپلای نمیکنم که جو گیر نشی
پسر خوب اینجا رو با اینستا و فیس بوک اشتباه گرفتی.اونجا زیاد دنبال لایک هستی؟؟؟؟
ای بابا این بیماری لایک همه گیر شده انگار
چرا باید ترحم جمع کنم؟؟
خودتو با من اشتباه گرفتی؟
درضمن فعلا که روحذفه . رو اکانت من تو یک ماهی که نبودم دیگران خیلی زحمت کشیدن
شایدم به خاطر لطفشون اکانتو تحویل ساید دادم و از حذفش منصرف شدم
تو مشکلی داری؟؟؟
سلام مجدد
نمیدونم دلیل این همه صحبت و اسپم بیهوده چیه
این میاد به اون تیکه میندازه فلان جا چیکار کردی اون میگه تو کیی؟
بابا چبکار داری کیه؟ فک کن فرشته ای از سوی خدا بوده برای اثبات کثافت کاری:) والا
یکی اصلا توی سرور نیست (شایدم زیرچادره) فقط واسه اینکه اسم آی دیش sw رو یدک میکشه اومده این وسط حمایت کنه :) از کی حمایت میکنی؟ طرف اکانت لیدر ساید رو خریده ، یعنی یه ساید رو خریده :) MM هم میده باهاش :) نمیتونه بیاد از خودش حمایت کنه ، واقعا نمیتونه، یعنی شدنی نیست ، توی مغز نمیگنجه که بیاد از خودش حمایت کنه ، تو اومدی از چیش حمایت میکنی ؟ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
طرف اینی که لیدرش 100تا خلاف انجام داده رو نمیبینه ، اومده میگه تو کیی ؟ اگه راست میگی اسم اکانتت چیه ؟ نه دروغ میگه :)
یه چیز واحدی هست این وست،(وسط)، همه قبول دارن ،
بعد یسریا میان فقط مسائل حاشیه ای و سرورای دیگه رو مطرح میکنن
فایل پیوست 2664
چرا کسی پیام نمیده جانشینش کنم ؟ چرا فقط حرف میزنی ؟ مگه از دهن حرف نمیزنی داداش ؟ بیا نگاه کن دیگه اکانتمو ، بیا داداش خجالت نکش ، ما شمارو دوست داریم
اینایی که میان میگن بخاطر اون 37 تا هیرو و مولتی و گلد و دفاعی و زحمتی که برای ساختش کشیده شده و مرده ما، داری حذف میکنی ( یه زحمت بکشین روی اکانت نامه بدین، که هماهنگ شیم توی تلگرام ،من قول میدم توی 10 ثانیه هر آدمی رو با هر طرزه تفکری رو قانع کنم که چرا حذف میکنیم)
موفق و پیروز و سلامت اینجور چیزا باشین
کوچیک همگی :) میلاد
سلام خدمت شما دوستان عزیز اکانت افشین هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت و هر کسی خواست میتونه بیاد رو اکانت دمش گرم که تونست و اثبات کرد دفعه اولشم نیست .
با همه تفاسیر ما هم رفتی شدیم با دو تا اکانت و پلیر مجزا این رو هم می تونید چک کنید که مولتی بوده یا نه ؟!!
پی نوشت : سر قضیه سرور j.3 من مشکلی نداشتم با کسی و از چیزی خبر نداشتم که بعضی ها کینه ازم دارن ( مخاطب خاص )
موفق و پیروز باشید دوستان
سلام خدمت همه ی دوستان و پلیرای عزیز
جالبه این اقای منتال تو هر سروری که فلان بازیکن بوده مونده و هر سروی نبوده حذف کرده،یهو بگو دلم واسه فلانی تنگ شده و میخوام برم فلان سرور چرا بهونه بنی اسراییلی میاری و با متهم کردن این و اون میخوای کاراتو توجیه کنی!
راجع به سبک غارت منتال بگم که کافیه 4 تا اکانت مولتی مثل Italiano و ... رو بزنی حتما میشی نفر 1 غارت نیازی هم به توضیح اینکه چطور غارت میکنی نداری
17 ک رعد و 8ک شمشیریت رفت توی دیوار غارتت تکون نخورد،چرا؟ جز اینه پوش میکنی؟
اگه فرض کنیم که همرت اضافی بوده(که نبوده) یه فارم لیست با همون شیوه ی نوین خودت درست میکردی غارتت رو بیشتر میکردی نه اینکه بزنی پر پرش کنی!
برین خدارو شکر کنین ریپورت پلن خنده دارتون رو کسی نگذاشت پروفایل ابروتون بره
از اول سرور داد میزنین sw مولتی داره و nw پلیر داره،خوب به جا حذف کردن بمون و با پلیرات sw رو بزن،هرچی باشه 10 تا پلیر کاراییش بهتر از 10 تا مولتیه!!!
به جا اینکه با هوچی گری و پروفایل نویسی میخواین sw رو ببرین زیر سوال و تو چشم باشین همون وقت رو بزارین رو بازیتون شاید تونستین پلنی برین که بین موج اتکاش جای 8 موج اینسترت نباشه:))))
سلام دوست عزیر :)
لطفا اسم اکانتت رو به اکانت Menatal بفرستین تا جانشین کنم
انقد با کلمات بازی نکنین ، از همتون خواهش میکنم اسم اکانت بدین تا دونه دونه جانشین کنم :) کم دنبال حاشیه بگردین
عین این میمونه: من دارم میگم چشماتو باز کن الان شبه ، ولی تو چشماتو ببندی بگی چشمای من بستش ، وگرنه الان صبحه : ) (فک میکنی چون چشمای تو بستس ، منم فکر میکنم شبه: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
اکانت Italiano فقط و فقط واسه این بود که امروز شما این پستو بزاری : ) اسم 4تا اکانت دیگه ام بیار تا توضیحشو بگیری : ) چرا مغلطه میکنی ؟ من اسم اکانت هارو به مولتی هانتر میدم که بن کنن ، تو بیا اینجا اسم بزار ، بگو مولتیه ، ولی بن نمیشه ، در نتیجه مولتی نیست ، واسه اینه که تو بیای سوتی بدی که همه جای سایده ما اکانت داری: )
فروم نویسی خیلی قواعد داره عزیزم: )
خب اکانت italiano : به افشین گفتم بیا چند ساعت غارت غارت کنیمش (واحه ی ده اولش) که اینا بیان اسم ببرن که بهش ثابت کنم توی اون اتحاد دوم هم مولتی دارن ، به افشین میخواستم ثابت کنم ، ولی شما اینو به کل سرور ثابت کردین که همه جا مولتی دارین :) الان بیا بگو از ساید خودتون گفتن : )))))))
فایل پیوست 2666
حالا که پسر گلی هستی ، (آقا نیما)(ببین من آقا از دهنم نمیفته والا) : ) منم اینو بهت ثابت میکنم که پاک پاک شیم : )))))) پاک پاک نه ، صاف صاف شیم ، کلمه ی پاک کاراییه بهتری داره: )
لطف کن اسم اکانتتو بگو جانشین کنم ، تا 40 ساعت هم وقت داری پای اکانت باشی ببینی که غارتش کم و زیاد نمیشه
نیماتون صبح اسم یسری اکانت داد به من که اینا مولتین : ) بش گفتم نصف اینا واسه شماست ، مغلطه نکن : )
خب مسئله بعدی : نحوه غارت (شمشیریا پارکه و اصلا غارتی نمیکنن) وقتی از 27ک رعد 17ک لاست میخوره یعنی 10ک میتونه بره غارت ، درسته ؟ یعنی با10ک رعد بازم میشه ناتار با پاپ بالای 150 تا 70 خونه با میدون تمرین سطح 20 رو هر 5-6 دقیقه زد ، درسته ؟ آبی چمنی هم خوشگله :)
مقدار غارت اکانت از ساعتی 240ک رسیده به ساعتی حدود 200 الی 205ک ، دلیلش اینه که وقتی 27ک رعد دارم ، ناتار رو با تعداد 2تا رعد میزنم، و 7ک نیرو پارک میشه(چون نمیصرفه روزی 168ک گندومشونو بدم توی ده همر که باعث کم شدن شارژ نیرو میشه، توی کپ پارک میشه) تا این تعداد نیرو به 30ک برسه و تعداد هر نیرو برای هر ناتار که غارت میکنیم به 3 برسه تا 5000نیرو برای غارت + 5000 نیرو برای بازگشت پور بشه ( 5000+5000=10000)(10000*3=30000)
با این همه مولتی مجبروم میکنین باز بازی یادتون بدم :)
خب حالا یچی جدید یادت بدم :) ببین وقتی شما 20ک رعد داری باید با تعداد 2تا بزنی هر فارم رو که هر 20ک رعدت توی راه باشن ، ولی وقتی 30ک رعد داری نمیصرفه که با 30ک رعد غارت کنی ، در نتیجه 10ک رو باید پارک کنی ، دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که تهه تهه منابعی که بیارن از ناتار 150تاست ، اونم وقتی گزارشا رو چک کنین ، میبینین که 95% اصلا پر نیستن ، شایدم بیشتر ، پس نیازی نیست که با 3تا رعد بزنی که 225 تا منابع بیاره ، چون منابعی نیست که بیاره ، چرا منابع نیست ؟ چون من یه ناتار چیف کردم دقیقا 71 حمله روش بود : )
جمله بالا جمله ی سنگینی بود واسه اینکه درک کنی چرا غارت اکانت یه مقداره خیلی کمی پیشرفت داشته :)
من دارم کم کم شک میکنم که شما از قصد به من میگید که مولتی دارم غارت میکنم ، تا من به شما هی توضیح بدم چجوری غارت کنین :))))))))))
بابا این چیزا رو لیدرتون باید یاد بده :))))))
ولی جای یاد دادن میره اکانت خریدن و مولتی ساختن یادتون میده که چجوری میشه ساعت 2 نصفه شب 37 نفر همزمان آنلاین باشن و 37 اکانت منحصر به فرد داشته باشن :)))))))))) یعنی هر 37 نفر نفری یه اکانت دارن ، یعنی 2 نفر یا 3 نفر پلیر یک اکانت نیست :)))))))))))) 37 تا منحصر به فرد :)))))))
جالبیش اینه که عین این 37 تا منحصر به فرد با همر ناقص رد شدیم از روی زحمتشون :))))))))))))))))))
متاسفانه میان آی دی فیک میسازن که ما ازشون ناراحت نشیم :) اوکی بابا :) ماله ناراحت شدن نیستی عزیزم :)
پ.ن حرفه ای تر : :):):) به کسی یاد ندیم بیاد پست بزاره فروم :)
پ.ن رنگی : بابا تورو اعتقاداتت اسم اکانت بده جانشینت کنم : ))))))))
یه نگاه به صفحه اکانت فروم ایشون بندازین متوجه پ.ن حرفه ای بنده میشید :))))
موفق و پیروز و سلامت و اینجور چیزا باشید
کوچیک همگی :)))))))))))))))))))))))))))))) میلاد
درود به همگی ؛
از قدیم گفتن تو فروم سروری که نیستی نیاز نیست پست بزاری مگر کسی اسمی ازت ببره ؛
چون دیدیم به ما اشاره شد و حرفو حدیث در آوردن یه سری ها گفتیم شفاف سازی کنیم ؛
قرار بود یه تیم ده نفره همراه من بیاد که اول اومدن ولی ول کردن؛
خیلی هم واضح میگم هم عرفان اودین ول کرد هم **(به درخواست دوستان اسم اکانت و پلیر حذف میکنم در ویرایش پست)** و هم ایمان بعد یه ماه ول کرد و ... ، به هیچ وجه هم کسی رو مقصر یا سرزنش نمیکنم خب وقت نداشتن این دوستان تو سرور دیگه ای مشغول بازی بودن ؛
خب چه دلیلی داره از تیم ده نفره ما وقتی 5 نفر رفتن من بمونم :) :confused:
اکانت braiNWash دو هفته بعد از زدن دهکده دوم به یکی از دوستان در همون اتحاد به عنوان دف ساز تحویل داده شد؛
ایمیلش هم تغییر کرده و برای عموم قابل مشاهده هست ؛ و خیلی وقت هست اسم اکانت از پای امضای فروم ما پاک شده!
فایل پیوست 2669
بنده فقط و فقط یک ایمیل دارم و روی اکانت های خودم استفاده میکنم؛ که از قسمت مشخصات همین آی دی فروم هم قابل مشاهده هست ؛
فایل پیوست 2670
حتی در حدی هم روش بازی نکردیم که بخوایم براش گلد بخریم ! مدرکش هم موجوده
فایل پیوست 2668
بعد دوست عزیزی اومده گفته توتال شمال غرب نامه داده بعد 5 روز ؛
داداش گلم ، به صراحتا تو فروم دارم میگم ؛
1. اون اکانت تحت اختیار من نیست و واگذار شده جهت دف سازی به یکی از دوستان؛
2. بنده توتال یا پلنر یا هر پست و مقامی توی این سرور ندارم اگر اسم اون اکانت رو گذاشتن لیدر واسه این بوده که سطح سفارت بیست داره؛
3. هفته ای دو سه بار لاگین میکنم که طبق قوانین جانشینی از جانشینی برداشته نشه ! و طبیعی هست تو سروری که توش بازی نمیکنم و فقط برای سر زدن یه لاگین چند دقیقه ای میکنم قطعا بعد یه هفته نامه جهت فان دادم به اون بازیکن :)
همه اینا رو گفتم که به اینجا برسم ؛
آقا ما نیستیم تو سرور ! پشت سر ما حرف در نیارین ! با این حرفا از اعتبار ما کم نمیشه عزیزان ! چه بسا خیلی ها که اینجا الان شاخ شدن تو سرور مجاور چیف و فارم شدن ! یا به کله به دیوار ما تعظیم کردن ! مدارکش هم تو فروم سرور مجاور موجوده !
حیف شد این سرور میخواستین ما رو به رگبار ببندین و کلی خرج کردین ولی ما رفتیم و شما موندین و حوضتون : ))))
اینم صرفا جهت نشون دادن بازی پاک دوستان جنوب غرب دارم میزارم، حالا کاری ندارم که کل جنوب شرق رو خریدن و چند تا مولتی تو ساید خودشون ساختن و ...
فایل پیوست 2667
سلام خسته نباشید به همگی
عزیز مگه من مجبورم بیام جواب شمارو بدم.از اول سرور داری پروفایل مینویسی و تو فروم اسم میبری خب داداشم وقتی میبینی طرف جوابتو نمیده خودت بدون دایورتی دیگه.انقد شخصیت خودتو خورد نکن. اصلا تا حالا کسی دیده ما پروفایل نویسی کنیم؟؟؟؟یکم بجای این وقتی که واسه فروم و پروفایل میذاری واسه بازیت میذاشتی بهتر نبود؟جدی میگما.یکم مپ رو نگاه بنداز.موقعیت دهای خودتون و دهای حریف رو ببین .فاصله ها رو بگیر حساب کتاب کن بیشتر بدردت میخوره خب.بخدا کسی با فروم نویسی و پروف نویسی بازیکن نمیشه
اینکه پلنتون اشتباه بوده نمیشه که بیای کار تیمی بچه های مارو زیر سوال ببری عزیز من.حالا من باید بیام تک تک اشتباهاتتونو واستون بگم این که نشد بازی.خب ممکنه تو پلن بعدی بازم همین اشتباهو بکنید و ما از اشتباهتون استفاده کنیم.
میگی ما مولتی داریم؟همه اکانتای جنوب غربو گزارش دادین دیگه اونایی که مولتی هستن بن میشن دیگه درسته؟بعد از اون دیگه مشکلی نداری؟شما مولتی ندارید دیگه؟؟
الکی هم همتون اومدین میگین ما رفتیم رو حذف که مولتی هانتر ترحم کنه و طرف شما رو بگیره.الان مثلا اکانت mental , stupid , pershian _mans رو حذفن درسته؟ آخه شما مال حذف کردنید؟حاضرم شرررررط ببندم حالا 72ساعت بعد میاید میگید مثلا ما حذف نمیکنیم تا فلان چیزو بهتون ثابت کنیم و....منکه میشناسمتون اینا همه خاله زنک بازیه
بازم میگم شرط میبندم حذف نمیکنید
حالا خوبه ما هنوز هیچ پلنی اجرا نکردیم.فقط یه دهتون که توی اس ای زده بودین رو پروندیم.دوتا ده از اکانت جاسوس v10 که توی اسدبلیو زده بودین(این تمیز بازیه) رو پروندیم.زیر ساختای اکانت جاسوس sogand که توی اس ای زدید(اینم تمیز بازیه) رو زدیم.و آخر سر هم یه دیواری
بازم میگم تا اینجای کار اینا پلن محسوب نمیشن چون هیچ کار خاصی صورت نگرفته.
اینکه ما حرف نمیزنیم دلیل نمیشه که جوابی نداریم.ما فقط تو بازی نشون میدیم.یعنی هر کی تو سرور نباشه بیاد فروم رو بخونه فک میکنه بااااو شمالغرب قدرت مطلق سروره و جنوب غرب داره دستوپا میزنه که با مولتی بازی خودشو به یجایی برسونه.
این جمله پایین رو خوب دقت کن.و دیگه انتظار نداشته باش که من جواب پستاتونو بدم.فقط منتظرم ببینم 72 ساعت دیگه اکانتاتون حذف میشه یا نه.بوس بوس
جواب ندادن شما از دایورتی ما نیست از کثیف بازیته نمیتونییییی جیزییی بگی عزیززززززم:* اینو نگی چیییی بگی آخه
بلاکی تلگرامت در اومد یا هنوز بلاکی داداش ؟کوچیک همتون صادق
داداش یه لطفی کن هر سروری خواستی ثبت نام کنی یه ندا بده که ما اصلا توش ثبت نام نکنیم:)))
نه به خاطر گندگیت به خاطر سطح بازیت
هر وقت تونستی با 1دونه اکانت گنده بشی بیا و لاتیشو پر کن
فداتتتتتتت ستاره بچینییی
از این به بعد هیچ پیامی جواب داده نمیشود !
کسی که میدونه چه جوری داره بازی میکنه اما اینقدر مرد نیست که بگه /اصلا ارزش جواب دادنو نداره مطمئن باش اونایی هم که از تو و سطح پایینه بازیت و .... ناراضی هستن حذف میکنند و شما میمونیو مولتیات عزیییزم
تا الان چند تا مولتیتون بن شده ؟;)
تو و مولتیات اکانتات تو ساید دیگه سیاست جالب و با مزت فقط واسه خنده خوبین تو عمل هم با مولتیات نشونمون بده:))))
فدااااات ستاره بچینی
خب اون رگ گردن که با این پست اخرش معلوم الحال شد مولتی اکانت کیه تو این فروم
این یکی دوست عزیزمون هم که ید طولایی در پروفایل های کیلومتری نوشتن دارن ( داریم رایزنی میکنیم صفحه پروفایلو دو صفحه بکنن خیلی طولانی نشه راحت بزنیم صفحه بعد) شما هم عزیزم غصه نخور بعد از حذفتون میام اینجا بازی تمیزتون رو واستون شرح میدم البته اگر قول بدی پشتش نری تو گروه تلگرامتون همه ما رو ببندی به فحش های ناموسی واسه یه بازی:confused:
پ ن1: کافر همه را به کیش خود پندارد
پ ن:2شما از رگ گردن به ما نزدیک ترید
صادق جان یه چیز رو فقط بگم این که اکانت که هنوز چیزی نیست ولی اکانت هایی رو من حذف کردم که کسی باورش نمیشد وقتی میگم حذف یعنی حذف برو بیشین تا 72 ساعت دیگه بخشش کن یا 2 صفحه تمرین کن کلمه حذف رو تا نیای اینور همه رو مسخره کنی داداش من شما ثایت شده ای واسه من ولی همه رو به یک چشم نگاه کردن درست نیست داداش من
MoStafa
خب
دوستان میبینن بعد از پست گذاشتن بیشتر اسباب شادی میشن تصمیم میگیرن همیدیگرو تند تند با سرعت 186مایل بر هزارم ثانیه لایک کنن ، ما اصلا اینو نمیگیم که فشار فروم بالاست ، عمرا هم بگیم ، چون معلومه
خب عزیزم حرف داری ؟ حرف بزن ، میترسی مگه ؟ داستان داری ؟ :) جلوی روی کسی نمیتونی حرف بزنی ؟ باید پشتش حرف بزنی ؟ :) تمااااااااااااااااام
گزارش داری ؟ بده مولتی هانتر الان بن کنه من ضایع شم ، چرا وایسادی دستم از سرور کوتاه شه نتونم خلافشو ثابت کنم عزیزم ؟ نه چرا ؟ :) نه خدایی چرا؟
چرا هی میگی بعد حذفت میگم ؟ یعنی من روزه 178 سرور حذف کنم تو فرداش میای شفاف سازی میکنی ؟ :) چرا همه قصد دارن تحریک کنن ما حذف کنیم؟
تو که خیلی خوبی بیا جانشینت کنم اول شرط بندیم از صادقو ببرم ، دوم غارت اکانتو ببین :)
مولتی اکانت توی فروم میتونین گزارش بدین، یهو دیدی گزارش دادی نصف دیگه سایدتون حذف شدا :) باز خود دانی
آقا من هیچی ، توی خلوت ، حرف خودتونو تایید میکنین خودتون آیا ؟
عزیزم چیکار داری کی پست میذاره ؟ واقعا مهمه برات ؟ ببین چی داره میگه ؟ ببین و خلافشو به لیدراتون بگو ثابت کنه
به من نمیخواد ثابت کنه ، به تو ام نمیخواد ثابت کنه
بره یه گوشه خلوت بشینه به خودش بگه من که اکانت لیدر ساید se رو نخردیم :) اگه تونست قبول کنه ، ما ام حرفی نداریم :)
آقا اصلا شما اکانت نخریدید ، ساید نخریدید ، مولتی ام ندارین (اینایی که ازتون بن شده بود مولتیه منه :) ) کلا سالم بازی میکنین و من معذرت میخوام
فقط ببخشید
فایل پیوست 2672
خب ببخشید این اکانت توی ساید من دنبال چی بود ؟ برو بگو لیدرت بیاد عمو
لیدرت خودش میدونه چیکارا کرده ، فقط میاد 4 تا مثل شما رو لایک مکینه حرف یادتون میده ، که حاشیه درست کنین ، که اون چیزا رو یادمون بره
ولی نمیدونه ما توی هر پست 4 بار بیشتر تاکید میکنیم :) مطمئن باش لیدرت اگه چیزی داشت به جای اینکه بگه دایورتین میومد شفاف سازی میکرد
از ساید خودتون کل تمیز بازیاش داره گزارش میشه :)
پ.ن : داداچ ، تو اگه تونستی ثابت کنی من توی گروه تلگرام هستم ، من اکانتو میدم به خودت :)))))) تماااااااام
مجبورت نکردن بی پایه و اساس سحبت کنی که :) مثلا یه چیزی رو خواستی بگی که معلومه ؟ بعد نمونه ی نادر پیدا شد که پلیر اکانت توی گروه سایدشون نیست اصلا :))))))))))) فحش ناموسی ؟ کافر همه را به کیش خود پندارد
ما هم رفتیم رو حذف
فایل پیوست 2674
- - - Updated - - -
دلیل حذفمونم مشخصه مولتی بازیایی که تو سروره!!
آقا ما راضی هستیم به ازای هر نفری که رو اکه اصلی بازی میکنن اکانت داشته باشین البته تو ساید خودتون ولی نه اینکه بیاین اکانت لیدر یک ساید دیگه رو بخرین هر چیزی یک حد و مرزی داره !!!
هنوز تو مخیلم نمیگنجه اتکی که ساعت 2:30 زده شده چجوری مقابلش 37 تا هیرو چیده شده واقعا اداره این همه اکانتم خیلی سخته باید یک خسته نباشید به کسی که داشته ادارشون میکرده گفت!!!
خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوون!!!
با آرزوی موفقیت برای همه خداحافظ سرور m1 :)
سلام خدمت همه دوستان
مصطفی جان تو واسه ما ثابت شده ای در رابطه با تایید حرفت تو سرور g1 که خودم شاهدش بودم با همرای اون اکانت می شد دف یک سایدو کلین کرد که کله ش.غ ج.ش به خاطر یه مشکل با مولتی هانتر سرور اول کتیبه ها رفت رو حذف حتی کسی همرهاشو لانچ نکرد امتیاز هجومی بگیره
پ.ن : ش.ش هم رفت رو حذف :دی(m1)
سلام پسر خوب!
سعی کن روی ادبیاتت کار کنی !خاله زنک بازی چیه؟این تکنیک ها برای این که بخوای ترغیب و شیر کنی به حذف کردن یکم قدیمی شده!
اون زمانی که ما والا مردم رو به این کار ترغیب میکردیم فکر کنم صادق جان شما داشتی میپرسیدی مختصات های 4تا ساید چطوری بخونم!؟پس سعی نکن حرف الکی بزنی!ممنونت میشم!
شما که ادعات توی بازی اینه که میتونی 20تا مولتی بکشی توی چی ادعات میشه؟توی مولتی کشی؟یا توی این که بلدی روی 20تا اکانت بری و 1000تا نیروی دفاعی بسازی توشون؟!!!
کل ادعای شما توی بازی این هست که فقط مولتی دارین!دیگه از من پنهون کاری میکنی گل پسر؟
هروقت تونستی بدون مولتی بازی کنی اون زمانه که میشه بگیم تازه فهمیدی دژکوب چیه!!!شما کلا دژکوب رو زیر سوال بردید!
قبلا بازی دژکوب رو بازی گروهی میدونستیم الان یه طوری شده 3نفر میان با نفری 20تا اکانت و 10تاشو غارت میکنند و 10تاش دفاعی میسازه!
بعد میان میگن وای وای من چه شاخم!جمع کنید این مسخره بازیارو !اگر کارای مارو میگی خاله زنک بازی این کارا شما میکنید گاهی وقتی آدم فکر میکنه مشکل شما از چی میتونیه باشه؟به قول اون سرور فینال 25 که بودیم مشکل از .... است:)
تو معلوم نیست اصلا فازت برای بازی توی سایدت چیه!میگی مولتی نداریم بعد میگی میرید گزارش میدین مولتی های ما بن میشن؟یکم فکر کن بعد بنویس!نه ما مولتی نداریم تا جایی که دلت میخواد گزارش بده!اما خودتو با حرفات زیر سوال نبر!
فکر کنم حرفت درست بود کامل تو مولتی هاتون هستین!وقت فروم ندارید که!الان بن شدن یکم سرتون حلوت شد اومدین فروم!شما تکلیفتو مشخص کن بعد پست بزار!ببینیم مولتی دارید یا نه؟اگه نداری پس چی بن شده؟اگه داری چرا میگی نداریم؟
کلا بازی گروهی رو زیر سوال بردین!سعی کن یاد بگیری ادبیات حرف زدنت رو درست کنی تا مودبانه جوابت رو بدن!
جواب سلام چیه؟ علیک :*
مولتی بازیتو کنار بزار یاد بگیر از خودت مایه بزاری نه از ... مردم!:)))
موفق باشید
پ.ن:مجبور میکنید آدم رو مثل خودتون صحبت کنه!
پ.ن2:لطفا ویرایش نکنید جواب حرفاشو بگیره!
قرار گذاشته شده تا جای ممکن بچه ها فروم نیان برای این بحث های بی سر و ته
فروم این سرور مثل گیس کشی های دخترای 5 ساله شده .
عزیزم اتک اول تو فاصله 6ساعت و 40دقیقه ای زده شد ، در حالی که یک قهرمان از وسط ساید ح.غ بدون ایتم هیرو هم دست خالی میرسه به اون ده
اینا گفتن نداره به خدا ما هم حوصله بیان نداریم
ولی ده های bsg چک کنین یا لیدردهای بقیه وینگ ها
تمام ده ها لب مرز و یا خاکستری
فاصله رسیدن دف هم از همشون زیره 5 ساعته!
شما اگه دنبال حذفین دلایل سنگین تری بیارین ! وگرنه فرقی به حال ما نمیکنه: دی
برای همتون جا هست !
یک بنده خداییم تا دیروز میگفت چجوری جلوی اینا وایسیم دیشب چنج میل میکنه میگه نیستم: ))
ارزش فروم نویسی هم نداره جواب بدیم اخه