مجی عزیز داری پسر بدی میشی ها باز میام گلد ساپورت میشما d:
مجی نکن تو شمال شرق دخالت نکن برو همون 400-400 دهکده هاتو بزن
مجی من خیلی دوست دارم اندازه کل دژکوب اما تو شمال شرق دخالت نکن و تحلیل نکن درگیری های شمال شرق
گلد خواستی بگو
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ابوذر
بیا تو اول گلدای منو بده
بعدشم من 400*400 چیکار دارم همین دم در هستم
دخالت نکردم که ابوذر. یکی دوست بود کمک خواست منم کمک کردم اما باشه چون تو میگی دیگه کمک نمیکنم. الان خوبه؟
بعدشم من نظر شخصی خودم رو درباره لیدریر و ساید گفتم و این حرفا مختص شمال شرق نبود. نمیخواستم لیدرهای یک ساید رو زیر سوال ببرم که. ابودز کی گلد منو میدی
ابودر جان صبح وقت نداشتم کامل جوابتو بدم اما الان جهت روشن شدن بیشتر مساله یه سری توضیحاتی رو میدم که سوءتفاهمی هم اگر شده برطرف بشه.
خودت منو میشناسی و آدمی نیستم که به سایدی توهین کنم و یا سایدی رو زیر سوال بخوام ببرم و بقیه رو به تمسخر بگیرم.
پستهایی که امروز از طرف من گذاشته شد رو توهین به شمال شرق و یا لیدرهای این ساید و یا دخالت در شمال شرق ندونید
این اتفاق در شمال شرق بهانه بود برای زدن این حرفا و انتقاد از عملکرد کسایی که اسم لیدر رو به دوش میکشن. البته از نظر خودم کار اشتباهی نکردم که به یه دوست کمک کردم اما حرفای گفته شده در مورد لیدر و پلیر و ساید بخاطر مجموع مشاهداتی که تو این سرور از طرف لیدرهای سایدها داشتم گفتم و طرز برخوردهایی که با برخی پلیرها بخاطر یک سری مشکلات انجام میشه. و بازیکنی که کلی زحمت کشیده بخاطر کوچکترین اشتباهات از اتحاد اخراج یا فرم اعلام میشه. پس اصلا قصد توهین و یا دخالت در ساید خاصی در کار نبوده و نظرات شخصی خودم درباره نوع لیدری بود که برخی لیدرها انجام میدن. شایدم اکانت تایتانیک حق داشته شایدم نداشته اما مهم این نیست مهم نوع برخورد با پلیر هست که متاسفانه در همه سایدها وجود داره اگر کسی بیاد بگه تو ساید ما نیست من که باور نمیکنم. همین جنوب غرب هم امثال این مشکلات رو داره و حرفای امروز من بیشتر جنبه یه گفت و گوی دوستانه با همه لیدرها بود. توی هر سایدی هم موافق هست هم مخالف و نقش لیدر اینجاست که اجرا میشه و ساید رو بکدست میکنه اونم با سیاست های دوستانه نه سیاست های جنگی اونم توی خود ساید. بازم میگم کسی که لیدر میشه یعنی اومده برای سایدش بازی کنه، به نفع سایدش بازی کنه, و اینکه یک پلیر رو بخاطر خودخواهی یا اینکه مخالف یه سری عملکرد لیدرها هست یا اینکه مثلا ضرب شست به بقیه نشون بدن نباید از بازی بندازن. اگر قرار باشه مثلا چون مجتبی مخالف فلان نوع عملکرد لیدرش هست از اتحاد اخراج و یا زیر اتک بزارنش پس دیگه چرا نیاز به لیدر باشه هر کی زورش بیشتر باشه برای خودش حکومت میکنه تو سایدش. باید با موافق ها ساخت و با مخالف ها کنار اومد نه اینکه حذفشون کرد. لیدرها بیشتر برای مسائل وقت بزارن و اگر هم وقت ندارن کار رو به کسی که وقت بیشتری داره بسپارن.
امیدوارم لیدرها اینجا رو با بیرون اشتباه نگیرن و احساس قدرت طلبی بهشون دست نده و با خودخواهی کاری کنن که یه پلیر از یه ساید کم بشه و یا به ظاهر کنار بیاد و در اخر مشکل درست کنه برای سایدش. من به شخصه روش صلح امیز و صحبت کردن رو بیشتر قبول دارم تا جنگ مخصوصا توی ساید خودی.
در پایان هم اگر دوستان از حرفای من ناراحت شدن و یا توهین و یا دخالت دونستن از همشون معذرت میخوام چون این حرفا با قصد و نیست تخریب کسی یا سایدی زده نشد.
مجتبی
matrix iii
همه زدن رو حذف كه :D
توتال sw اكانت ClubSWingeR هم رو حذفه ظاهرا
با اين وضع سرور جذابيتش رو از دست ميده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
اونجوری که تو فروم خوندمو تو پروفایل چندتا از دوستان دیدم مثل اینکه یه سری از بچه های ne دارن حذف می کنن...
باور نمی شه واقعا تا ۲روز پیش همین دوستامون اینجا داشتن ادعا میکردن ...کلی با ما کل کل میکردن ...
آخه شمای که نمیتونین برین یه ساید جم کنین چرا نمیرین ساید خودتون رجیستر کنین مگه مجبورین ؟! :)
تازه الان میفهمین من سرور پیش ne بودم میومدم می گفتم اینجا شیر تو شیره ...
ولی با این حل تکی بازی کردم ... شما که ۲۰نفرین همتونم دارین حذف می کنین ... لول
شمایی که به چلنج دعوت شدی و داری فرار میکنی واقعا روت می شه دوباره بیای دژکوب یه سروری رجیستر کنی با اسم خودت ؟!!! روت می شه بری جلو آیینه خونتون آسن ؟؟:))))
مهم نیست شما برین ne بازم از همه سایده ها بیشتر پلیر داره ...
فکرشو نمیکردم انقدر زود متوجه قدرت بشیدو دکمتنو بزنین ( دکم حذف منظورمه ها )
پ.ن: حاج ممد راسته که میگن هرکی با ما در افتاد ...
.
.
ِ زبونم لال اینا اصلا به در افتادن نمی خورن ... :))
ببخشید واقعا
حاج ممد اینا همش شایعس هیچکی با ما در نمیوفته اصلا ... =))
پ.ن: تاپ لیدری شمال شرق به ابوذر نیم کیلو تبریک میگیم...آغا ابوذر از همین الان واندر چند؟
پ.ن: پیشنهاد ما به شما ... یقول دوقل :))
EMPEROR Arash
ُسوژه جدید دژکوب
بنده سیامک هستم و در حال حذف در این بازی
در این چلنج اکاتنت اکسه رو هم دعوت میکنم که یه بارگی رنک یک و دو بپرن :d
پ.ن:بعد چهار روز به لطف دوستان از بن بودن در اومدم
پ.ن:علی چیفر کجایی این چیفرا خوابیدن:d
پ.ن:سهیل میزنمت که دفعه دیگه پروفایل عوض نکنی
پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر عاشق ابوذرم:d