خسته نباشید میگم به دوستان بابت همرشون :)
اما خداییش انتظار نداشتم رو 85 بزنین واندر رو
چه در ادامه بازی و چه زندگی ، موفق باشید و شاد
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشید میگم به دوستان بابت همرشون :)
اما خداییش انتظار نداشتم رو 85 بزنین واندر رو
چه در ادامه بازی و چه زندگی ، موفق باشید و شاد
چ سکوت مرگباریفروم روگرفته:(
سرور هم که بدتر:|
حیف ....
به خاطر این آی پی هاست که اینجوری شده
ما همر داریم واسه پلن ولن ریسک نمیکنیم واسه زدن
والا دنبال اعصاب خوردی نیسیم همینجوری دف میکشیم یکی دوبار شما واندر ما رو بزنید ماهم یکی دوبار میزنیم
تهشم یه اتحادی اول میشه دیگه
جالب اینجاست که همرای دو طرف خیلی بیشتر از دف هاست
این قد همر دارند دو طرف که بازی رو میتونند تا تابستون کش بدند شاید بیشتر
سلام وعرض ادب:)
شما کلا هر سرور بازی میکنین ایراد داره:| فروردین تموم میشه از شر هم راحت میشیم ایشالا:))
پلن ملن رو ولش . . .کلا بازی این سرورها جذابت نداره...
مشکل ای پی و اینچیزا نیست...
بودن همون همر و دف زیادی باعث شده سطح کیفیت سرورها بیاد پایین... از لیست فارم بگیر تا بقیه موارد...
سلام دوست عزیز
به خاطر اینه که ما بازی میکنیم و چون بازی میکنیم و دوس داریم لذت ببریم از بازیمون مشکل میخوریم
چون میخایم بازی کنیم و حال کنیم همر میکشیم و باهاش میخایم پلن ببریم چون قراره بازی کنیم ولی چون آی پی میخوره نمیتونیم بازی کنیم
اگه ما هم میخاسیم بشینیم یه گوشه همر ها رو ترشی بندازیم الان خوش و ترگل برگل بودیم از هیچ مشکلی هم خبر نداشتیم
اصن نمیدونسیم آی پی چی هست
سلام مجدد
امیدوارم پستم پاک نشه :))
آقا تنها دلیلی که فروم و سرور ساکته واسه اینه که نمیشه پلن رفت . جناب اسمش رو نبر اومد یه جوابیه داد و بعدش هم رفت انشاالله بعد عید میان و ادامه دلایل خوبشون رو میگن :)
اما واقعا نمیشه پلن رفت و نمیشه بازم ریسک کرد و مثل دفعه قبلی یکی از همر های پلن نشه که زده شه ، کل پلن بره دیوار . بهترین کار همینه که فروردین همه واندر ها رو دور همی بزنیم و ببینیم اگه همه واندر ها 0 باشه ، کی برنده اعلام میشه :)
فعلا تمام سعی خودم و بچه هایی که موندن اینه که کمترین گلد ممکن مصرف بشه تا کمتر برای این سرور هزینه بشه
پ ن : سالار باز اومدی فروم !؟
موفق باشید همگی با هم :)
تحریم بهترین راه بالا بردن کیفیت هست:)
ی پست تحلیلی بذارین لطفا
الکی مثلا من نیستم تو سرور:(
یعنی مشکل فقط آی پیه به نظرتون، نمی دونم شاید اون شور و انگیزه اول هم دیگه نیست!
ماشلا تیم بازنده j1
اچ و اف نیست گل من، فینال 3 ایکس هم بودیم که بیشتر مسعود و افشین رو اکانت بودن، چون زحمت رو اینا کشیدن من اسم اکانت رو زیر امضام نزدم، g1 هم بودیم ولی سر باگ پیش اومده همه حذف کردن "اسمشو نبر" هم گلد خرج شده اکانت ها رو داد بچه هایی که بودن اون سرور رو در جریان هستن، حالا همین ال1 و کا5 هم بچسبون بهش فکر کنم 6 تا سرور شد، با اینکه وقتم کمه واسه بازی و تکی بازی میکنم ولی 6 تا ؛ تو چی مبدا و مقصدت تو یه دایره به نام j1 اونم با اون وضع باختن خلاصه میشه !
اون مثالی که سعی میکنی بگی " سحر خیز باش تا کامروا شی " هست گل من ؛ ما سحر خیز نیستیم داداچ ! چون تا دم سحر بیداریم ! ولی باشه زنگ میزنم بیدار شی مدرست دیر نشه !
اگر بهت سر ماجرای ام 1 فشار اومده! طبیعیه داداچ! غصه نخور پیش میاد، تو و رفیق هات انتظار داشتی سرور ام1 ما رو بزنین و برنده بشین ولی نشد ما رفتیم شما موندی و بیابون های ساید های مقابل و ناتار ها حداقل اون موقع که بودیم یکی از اک ها رو میزدین که بعدا بگین فلانی رو زدیم خخخخ ولی همینم نکردین، الانم در جنگ با ناتار ها برات ارزوی موفقیت میکنم! راستی چه خبر از مولتی های نیما ؟! خخخخ
حالا چون ناراحت نشی بیا این مدالو بهت تقدیم میکنم با کشتن یه مشت ناتار و حیوون های آبادی گرفتم اونم به زحمت غارت خودکار ؛
فایل پیوست 2819
پ.ن؛ آیا در سروری که از 20 نفر اول 16 نفر واسه یه ساید هستن و مجموع پلیر های سه ساید مقابل به 30 نفر هم نمیرسه و ساید خودت 90 پلیر داره، و توی سه ساید دیگه اکانت لیدر ها هم خریده باشین، بردن و داشتن کتیبه های سرور افتخار است ؟!
الف) برای تازه به دوران رسیده ها بله
ب) برای توپک اسطوره قرن و برنده توپ طلای گل زدن از 10 قدمی دروازه به دروازه خالی افتخار محسوب میشه !
ج) توپک توی زمین بود توپ خورد به سرش رفت تو دروازه جایزه توپ طلای تیرک متحرک هم گرفت !
د) گزینه ب و ج صحیح است
پاسخ صحیح رو توی سرور ال1 به اکانت ما نامه بزنید ، با تچکر
پ.ن؛ یک شعر بسیار بسیار قشنگ برات نوشته بودم ولی افسوس به دلیل نبودن تاپیک مشاعره حذف شد ! حیف شد ! این یکی حذف نشه صلوات !
خخخخخخ این چه باحالههههه
محسن جان اصلا تو داری با کی بحث میکنی؟برو با یکی بحث کن که در حدت باشه
طرف توتال ساید بوده. سرورm1 توی فروم هم اوایلش کلی به هم خودکارو ...به همدیگه میدادن.بعد که دیدن اوضاع خرابه جیم شدن (به علاوه چند نفر دیگه که اسمشونو نمیبرم)
نیما رفت یه ده زد توی فاصله 4 خونه ایش.بعد 4روز که گرزی کشیده بود و داشت واحه میزد طرف نامه رفرش میده.خخخخخخخ (به معنای واقعی(ویرایش توسط مدیریت)از خنده)
بعد از 7 روز نامه میده بچه خوشگل پیش خودت چی فکر کردی اومدی اینجا ده زدی ...بقیه داستان فرار لک لک ها هم که خودت میدونی
حالا محسن جان واقعا داری با این بحث میکنی؟
رفرش:d
درود و خسته نباشيد
والا صادق جون دقيقا واسه همين ديگه جوابي از طرف من نميشنوه، حد هركس مشخصه
من به شخصه تو اين موندم بعد از اين همه كثيف كاري چجور پست ميذاره! كه البته دليل نميخواد وجود نازنينش بهترين دليله خخخ
اف وان ( متاي ٤ سايد برنده شد) لول
ال وان ( خريد و فروش اكانت و رفتن تو تيم عابر بانك دژكوب)
ام وان( رجز خوني قبل از سرور و فرار لك لكها ، بجز اينكه ليسه و ماله رو هم اورد كشيد رو شمال غرب و نذاشت پليرهاي قديمي شمال غرب هم بازيشونو كنن) فقط وقتمونو گرفت نذاشت به زندگيمون برسيم
بگذريم فقط برامون چند وويس يادگاري گذاشت از خودش كه لبخند به لبمون بياره ( ببينيد بحث پانيش ... نيست) لول
انقدر از اين دست حركات و جملات قصار دارن كه چيزي نگيم بهتره
پ ن: وي پي ان و ديگر هيچ
آفرین گل من نکته دقیقا همینی که گفتی بعد 4 روز نامه رفرش دادم بعد 7 روز هم دیدم اسم اکانت چیه، چون اصلا تو اون سرور وقت نمیزاشتم !
وقتی رنک یک سرور 22 تا ده داشت من 3ه تا ده پاپ ده سوم هم روی 12 تا ثابت بود کلا خخخخ
بچه اول دبستانی که هیچ از مهد کودک هم بیاری تشخصی میده که کسی رو اون اکانت بازی نمیکرده ! حالا تو میخای خودتو گول بزنی واسه انگیزه دادن به خودت بگی که نه رقیب بیس چهاری رو اکش بوده فکر کن دل یه بچه با این طرز فکر شاد میشه برام کافیه :)
تو سروری که تعداد پلیر ساید رقیب بیشتر از تعداد دهکده ها ناتار هست؛ مریض نیستم که بشینم علکی وقت و پول صرف کنم تارگت بشه واسه خوشحالی بقیه! lol یا اینکه دو تا نوب مثه تو بیان منو بزنن بعد ادعا هم کنن lol واسه همین قبل از همه چیز از سرور حذف میکنم میرم :)
حالا تو خیلی احساس میکنی شاخی پاشو بیا سرور n1 که جنوب غرب کلا 6 تا پلیر بیشتر نداره و شمال شرق فکر کنم 60 تایی بشن منم اونجا هستم ببینم تا قبل کتیبه ها حذف میکنی یا نه :) اگر مردش نیستی بیای پس در مورد حذف از ام1 حرفی نزن :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قابل توجه نوبک کبیر بر وزن صغیر ؛ توی سرور اف1 شرق صد کرد ؛ ج.غ که قبل کتیبه ها وقتی شنیده بودن ما با ش.غ داشتیم متا میکردیم فرار کردن خخخخخ حتی دف سازاشونو هم حذف کردن رفتن ،همین مجید وان فکر کنم اون سرور بود که خودش هم رفت میتونی ازش بپرسی گل من ؛
بازم اگر باور نداری عکساش موجوده برات بزارم :)
اینکه جواب پست هامو نمیدی چون جوابی نداری بدی گل من ! حالا ادا در بیار که نمیخوای بدی من که میدونم جوابی نداری گل پسر !
ببین نوبک رفیقت حرف خوبی زد با بزرگتر از خودت بحث نکن برو با یه فارمی مثه خودت بحث کن :) یکی در حد خودت نه فرا تر از خودت :) کل سابقه بازیت یه J1 اونم باختی خخخخ موفق باشی ایشالا ام1 بر علیه ناتار ها خخخخ
پ.ن؛ چ فشاری سر حذف ما وارد شده که اومدن فروم ال1 دارن غر میزنن!معلومه هزینه مالی زیادی شده بود تا مارو بزنن ولی پولاشون رفت تو بطری ترشی! هه هه هه، موفق باشی
پ.ن؛ از مولتی های نیما در 4 ساید چ خبر ؟ خخخخ
خخخخ با این دروغایی که میگی کیو میخوای گول بزنی؟
باشه تو درست میگی
آقا من دوسساعت میگم بحث پانیش منتاااال نیس.
لووووووول
کلا سوژه خنده ای بودی.دمت گرم
سلام
آقا سکوت فروم این سرور چرا بهم میزنید از خواب بیدارمون کردید
با کیا بحث میکنید کسایی که میان اکانت میخرن با کثیف کاری میخوان خودی نشون بدن
بعد ادعا بازیشونم میشه باید بزارید تو همون فکر شاخ بودنشون بمونن ام 1 هم ول کردن
رفتن ان 1 طبق گفته خودشون با 60 نفر جلو 6 نفر بازی میکنن همونجا در حدشون هست
یخورده خودشون ضعیف ببینن ول میکنن میرن سرور بعدی سرور ال 1 به گند کشیدن
بیشتر بچه ها هم دلسرد شدن کسی حوصله بازی کردن روبرو این جماعت نداره
موندیم فقط برا اینکه صد کردن واندر تو دلشون بمونه :دی
خودشونم خیلی راضی هستن از عملکردشون لیست بهترین ها سایدشونم زدن پروفایل
یه چند خط فقط شعر رپ کنارش کم داره از همونا که هی تو فروم میگن خخخ
يارو جوري ميگه مرد باشيد بياييد انگار داره سر زندگيش قمار ميكنه لول
يارو تو مردش نبودي وايسي جايي كه اينهمه هم رجز خوندي جيم شدي
به نظر كه بد نيست واست افتخار سرور جديد هم به رزومت اضاف ميشه : دي
پي نوشت زندگي يه مرد: شب - هوا باراني- داخلي- كودك و عمو ميلاد - سال ١٤٤٠
كودك: عمو ميلاد چيكارا كردي تو زندگيت؟
عمو ميلاد: عمو جون اف وان اچ وان تو اتحاد اول بودم
ببین گلم اون سرور با 30 نفر شروع کردیم هفته دوم شدیم 15 نفر نصف ول کردن، هر کسی دلیل خودشو داشت، منم وقت نداشتم چون سرور دیگه ای وقتم پر بود، قبل از اینکه مولتی بازی و کثیف بازی شما ها گند بزنه به سرور و صدای همه در بیاد من خیلی خیلی قبل تر از اون ول کرده بودم بازی رو؛
حالا تو میخای خودتو گول بزنی گول بزن
اینکه بقیه بعدا خودشون به چ دلیلی حذف کردن به خودشون ربط داره ، ولی من بهشون گفته بودم 10 نفری جلو صد نفر اونم وقتی طرف تو ساید خودمون اک میخره ارزش بازی کردن نداره؛
یه مثال از ده ها مثال مولتی بازیتون ؛
که یه مثالش اک Rome که تو 3 خونه ای ده یک من کلونیش بود و رومن بود، بعد پی بردم چرا زیر 4 ساعت دف رسیده بود به نیما چون از مولتی هاتون تو ساید ما دف میدادین :) بله آفای پاک باز ! ما بد شما خوب ! مشخص شد بلاخره کیا کثیف بازی کردن اون سرور :) ، بعد با این همه کثیف بازی چطوری روتون میشه بیاین فروم یه سرور دیگه هم حرف بزنید!
پ.ن؛ انصافا اینقدر حذف ما بهت فشار وارد کرده!!! اگر میدونستم اکو حذف نمیکردم تا دروازه خالی گل بزنی ذوق کنی ! :|
-------------------------------------------------------------------------------
نوبک گلم، خون سردیتو حفظ کن کمتر حرص بخور :)
پ.ن؛ قرار بود پست قبلیت پست آخر باشه ولی 5 دقیقه هم رو حرفت نموندی، باز من مرد بودم 10 هفته تو سرور باشم تو برای 5 دقیقه هم مرد نبودی رو حرفت باشی !! پسر حرف نزن :)
پ.ن؛ صحبت کردن و گنده اومدن تو فروم سروری که توش نیستی آسونه نه ؟ اگر بودی جای همرت چاه نفت بود گل من؛
پ.ن؛ عمو نوبک تو چه کردی ؟ هیچی سرور J1 رفتم بعد یه سال باختیم خخخخخخ وای ترکیدم از خنده خدایی تو نباشی من با کی کل کنم خدایی
-------------------------------------------------------------------------------
به به لیدر جنوب عرب لیدر جنوب غرب خخخخخ
چه عجب دست از لایک کردن برداشتی و پست گذاشتی ! از همر تبریت چ خبر ؟ چرا هر موقع اسکات میزنم تو دهت نیست ولی نترس آمارشو دارم ;)
شنیدم به ممدرضا پیام دادی اگر راز منحصر رو بهم بدی من و دوستام نامه میدیم "اسمشو نبر" تو رو از بن در بیاره، بعد اومدی راز رو بردی جیم شدی ؛
میخای با همون اک بیام راز رو ازت بگیرم ؟ 110ک دف روش ریختی بهت این اعتماد به نفس رو داره میده ؟
خوشم میاد از الان بهانه هاتون رو دارین که اگر فردا باختین بگین بچه های ما فروخته بودن باختیم! ولی یه چیزو بدون هیچ کس بهانه ها یادش نمیمونه همه برنده که ناتار ها باشن یادشون میمونه خخخخخخ
مثل اینکه یکی از دوستان از رو واندر اتحادتون با سطح 86 رد شده !! نه چی دارم میگم مگه میشه !ولی انگار شده ! از رو واندر سطح 86 رد شده ! اینقدر هم اعتماد به نفس داشته دو هدفه یکی واندر یکی انبار بزرگ زده ! یعنی اینقدر مطمئن بود رد میشه!
سوپر همر سایدتون میره 600ک دف واندر ما رو میزنه و دیوار... بعد یه همر از ساید ما که نصف اون سوپر همر شما باشه میره واندر رد میکنه :|
فایل پیوست 2822
موفق باشید .... نه در بازی بلکه در زندگی!
پ.ن؛ حاج سعید با ما قهری ولی میدونی دوست دارم مشتی :d
پ.ن؛ از اتاق فرمان اشاره میکنن گندم همر از غارت حلال بوده نه از پوش و ... واسه همین نیرو ها با غیرت جنگیدن و رد کردن!
پ.ن؛ مقدار همرهاتون به مقدار غارتتون نمیخوره ! :) ، پوش نکنیم خوب نیست :)
سلام همگی
یکم خوشحالیتو کنترل کن داداش انگار خیلی خوشحالی!!!
ماهم میدونیم از همرای ما خبر داری اگه خبر نداشتی عجیب بود ماشالا داری تو خرید و فروش هم به اسطوره ها تبدیل میشی اگه بابت خریدات خوشحالی که همون خوشحال بمون بالاخره برات عادیه ماشالا توجیهاتتم با وی پی ان خی لی با حاله!!
اگه برا رد شدن از دف هم خوشحالی خوشحال باش اینا طوری نیست
اما سر اون واندر لول 27 که امیدواری همه واندرا بخورن و اون همون 27 بمونه خوشحال نباش
اگه میخوای بزنی بسم الله اینقد رجز قبل از دیوار شدن نخون
ماهم اگه خرید و فروش میکردیم اوضامون الان این نبود که بیایم کل کل تو فروم خوشبختانه همه میدونن چیکاره ای و چیکارا میکنی دیگه کثیف بازی کردنتونو به رخ بقیه نکش زشته
بشین با این همه جنگ اموزی که خریدین همر بکش و بزن ببینم چه میکنی فقط بعدش نگو این هنر ما بود بگو هنر پولا و خرید اکانت و کتیبه ها بود
وی پی ان هم یادت نره
پ ن : خوبه این اخر سالی کارای خودمونو سبک سنگین کنیم ببینیم چیکاره بودیم تو این سالی که داره میگذره
محسن درست میگه جواب تورو بدم فک میکنی واسه خودت کسی شدی و تو رزومت میره
وقتی از من انتقاد کن که در حد و اندازه ام باشی.تا اون موقع فقط میتونی تحسینم کنی
برو به خرید فروشت برس کوچولو
والا وقتی واندر اتحادتون با این وضع میخوره به نظر خودت خنده نداره ؟ :| ، الان اگر واندر منتال اینطوری میشد که 6-7 صفحه فروم رو میبردین جلو همه ایل و تبار ج.غ باز از همه سرور ها رو خبر میکردین اینجا بیان براتون پست تشویقی بزارن !!! به اندازه کافی چاوز سوژه خنده ما هست خخخخ
فقط یه سوال داشتم چرا از 14ک رم به عنوان دفاع استفاده کردین ؟! یعنی رم نژاد رومن هم نیرو دفاعی محسوب میشه !؟
اینکه بدونم کی همرش گرزی و تبری هم ربط داره به داستان کلیشه ای خرید و فروش ! بهانتون رو پیدا کردین دیگه، فردا اگر ببازین هم بهانتون همینه که چون 2 تا اک از 50 تا اک سایدتون به یه نفر فروخته شده بود شما باختین مطمئن هم باش بقیه باور میکنن دلیلش رو خخخخخ
در مورد واندر هم واندر ما منتال، میخای بزنی بسم... اگه نه ادا بزن ها رو در نیار، قرار ما واندر تایرد رو سطح 98؛ یکم ناتار هم بهتون حال بده تا اون موقع :p
به دیوار شدن اشاره کردی،امیدوارم دیوار بشیم ولی ترسم از اینه همر اولی همر رد کنه :)
--------------------------------------------------------------------
در جواب به اون گل پسر هم بگم که؛ حد ما از حد شما رد شده؛ فارم جان بدو تا برسی !
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده !!!! تو جوابی نداری تا بدی پس داستان نگو خخخ
پ.ن؛ آخر کسی نگفت از مولتی های نیما چ خبر ؟ خخخخخ
- - - Updated - - -
درود،
اگر همه واندر ها سطح صفر باشن برنده کدوم واندر میشه ؟
سلام به همه دوستان .
بدون هیچ نوع خوشحالی و شادی یک عکس میزارم و میرم تا به دوستان بر نخوره
فایل پیوست 2824
پ ن : اینجا فروم سرور ام1 نیست ، در موردش حرف نزنید
پ ن : sw team عزیز ، شما خوبی و قوی ، همه ما زمین خوردتیم . کلا سعی کن هیچ جا چیزی ننویسی . ما قبولت داریم :)
پ ن : این یک بازیه و نهایتش تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت و تموم میشه . برا یه بازی حرمت و احترام همدیگه رو زیر سوال نبرید
پ ن : اکانت هایی که خریداری شده بود ، حتی واندر من رو هم زده بود ، پس اینقدر خرید و فروش به همه شمال شرقی ها نسبت ندید . مثلا اگه یکی توی جنوب اکانت میخرید و ما میگفتیم همتون کثیف بازی میکنید درسته ؟!
پ ن مهم : همرت چیف شد ، نیا و کف خواب فروم نشو . همین میزان تایمی که تو فروم میزاری رو توی سرور بزار و دوباره همر بکش بالا
شاد باشید و پیروز و موفق
همرم چیف شد کف خابی فروم:)) وات د فاز...
با شعور مخاطب درست برخورد کنیم...
ما تمام کسانی که تو گروه بودن و تو کثیف کاری نقش داشتن رو ریختیم بیرون شما چطور؟؟؟؟؟ بله بازیههههههههههه
میگم کجا من پست تورو ریپلای کردم و گفتم تو عضوشون بودی که اینجوری خودتو به درو دیوار میکوبی:)) من حرف میذارم زمین صاحبش برداره فقط:) این بازی که شما خودتو داری براش به هر دری میکوبی توش برنده بشه خیلی وقت پیش برا ما تموم شده ... 6 7 سال پیش گذاشتیمش کنار... الان فقط برا دور همیش اومدیم بازی... تا اخر این سرور هم کنار کسایی که شروع کردیم هستیم... پلن اکانت ما کف خابی فرومه هست باید با شما هماهنگ کنم استاد؟؟
کسایی که تو سایدم هستن میدونن چکارهایی برای سایدم کردم و خواهم کرد...
پ.ن: این سروری که شما برای بردنش خودتونو به هر دری زدید تا الان پلیرهای اس ذبلیو از 10 درصد توان بازیشونم استفاده نکردن و وقت نذاشتن...
شما سوپر پلنرها و پلیرها پیگیر مشکل ای پی باشید تا بعد.... وی پی ان ای پیتون بهم نخوره صلوات....
عزیزم به قول خودت فحش رو میندازی زمین و صاحبش میاد بر میداره !
من که همون اولش گفتم شما خوبی و قوی و ما زمین خوردتیم . آخه چیکار به بقیش داری ؟!
یه بند در موردت بود که ازت اسم بردم . بقیش در مورد کل پلیر های هر 2 ساید بود . چه دوستان جنوب و چه بچه های شمال شرق .
شما رو جزو هر 2 گروه هم حساب نکردم واسه همین جدا اسمت رو آوردم .
شما اگه اینا واست خاطره بود ، توی سروری که نبودی نمیومدی چیز میز بگی گلم . الان نیگا من ام1 حذف کردم . دیگه پستی نزاشتم . شما اینقدر پیگیری که حتی توی بخشی که به نام منه هم میایی و نظر میدی :)
در مورد کسایی که فروختن هم جز اکانت هایی که بن شدن کی رو اخراج کردین ؟!
اگه اخراج کرده باشید که الان رو واندر 1 دونه دف هم نباید داشته باشید چون تا جایی که آمار دارم کل دف سازای جنوب هم فروخته شده بودن .
در مورد مشکل آی پی هم بهت گفتم گلم . شما لانچر و یا پلنر نیستی ، نمیدونی از چی حرف میزنم . برو از بزرگترت بپرس . حرف منو تایید میکنه
بعد میایی میگی واست اینچیزا مهم نیست ؟!
اگه نباشه که هرجا پست میزارم نباس بیایی نظر بدی .
درمورد کف خوابی فروم هم باید خدمتت عرض کنم توی این یکی شخصا استادم ، حقم رو خوردن والا الان باس جا امید میشدم . اسپمر ندیدم از خودم بهتر . میخوایی اسپم کنی بیا بهت یاد بدم ، یه جوری اسپم کنی که ملت نخندن :)
بازم میگم دوستان ( به غیر sw team ) این یه بازیه ، بردن توی بازی خوبه ، اما برا یه سرور توهین کردن خوب نیست . شاید پس فردا ماها اومدیم جنوب غرب یا شما ها اومدین شمال شرق ، یه جوری رفتار کنیم که بیرون بازی بتونیم همدیگه رو تحمل کنیم .
- - - Updated - - -
راستی اگه فکر میکنین دف سازاتون فروخته نشده یه زنگ بزنم و هماهنگ کنم و دف واندرتون رو بیارم رو واندر خودم تا بفهمین اگه خیلی عقده بردن داشته باشم میتونم !
اگه میدونستم پست گذاشتنم اینقد بهت فشار میاره نمیذاشتم:| عذر میخام استاد الان من جز مجموعه اسدبلیو حساب میشم یا نمیشم:| بذار سرور رو چک کنم ببینم هستم تو سرور یا نه:|
استاد میشه یکم از لانچ وپلن برامون بگی:( ما نوبیم کسی هم جز شما پیدا نکردیم ازش یاد بگیریم:(
یکم از خاطرات لانچری و پلنری برام میگی:( ندیدم پلنر و لانچر بجون خودت:(
استاد ی وی پی ان بدین ما شمال لاگین کنیم بن نشیم:(
پ.ن: لطفا مشکل ای پی حل کنین استاد بازی رو ترک نکنه:(
پ.ن: عخ عخ دفسازامونم خردین:| چقدر صداقت:|
اصلا قصد پست گذاشتن نداشتم چون واقعا حالم داره ازین سرور بد میشه اما میبینم ما نمیخوایم جواب بدیم خودشون یسری بحثای خنده داریو پیش میکشن که ادم مجبور یشه به صحبت
من اصلا از بحث و کل کل و بی احترامی و این چیزایی که تو فروم میشه خوشم نمیاد و میگم هرکس حرفی داره تو بازی اما اینقد اتفاقات این سرور مسخره بود که مجبور به فروم نویسی میشه ادم
ببین دوست عزیزی که اسم و کارات تو کل کثیف کاریای این سرور بوده حالا که سرورو کلا به هم زدی با دوستات نیا اینجا کری بخون و بگو من فلان کردم بله ما میدونیم شما و دوستانت که هنوز امید دارن یه معجزه ی مالی بشه و سرور کثیف ال1 رو کثیف ببرن چیکارا کردین که کار به اینجا برسه اگه ما دنبال بهونه بودیم همون موقع همه رفته بودیم رو حذف
دروغ چرا رو حذفم رفتیم اما سر رفاقت و مرام بچه هایی که کل وقت و هزینشونو گذاشتن موندیم که نگن رفتن
با این دیدگاهی که تو جواب بقیه رو دادی مطمئن باش تو بودی رفته بودی چون 2 تا اکانت از ما نبود و 4 تا بود از شما یکی!!
یه اکانت شما گیریم 3 تا همر داشت خود شخص خودت غکس هرکول و گذاشتی 3 تا همر بود و بقیه ی اون سه تا هم رو هم 7 تا همر داشت که ما روش برنامه ریخنه بودیم و کلی کتیبه ی مهم ما روی اونا بود که به لطف شما هم خودشون هم کتیبه هاش رفتن !!! پس نیا از کثیف کاریات افتخار بساز
اما آقای افشین خان شخص من تا حالا همیشه با احترام پست گذاشتم نیا اینجا به شعورم توهین کن
اولا اگه واندر شما رو با اون اکانتا و همرا زدن نیا بگو فلان و بهمان رفیق خوب من نمیدونی واقعا یا خودتو زدی به ندونستن؟ برو از دست ندرکاران کثیف کاری بپرس که قرار بوده چیکار کنن اگه نمیدونی بیا تا اعترافاتشونو بفرستم برات که واندر شما هم باید میخورد و تو برنامه ی اونا بوده برداشتن شما از سر راه !!! حالا قضیه برعکس شده؟
اگه دفسازای مارو دارین ما میدونیم اگه اینقد به دفشون نیاز داری بگو تا خودم میفرستم برات نیا اینج از افتهرات بازیتون تو این سرور بگو!!!
حمیدی هم که میگی یکی از بامرام ترین ادماییه که تو دنیای دژکوب و دژکوب و این همه سال بازی دیدم شخص خودتو نمیگم اما با جرات تمام 80 درصد پلیرای قدیم یا الان جای حمید بودن بازیو ول میکردن با اینقد کمک به بقیه نمیدادن
اگه یه همرشو 4 ماه پیش زدین و هنوز جزو افتخاراتتونه که زدیمت و برو حذف کن تلاش الکی میکنی
اگه یک درصد میشناختیش نمیومدی اینجوری کنی و فک کنی رو اعصابشی
پس خودتو خسته نکن چه من چه بقیه ی بچه ها تا اخر ممنون حمید هستیم
اینی هم که میاد فروم فک نمیکنم تعداد پست گذاشته شده ربطی به ماکیت فروم داشه باشه
پ ن 1: کل کل نکنیم بهتره منم میگم ممکنه یک سرور)(البته اگه بازم بازی کردید )( توی یک ساید باهم باشید و اوموقع شخصیت واقعی همو بشناسید و از حرفای الان پشیمون یشید (شاید هم نشدین:))
پ ن2: افتخارات توی دژکوب مال گذشتست و به کلی چیز مثل تیم خودی و حریف ، وقت و هزینه و اتفاقت اون سرور مربوط میشه اگه من توی یه سرور قبلا برنده شدم اصلا نیازی نیست برای کسی که اونجا نبوده و بازی نکرده کری بخونم همونجور که اگه من جایی نبودم یکی بیاد برا من از اونجا بگه
در ضمن بعضیا خیلی جالب مظلوم نمایی میکنن ادم به شک میفته !!
پ ن آخر : فقط امیدوارم این سرور مزخرف هرچه زودتر تموم شه که حالم داره بهم میخوره از کثیف کاریا و این بازیو بذاریم کتار کلا (اگه باز برمون نگردونن)
درود و خسته نباشيد
منم واقعا ديگه دوست ندارم اينجا پست بذارم ولي دو نكته باعث شد بازم مزاحمتون بشم
اول كه حميد رضا خان دوست و بزرگتر همه ما توي سرور ام وان هم هستن ، هم اكانت منحصر خودشون رو دارن و هم كمك سايد ميكنن در قضاياي هولدري
دوم دوستمون افشين در مورد كثيف كاريا و خريد فروش گفتن و البته خودشون هم كاملا استحضار دارن چي بوده و چي شده چون همون زمان كه تازه اين جريان پيش اومده بود و قضيه
مضحك وي پي ان رو اون يارو اينجا گفت من جواب دادم به پستش و دقيقا بعد از جواب من افشين خان هم به من نامه خصوصي داد كه دمت گرم حال كردم با پستت و اينكه نميتونه خيلي چيزا رو بگه
درست ميگم افشين خان يانه؟
البته من اينو نگفتم كه خداي نكرده شما رو خراب كنم و منم جاي شما بودم براي سايدم بازي ميكردم ولي نه با هر كسي
خیلی جالبه نصف کسایی که اینجا پست میزارن اصلا تو سرور نیستن
نصف دیگه هم همیشه پست آخریشون و تمایلی هم کلا از اول به پست گذاشتن ندارن ولی بازم کف خوابی میکنن
حالا که بحث باز شد باید بگم؛
بجای اینکه بیای فقط بگی بازی کثیف بازی کثیف برو ریشه یابی کن چرا بچه های شما فروختن ولی از بچه های ما کسی نفروخت ؛ آره گل من اگر نیاز به پول باشه همه نیاز به پول دارن ولی چرا بچه های شما میفروشن ولی بچه های ما نه :) ریشه یابی کن جای حرف زدن ؛
بعید میدونم اگر به امثال تو هم قیمت خوب میدادن میفروختی قطعا ! بعد بازم از این حرفا میزدی ؟! ولی وقتی به من موضوع قیمت میشه میگه دژکوب برام سرگرمیه نه کسب و کار ، دوما اعتبارم رو توی ش.ش خراب نمیکنم با فروختن، سوما اسم ما برند WolFlanD ارزشش ده برابر بیشتر از هر قیمتی هست من رو خیلی آی دی ها و جاهای دیگه خارج از دژکوب از این اسم استفاده میکنم و منو به این اسم میشناسن پس خرابش نمیکنم ؛ ولی بچه های شما منتظر قیمتن، همین چاوز نامه داده بود میخاست بفروشه :) پیامش تو تلگرام هستا !!! نه این خیلی ها !!! نزارین یه سری حرفا زده بشه !!!
در مورد پلن هم مجید سر تعصب اومد براتون یه پلن زدن وگرنه تو پلنر و لانچر نیستی گل پسرم که از مشکلات لانچ خبر داشته باشی، البته از کسی که مولتی غارت میکنه و رمش رو توی واندر پارک میکنه و لیست فارمش هم اتومات میزاره انتظار بازی در سطح معمولی هم ندارم ! چون از دید به یه فارم هم تجهیزات بدی همر میسازه مثه تو ؛ تو دقیقا همون فارمی هستی که چند ماه پیش چیفش کرده بودیم ؛ چیزی با گنده اومدن هات توی فروم بهت اضافه نشده ؛ خودتو به در و دیوار بزنی هم به ما نمخوی چون بخوری بُر میخوری !
بازم تاکید میکنم برو ریشه یابی کن چرا هولدر واندرت باید بفروشه چرا بیگ همر سایدت باید بفروشه ، فروشنده هم مقصره، فقط خریدار مقصر نیست داداچ گلم !! یک معامله دو سر داره یکی خریداره یکی فروشنده، کسی که مواد هم قاچاق میکنه و همونی که میخره جفت از نظر قانون مجرم شناخته میشن نه فقط خریدار بلکه خیلی جاها توی کار خلاف فروشنده مقصره که قوانین رو داره میکنه میفروشه ! حالا یکی هم پول داشته خریده ! خوبه از هیچ کدوم از اون همر ها به شما لانچی نشده بود !!! بازی رو موقعی میگن کثیف که یکی بیاد از ساید خودتون خودتون رو بزنه ؛
اول یاد بگیر کثیف بازی کردن چیه بعد بیا حرفشو بزن، چه بسا به شما ها هم قیمت پیشنهاد میشد میفروختین پس از سایدی که از ریشه با هم اختلاف قدیمی دارن انتظاری ندارم ؛
منم نمیگم خیلی خوبم، توی ساید خودم هم خیلی ها ازم خوششون نمیاد یا اینطوری که تظاهر میکنن نیست، میدونم اینا رو، ولی من اون شب به نوید لول دی یه حرفی زدم که اینجا میگم در جریان باشید، ممدرضا و امیر و عرفان رفیق من هستن و رفیق باقی میمونن حتی اگر کارشون بد بوده باشه هم بازم سر رفاقت پاشون میمونم چون رفاقت برای من بیشتر ارزش داره تا بازی ؛
پ.ن؛ ما برای شمال شرق میجنگیم شما برای ساید خودتون تنها تفاوت همینه پس زور اضافی و بهانه نیارین، اگر ضعف دارین بگین ضعف دارین ادای شاخ ها رو در نیارین :| در ضمن پوش هم نکنیم خوب نیست :) میزان همر بعضی ها به غارتشون نمیخوره :)
پ.ن؛ آخه گل پسر یکی از بازی تمیز حرف بزنه که خودش تو یه سرور به کثیف بازی و مولتی کشیدن تو چهار ساید متهم نباشه! اگر خلاف ما یک بوده خلاف شما ها که تو اون سرور 4 بوده ! بعد تو میای تو فروم این سرور برای من ادعای بازی سالم میکنی ! از کسی که 5 دقیقه رو حرفش نتونست بمونه انتظار بیشتر ندارم ! مثه طبل تو خالی ولی صدا دار هستی ! تو خالی پوچ فقط ادعا فقط حرف؛
دوستان عزیز . اصلا من نمیگم کثیف بازی نشده . کلا صحبت بنده رو متوجه نمیشین
من حرفم اینه که آقا یکی یه کاری کرده ، کل ساید رو اونطوری خطاب نکنید . ناراحتی من از حمید جان هم سر اینه که کلا گیر دادن به من :)
من خودمم سر این حرکت قربانی بودم و باور کنید اگر بخاطر بچه ها نمیشد همون روزی که داستان رو فهمیدم میزاشتم رو حذف ، دیدین که ام1 هم نموندم .
بحث اینه که اومدیم بازی کنیم تا چند ساعتی فکرمون از درگیری های زندگی واقعی آزاد شه . اگر قراره اینجا هم همینطور کش مکش و درگیری داشته باشیم بهتره اینجا رو هم ترک کنیم و بازی نکنیم ( کاری که بعد از ال1 خواهم کرد )
اصلا قصدم توهین نیست . بالا هم گفتم طرف صحبتم همه بازیکنان این سرور مسخره است .
بازی 2 قسمت داره . یکی خودشه و یکی کل کل توی فرومش . من شخصا از دومی بیشتر لذت میبرم .
اگر کسی ناراحت شده صحبت هام همینجا عذر میخوام .
و در نهایت باید بگم که سکوت اسپمر مرگ اوست :)
سلام
حنات دیگه رنگی نداره دادا
روی حرف ها خودت هم نمیمونی هی رنگ عوض میکنی
یکیش همون نانکپت که چیف شد اومدی گفتی 30 کی شمشیر بود بعد 10 روز اومدی
عکس گذاشتی گفتی 70 کی بوده
الان داری از خریدار ها حمایت میکنی قبلش هم خبر نداشتی اصلا
فقط یکی اومده گفته وی پی ان میخوام تو هم دادی اون ای پی هم مال وی پی انه بود :)
هر پستی که اینجا میزارید میمونه ثبت میشه وقتی میخواییم حرف بزنیم یکم فکر کنیم خوبه
برای شمال شرق میجنگی ولی به چه قیمتی مهمه
از همر تبری من خبر داری؟ بله میدونم رو اکانت منم لاگین داشتید بخاطر وی پی اس پسورد داده بودم اقای ایکس
داده بود بهتون نمیخوام وارد جزییات بشم که ما رو فروخت و خیانت کرد به ساید و....
تو کارت درسته آمار همر ها ساید ما داری ایولا :))
جالبیش اینجاست اون دوستتون که بن شده بود اومده میگه من پلیر جنوب غربم
اکانت ها ی ایکس و وای که فروختن میگه مال من بوده و ..... یه مشت اراجیف
بله من بهش گفته بودم راز رو بیاره تا نامه بدیم از بن دربیاد و پیچوندمش همینجا هم میگم
کتیبه که با لینک سبز زدید برداشتید یا بهتره بگم از اقای ایکس بردی اونم لینک سبز معماری مگه داریم :)
در عوض اون همه کثبف کاری اکانت خریدن و کتیبه برداشتن فک نکنم به چشم بیاد :))
اسم مجید رو اوردی اون پلن هم که زدیم رو سرباز گرزدار امار بهت رسیده بود
قبل اینکه بخوایم بزنیم اکانت ها که تو پلن بودن گفتم رمز ها عوض کنید چون میدونستم
کیا پسورد اون اکانت ها دارن قبلش هم گفتم عوض کنید که گفتن رو وی پی اس هست و فلان
و مشکلی نیست وسط پلن دیدیم معماری اومد رو اکانت 30 ساعت قبل لند اسم دهکده هم گذاشتن حفره :))
گفتم دست نگه داریم نزنیم دیگه پلن رو رفت ولی چون همر ها زده بودیم باقی هم زدیم
بعد پلن اومدن گفتم فلانی اومده رو یک پا ایستاده مثل مرغ :))) گفته این ریل هست و فلان :)
پست هاش هستن خواستید براتون ریپلای کنم
منظور از پوش هم که تو پستت گفتی اگه منظورت منم باید بگم داداش چشمات باز کن واندر رو اکانت هست :)
پی نوشت: اگه فروم نمیام حرفی نمیزنم برا اینه کسایی که باهام هستن میدونن از اول سرور
چی بوده و چی شده در جریان سرور هستن و این برا من کافی هست
پی نوشت 2:چرا ناتار نمیاد بالا :))
سوپر پلنر .... یه کمک مالی به دوست عزیزت بکن اینجا اکانت و ساید رو فروخت یوقت مجبور نشه جای دیگه از چیز دیگه ای مایه بذاره... خیلی سنگشو به سینه میزنی...
پ.ن: سوپرپلنر وی پی ان:| عرفان... کمک مالی...
افشین جان حساب شما جدا بوده و هست لطفا اگه پستی در مورد کثیف کاری گذاشته میشه شما جواب نده:) هرچند درستش این بود از قافلشون جدا میشدی... ارادت داریم:)
یه نقد و بررسی بکنیم دلایل بسیار بسیار فوق منطقی بچه های جنوب غرب وقتی هنوز یک ماه به پایان سرور مونده ؛
اولین دلیل
چون اک کلاب و وایت برد فروخته شد پس باخت جنوب غرب رقم خورد یعنی اون 50 تا اکانت توی ساید و اتحاد تاثیری تو بازی نداشتن و فقط چون این دوتا فروختن فردا اگر ببازن دلیل موجه هست، چون کل جنوب غرب فقط یک اکانت بوده ! : ))))
دلیل دوم
کسی رو اکانتش نیست و کلا رو وی پی اس هست و خبری از تعدیل و هم لابد نیست و همینجوری خود اکانت خود به خود نیرو شارژ میکنه و خود به خود واندر میده بالا کسی رو اکش نیست و خبر نداره حتی اگر همر استپ بشه و زده بشه بازم کسی نیست رو اکانت و یه هفته بعد فقط میان لینک رو میبینن !! آره تو راست میگی هاشم بیگ زاده هم عقاب المپیکه : )))
دلیل سوم
چون با کله رفتن تو دیوار شد آمار دادن :) تو شک نکن اگر سالت یا اک منو هم زده بودین دیوار بودین !! فقط اک نارسیس چون همر اون دهش 60ک گرزی بود قبل رسیدن اتک زدیم به یه جا که استفاده بشه که اونم جا خالی دادین :) ، پس هر موقع پلنی از ج.غ شکست بخوره واسه اینه یه نفر از مریخ اومده و آمار داده : ))))
دلیل چهارم
چون اکانت هولدر واندر هست میتونه پوش کنه و مولتی بزنه و موجه هست :) پس افشین جان تو هم دست به کار شو بیا چند تا جا بهت بدم بزنی بشی رنک یک غارت، فقط کم مونده تو مدال های سرور گند زده بشه که اونم شد :)
دلیل پنجم
وقتی دیدین طرف راز معماری گرفته و میخواد دف جمع کنه دو تا همر بیشتر زدین تا بیشتر همر هاتون لاست بشه چون علاقه دارین همر هاتون بره دیوار ! بله ما هم قانع شدیم !!
دلیل ششم ؛
تو ساید شما یه اک خریده شد خریدار و فروشنده بن شدن و هولدر واندر دو ساید بن شد ! هیچ همری هم از اون اکانت ها به بچه های ج.غ زده نشد، ولی چون کم آوردین اسمشو گذاشتین کثیف بازی؛ عرفان حرف خوبی زده بود رو اون اک ها حساب کرده بودین و چون از دستتون در رفت ستون های سایدتون ریخت و بهش بهانه و برچسب کثیف بازی زدین در صورتی که خودم میدونم خودتم میدونی دلیل ضعف و کمبود سایدت اسمش کثیف بازی نیست ریشه از جای دیگست ؛
پ.ن؛ خودت 230ک گرزی داشتی وقتی چیف شدی ! بعد اومدی ادعا کردی 170-180ک بوده : ))) آره تو راست میگی خخخخ
پ.ن؛ sw team رم های تو توی واندر چاوز خفت شد گلم ؟ خخخخخ
با دلقک بازی سعی کن ماست مالی کنی:))
ایول سوپر پلنر از کجا حدس زدی:))
ممنون اسباب شادی و خنده پلیرهای سرور رو تامین میکنی:پی فقط داداچ داری اشتباه میزنی:|
چرا خودت به در دیوار میزنی
اونی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش زده به خواب نمیشه :)
اکانت ها که زیر رید واندر هست گندم دف رو تامیین میکنه یعنی انقد سخته فهمیدنش برات؟ خب این هیچ
من 230 کی گرز داشتم درست خودم هم اومدم عکس همر به درخواست بچه هاتون بعد پلن گذاشتم تو فروم که ببینن
کجا اومدم گفتم 170 کی گرز بوده ؟ میشه پستی که من این حرف زدم بیاری برام ببینم ؟ :)))
مرد بودم اومدم اینجا آمار و عکس گذاشتم تو چی؟ گفتی 30 کی بوده یه مدت بعدش اومدی گفتی
70 کی بوده برو خودت سیاه کن داداش اون رم ها هم مال حمید نبوده چه اصراری داری که مال اون بوده رو نمیدونم
هرچی بیشتر همش بزنی بیشتر ....
موفق باشید
گل پسر من از کسی که روی اکت لاگین کرده بود آمارتو گرفتم :)
کاری نداره که اسکرین شات یه ماه پیش رو آوردی گذاشتی فروم که مثلا بگی همرت کمتر بوده :)
با این چیزا خودتو گول بزن که آبروت نره،
بیشتر از این به خودتون فشار نیارین از گذشته حرف نزنین بحث گذشته باشه همتون یه ده به ما دادین :) من بیشتر براتون حرف برای گفتن دارم ؛
ولی بازی رو بچسب که یه ماه دیگه تموم میشه :)
یه روزی خودت تو همین فروم گفتی این همه ساپورت واندر داریم، مرتاض منحصر و اک کلاب رو فیکس داریم، همر واندر کوب هم داریم و ... صبح بخیر، الان چطور؟ اون شرایط رو ندارین ولی اعتماد به نفس دو برابر بیشتر :)
پ.ن؛ پسورد نمیگرفت که چنج کپ بشه <~~~~ این جمله رو که یادته ؟ :)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم
گفته بودم دیگه پست نمیذارم ولی دیگه داشت دوباره این سوپر پلنرمون به شعور ما توهین میکرد گفتم این یه تیکه رو یه توضیحی بدم :)
دلیل دوم
کسی رو اکانتش نیست و کلا رو وی پی اس هست و خبری از تعدیل و هم لابد نیست و همینجوری خود اکانت خود به خود نیرو شارژ میکنه و خود به خود واندر میده بالا کسی رو اکش نیست و خبر نداره حتی اگر همر استپ بشه و زده بشه بازم کسی نیست رو اکانت و یه هفته بعد فقط میان لینک رو میبینن !! آره تو راست میگی هاشم بیگ زاده هم عقاب المپیکه : )))
راستیتش من اون تایمی که این جریانات پیش اومد دقیقا بخوام بگم از 2 روز قبلش دنبال پسورد اکانت taraz که چشمان روش بود بودم تا یه امار بگیرم و اتک لانچ کنم که دقیقا تا 2 روز کسی پسورد اون اکانت رو نداشت جز سعید وایتبرد
اون تیمی که اتکا لانچ شد روی مستر قرار بود شبش لانچ کنم و حتی پلنش هم ریخته بودم که همرا بره رو اکانت elcid و من غروبه اون روز اومدم دیدم اکانت کلاب بک شده حتی اکانت رپتور هم بک شده و نامه گذاشتن که رید ندید قراره لانچ شه :|
راستیتش منم چون درگیره کارو زندگیم هستم و بخاطر مشکلاتی که دارم زیاد نمیتونم ان شم و امار نداشتم که قراره کی لانچ کنه از محمد ردلاین پرسیدم جریان چیه گفت من نمیدونم کی نامه گذاشته بعد به حمید گفتم تو خبر داری گفت نه بعد به مجتبی گفتن اونم خبری نداشت تا به عرفان گفتم اون گفت رفیقه من قراره لانچ کنه :|
بعد من پیشه خودم فکر کردم گفتم از اونجایی که خیلی خودمونی هستین با هم شما فکرم رفت روی لانچ اکانت کودئین که دقیقا لانچش مثل بقیه لانچ های این سرور بوده و لانچ مستر هم دقیقا مثل همون قبلیا بوده بعد ساعت 12 شبش به محمد ردلاین گفتم اکانت دست بچه های NE هست و همین هم بود که گفته بودم :|
چون خودم قبلا لانچر بودم و طرز لانچ طرف رو میبینم میدونم چه خبره :)
پس بیایم به شعور هم احترام بذاریم و نگیم واندر خود به خود بالا میرفته و کسی روش نبوده و از این جور حرفای به منطق و چرت :)
عزیزه دلم شمام سعی کن این همه که خرج میکنی حداقل یه 20 تومن بیشتر خرج کن 2 تا سیم کارت اضافه بگیر که میخوای خرید و فروش کنی مشکل آی پی واست پیش نیاد آی پی اضافه تو دست و بالت باشه به شعور دیگران هم توهین نکنی بگی وی پی انم دسته دیگران بوده :)
در آخرم باید بگم سوپر پلنر خودمی اصلا رو دستت نیومده :)
پست آخرمم هست از حمید و مجتبی و محمد و بقیه دوستان که بودن تو ساید واسه زحمت هایی که کشیدن تشکر میکنم و ازشون هم عذر میخوام که نتونستم رو قولم بمونم و باشم تا اخر سرور تک و توک بچه ها در جریان مشکلاتم بودن و ...
امیدوارم تو همه مراحل زندگیتون موفق باشین
دلقک بازیه کودک 3ساله :))
از گذشتش نگین ک حالش بد میشه این همه کثیف بازی کرد بجایی نرسید:))
فایل پیوست 2825
فایل پیوست 2826
دیدم دوست داره از گذشته حرف بزنیم گفتم یه یادی کنم از سوپر همری که زنده به گور شد ... :)
الان چ خبر ؟ چطوری ؟
نه داشی ؛ از بچه های ساید خودتون آمارتو گرفتم همون شبی که دهت چیف شد!! ماجرا خیلی وقت پیش هست ...
پ.ن؛ فقط ممد اینسومنیا رو نشد صفر کنیم lol باز این یه حرفی بزنه یه چیزی :| ولی مشکل اینه اونی که شیک و مجلسی صفر شده داره حرفا رو میزنه :|
پ.ن؛ اصلا بچه های ج.غ استعداد خاصی در دفاع با رم دارن !