خیلی جالبه نصف کسایی که اینجا پست میزارن اصلا تو سرور نیستن
نصف دیگه هم همیشه پست آخریشون و تمایلی هم کلا از اول به پست گذاشتن ندارن ولی بازم کف خوابی میکنن
حالا که بحث باز شد باید بگم؛
بجای اینکه بیای فقط بگی بازی کثیف بازی کثیف برو ریشه یابی کن چرا بچه های شما فروختن ولی از بچه های ما کسی نفروخت ؛ آره گل من اگر نیاز به پول باشه همه نیاز به پول دارن ولی چرا بچه های شما میفروشن ولی بچه های ما نهریشه یابی کن جای حرف زدن ؛
بعید میدونم اگر به امثال تو هم قیمت خوب میدادن میفروختی قطعا ! بعد بازم از این حرفا میزدی ؟! ولی وقتی به من موضوع قیمت میشه میگه دژکوب برام سرگرمیه نه کسب و کار ، دوما اعتبارم رو توی ش.ش خراب نمیکنم با فروختن، سوما اسم ما برند WolFlanD ارزشش ده برابر بیشتر از هر قیمتی هست من رو خیلی آی دی ها و جاهای دیگه خارج از دژکوب از این اسم استفاده میکنم و منو به این اسم میشناسن پس خرابش نمیکنم ؛ ولی بچه های شما منتظر قیمتن، همین چاوز نامه داده بود میخاست بفروشهپیامش تو تلگرام هستا !!! نه این خیلی ها !!! نزارین یه سری حرفا زده بشه !!!
در مورد پلن هم مجید سر تعصب اومد براتون یه پلن زدن وگرنه تو پلنر و لانچر نیستی گل پسرم که از مشکلات لانچ خبر داشته باشی، البته از کسی که مولتی غارت میکنه و رمش رو توی واندر پارک میکنه و لیست فارمش هم اتومات میزاره انتظار بازی در سطح معمولی هم ندارم ! چون از دید به یه فارم هم تجهیزات بدی همر میسازه مثه تو ؛ تو دقیقا همون فارمی هستی که چند ماه پیش چیفش کرده بودیم ؛ چیزی با گنده اومدن هات توی فروم بهت اضافه نشده ؛ خودتو به در و دیوار بزنی هم به ما نمخوی چون بخوری بُر میخوری !
بازم تاکید میکنم برو ریشه یابی کن چرا هولدر واندرت باید بفروشه چرا بیگ همر سایدت باید بفروشه ، فروشنده هم مقصره، فقط خریدار مقصر نیست داداچ گلم !! یک معامله دو سر داره یکی خریداره یکی فروشنده، کسی که مواد هم قاچاق میکنه و همونی که میخره جفت از نظر قانون مجرم شناخته میشن نه فقط خریدار بلکه خیلی جاها توی کار خلاف فروشنده مقصره که قوانین رو داره میکنه میفروشه ! حالا یکی هم پول داشته خریده ! خوبه از هیچ کدوم از اون همر ها به شما لانچی نشده بود !!! بازی رو موقعی میگن کثیف که یکی بیاد از ساید خودتون خودتون رو بزنه ؛
اول یاد بگیر کثیف بازی کردن چیه بعد بیا حرفشو بزن، چه بسا به شما ها هم قیمت پیشنهاد میشد میفروختین پس از سایدی که از ریشه با هم اختلاف قدیمی دارن انتظاری ندارم ؛
منم نمیگم خیلی خوبم، توی ساید خودم هم خیلی ها ازم خوششون نمیاد یا اینطوری که تظاهر میکنن نیست، میدونم اینا رو، ولی من اون شب به نوید لول دی یه حرفی زدم که اینجا میگم در جریان باشید، ممدرضا و امیر و عرفان رفیق من هستن و رفیق باقی میمونن حتی اگر کارشون بد بوده باشه هم بازم سر رفاقت پاشون میمونم چون رفاقت برای من بیشتر ارزش داره تا بازی ؛
پ.ن؛ ما برای شمال شرق میجنگیم شما برای ساید خودتون تنها تفاوت همینه پس زور اضافی و بهانه نیارین، اگر ضعف دارین بگین ضعف دارین ادای شاخ ها رو در نیارین :| در ضمن پوش هم نکنیم خوب نیستمیزان همر بعضی ها به غارتشون نمیخوره
پ.ن؛ آخه گل پسر یکی از بازی تمیز حرف بزنه که خودش تو یه سرور به کثیف بازی و مولتی کشیدن تو چهار ساید متهم نباشه! اگر خلاف ما یک بوده خلاف شما ها که تو اون سرور 4 بوده ! بعد تو میای تو فروم این سرور برای من ادعای بازی سالم میکنی ! از کسی که 5 دقیقه رو حرفش نتونست بمونه انتظار بیشتر ندارم ! مثه طبل تو خالی ولی صدا دار هستی ! تو خالی پوچ فقط ادعا فقط حرف؛