سلام
خسته نباشید میگم به نیما و مانی عزیز و باقی دوستان بخاطر این پلن زیبا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید میگم به نیما و مانی عزیز و باقی دوستان بخاطر این پلن زیبا
پیمان جان کل دار و ندار شرق رو خوب اومدی ;)
والا ما که گفتیم بردو باخت از اولشم واسمون مهم نبوده 5 6 تا دمپایی کشیدیم میزنیم میخندیم دیگه !!! ;) D: D:
جا داره اینجا از همه کسانی که تو پلن شرکت داشتن تشکر کنم از نیمای گرفته تا مانی و علیرضا زاکی و ارمان که خیلی زحمت کشیدن و بقیه دوستان و عوامل پشت صحنه که با کمک های مادی و معنوی ما را همراهی کردن . خسته نباشید میگم به 2 طرف . ایشالا از این به بعد بازم پلن های زیبایی ببینیم از 2 طرف شرق و غرب و بازی جذاب تر بشه . صبح همگی خوش :cool:
چرا کسی لینک رو نمیزاره ؟
سلام به خدمت دوستان
نمیدونم منظور از شرق برای زدن این پلن چی بود که بهترین همراشون را فدای زدن چکمه یونیک کردن.
شاید اونقدر همر دارن که براشون اصلا خرج 4 تا همر مهم نبوده و خواستن فقط زورشون را به رخ حریف بکشن و شاید به قول ژاپنی ها کامیکازه کردن تا غرب را بترسونن .
به هر حال از دیدن این همرها و قدرتشون لذت بردم و تبریک میگم به بچه های شرق.
فقط یه سری نکات را من نفهمیدم ارسال اون هم کاتا با هم به چه منظور بود مثلا زدن چندین موج کاتای 9000 تایی و غیره ؟
این پلن را دیدم یاد علی اشرفی افتادم!
http://dejkoob.ir/ir/report...da,1143e3a2fc7
2.65Mil
دف بک شد لووووول
اما از قدیم میگن چیزی که عوض داره گله نداره
باشد تا رستگار شوید
Amir Alone Boy
- - - Updated - - -
نه آقا دف بک شده چیه :دی خودت رو اکانت بودی دیگه اومدن با ایمیل پسورد اکانت عوض کرده بعد میگه ما کثیف بازی میکنیم :دی نیزه هاشم گذاشت تو کپش من رید نزنم :دی
http://dejkoob.ir/ir/report...da,1143e3a2fc7
این لینک رو بهش میگن خودکشی نهنگها البته این بدتر از صفر شدن دکتر بود
خداییشش این همه تلفات کاتا حیف نبود این همه کاتا 10 کی کاتا خالی اونجا چی کار میکنه منظور چی بوده جان من
باشد که رستگار شوید
منتظر سوپرازای بعدی باشید
ماها دچار غرب زدگی شدیم دیگه حال نمی کنیم باهاشون
منظورت اینههههه؟اخه پسرهای من وسط بیابان این طوری ده می زنید؟اصلا ما نمی فهمیم خدایا بیا مارارستگاربنمایی:-)
http://upload7.ir/imgs/2014-12/82269814998352330834.jpg
اینم از دهتون:))))))خخخ
http://upload7.ir/imgs/2014-12/50331092353083689181.jpg
پ.ن:حیف که دیشب سمت ما نبود وگرنه شفگتی این سرور می دیدیم:)
پ.ن:درضمن قهرمانتون اون وسط هم اینسرتم شد :-) خوب یک ثانیه اختلاف؟!!
پ.ن:تشکرویژه از پیمان سیامک وامیرعلی ومجتبی وخودم:))) وتشکر مخصوص از علی هدشات عزیزم بابت کمک هاش از امیر هم تشکرمی کنم که تارگت بود :))))))))))خخخخخخخ
پ.ن:تشکر از مانی ونیمای عزیز واسه زنده کردن خاطرات سرور 7:))) فقط جای علی اشرفی این وسط خالی بود:))
پ.ن:درضمن اونکه گفتم تارگت ماییم اینا هم جریان داشت که دوستان بخواند یک چیزی می گذارم این وسط بترکیم ازخنده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:))) ))))))))
یاحق
Ali Chiefer
شما با این جوجه لینکا خوش باش
هر وقت تونستی با دیوار کردن اسکات یونیک بری تاپ مدافعین
بیا اینجا صحبت کن
http://dejkoob.ir/ir/report...81,16558b91fa8
چکمه پر
جلو زن پر
همرا پر
کلا پر
همه با هم بگید
پر
یعنی امیر جون بشین نگاه کن کیا میرن تو دیوار مهدی مست بوده نیما کوچولو ازش پسورد گرفته 2.7 میل دف بک داده اشکال نداره همین که به خود مهدی ثابت شد شما مرد نیستید کافیه برام . دیگه خودت میشناسی منو حرفم حرفه پسرجون
قول میدم برای همرهاتون اشک بریزید :دی مثل پریشب
فعلا چکمه بزرگ اومد شمال غرب 3 میل دفم مجانی اومد دستم هرکی دف خواست پیام بده :دی
- - - Updated - - -
http://dejkoob.ir/ir/report/1665216622d
یه میل گرزی از شمال شرق پرید لا لای لای 4 ساعت دیگه دیوار میشه لا لای لای نیما جون اولیش داره میاد تو دیوار بشمار 1
دفاع*های که بک شده اولش از ww sspanser بک شده بود شما احساس زرنگی می*کنید که دفاع ne رو می*ریزید تو اکانت خودتون ۱.۴ داره تو ww sspanser میخوره بد شما موقع اتک بک میدید می*ریزید تو اکانت خودتون خیلی* باحالید ناموسا اکانت ne همه جور برا nw بازی می*کنه ؟
دوما کل دفاع 900 ک تو نان کپ
۷۰۰ ک هم تو کپ
خودمون بک کردیم دیگه برا ما خالی* نبندید
حالا می*خوام بهت بگم کی* کثیف بازی می*کنه
acc fox
the heros
siavash144
همه اینا تو ne بودن که شما سو* استفاده کردید والا من مندم شما نامردی رو به چی* میگید
نیما حالا میگی* اونو نامردی کرده لیدر سایده باید تمام پس اکانت داشته باشه که شما چنین کاری نکنید
این شرایط برا همه هست نه برا اون اکانت ما هم لیدر سایده مون پس که چه عرض کنم میل داره
به به آقاي بوگاتي سوار , البته بوگاتي سوار سابق :) ... خوبي شما ؟
يه سوال از محضر شما داشتم ؟ اگر مارو قابل بدوني و جواب بدي يک دنيا ممنونت ميشيم !!!
شما الان روت ميشه که مياي جار ميزني چرا دفي که از شرق به غرب فرستاده شده بک شده ؟!!!! خداوکيلي روت ميشه؟ =))
با سپاس فراوان از جوابت !
و اما پي نوشت :
پ.ن 1 : يادته بهت گفتم اگه بخوايم گندمخور آزاد کنيم ميايم چکمتم مي بريم ؟ اومديم برديم :دي
پ.ن 2 : دوست عزيزي که مياي ميگي 8 ميل گندم خور واسه چکمه !!!! ... شما تو اين سرور بازي مي کني احيانا؟ ... تا حالا چند بار پستي از شما ديدم که حس ميکنم بازيکن اين سرور نيستي !!! ... 7.8 ميل دف شده که 2.5 ميلش واسه همراي اکانت fox و the heroes بوده که خورد خورد زده شده به ايشون :) ... ميمونه 4 ميل پوينت دف که دوستان غربي هم همين مقدار گندمخور لاست دادن براي چکمه ( البته واسه غرب براي 2 هفته پيش بود و بيگ همر !!! )
پ.ن 3 : فرق بازيکن ها اينجا مشخص ميشه .... شما چکمرو زدين با 4 ميل تلفات.... برگردين عقب ببينين چند تا پست تبريک از شرق براتون گداشتن .... حالا ما زديم ..... !!! بي خيال
پ.ن 4 : اون قسمت از پستت رو که زوم کردم روشو میبینی ؟ !
با اینجا مقایسه بکن :
نتیجه رو بهم گزارش کن ( البته با خونسردی هرچه تمام تر که اکانتت مثله همیشه بن نشه خشکلم =)) )نقل قول:
خب ببین اگه بخوام خیلی واضح برات توضیح بدم ، مثلا من به یکی میگم نوب ! یعنی طرف ابتدای راه دژکوب هست !
اما وقتی به یکی مثل artemis میگی نوووووووووووب و این "و" رو میکشی ، یعنی طرف ابتدای راه هستا ، اما فکر میکنه خیلی بلده : )
حالا اون تو جواب من میگه " لووووووول" و این "و" رو میکشه ! این یعنی میخواد بگه من اصلا اصلا اصلا باورم نمیشه نووووووب هستم و مثلا دارم خییییلی میخندم ! در صورتی که اعماق وجودش در شعله های آتش داره میسوزه : )
اگه واضح بود بگو : ) کلا اگه دیدی کسی لوووووول میگه و نه لول ، بدون که حرفات اثر کرده و طرف خوب ضایع شده : )
پ.ن 5 ( حرف دل ) : واقعا بايد تاسف خورد براي اسپيد باز ها مخصوصا شمال شرق نشين هاش .... واسه سايد هاي ديگه دف مي فرستن , همر ميدن , آمار ميدن , پلن مشترک رو سايد خودشون ميرن و خلاصه اينکه همه کار ميکنن و چيز چندان عجيبي نيست که تا الان تو سرورهاي اسپيد کمترين برد رو داشتن .... ما که اولين و آخرين بارمون هست که سرور اسپيد بازي ميکنيم ولي اميدوارم بازيکن هاي متعصب شمال شرق به خودشون بيان
شايد يه روزي شمال شرق تو سرورهاي اسپيد پرافتخارتزين سايد شد .... مثله سرورهاي نرمال !
موفق و پيروز باشيد
پ.ن 5 ( حرف دل ) : واقعا بايد تاسف خورد براي اسپيد باز ها مخصوصا شمال شرق نشين هاش .... واسه سايد هاي ديگه دف مي فرستن , همر ميدن , آمار ميدن , پلن مشترک رو سايد خودشون ميرن و خلاصه اينکه همه کار ميکنن و چيز چندان عجيبي نيست که تا الان تو سرورهاي اسپيد کمترين برد رو داشتن .... ما که اولين و آخرين بارمون هست که سرور اسپيد بازي ميکنيم ولي اميدوارم بازيکن هاي متعصب شمال شرق به خودشون بيان
شايد يه روزي شمال شرق تو سرورهاي اسپيد پرافتخارتزين سايد شد .... مثله سرورهاي نرمال !
موفق و پيروز باشيد[/QUOTE]
خب اولآ سلام دوما من اسپید بازی نمیکنم دیدم نوشتی پر افتخارترین ساید نرمال شمال شرقه گفتم یه اماری بدم :دی
والا a1 w1 که من نبودم خبر ندارم b1 sw بازیو برد تقریبآ d1هم sw برده بازیو تقریبا این امار نصف و نیمه ای که بنده دارم حالا چرا شما میگی شمال شرق پر افتخاترینه من نمیدونم والا.
خب اولآ سلام دوما من اسپید بازی نمیکنم دیدم نوشتی پر افتخارترین ساید نرمال شمال شرقه گفتم یه اماری بدم :دی
والا a1 w1 که من نبودم خبر ندارم b1 sw بازیو برد تقریبآ d1هم sw برده بازیو تقریبا این امار نصف و نیمه ای که بنده دارم حالا چرا شما میگی شمال شرق پر افتخاترینه من نمیدونم والا.[/QUOTE]
.................................................. .................................................. ..............
احسان باز قضیه برجکه ؟ بشین e1 دف بساز که کار دارم با sw .دمت گرم هواست همه جا هست :D
ارادت
نقل قول:
والا a1 w1 که من نبودم خبر ندارم b1 sw بازیو برد تقریبآ d1هم sw برده بازیو تقریبا این امار نصف و نیمه ای که بنده دارم حالا چرا شما میگی شمال شرق پر افتخاترینه من نمیدونم والا.
داداش منظورم سرورهای دژکوب بود نه سرورهای دژکوب
موفق باشی
والله ما که هر چی به زبان شیرین فارسی براتون پند و اندرز میذاریم که تاثیر نداره گفتیم نقل قول از بکس خودتون بیارم بلکه بتونید به اعصاب خودتون مسلط باشید!
الان آروم شدید خدا رو شکر کلاس آموزشی رو شروع کنیم ؟!
1-پلن چییست !
اصولا پلن معنی طرح و نقشه رو میده ! چندین فاکتور مهم و اساسی هم داره ! ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید خود ! مورد بعدی ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید حریف !
این اولین گام بود یعنی بررسی میکنی کدوم همرها جنگی هست کدوم خط شکن ! کدوم همرها برای واندر کارایی داره ! بعد برحسب همرهایی که وجود داره و دسته بندی شده میای حساب کتاب میکنی و تارگت تعیین میکنی ! از اونجایی که عمو نیمای کلا همر و نیمچه همر قابل زدن تو شمال غرب نذاشته بود ! جز اون سه چهار تایی که تا خرخره پر دف بودن ! ;) بهترین تارگت زدن چکمه یونیک بود عالی هم زده شد به این دلیل که وقتی شما تعدادی همر رو برای زدن کتیبه ای لانچ میکنید به این معنی هست که دارید این همرها رو میذارید تا اون کتیبه رو بیارید که اینجا هم دقیفا همین اتفاق افتاد
حالا این نکته که چرا دف این کتیبه اینقدر کم بوده ! با توجه به حساسیت بالا و هم بخاطر کارایی این همر ! باید از امیر بوگاتی سابق و امیر پراید فعلی پرسید
در هر صورت فعلا آرمان تو دسترس نیست ! موتور بوگاتی نیاز به تعمیر داره بالابر شیشه هاش هم خراب شده ! کلا هم نیاز به توشویی و روشویی داره !
کارایی و این که این کتیبه ارزش زدن داشت یا نه رو هم بعد یک هفته با هم مقایسه میکنیم !
- - - Updated - - -
مجتبی جان تا حدودی حق با شما هست
ولی وضعیت ساید شمال شرق با توجه به حجم بالای دفی که توش وجود داره و اینکه بالاخره باید همرها ارزش گذاری میشدند برای واندر و پتانسیل نگه داری بهترین کار خرج کردن یه سری همرهای خارج از رده شمال شرق بود هرچند برای بعضی سایدها همین همرها هم آرزو حساب میشه
- - - Updated - - -
علی جان تو که خیال کردی فیکه !
میخوای لینک جاسوسی برات بذارم ! گندم و خشت و آهن رو هم کرده بودی تو گونی رو دیوار دهکده گذاشته بودی که دفاع کنی نکن برادر من نکن !
- - - Updated - - -
تنها پست منطقی از متای غرب
باید زمان داد هرچند همرهایی که برای زدن چکمه به دفعات از متای عرب خرج شد رو با این همرها حساب کنیم باز هم سودمند بوده
- - - Updated - - -
آفرین آفرین
ما که از اول گفتیم دژکوب اینجور که شما بازی میکنید بلد نیستیم !
دف اکانت شمال شرق رو بردید رو اکانت خودتون ایراد نداره !
کتیبه استحکام منحصر - چشم بزرگ از جنوب شرق- جنگ کوچک چکمه بزرگ رو با دسترسی بردید ایراد نداره !
سر رفاقت با مسعود فاکس و علی د هیرو اومدید همراشون رو تیکه تیکه کردید کوبوندید ایراد نداره !
فقط یه خواهش دوستانه تمام تلاشتون رو بکنید ببرید چون با این همه شاهکار ببازید ! دیگه فاجعه هست !
http://upload7.ir/imgs/2014-12/10468111797174001658.png
فقط برای ضایعگی این گذاشتم والا من وفاداری قبل اتک تون کم کردیم خییلی راحت:))))))))))))
مانی جان خودت می دونی بازی برای من ارزش خاصی نداره:)))) دیدی که همرمن اول بازی سرنوب بازی بچه ها ی شما چی شد ولی به هیچم نبود عزیزم اگه موندم اینجا واسه اینکه عادت ندارم سرور نصف بازی کنم الان پیمان امیرعلی وسیامکند زحمت اکانت می کشند من شب به شب از اینجا رد می شم فقط:)
مانی جان دیدی؟تنها حرکت من واسه اتکتون کم کردم وفاداری دهکده ی همرسنگینم بود همین !!! پس واسه من بازی ارزش نداره :)
لینک بگذار بخندیم دادا یادم نمیاد لینک اسکات دررفته باشه عزیزم :) یااینکه من ندیدم لینک بگذارببنیم چند چندیم:))) دیدی مانی دیدی؟:)))))))))))))))))))))))))))) یکی بیاد من از کف زمین جمع کنه:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))
یاحق
Ali Chiefer
یعنی کتیبه رو با دست بردید سوال میپرسی نیما؟با پا که نبردیم با دست بردیم :دی مثلا معماری به 1همر اومد کاتاشم از اکانت واندر خورد
چکمه منحصر با 3تا همر اومد 3میل گندمخور با 6میل بک شد :دی
این معنی دسترسیه :دی
مجتبی منطقی :دی
اومدن تا خرخره از اکانت طرف استفاده کردن کل کتیبه هاشو ما میدادیم میگه دف شمال شرق
http://upload7.ir/imgs/2014-12/63549022396630268889.jpg
این اکانتم یادم نبود تو شمال شرقه :| آقای امید خان مختصات هارو برعکس نوشتی یعنی الان ما جنوب شرقیم ؟:دی
مهدی و محمد تبریک بابت اکانت زیباتون
http://upload7.ir/imgs/2014-12/87465546645676808067.jpg
عالی بود اما گفتم اینا مرد نیستن داداش . ایشالله یه سرور دیگه باهم بازی میکنیم اما اینبار به اینها اونقدری اعتماد نکن که ایمیل اکانتتم دستشون باشه بیان بکوبن خودشون :دی
siniyor با نامردی صفر شد جاش 10 میل گندمخورشون پرید
توهم با نامردی صفر شدی 10 میل دیگه میپره
YAsou رکورد خفت شدن دستشه بازهم اتک میزاره نکن بچه جون میام اون 200ک گرزیتم میپرونما :دی
سلام خدمت همه دوستان و سروران سرور D3
این دو سه هفته سرور رو از طریق فروم و خبرهایی که دوستان میرسید دنبال میکردم ، ولی تو فروم پستی نذاشتم چون مباحث مطرح شده و بعضا پست بعضی از عزیزان اینقد بچه گانه ، بی منطق و ... بود که ارزش جواب دادن نداشته .
متاسفم بابت تمام اتفاقاتی که تو این سرور داره میفته . از Amir Alone Boy عزیز یه سوال خیلی ساده دارم. چرا دژکوب تا این حد برای شما جدی شده دوست من؟ نمیدونم سن شما یا مسائل دیگه که اینجا جای مطرح شدنش نیست ، باعث شده تا این حد این بازی رو جدی بگیری؟ دژکوب با یه مسابقه ی فوتبال چه فرقی داره ؟ شما تا حالا فوتبال با دوستانت بازی نکردی ؟ 22 تا رفیق ، دوتا تیم 11 نفره تشکیل میدن وارد زمین بازی میشن تا زمانی که تو زمین هستن سعی میکنن به رقیب گل بزنن ، از بازیشون لذت ببرن ، بدون اینکه رقیبشونو به چشم یه دشمن خونی ببینن ، بدون اینکه قصد اسیب زدن به رقیبو داشته باشن ، از زمین هم بیرون اومدن دوباره میشن 22 تا رفیق بدون اینکه هیچ تاثیری تو رفاقتشون گذاشته باشه تا هفته بعد که باز برای یه رقابت وارد زمین بازی شن . واقعا تشخیص این مرزها اینقد سخته ؟ حالا فرضا رمز تمام اکانتهای شمال شرقو اصلا خودمون دادیم بهت . دف همشو ریختی تو واندرت . همر همشم خورد خورد دیوار کردی و واندرتم از لول 0 تا صد بدون یه بار خوردن رفت بالا و صد شد ! واقعا این بازی ارزش داره برات ؟! الان اینکه رمز مسعود فاکس رو داشتی با جانشینی رفتی رو اکانت د هیروز ، و اون اتفاقات افتاده ، اینکه دفاع شمال شرق رو اکانتت بوده و ، و ، و ، ..... این بازی بهت لذت میده ؟
والا اون زمانی که علی د هیروز به اکانت سینیور و اکانت شما دسترسی داشت رو حساب رفاقتی که با هم داشتین ما یکدفعه هم ازش نخواستیم رمز بده رو اکانتهای شما لاگین کنیم . چون معنی بازی دژکوب رو میفهمیم . چون وقتی دژکوب بهمون لذت میده که رقیب قوی داشته باشیم . چون برای صد کردن واندر به هر قیمتی بازی نمیکنیم .....
خیلی از دوستانی که این سرور کنار هم بازی کردیم ، تو سرورای دیگه مقابل هم بودیم . و با خیلی دیگه از دوستانی هم که تو این سرور حتی مقابل هم هستیم بیرون بازی با هم رفیقیم .
من و مانی پارتیزان عزیز ، سرور هشت کلاسیک ای ار مقابل هم بازی میکردیم مانی شمال من جنوب .
همون سرور نیما اس اس پانزر هم شمال بود در اتحاد مقابل ما که اون زمان همدیگرو نمیشناختیم و بعدا اشنا شدیم با هم.
علی چیفر عزیز دوست خوب من ، که سرور هفت ای ار همرشو خودم زدم :D و هنوزم یاد میکنیم میخندیم ولی با این حال دوست خوب من هست و برام خیلی عزیزه .
و ، و ، و ..................
نمیدونم که تشخیص و تفکیک این مرزها برای شما چرا قابل درک نیست .
به هرحال این سرور بازی خیلی و خیلی و خیلی قشنگتر از این میتونه باشه ، به خاطر تعداد بالای پلیرهای حرفه ای که داشت ولی متاسفانه ......
سلام علی جون والا قبلا مردونگی بیشتر بود امروز اکانتی که خودمون توی اس ای کشیدیم بالا به خودمون اتک داد :)))) چی بگویم؟این کل تموم مردونگی سایدشون وقتی کتیبه هاشون 2خونه ای این اکانت بود من سهیل بهشون فیکم نزدیم الان پسش چنج می دند می گند کی اذیتت کرده البته می دونم پس ومیلش کی بهتون فروخته :) زیاد غمتون نباشه گیج منحصرهمین طوری بود ولی به مسایلی دوست ندارم درباره اش بگم
ولی مجید جون اخرش نگفتی گیج منحصرچند؟می خوام ببینم احمق مزنه اش چنده؟:)
http://upload7.ir/imgs/2014-12/13579019425596696614.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/10502028180667260956.png
این اکانتیه که من خودم روش پلیرمی گذاشتم بازی کنه همرهاش بیاد بالا خودم کراپ هاش کشیدم بالا حالا ....
بوی کثافط علی جون سرور برداشته طرف هی عکس سیبلش این ور اون ور می گذاره نمی دونه به سبیل نیست به.....
هی هی علی جون یادش بخیر سرور منابع زیاده هرنوبی شده همرساز هرنوبی الان یک میل دف داره نتیجه اش می شه اینا :)
یادش بخیر رضا رامان یادته؟:)))) هی هی روزگار
پ.ن:این اکانت که گذاشتم کاری به علی اشرفی نداشت سو برداشت نشه دوتاپست یکی کردم
پ.ن:علی جون این قسمت های پست که حذف کردم مال این بود که زیاد نشه نوشته ها واندازه ی پست
پ.ن:مجید قهری همشهری؟بابا قیمت نده حالا می رم ازاون که خریدی می پرسم اصلا:) ولی دلیلت خوب بود بااین صدای زیبات " من از ممد گرفتم به خودشم پس می دم":)))))))))))))))) خیلی باحالی جدا:)))))))))))))
شب همگی خوش
Ali Chiefer
دادا من موندم شما با اون همه مشغله ای که تو زندگی شخصی داشتی چطور فرصت میکنی بیای فروم و خاطره بازی و خاطره سازی کنی
حالا من یه سوال ازت میپرسم شمایی که دژکوب برات بی ارزش شده و رفتی تو سایه تا چهار تا همرتون جا ب جا شده رخ نشون دادی
ایا واقعا فکر کردی اینجا دارن کباب میدن؟ ن عزیزم اینجا دارن خرداغ میکنن
به خیالت خبری شده;)
لطف کن حالا که تشریف اوردید همینجوری فروم رو ادامه بده تا خبرش به گوشت برسه
سلاااااااااام به همه آیا وقتش رسیده اسم اکانت خود را بگویم؟ یا لول 99؟!!!.....
سلام به همه دوستان مخصوصا فیدر زن های حرفه ای جنوب شرق و شمال شرق
فقط بلدید فیدر بزنید؟ بابا ایول دمتون گرم
آقایون محترم که ادعایتون میشه پلیر هستید
آقایون عزیز که ادعاتون میشه بازی پاک میکنید
آقایون که منم منم کردن هاتون تا 10 تا سرور اون طرف تر میره
همتـــــــــــــون طبـــــــــــــــــــــــ ــــل تــــــــــــــــــو خـــــــــــــــــــــالی هســــــــــــتید
اونقدر از جنوب غرب و دفش هراس دارید که رفیتید سراغ زدن فیدرهای دف سازها؟ آورین آورین
ما هم بلدیم عزیزان
این حرفم رو میخواید تهدید بدونید با هر چیز دیگه میل خودتون هست اما اگر 1 دونه دیگه فیدر بزنید 0 کنید منم بازی کثیف رو شروع میکنم( رجوع کنید به اسپید راند7 در شمال شرق) یادشون میاد چطور ساپورت های واندرشون رو گرفتم چنج پس کردم سر بازی کثیفشون و سر نامردی هاشون)
به تمام پلیرهای جنوب غرب گفتم حق فیدر زنی ندارند اما اگر بازم بخواید به این کارهاتون ادامه بدید از توی خود سایدتون فیدرهای دف سازتون رو میزنم
حالا از ما گفتن بود پس بشینید درست بازی کنید فیدر زن های حرفه ای. فیدر زنی رو بزارید کنار
اولا لازم نیست کسی به شما توضیح بده علی اشرفی وقت داره یا نداره !
جزوافتخارات دژکوبیت هم هست فکر کنم تو دومین پستت اومدی پست کسی مثل علی اشرفی رو نقل قول کردی بچه خوبی باشه میگم یه امضا هم بهت بده بشرطی که فقط خودت باشی نه بری کل بچه های مدرسه اتون رو هم بیاری
مورد بعدی دقیقا دژکوب برای همه ما ارزش مرگو زندگی رو نداره ! که بخوایم تلفن دستمون بگیریم به هر کی تو سایدهای دیگه زنگ بزنیم که ما رو نزنید !
یا زمانی که رومون اتک هست 10 دقیقه یه بار بریم روم گارنای متای مخالف یه لنگه پا وایستیم گردن کج کنیم ببینیم رو ما ریل هست یا نه !
تمام این حالتهای عصبی شما رو طرز بیان توهین آمیزتون و ... رو صرفا به پای این میذارم که فقط همین 4 تا دونه تروپ براتون مهمه ! چیزه مهم دیگه ای یا ندارید یا نمیتونید پیدا کنید
برای همه رقیبامون هم احترام قایل هستیم
اکانتهاتون رو کباب میکنیم ولی با همه این رفتارهاتون واژه خر داغ کردن رو براتون تعریف نمیکنیم !
برو حالشو ببر منم ریپلایت کردم ;)
- - - Updated - - -
علی جان 2 تا سوال
این اکانت که شما میفرمایید خودتون بالا کشیدید تو ساید جنوب شرق تصادفی چشم عقابش با لینک سبز رفت شمال غرب؟!
مورد دوم اکانت بالا کشیدن تو ساید دیگه کار درستی هست یا نه؟
مورد بعدی صرفا تو تلفن هم گفتم سر این بازی کلا 2 بار من معذرت خواهی کردم تو دژکوب یکی بخاطر اون دهکده ات بود به سهیل هم رجوع کن شاد باشی
اکانت که اصلا تو شمال شرق نبود !
اکانت فاکس و دهیروز رو هم که اصلا شما نزدید!
چشم عقاب جنوب شرق !
استحکام منحصر جنوب شرق !
جنگ کوچیک اکانت پیف پاف
و اینک چکمه بزرگ شمال شرق رو هم که با کثافت کاری نزدیدببرید:D
همرaxe man رو هم که با کثافت کاری دیوار نکردید !
حق هم دارید اینجوری بازی کنید چون هر جا که زدید حتی ریپورت هم نتونستید بگیریدجز اینجوری بازی کردن:D
یه توضیح فنی هم مجبت کنید راجع به اینکه همر شمال شرق رو خط شکن کردید باز همر کاتا خفت شده بلک وار رو کردید تو دیوار فازتون دقیقا چی بوده ؟!:D
اولا لازم نیست کسی به شما توضیح بده علی اشرفی وقت داره یا نداره !
جزوافتخارات دژکوبیت هم هست فکر کنم تو دومین پستت اومدی پست کسی مثل علی اشرفی رو نقل قول کردی بچه خوبی باشه میگم یه امضا هم بهت بده بشرطی که فقط خودت باشی نه بری کل بچه های مدرسه اتون رو هم بیاری
مورد بعدی دقیقا دژکوب برای همه ما ارزش مرگو زندگی رو نداره ! که بخوایم تلفن دستمون بگیریم به هر کی تو سایدهای دیگه زنگ بزنیم که ما رو نزنید !
یا زمانی که رومون اتک هست 10 دقیقه یه بار بریم روم گارنای متای مخالف یه لنگه پا وایستیم گردن کج کنیم ببینیم رو ما ریل هست یا نه !
تمام این حالتهای عصبی شما رو طرز بیان توهین آمیزتون و ... رو صرفا به پای این میذارم که فقط همین 4 تا دونه تروپ براتون مهمه ! چیزه مهم دیگه ای یا ندارید یا نمیتونید پیدا کنید
برای همه رقیبامون هم احترام قایل هستیم
اکانتهاتون رو کباب میکنیم ولی با همه این رفتارهاتون واژه خر داغ کردن رو براتون تعریف نمیکنیم !
برو حالشو ببر منم ریپلایت کردم ;)
cyrous
من پست کم میذارم چون به شعور شما احترام میذارم میگم خدا رو چه دیدی شاید خودتون فهمیدید
علی اشرفی از نظر تو قابل احترام از نظر من تمام بچه های هر 4 تا ساید قابل احترامند برا من تو هر سروری که واسه دلم بازی کردم بین نفر اول و نفر اخر سرور فرقی نبوده
دژکوب ربطی به سن و سال نداره هرچند که مطمئن باش سنم بهم این اجازه رو میده که جواب شما دوست عزیز رو بدم
وقتی من دژکوب رو به عنوان یه سرگرمی شروع کردم بچه های اتحاد zafar به حمایت از لیدرشون shah esmaeil با سرور های ir خداحافظی کردن همون سال اولین سرور اسپید ایران استارت خورد ولی من پلی نکردم
امثال شما رو تو این سالها زیاد دیدم همین سرور قهرمانان سال قبل همه میگفتن یه بچه 13 ساله رو گذاشتن رو اکانت Lima داره پلی میده بعد که همون بچه 13 ساله 200 تا دهکده جنوب رو تو 2 روز پروند دیگه کسی نگفت بچه 13 سالش بوده خخخخ
دوست من متن من رو به دور از زمان عصبانیت مطالعه کن انشاالله این فکر که من یه بچه مدرسه ای هستم و الانم خیلی عصبانیم ازت دور میشه
علت ریپلی کردن پست اقای اشرفی به سخره گرفتن یکی از دوستان بود
دوست عزیز یه سوال ساده هم از شما بپرسم؟ کسی که ایدی های فرومش توقیف شده به دلیل توهین به بقیه کاربران فایل پیوست 768
کسی که سطح ادبش اینقده که میاد بدون هیچ دلیل خاصی تو روم شخصی من فحش ن ا م و 3 میده به من و لیدرهای ان ای
و کسی که رو حساب رفاقت رمز یه اکانت رو داره اونجوری میکنه باهاش وخیلی چیزای دیگه ما ازش دیدم که اینجا جای گفتنش نیست ! این شخص رو شما به دونه از کاراش و پستاش فرومش اعتراض نکردی بعد چی شده احترام به بقیه اینقد واسه شما مهم شده که با یه سوال من اینجوری بهتون برخورده ؟ میشه لطفا این سوال رو جواب بدین چون واقعا برام عجیبه
ضمنا دوست عزیز زندگی شخصی من و اینکه کی بیام فروم رو بخونم یا کی اکانتمو حذف کنم یا کی پست بذارم به کسی جز خودم مربوط میشه ؟
مانی جان خود این نوب ها هم می دونند همین الان من توی seبیخ گوشون همر دارم ولی سبک بازیم چیزدیگه ای هست سرور پیش اکانت یاشارشون که روش جنگ می برند مال من بود خودم دفش می ساختم خودم جنگ اموزش بپوش می کردم این سرورم همین طوره مانی جان من خودت دوست دارم خودتم می دونی چشمان عقابش زمانی رفت که اقایون اکانت بلند کرده بودند عزیزم:) بپرس شما :) وقتی این اکانت های نوب اتک می زدند یادمه یک پیام دادم بهشون گفتم قبل رسیدن فیک هاتون جای دهکده هاتون ده می زنم بامهاجر بعدش هزارنفرواسطه شدند هرچند که نامردی زیاد دیدم ولی نامردی توی بازیم نیست لاقل تواین چندساله تودیدی مانی جان حالا هم چیزی نیست مرامش داریم همراکانت seمن که فکرکنم خود ارمان هم بدونه کدومه اگه بهش کاری نداشته باشید یک راست می ره واندر neمی زنه اگه واندر مشترک شدید باseلانچ نمی شه ومی ترشه حتی به قیمت 100شدنش تموم بشه البته فکرنکنم اون اکانت seبتونید بزنید خود اکانت 4میل دف داره مگراینکه هوس کنید برید دیوار:))) البته ما که اکانت نداریم اینم بگم پلیرروش بازی می کنه وگرنه مولتی بودن کارخیلی زشت وبدیه ما فقط ساپورت می کنیم:) مانی جان واما جواب سوال دوم شما ! داشتن سلاح ایا کارخوبی است؟ اگه سلاح دست یک مشت دزد باشه نه چیز خوبی نیست ولی اگه دست کسی باشه که در راه درست ازش استفاده کنه وبخواد امنیت برقرار کنه کارخوبیه :) چه تمثیلی زدم خخخخخخخخخ
پ.ن:بابت نامه ومتنش روی اکانت متاسفم فکرکنم زمان بیشتری ببره این دفعه واسه اون کار
پ.ن:از حسام تاکیلای گلم ممنون رفیقیه که هیچ وقت پشت ادم خالی نمی کنه
پ.ن: مانی جان دیدی دفاع؟بزنید عاقا:))))
یاحق
Ali Chiefer
بله عزیز چرا پاسخ ندم به هر حال مدیران زحمت کشیدن این فروم رو راه اندازی کردن برای همین پرسش و پاسخ ها بگذریم که بعضی از همین مدیران تو همین سرور در حال بازی هستند و بساطی شدن برای بازار گرمی این فروم و این سایت (به کسی برنخوره )
دوست عزیز من ن از پیامهای خصوصی و مطالب گذشته فروم خبر دارم ن کار های اون اقا رو تائید میکنم تعداد پستهای من شاهدی هست بر گفتارم
هروقت هم که کمابیش اومدم فروم دیدم دو طرف دارن در کمال بی ادبی همدیگه رو متهم میکنن به بازی کثیف
یه کتیبه یه روز با یه پلن رفت یه روز هم با یه پلن برگشت همین خیلی خیلی ساده
شما که از نظر سنی خودتون رو بزرگتر از اون شخص میدونید اومدید سن اون ادم رو بهونه ای کردید برای به سخره گرفتنش حتما با خودتون گفتید حالا که کتیبه رو ازش زدن بذار یه حالی هم من بهش بدم
من یه دونه از پستهای ایشون رو تائید نکردم که حالا بخوام تکذیبش کنم یا به حالت برعکس
خیلی اتفاقی پست شما ررو تو فروم دیدم با خوندنش از لحن شما خوشم نیومد
هر کس اختیار داره اکانت خودش چه تو شرق چه تو غرب دوست داره بفروشه یا اصلا همینجوری بده به یکی از دوستانش شاید زمان بازی نداره اک رو میده به اتحادش
اما اینکه چند نفر پسوورد یه اکانت رو داشته باشن یا ایمیل یه اکانت رو کجاش جای توجیح داره بازم میگم برام فرقی نداره کدوم اکانت دارم کلی میگم
به شما گفتم فروم رو تا اخرش دنبال کنید چون قشنگ نبود با گذاشتن یه پست با اون محتوا در ادامه حضورتون رو کمرنگ ببینیم
زندگی خصوصی هر شخص به خودش مربوطه اما هرکنشی طبیعتا یه واکنشی رو به همراه داره
بازم بطور واضح تر میگم علت اعتراض من به پست شما افتابی شدنتون زیر نور ماه اونم تو شبی که بهتون خبر دادن چکمه رو از فلانی زدن
سلام به همه دوستان
من مدت طولانی نبودم و امروز تونستم آنلاین بشم
فروم را خوندم و یک سری صحبت دوستان را شنیدم واقعا تاسف خوردم برای خودم که دژکوب بازی کردم
از اینکه همرمنو با وضعیت لاگین روی اکانت زدند ... زمانی که mr gogoli را با نامردی محض زدن وخیلی های دیگر که بخوام از کثیف بودن شرق یاد کنم باید کتاب بنویسم
حالا که مقابل به مثلش را میبینید تحمل ندارید...............
همیشه دوست دارید مدال کثیف بودن خودتان بگیرد؟؟ نه عزیزم یک بار هم رمضان میشود
آقای partizan va sspanzer
شما یی که دیدی دست بالا دست زیاده .... حرف از مرام و رفاقت میزنی حالا میگی رفیق علی داوری پسورد لو داده ؟؟؟؟تاسف واست میخورم که همه را مثل خودت میبینی
دنیا دار مکافات هستش بدتر از این هم سرتون می آید
دلم برای مسعود عزیز سوخت که قربانی این بازی کثیف شما شد
در آخر از دو برادر عذر خواهی میکنم.. مهدی و محمد حسین زرغامی امید وارم همیشه موفق باشند..... دوستون دارم