http://www.axgig.com/images/61909715293211159441.png
به به افرین دفاع:)همونی که اوازش واسه ناتارها پیچیده بود:)واندر بعدی برای کیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.axgig.com/images/61909715293211159441.png
به به افرین دفاع:)همونی که اوازش واسه ناتارها پیچیده بود:)واندر بعدی برای کیست؟
آخه عزیز من یه پستی بزار ٬ چیزی بگو٬ که الکی نباشه٬ ما الان از چی دفاع میکردیم؟ از واندر ۹۹ مون؟ حال باز خدارو شکر کنید همین رو واندرمون بود همرتون دف شد.
دف ای که تو جنوب هست حداقل پنج میل هست ٬ اما الان چرا باید دف میومد جلوش وقتی سرور تموم شده؟
- - - Updated - - -
تبریک میگم به تیم اکانت Man.j بابت همر زیباشون اما واقعا این همرو کشیدن توی دژکوب اصلی که بود ( با ناتار خسیس) به نظر من انجام نشدنی بود.
علی ای حال کارتون عالی بود.
- - - Updated - - -
http://8pic.ir/images/69sx0l7i7vlqy2teamlm.png
این دف پیاده فقط اک هیرو۱ هست همین الان!(یهویی :دی )
بعد این اتک که صد ٬ صد و پنجاه ک اش هم پرید ٬ پس فک نکنید که ما داریم دروغ میگیم ٬ حالا گذشته از دف مجید و حمید که بیشتر نباشه قطعا کمتر نیست.
خواهیم دید:)امیدواریم اینی که میگید باشه
اگر چیزی از دست ندادید حتما انبار رو شماها 1سوته میسازید:)
یه دقتی کنی می بینی 1.3ملیون دفاعتون پرید اگر واقعا نمی خواستید دفاع کنید الکی اینم از دست نمی دادید که خورد خورد بره همه دفاعتون
ببینیم میتونید اون 2تا واندر دیگه رو هم شما یکیشو بیارید بالا؟
دوتا واندر هیرو وان که ناقص شد ببینیم پدربزرگ هم ناقص میشه یاد می خواید جمع کنید برید و بگید 1واندر بسه:)
سلام بلاخره یکی از همر های ما نشست
اولا بگم که من استارت این همر رو زدم اما بالا کشیدن و دفاع کردن و نگه داشتنش کار رویا و مخصوصا نگار بود
اگه تبریکی قراره گفته بشه باید به اونا گفته بشه من هیچ کاره ام
من از طرف خودم بهشون خسته نباشید میگم
این همر تابلو بود
همیشه روش 700 ک دفاع بود خود همر هم 1100 ک گندم خور بود
تصور کنید چقدر سخته تحمل این وضعیت برای چندین ماه
http://upload7.ir/imgs/2014-11/97498448021133262872.jpg
مرسی نگار
فایل پیوست 656
این بزرگترین همریه که تو سرورای نرمال دیدم
از نظر اتک پوینت عرض میکنم
Man.j
سلام خدمت همگی* دوستان
منم پیشاپیش از طرف خودم و تیم جاست فرند ۱۰۰ شدن واندر بلوبوی رو به همهٔ شمال غربی*ها تبریک میگم.
و یه خسته نباشید جانانه به هولدر*های بلوبی میگم چون خودم تو سرور ۲ رو همین واندر بودم و واقعا درک می*کنم چقدر سخته ولی* خوب این بار به دلیل مشکلات شخصی* نتونستم کمک کنم.به هر حال خسته نباشید میگم مبارکتون باشه :دی
و همینطور خسته نباشید به ساید*های دیگه میگم که تا آخرین لحظه مردونه جنگیدن.
دوستان این یه بازیه که از آمار و ارقام و یک سری تصاویر تشکیل شده و آمار بازی رو ثبت میکنه ولی* هیچکس نمیتونه اماره شب بیدریها حرص خوردنها زحمات و احساسات لحظه به لحظه بچه*ها سر این بازی رو ثبت کنه.ولی* توی زندگی* واقعی* این آمار و ارقام ثبت می*شه و تفاوت انسان*ها مشخص می*شه.انشا*الله که واندر زندگیتون رو ۱۰۰ کنید.
و در آخر از یاشار و مخصوصاً علی* عزیز تشکر می*کنم چونکه همهٔ زحمات اکانت روی گردن اونها بود:دی
من چند سال هست که با این بچها بازی می*کنم.واقعا بچه*های گل و با مرامی هستن از دیار آذربایجان :دی یاشاسین آذربایجان:دی
بچها من از تو اون نقطه*ی بیابون بخوام امیررضا رو بزنم میرسم بهش؟ :دی
این همر*های ما هم ترشی شد دلم میسوزه این همه زحمت کشیدیم موند رو دستمون :دی
ایام به کام
تیم جاست فرند
شهاب
بوووووووووومممممممم :D:D:D
و سر انجام واندر 100 شد.
فایل پیوست 657
مبارک باشه.:cool::cool:
داداشی ما شاگردیم
خودتم میدونی* چقدر خوشحالم
من چیکارم مشتی* دست گله خودت و همهٔ اونایی که پوش کردن درد نکنه.موقعی که واندر بلوبوی تو سرور ۲ رو لول ۹۸ با ۱۰ میلیون دفاع خورد و تمام امید هآمون نقش بر آب شد اشک چشام اومد و گریه کردم ولی* هیچوقت فکر نمیکردم چند سال بعد همون بلوبوی ۱۰۰ بشه و از خوشحالی اشکم در بیاد. :ایکس
سلام
همه اومدن تبریک گفتن منم تبریک میگم به ساید بزرگ شمال که از روز اول این سرور تلاش کردن و زحمت کشیدن و آخرش به نتیجه رسیدند
اما گله مندم از چند تن
1- ادمین : به گفته خودشون به مولتی اکانت ها جایزه تعلق نمیگیره که گرفت :دی
بنده بای دژکوب دادم و این آخرین مطلب بنده تو کل دژکوب وزندگیمه و امیدوارم همه دوستان تو زندکیوشن موفق و پیروز باشن
2- از بعضی از دوستان که اسمشون رو نمیبرم به خاطر اون 600 تا گلد خیلی کارا کردن جتی بازیکن واندر دار و دو تا کتیبه دار رو انداختن بیرون که 600 تا گلد رو بگیرن و یکی دیگه از دوستان رو هم اخراج کردن 2-3 دقیقه مونده به انتها که مهم نیست
هدف 100 شدن واندر بلوبوی بود که شد
خب در آخر خدافظی میکنم از تمام بازیکنای سرور از دشمن گرفته تا رفیق و نا رفیق چون لیست زیاده اسم نمیبرم فقط همه توش هستن حتی شما مولتی هانتر عزیز
خدافظی میکنم از همه عزیزان امیدوارم تو زندگی شخصی خودتون موفق و پیروز باشید منم تا ساعتی دیگر حذف میشم و میرم پی زندگیم
چون هفته ها هست که بای دژکوب داده بودم فقط منتظر برنده شدن سایدمون بودم که متسفانه آخرای سرور هم از اتحاد شوت شدم بیرون و بین شادی دوستان نبودم
هر چند شادی اونا شادی ما بود
خدا نگهدار دوستان
مجید No Game
تبریک
البته تیمApollo بعدکتیبه ها انگیزه زیادی واسه بازی کردن نداشت فقط بخاطر دورهم بودن بادوستان ویاکمک به دوستان موندیم
ارمین. ایدین. میلاد .شهاب
خیلی ازدوستان واسه کمک رو اکانت بازی کردن همینجا تشکرمیکنم ازشون(هادی.مهدی.مجتبی.نگار. سری....
واقعا این جمله رو باور دارم (دژکوب بهانه باهم بودن
درود.
تبریک عرض میکنم به بچه های شمال غرب و هولدرهای Blueboy که واندر رو 100 کردن که کار تیمی خوبی بود.
همه ی عزیزانی که با توجه به گرفتاری ها و سطح سرور باز هم موندن تا تنها نمونیم.
برخلاف برخی از دوستان که دارن میرن ، ما می مونیم واندر 2 و 3 رو هم 100 کنیم.
با احترام.
ممنون میشم یکی بیاد یوزر نیم پسوورد بزاره :)
واندرم نزاشتین مولتی اکانت سوخته ام بود کفایت میکنه
سلام و درود
تبریک به بچه های شمال غرب علی الخصوص هولدراشون که خدایی زحمت کشیدن
آرزوی موفقیت تو زندگی دارم واسه همگی
ما بعد از اون قضیه مادربزرگمون دیگه خدایی نرسیدیم به بازی هرچند که میرسیدیمم چیز زیادی از توش در نمیومد
به هر حال مبارکتون باشه
ما اگه برسیم به همین 3x میچسبیم
امیدوارم بازم همدیگه رو ببینیم
خوشحالم از آشنایی با همه عزیزانی که تو این سرور بودن
موفق و پیروز باشید
رضا
سلام وحید عزیز.
ممنونم وحید جان و مرسی از حمایتت ،بچه های شمال غرب هرکدوم پشتوانه ی بزرگی هستن با روحیه ای که میدن.
- - - Updated - - -
امیر عزیز که گاهی بداخلاقی های من رو هم تحمل میکنی ازت ممنونم ، برخلاف پسرخاله ات که 4 سال همیشه همراهمون بود و در این زمان سخت بنا به مشکلاتش حضور نداره ، شما هستی ، ازت ممنونم.
با نام خدا یاد خدا و برای خدا باشد انشا الله
سلام بر تمامی اعضای سرور 2
برد شیرین رو به همه اعضای تری دات تبریک میگم درسته توی اکانت بلوبوی 100 شد اما برد ماله همه شمال غرب هست از اکانت 2 دهکده ای تا 100 دهکده ای همه سهم دارن هر کس به نسبت توانش
از رقیبمون هم متشکریم که با حضورشون باعث جذابیت بازی شدن
خلاصه بدی از ما دیدین مارو حلال کنید
ضمنا واندر دوم و سوم هم مونده که داریم برنامه ریزی میکنیم تا فردا به همه اعلام میشه برنامه
با تشکر
امیررضا
سلام
تبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــریک به تمامی تیری داتی ها از بزرگ تا کوچیک
و خسته باشید
کوچیک دوستان
علی گیرین
منصور جان سلام
به تمامی پلیرهای خوب اکانت Man.j منصور، نگار و رویا واقعا تبریک میگم
کشیدن یه همچین همری اونم از یه رومن، واقعا کار سختیه
امیدوارم که همیشه تو زندگیتون رنک 1 باشید
به تمامی پلیرهای شمال غرب هم بابت 100 شدن واند تبریک می گم
و یه خسته نباشید جانانه به تیم هولدری بلوبوی که باز هم نشون دادن که کارشون رو خوب بلدن
و شرمنده که نتونستم به دلیل مشکلات کاری و عدم دسترسی به اینترنت کمک حالتون باشم
شاد و موفق و پیروز باشید
M E H D I
Sniper
درود
شهاب هیزم شکن نزدی ترشی شد;)
سلام به همگی
شهاب جان دو تا واندر دیگه داریم بالا میبریم همرت اماده نگه دار من یک جا برات سراغ دارم بزنیم
:d
- - - Updated - - -
فدات شم مهدی جان،انگیزه ی ما وجود پلیرهای خوبی مثل خودت بود،باید در حد شما ظاهر میشدیم داداش
:-P
کاش واندری بود که رو 98 این همر روش لانچ میشد.
اون موقع بود که ارزش همچین همرهایی رو میشد.
در هر صورت ما زدیم که ترشی نشه وگر نه هنوز تایم بود که بزرگترم بشه،همین که باهم بودیم برای ما کافیه.
این همر و همر بعدی که شاید بزرگتر از این باشه دستپخت نگار و رویاست
واسه من فراموش نشدنیه تو دژکوب کاری که اینا کردن.
man.j
واسه واندر دوم هم حاضرم جایزه بذارم
پایه هستین؟؟
پ.ن. منصور میتونی بیا 0 کن :دی
بزرگواران چیزی که ملموس و قابل عنایت است ، بهبود پتانسیل دفاعی ساید هست که در این مدت ریکاوری خوبی شده خصوصا با جنگ آموزهای بزرگ و نیز توجه به این مضمون که دفاعی که تو واندر Blueboy بوده بعلاوه دفاع ریکاوری شده درون واندر بعدی قرار خواهد گرفت نتیجه مشخص هست ، اگر همری توان زدن Blueboy رو داشت توان زدن واندر دوم و سوم رو هم خواهد داشت.
منتهای مراتب پتانسیل هایی در درون ساید هست و هنوز برخی همرها رونمایی نشده اند خصوصا که برخی اکانت هایی که در تاپ غارت حضور دارند 2 یا 3 همر سنگین دارند نه آنکه از هر ده گرزی بی هدف ساخته شده باشه ، که این همرهای هم همگی تحت کنترل منظم شورای لیدری شمال غرب هست و دوستان هم همگی قابل اعتماد هستند.
انشالا که این سرور تمام می شود و دوباره به زندگی سلام میدهیم :o
سرتون رو بدرد آوردم.
ارادتمند
درود.
امیر عزیزم مثلی هست که می فرماید!
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رَود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رَود
لـــــــــــذا تو گر دست محبتت را بر ، احساسم بنهی ، هر آنکار غیر ممکن ، میسر خواهد بود.:دی
ایام بدی است ای کاش تابستون می بود تا وقت پا می داد و حماسه های دفاع اول سرور رو می آفریدیم.
من حیث المجموع زندگی جاریست هرچند که واندرها 0 باشند و دلها بتپند ، تپیدن رمز ماندگاریست ( همیشه در تپش ها باقی بمانید{ هندیش کردم!})
پی نوشت : جهت تنویر افکار بازیکنان عموم سرور و اُنس و الفت بیشتر بعد این انشالا پروفایل Gosfande_Shoja دوباره به سبک و سیاق قبل مزین به مطالب طنز خواهد شد تا تلخی برخی حوادث ناگوار سرور جبران شود( الان ادمین میاد میگه همش که گیر دادی به این سرورهای ما! جواب: منظورم حملات درون سرور بوده است)
با احترام و ارادت.
پی نوشت هرکس بمن نامه بده به ازای هر نامه 5 تا گلد بهش میدم ( البته اسپم نکنید ها نامه رفاقتی ) :p
:confused:
سلام
فکر کنم دوستان باخت را قبول کردند و بدون زدن اتک قرار واندر دوم و سوم 100 بشه