درود
یه چند تا نکته بسیار ریز رو میگم در این پست،
البته میشد مثه بعضی ها هی چپ و راست پست گذاشت ولی ارزش پست به پر محتوا بودنشه وگرنه عقده پست گذاشتن نداریم که ؛
اول از همه اینکه یه بچه دبستانی تو سرور هزار اومد یه میلیارد رفت تو دیوار یکی از دوستان ما ، بعد ادعاش هم میشد کل هم کلاسی هاشم آورد تو سرور، خلاصه گفتیم دل این بچه رو نشکونیم بزاریم یه سرور برنده شه !
دو روز بعد نمیدونم چی برگشت تو گرنا گفت، که به حاجی برخورد گفت بزنید همه فیدر هاشو تو سرور ال1 کاتا کنید و دوستان هم کردند، و این طفل معصوم تک دهکده شد، خلاصه رو حرف حاجی نمیشه حرف زد دیگه، هواستون باشه هر کسی از سرور انتخاب کنه بگه بزنید میزنیم؛
---- این از مورد کاتا کردن ده های دف ساز ----
یه بنده خدایی اومده بود ده چیف کنه بعد اقامتگاه نزد، به احترام ضایع نشدنش یک دقیقه سکوت ...
آن مرد ونزوئلایی را یادتان است ؟
فایل پیوست 2632
فکر کنم یه 110-120ک گرزی چیف کردم ولی مهم نیست دو سه برابر اینو تو ده واندرش میسازه دیگه ؛
فایل پیوست 2635
این یکی هم که قبل چیف شدن همرش زد به واندر که چیف نشه :d
اومده تو تلگرام بد و بی راه گفته ، میگه تو میخاستی اک رو بخری و گفتی نمیزنیش بعد اومدی زدی و ...
اول اینکه دوست گلم، ما پول اضافی نداریم اک شما رو بخریم !
دوم اینکه دوست گلم، یه دف ساز یکی از
بچه هامون از ساید شمال غرب خرید
3 ماه پیش، بعد
یه هفته بن شد، چقدر شما زرنگی اول اک رو میدی بعد میگی فروختم ریپورت کنید و مولتی هم بن کنه، قابل توجه اون کسی که میگفت مولتی هانتر داره تو سرور چیکار میکنه ؛ ، البته تقصیر خودش بود که خرید من که گفتم نخر بازی کثیف نکن و ... گوش نکرد چوبش هم خورد.
سوم اینکه نمیخریم آقا نمیخریم ! نامه ندین پیام ندین تو تلگرام هم نگین !
خریدن بازی کثیفی هست و ما همه مخالفش هستیم.
این که نشد دلیل طرف میره تو اتحاد ساید رقیب داره واندر هم بالا میده بعد انتظار داره ما نزنیمش ! :confused:
خودش خیلی زرنگه یا به شعور ما توهین کرده ؟! :confused:
بعد هم دیده دفاع نداره دفاع کنه پا شده همر هاشو دونه دونه زده به واندر ؛ که تا قبل چیف شدن استفاده کرده باشه ؛
%%% داستان خود کشی ماهی ها راه انداخته %%%
فایل پیوست 2633
فایل پیوست 2634
.
.
فایل پیوست 2636
بیشتر از این نمیشه تو این پست عکس گذاشت
یکی بیاد بعد من یه پست بزاره و تبریک هم بگه :d تا بقیه عکس ها رو توی پست بعدی بزارم
پ.ن؛ زین پس با پلن های mp3 در خدمت شما دوستان هستیم، پلن mp3 میزدیم اون موقع که mp3 مود نبود :cool:
پ.ن؛ بعد چیف شدن ده نیرو پشتیبانی داشت می اومد از ج.غ ! داداچ اچتباه زدی ! ده چیف شد دیگه :d