ارش جان من برای تک تک پلیر های این سرور از جمله King Se و اکانت Life for ever و ... احترام قایلم ... اینجا بازی هست و همه با هم دوستیم ... همشونم دوست دارم هر دشمنی هست مال تو بازی هست و بس ... همه ی اکانت ها شخصیت دارند برای خودشون همه قابل احترام هستن ...
یک ساید برای این به فنا میره که یک سری ادم بی شخصیت که شخصیت خودشون رو تو زندگی واقعیشون میان تو بازی به نمایش میزارن و به هم بازی های خودشون خیانت میکنن و قوانین همین بازی سادرو زیر پا میزارن مثل شما توش باشن ...
من سرمو میدم ارمان با علی کینگ اس ای فحش و فحش کاری میکردن میومد مثلا یکیشون کتیبه میداد یه ساید دیگه ...
اسمی از شما برده نشده پس شمام اسمی از من نبر ...
اتفاقات تو ساید هم به خود ساید مربوطه ... اگر کل ساید دستمه واسه اینه که پلی هایی مثل شما که بهشون میگم ( جوجه رنگیای ناز توجعبه ) زود میمیرین چون تازه کارین و تو جوین :دی
حالا دیگه بیشتر ازین برات تایپ نمیکنم در حد خودت وقت میزارم ...
یا علی
سهیل
ن . پ
همه من رو به عنوان یک پلیر برای جنوب غرب میشناسن این سرور هم جنوب غرب ثبت نام کردم ...
منو کارو 4 5 تا سرور فقط همدیگرو 0 کردیم ... ولی دوستی بیرون بازی هست ... من 3 4 روزی برای اتحاد به جنوب غرب نامه زدم چون 4 روز دیر اومده بودم اکانتم رنکش 2 هزار بود کسی جواب ناممو نمیداد منم اولین دوستی که دیدم رفتم کنارش ده زدم توی ساید دیگه ...
بعد فهمیدم ارمان تموچین اس ای هست ... بعد فهمیدم ممد ان ای هست ...
اگر زود تر میفهمیدم شاید یه ساید دیگه بودم ... ولی سایدی که میرم تا اخرش برای اون ساید بازی میکنم نه مثل جوجه رنگی ;)
م خ