خوشحال میشم بمونی اونجا :D
آخرش همینجا میای میگی بسمه :p
این - اینم نشون +
نمایش نسخه قابل چاپ
در شمال شرق در خدمت دوستان و عزیزان هستیم امیدوارم هرچه سریع تر جلسه هماهنگی گذاشته بشه و تکلیف خیلی چیزا مشخص شه امیدوارم همه پلیر ها کمک علی باشن نه مثل سرور قبل دوستاش بشن دشمنش ب نظر من دوستان عزیز یک روم ریدکالم زود درست کنن برای شمال شرق
اینم لینک رریدکال بدونه فیلتر
http://uplod.ir/sjnigmgwv8z1/RaidCal...Filter.exe.htm
رمز فایل NDMHAP
و در اخر
جنوب غرب با وجود داشتن سهیل دیگه دشمنی نیاز نداره از همین الان دارم ب اخر سرور جنوب غرب میخخندم
شمال شرق این سرور ربع ساکتی هستش و میشه بهش امید داشت
نه عزیز در مورد ساید کاملا مخالفم با صحبت هاتون
سرور 5 یادت باشه مسعود جمجمه رو هم گفتن خائنه
ولی تا آخر سرور پسورد همه دستش بود
بچه با مرامی هم بود
آدمی نبود بیاد تو فروم و ریدکال بهش فوش نده
ساید شمال شرق نه ارس بابای منه نه چیزی
همنونطور که همه پلیر ها حق بازی دارن ما هم داریم
حق طبیعی دوستمون Xyster هست که بره 15 گندمی های ساید که هیچ سرور رو هم بگیره
همه هم این حق رو دارن
ولی بعضی وقت ها به اتفاقاتی رخ میده
این اتفاق ها بیشتر تو اول بازی رخ میده
مثل همین اتفاق که رخ داده
تو این مواقع یا باید با منطق بری جلو یا جنگ
همونطوری که دوستمون صادق صمدی تو خیلی از سرور ها به عنوان شورای حل اختلاف همیشه حق رو به رفقاشون میدادن تو این موارد :دی
که ما دقیقا یادمونه
دیگه اون زمون نیست بگیم داداش partizan عزیز شما حل اختلاف شو یه کاری بکن
نه اون زمون نیست
الان هر کی رو بگی اسمت چیه وقتی میگه مجیدم پشتش میگه رفیقام فلانی ها هستن
من دنبال چیزایی که دوستان هستن نیستم عقده اونجور چیزا رو ندارم به همه چی رسیده ام
من دنبال پیدا کردن دو تا رفیق فابریکم
خوشبختانه همین اول کاری با خیلی ها رفاقت کردیم که نشناخته پیش مرگ میشن
این برا من بسه
به هر حال از قدیم گفتن چراغ به تهش روشنایی نمیده
سلام صادق جان
دادا ببینیمت این سرور هم . خوشحال میشم در کنار شما بین رفقا بازی کنم . این واقیعتی هم که میگی رو یه جورایی از فرومی که امروز خوندم متوجه شدم تقریبا .
اکثر بچه ها که با قدرت هم ظاهر شدن تو کل منطقه ها رفقایی با قدرتی هم دارن که تو تصمیم گیری ها و پلن ها حتما تاثیر گذار خواهد بود . فقط باید ببینیم هر پلیر چقدر به خونه ای که توش اومده پایبنده و میتونه مثبت باشه .
والله خاطرات سرور 5 برای من هم شیرینه هرچند از اواسط بازی افتخار بازی کردن با بقیه دوستان رو نداشتم
همون سرور هم اگه دفاع میلیونی رو واندر جمع شد بخاطر خود مسعود و امین کینگ بیو ولف و مبین ادونس و بقیه بچه ها بود هرچند اون سرور میتونست شمال شرق رویایی باشه اگه از اول سرور همه به فکر آخر سرور بودن نه به فکر منم منم اشون شورای حل اختلاف هم برای سرور اولی هاست نه دوستانی مثل شما مشکل واحه های یه 15 گندمی که میخواد 150 درصد باشه یا 100 درصد؟! یا اینکه کسی زودتر گرفته ؟
شما لطف کن یه دهکده 15 گندمی دیگه بگیر ما به التفاوت تولیداتش رو من فیدر میدم از اکانت خودم نه مولتی چون مولتی ندارم غارت کن حله ؟
این بحث امیدوارم تموم شه مرسی شاد باشید
اقا جنگ داخلی ششمال شرق فکر کنم استارت خورد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
فایل پیوست 452
هر سه واحه مشترک دارن
دوست گلم سلام . ممنون از پستی که گذاشتی
در رابطه با انسجام باید ببینیم این دوستانی که هر کدام اتحادی رو دست گرفتن چقدر میتونن با هم هماهنگ باشن و منطقه رو یک دست کنن
اول بازی هر کسی که زرنگ تر باشه میتونه دهی که لازم داره رو بگیره . به اسم کسی هم جایی سند نخورده که بگن مال من بوده چرا گرفتی
حداقل تو این همه بازی این یکی رو خوب یاد گرفتیم که سریع باش و چیزی که میخوای رو اول بازی به دست بیار و اگر دیدی یکی دیگه گرفت به جای تخریب به هم منطقه ای خودت تو استارت قوی ای که زده تبریک بگو و دنباله یه جای بهتر برای خودت باش تا تو دل همدیگه نرید و بتونید هم آبادی های خودتون برای هر دهکده که میزنید رو بگیرید هم اینکه بهتر غارت کنید .
دوست گلم من اسم شما رو نمیدونم در رابطه با لیدری و پلیری همه تجربیات لازم رو داریم و میتونیم با مشورت بهترین باشیم و حتما و حتما باید با هم هماهنگ باشیم و تو جلسات شرکت کنیم و بحث کنیم بتونیم جمع کنیم ساید رو . از حسن نظر شما هم تشکر دارم .
اینکه مشکل هر خونه ای برای همون خونه هستش حرفی نیست .
اول از همه بگم من تا الان به هیچکس نگفتم کسی رو بزنه چون میدونم اینطوری از منطقه کم میکنم و همیشه سعی کردم اگرم مشکلی بوده با صحبت حل بشه نه با کل کل و درگیری تو منطقه خودم . هر سروری هم که بازی کردم اگر دیدم با صحبت حل نشده اون کسی که زیر بار نرفته رو با اینکه حتی رفیقم بوده با اکانت خودم زدم و خیلی از رفقای اسپیدی میدونن این داستان رو که نمیزارم چنتا اکانت درگیر بشن خودم میزنم . ایشالله که این سرور اینطور نباشه .
منم که یه پلیر ساده هستم و پیرو نظرات تیم لیدری .
دوست عزیزم ابوذر هم که فعلا چراغ خاموش اومده این سرور حتی به منم نگفته اکانتش چیه . لطف کرد و لینک ریدکال رو گذاشت که اگر دوستان شمال شرقی اجازه بدن من یه گروپ از قدیم اینجا تشکیل داده بودم که هنوزم هست به آی دی 420343 بیان همون جا کنار هم باشیم و صحبت های راجب منطقه رو انجام بدیم . از همین الان هم تیم لیدری رو تشکیل بدیم و تقسیم وظایف رو اوکی کنیم .
از رفقایی هم هنوز بازی شروع نشده و به مشکل میخورن خواهش دارم همین امشب بیان سنگاشون رو وا بکنن تا دلخوری نمونه که بخواد مشکل ساز بشه در آینده . به قول معروف کسی از کسی خورده نداشته باشه لطفا .
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
نه داداش شما لطف دارید
ما کارای بزرگ شما رو تو سرور 5 فراموش نکردیم
اون 15 که کرفته مشکل نداره کلا
دقیقا یه 15 گندمی چسبیده بود بهش که یکی از دوستان دیگه کرفتش که مبارکش باشه
سئله رو واحه ها بود که قابل حل بود
ولی دوستمون یه جور دیگه برداشت کرد و فکر کرد ما یه جور دیگه گفتیم بهش
اونی که زیاد هست 15 گندمیه
21 ساعت دیگه مهاجرای من میرسن به محل استقرار جدیدم
ولی متاسفانه این فیدری که باقی میمونه کارای بزرگی اونجا میکنه
:d
منم بیام غارت کنم؟ :|نقل قول:
نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
والله خاطرات سرور 5 برای من هم شیرینه هرچند از اواسط بازی افتخار بازی کردن با بقیه دوستان رو نداشتم
همون سرور هم اگه دفاع میلیونی رو واندر جمع شد بخاطر خود مسعود و امین کینگ بیو ولف و مبین ادونس و بقیه بچه ها بود هرچند اون سرور میتونست شمال شرق رویایی باشه اگه از اول سرور همه به فکر آخر سرور بودن نه به فکر منم منم اشون شورای حل اختلاف هم برای سرور اولی هاست نه دوستانی مثل شما مشکل واحه های یه 15 گندمی که میخواد 150 درصد باشه یا 100 درصد؟! یا اینکه کسی زودتر گرفته ؟
شما لطف کن یه دهکده 15 گندمی دیگه بگیر ما به التفاوت تولیداتش رو من فیدر میدم از اکانت خودم نه مولتی چون مولتی ندارم غارت کن حله ؟
این بحث امیدوارم تموم شه مرسی شاد باشید
چ سیلوری جابجا داره میشه تو این سرور معلومه بعضی ها خوب مولتی بازی در اوردنا
علی چیفر کم کاریا کجاایی
1کیلو
http://8pic.ir/images/tpaoximtc22e8ih3s6wi.png
ادمین اینارو درست کن:|
اولی که کلا نمیشه پس نیازی به تذکر نداره
دومی ام نقره میشه جا به جا کرد نه طلا
خیلی تو ذوق میزنه تو یه سایت ثبت نام کنی اولین نامه بیاد همچین اشکالایی داشته باشه کلا این نامه ها نیاد بهتره مث کل کل کردن مولتی هانترا تو فروم چیز اضافه اییه که سودی نداره جز ضرر
واقعا نمیدونم
دوستانمون چه فکری میکنن بازم اکانت میسازن ...
بازم میان اتحاد میزنن میشن لیدر تازه =)) ...
میان تو فروم پست هم میذارن، لول !!!!
دوست عزیز به نظرت بهتر نیست بچسبی به زندگی؟ یا حداقل تفریحتو عوض کنی؟! یه قل دوقلی چیزی ؟؟؟ چرا دژکوب آخه ...
حالا از همه اینا بگذریم میگیم شما خیلی رو داریو خیلی زرنگی ... =)) ( مثلا )
اونایی که اومدن تو اتحادت رو باید قاب بگیریم بفرستیم موزه لوور پاریس :))
این وسطا هم یه مگس داره ویزویزمیکنه ... :| مگس ۱کیلوی ندیدین ؟؟! در کوهستانهای غرب کشور عزیزمون یافت میشه
من دیگه حرفیندارم واقعا Brb آفتابه
پ.ن: سهیل به باباش رفته
Master Arash
شمال شرق کاملا خوابه :)
پلیر هاش همه پیر شدن :)
خستن ! :)
درود
داشتیم میرفتیم مدرسه و پی درس و مشقمون چشمم به فروم اینجا افتاد گفتیم عرض ادبی کنیم:d الکی
امیدوارم همه عزیزان خوب باشن و وقتشون بخیر باشه و رو به رشد باشن.
هنوز هیچ کدوم از اکانت ها و اتحاد های سرور رو ندیدم و فقط فروم رو دنبال کردم که یه سری مطالب رو میشه گفت اونم اینکه
شمال شرق مثل همیشه هست یه ساید که پتانسیل بالایی خواهد داشت که طبق معمول بلقوه باقی خواهد ماند.
به جنوب غرب امیدوارم چرا که حداقل پلیرایی رو در خودش جا داده که اگه یه جایی رفتن تا اخرش بودن و اهل حذف دست جمعی و این چیزا نبودن
جنوب شرق و شمال غرب هم احساس میکنم که مالکان اصلیش اینجا نیستن همون سرور دویی ها هستن که نسبت به سادگی و یا سیاست مدار بودنشون تاثیر بسزایی در روند نهایی سرور خواهند داشت.
نکاتی هم وجود داره مخاطب های خاص خودشون حرفو بگیرن:
اول بریم سرور پنج
جاه طلبی افراد یه چیز ذاتی هست ربط و دخلی به تجربه و بلوغ فکری و این چیزا نداره یه ادم جاه طلب همیشه جاه طلب باقی میمونه.
سرور هفت
یه افرادی هستن که نمیتونن نادیده گرفته شدنشون رو تحمل کنن و خودشونو به جمع ترجیح میدن با وجود این افراد رشد و پیشرفت شعاری بیش نیست.
یه نکته هم وجود داره که حسن ختام این مطلب هست:
در حال حاضر سرجمع چهارتا بازیکن توی دژکوب ایران وجود نداره که اصل دژکوب رو درک کرده باشه و از دژکوب به سبک واقعیش لذت ببره بلکه برای قدرت نمایی و ارضا شدن عقده های شخصی وقت میذارن هزینه میکنن و نهایتا چون هدف به خطا گرفته شده بی نتیجه میشه واسشون و دست از پا دراز تر میرن یه سرور دیگه چیزی که در سه سال اخیر دژکوب همه شاهدش بودیم تعدد سرورها و تعدد حذف نه در غالب اکانت فرد بلکه در غالب حذف اتحادها و یا سایدهای بازی اونم در تایم های مختلف بازی که هزینه و وقت و انرژِی چندین ماهه صرف شده بود.مضحک به نظر میرسه تذکر یا هشدار خوندن این مطلب واسه دوستانی که خودشونو به خواب زدن و بیان میکنن که سرور اخرشون هست و این حرفا.
پ.ن:
ما ایرانی هستیم ایرانی هایی که از وقتی پامون به دات کام باز شد 100 کیلو سیلور به خارجی ها میفروختیم 10 دلار :)
هرجا اثری از ماها باشه پشت بندش فقط اینها خواهد بود:منفعت طلبی شخصی،خودخواهی،عقده های شخصی،خرابکاری،نیرنگ،دروغ، حرف حرف حرف و حرف.
همگی موفق باشید
درپناه حق
بدرود
آه
تو خیلی تند میری
بهتر نیست مسائلی که اونجا رخ میده رو با خوشی تموم کنی؟
حالا این اولشه یه 15 و 9 گندمی هم هست بالاسرتون که من چشم ندارم
یکی بیاد اون 15 رو بگیره وضع بد تر هم میشه
به هر حال بهتره تو این مسائل آرمان بیاد وسط تا شما
شما کلا خراب میکنی اعصاب مصاب نداری
ولی شمال شرق کسی نیست که اعصاب داشته باشه
بهتره باهاشون کنار بیای اینجا جنوب شرق نیست
این طرف هر نفرشون یه دل دارن قد جنوب شرق
آه
دومین کارت زرد رو گرفتیم امروز
دوستان یه معذرت خواهی به دوستان بدهکار شدیم به دلیل لحن مناسب که اینشاالله عید نوروز بهتون پس میدم
شمال شرق میراث من و امثال من هست
دوستانی هستن که از ورژن 2 تا الانش شمال شرق رو ول نکردن
و هنوز هم دیده میشن و من خوشحالم هنوز با آن دسته از دوستان در یک ساید هستم و افتخار میکنم
اما آن دسته از بازیکنایی که تازه اومدن شمال شرق
حالا به صورت تبعیدی یا دل خواهی
این موارد رو به یاد بسپارید
فرقی بین ساید ها هست هر سایدی قلغ خودش رو داره
شمال شرق هم همینطور
1- شمال شرق هم خود زن زیاد داره هم مرد
2- کار گروهی شمال شرق همیشه مثال زدنیه اینو اونایی که تو ساید های دیگه بودن دیدن
3- شمال شرق همشون کله ندارن سرشون تهدید فرو نمیره
4- از غریبه های پر رو هم خوششون نمیاد این خود زن هایی که اول اشاره کردیم واسه اوناست
تو همین شمال شرق ادم های بودن ک حرف زدن و رو حرفشون موندن ب خاطر اون حرف ها کلی فهش خوردن
حالا تو ب خاطر ی واحه اینطور برخورد میکنی من بهتون گفته بودم این واحه برای شما اصلا اکانتو بهت میدم عزیز اون تو این دژکوب اون چیزی ک مهمه رفاقته ک من براش دارم براش بازی میکنم وگر نه منو دوستام مثل علی دهیروز مهدی اسکلتون اینقدر دژکوب بازی کردیم ک حالمون بهم میخوره ازش
بعدشم زدن هرکسی کاری نداره مهم اینه ک همه اکانت ها ارسال نیرو داره و میتونن بزنن
دووستان شماال شرق اصلا اینجا جای قشنگی برای کل کل نیس ی وقت بزارید برای اینکه بیایم ی جا جم بشیم و کدورت هارو برطرف کنیم
خبر خبر
شمال شرق در حال انسجام هست
خبر خوشی بود نه
تا ساعتی دیگر شمال شرق یکی میشه
البته از دیروز دوستان تلاش زیادی دارن میکنن که موفقیت هایی هم رسیدیم که
خوشبختانه خیلی راحت این اتفاق رخ داد
باسلام درود
ازتمامی دوستانی که درswهستند ودرحال حاضربیرون از 4اتحاداصلی می باشد دعوت به همکاری میاد که به اتحادهابیاند بهونه هایی مثل غارت و فارم اینافکرنکنم دلیل خوبی باشه ازهمینجا خواهش می کنم ازشون کمی عاقلانه تر ومعقول تربرخوردکنند
پ.ن:ابوذرمنبع داری جشن بگیرم :'(
پ.ن:علیرضا بیا این ور ده بزن پوشت کنم دل مانی کباب بشه خخخخخخ
پ.ن:باگوشی تایپ شده ببخشید
یاحق
Ali Chiefer
آخه این چه مدل امتیاز فرهنگیه ؟!
مگه سرور 3 ایکس نیست ؟
فایل پیوست 453
دهکده دوم => 500
دهکده سوم > 2600
دهکده سو => 6700
و . . .