سلام مصطفی :)
کلا تو دژکوب ایران شاید کلا 40 50 نفر پلیر داشته باشیم بقیه یا مولتی هستند که ساخته می شن یا کلا نمیشه بهشون گفت پلیر
از این 40 50 نفر هم شاید 10 نفر از بچه های قدیمی و خوب باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همه دوستان
به منظور کنترل و نظارت بیشتر بر محتویات تایپیکها از امروز به صورت آزمایشی در خدمت شما هستم .
تقاضا دارم ضمن مطالعه قوانین فروم از توهین به دیگران ، کل کل بی مورد ، اسپم و استفاده از فضای تایپیک ها به عنوان چت روم خودداری کنید و لطفا فقط از زبان فارسی استفاده کنید .
در ضمن در صورت هر گونه اعتراض به اتفاقات داخل بازی از قبیل عملکرد مولتی هانتر و ... جدا از مطرح نمودن آن در فروم خودداری فرموده و مستقیما با مدیران سایت مکاتبه فرمائید .
با تشکر از همکاری شما
خـــــــــــــــــــــبری در راه اســــــــــــــــت...
:confused:
درود مجدد
با این عزیزان میخوایم کتیبه بزنیم
میخوایم دف کنیم
میخوایم فیک بدیم
میخوایم پلن بریزیم
میخوایم مپ بزنیم
میخوایم واندر بگیریم
میخوایم صد کنیم
و برنده بشیم الکی :confused:
http://8pic.ir/images/ef8sg5cg65kep3vdf3i7.png
خداوند اخر این راه را برای شمال شرق عزیزمان بخیر بگردان؛
همگی با هم بگید آمیـــــــــــــــــن
سلام گل پسر
تایید و تاکید میکنم شایدی که ذکر کردی رو هادی جان :)
فکر کنم توی نسل جدید بازی همون یک نفر برای هر ساید جواب بده گذشت قدیما :rolleyes:
دقیقا همین نکتش بود هادی جان که هیچ استدلالی پشت این حرکت نبوده؛ :confused:
گویا دوال پیمان عزیز اسکات کشیده بوده دیده پنجاه شصت کی منبع سرریز شده و کسی خونه نیست
اومده مهمانی و در نزده وارد شده خلاصه ز هول حلیم افتاد تو دیگ خداوکیل خیلی بخاطر گرزی هاش دلخور شدم
توی این تایم بازی نیم کیلو هم نیم کیلو هست فارغ از منبعی ک صرفش شده وقت رو از دست دادن که قابل برگشت نیست
پ.ن:اینم آمین بگو تو که نصف راه رو اومدی؛خدایا یه تیم لیدری از بکس تری دات بفرست واسمون که اسمشم ..........باشه ;)
درود عزیز
فقط امیدوارم که برای میدگیم و دف ناتار روی کتیبه جز گندم خور اکانت ها این نکته ی شمارو هم درنظر بگیرن که همگی رستگار بشیم :)
باسلام خدمت کاربران محترم
دوستان میتوانید با استفاده از نقل قول چند گانه , در یک پست , پاسخ چند پست را بدهید لذا از ارسال دو یا چند پست پشت سر هم ( اسپم ) خوداری کنید.
درود خدمت دوستان عزیز
امیدوارم همگی خوب باشید و از بازی لذت ببرید.
امروز روز 25 سرور هست یعنی کمتر از 72 ساعت به پایان هفته ی چهارم سرور
بررسی وضعیت کلی بازیکنان سرور :
http://upload7.ir/imgs/2014-09/38253935913797281433.png
بررسی وضعیت کلی اتحادهای سرور:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/56491598198379474695.png
در نهایت به عزیزان شمال شرقی تشکیل اتحادهای یکپارچه ی تری دات رو تبریک میگم.
بعد از حذف کردن اون دسته از دوستان شمال شرقی این میتونه به بقیه نشون بده که شمال شرق رو تک تک پلیراش میسازن
نه مثل سایدهای دیگه فقط و فقط تاپ اکانت هاش.
موفق باشید
بدرود
پ.ن:
در صورت عدم نمایش تصاویر بصورت کامل برای مشاهده برروی آن کلیک راست کرده و Save image as را انتخاب کنید.
ممنون برا تحلیل خوب و کاملت :x
ولی یه موردی هست که همشه تعداد زیاد اتحاد یک اسم بنظر شما بهتر از دو تا اتحاد کلی هست ؟
الان غارت 2 تا اتحاد sw:47912539 و غارت 5 تا اتحاد ne:43810570 بنظر من هماهنگی دو تا اتحاد با هم بهتر از 5 اتحاد تو یک ساید انجام میشه.
من غارت رو حساب کردم بقیه موارد رو هم حساب کنین یک امار مثل همین امار بدست بیارین
عرفان Odin
بسیار هم عالی.. خیلی خوبه که رفقا دارن جمع میشن توی فروم و شروع به تحلیل بازی میکنن. مرسی رفیق
فقط یه اصلاحیه راجع به عکس ها .. بین 20 بازیکن ِ پاپ ، 5 تا از nw هست توی عکس.
همون طور که همه ی اساتید میدونن توی این تایم از بازی مقدار ورودی ِ منابع به اکانت های یک ساید خیلی مهمه. که تا مقداری میشه آمار اون رو از تاپ ِ غارت اتحاد ها به دست آورد.. برای بدست اوردن ِ دقیق ترین آمار میشه مقدار غارت ِ همه ی وینگ های یک پارچه ی یه ساید رو تقسیم بر تعداد ِ پلیر هاشون کرد تا معدل ِ غارت ِ هر پلیر مشخص بشه .
من هم خوشحالم که یکی از ساید ها خودشو کامل جمع و جور کرده.. ساید های دیگه هم بعضیاشون این کارو کردن ..برخی هم در حال انجامشن .
دوستان اگه لطف کنن سطح ِ کل ِ سرور رو یه بررسی بکنن نظرشونو بگن.. مشخصآ در مقایسه با سرور های دیگه ، که یه تصویر ِ بهتر از کلیت ِ ماجرا داشته باشیم
درود
خواهش میکنم لطف دارید؛
بنظر من ایده ال ترین حالت،دسترسی سریعتر به اعضا هست که با قرار گرفتن کل مجموعه درون کمترین تعداد وینگ با بهره بری از بیشترین پتانسیل شکل میگیره.باتوجه به اینکه شروع کارهست مسلما موقتا برای حفظ تمامی پتانسیل ماها باید خودمون رو با شرایط اولیه وقف بدیم تا در ادامه به ایده ال برسیم.
راجب برتری و هماهنگی در حال حاضر هیچ اظهار نظری نمیشه کرد چرا که همه عزیزان توجه دارن که درجریان بازی خیلی مسائل غیرقابل پیش بینی وجود خواهد داشت که هیچکس نمیدونه که کی و کجا گریبان گیر کدوم دسته از بازیکنان بشه که امیدواریم در این سرور این مورد حداقل باشه برای تمامی سایدها اما در حال حاضر از ظاهر قضیه که توجه داشته باشیم شما به ایده ال نزدیکترید و باید دید سرعت حرکتتون بصورت یکنواخت به همین شکل باقی خواهد موند یا نه.
اما اگرهم لازم به اظهار نظر باشه بنابر یک معیار به تنهایی نمیشه به جمع بندی معقول و کاملی رسید مثلا شما ذکر کردید که غارت
رو حساب کردید چیزی ک ب ذهن بنده میرسه این هست که غارت نمیتونه نسبیت داشته باشه چون:
1.سبک بازی دژکوب در ورژن های چند ساله اخیر از سلطه ی محور هجوم تا حدودی خارج شده و خیلی از عزیزان گلدکراپ برنامه هاشون رو پیش میبرن.
2.ممکن هست تعداد دیگه ای از عزیزان جزو اون دسته باشن که نمیخان تارگت بشن توی سرور و با برنامه ریزی ریدشون رو بخوابونن.
3.شاید هم تعداد دیگه ای از عزیزان باتوجه به مواردی چون مثلا محدودیت فارم،کم بودن پلیر،نوع سیستم تعیین میزان دف ناتار برای کتیبه و...همرجنگی خودشون رو حساب شده و با بیشترین بهره وری دارن کنترل میکنن که اون همر ممکنه با مثلا 3 میلیون غارت درهفته هم به هدف برسه چنانچه کف تاپ غارت مثلا 5 میلیون باشه.
و خیلی موارد دیگه که طولانی میشه ذکر کردنشون..
نهایتا چیزی که همه میدونیم تیمی موفقتر هست که با برنامه ریزی کارشو پیش ببره و این برنامه ریزی خودشو توی تایم خاصی از بازی خود ب خود نشون خواهد داد پس بهتر هست که منتظر بمونیم و رو به رشد بودن رو با نگه داشتن مثلا همین امار از هفته ی چهارم بازی تحلیل کنیم.
موفق باشید
باتشکر
درود
عذر میخوام حق باشماست توی پیج اول پاپ 5 بازیکن از شمال غرب وجود داره،امیدوارم عذر منو بپذیرید.
در ادامه باید عرض کنم که حرف شما کاملا متین هست اما باید توجه داشت که این دژکوبی که ما در حال حاضر بازی میکنیم چقدر میتونه مطابق با معیارها و مشخصه هایی که ما در دژکوب اصلی کسب کردیم باشه و یا هست.این دژکوبی که ما بازی میکنیم با توجه به کمبود پلیر از هجوم به دفاع نقطه ی عطفش تغییر پیدا کرده و این امر باعث این میشه که ب گفته ی خودتون در زمان کنونی سرور غارت تاثیر گذار باشه اما بصورت فقط یک فاکتور موثر نه شاخص اصلی.
موفق باشید
باتشکر
سلام
دوستان از ارسال چند پست پشت سر هم خودداری کنید.
چند پست پشت سر هم نوعی اسپم می باشد ؛ برای جلو گیری از اسپم از نقل قول چند گانه استفاده کنید.
در صورت اسپم پست ها حذف خواهد شد.
باتشکر
حاجی من نبودم پشت سرم چرا حرف زدی؟ خخخخ:cool:
Don Teuton جان والا اون چیزی نیست من پلیر داشتم با 5کی گرزی و هیرو برداشته زده به 20تا موش ابادی خخخخخ
حالا اون اتک رو هم من خودم والا چیز بخورم لانچ کرده باشم :) اونو داش مصطفی در جریانه قضیش چیه :) شما که گارنا نمیایی اومدی ملتفت میشی =))
راستی حاجی حالا به این وضعیت شما هم عادت میکنی وقتی پلیرت بهت زنگ بزنه بگه رو ده ما اتک گزاشتن چیکار کنم بدبخت شدیم العان فارم میشیم :) اون وقت خودت میگی توووف روزگار پشمالو خخخخ
خلاصه حاجی حالا نیم کی هم درسته نیم کیه ولی خووب دیگه پیش اومده نیم کی گندم خووور کمتر خخخ:o
پیمان رپباز
Revolt
درود پیمان جان
کاملا متوجه شرایطت هستم الانم که داری تبلیغ میکنی و آگهی واسه دوال گرفتن هست حرفت :d
موفق باشی
پ.ن:خودم مصطفی هستم اون پست هم قبل از گارنا و حرف زدنمون بود که بعدش اصلاح کردم و توضیح دادم که چ اتفاقی افتاده در واقع همینی که خودت الان اظهار داشتی رو بیان کردم واسه دوستان.
مثل اینکه kral با غلتکش افتاده به جون worldwar قضیه چیه ؟
ای بابا داش مصطفی خوبه باز اوکی شد :)
نه دیگه پلیر نمیخوام خخخ خدا نفر ریختیم رو اک البته خودم نیستم فقط شبا پلی میکنم
ولی باز هیچی به هیشکی خخخ
حاجی فدایی درای کاری داشتی در خدمتیم
پیمان رپباز
Revolt
اره دیگه میخواد فارمش کنه :)
اقایون بیایین شفاف سازی کنین ما هم بدونیم خخخ
فقط لینک بزارین الکی دست خالی برنگردین خخخ
بله شاهد هستیم که اتحاد های SW اسم اتحادشون رو تغییر دادن :d
جالبه واقعا :) ...
اقا کسییی نیست شفاف ساااازی کنه :)
ای بابا ای بابا p:
درود
اسم این فروم رو میذاشتن فروم شمال شرق بیشتر بهش میومد تا سرور :rolleyes:
پ.ن:هرکی زودتر حدس زد چ خبر شده برندست :)
سلام
دوستان خبری نشد تو جنوب غرب
شما باید اسم دهکده های اکانت های Odin ,king lol team ,wonder,marlin,migmig,saman117 میدیدن که حالا دوستان بالا سریع بودن و cheng name سریع داده شد و هشدار بن بودن داده شد.
:D فقط یک حرکت fun برای اذیت کردن لیدر کل شمال غرب و خدای دژکوب و اخر پلن بازی :D
هر چی بگیم از عظمت ایشون کمه :D
عرفان Odin
ای بابا ای بابا:)
ببین مردم از رو بیکاری چه کارا که نمیکنن خخخخ:D
حاجی شما که دست به فانتون این قد خوبه یه فکری هم به این دلار بکنین خخخ:rolleyes:
ای بابا اخه چه ربطی داااشت
من برم قرصا هامو بخورم :))
پیمان
Revolt
درود پیمان جان
اون جارو بیخیال اینجا رو تماشا کن و از رنگ زیبای بنفش لذت ببر :D
http://8pic.ir/images/aztf3tmmfhseujhvrkqh.png
دوستان تو SW چه خبره :| ؟؟؟ اون از king lol team که رو حذفه اینم از wonder :|
داش مصطفی والا یه بار منم یه ابادی گرفتم از جمعیت 2تا تاپ غارت روش اتک زده بود
بعد میگن تو شمال شرق غارت گر کمه
بابا به پیر به پیغمبر تو ساید ما ناتارا هم دارن غارت میکنن چه برسه به فارمامون خخخ
آقا گویا این رفقایی که نام بردی همه از روی حذف برداشتن.. با امید و انرژی همگی توی تاپ 10 هستن همچنان :ی
درود
امروز یه اتفاق جالب افتاد واسه اکانت های Nightmare و Don Teuton منتظریم ببینیم چی پیش میاد
تا قضیه رو کاملا باز کنیم واسه دوستان.
منتظر باشید
بدرود
درود
وقت همگی بخیر باشه و اما کمتر از 24 ساعت به پایان هفته ی پنجم این سرور :
http://upload7.ir/imgs/2014-10/40182330247647014714.png
http://upload7.ir/imgs/2014-10/97057437002614977968.png
و اما اتحادها:
http://upload7.ir/imgs/2014-10/92119673632692701018.png
http://upload7.ir/imgs/2014-10/84951093079908956261.png
اما چند تا نکته باقی میمونه از اتفاقاتی که قرار شد راجبش صحبت بشه؛
ارزو کردیم که سرور خوبی باشه و به دور از حاشیه و کثیف بازی و این حرف ها اما قبل از همه دامن گیر خودمون شد
اکانت نایتمیر و دان توتن بیش از 90 درصد تروپشون پنج تا پنج تا به اکانت گاد زده شد و نتیجتا اکانت نایتمیر در استانه حذف هست؛
هر چند بچه های نایتمیر من رو به این سرور دعوت کردن اما صلاح دونستن با اتفاقی که افتاده برن از سرور.
اما بنده هستم خدمتتون و قوی تر از قبل برای سرافرازی شمال شرق کنار دوستان تمام تلاشمو بکار میبرم.
عکس هایی که قبل از لند تایم تروپ تهیه شد از اکانت هارو برای دوستان میذارم:
اکانت نایتمیر: (شروع از روز اغازین سرور یعنی معادل 34 روز)
http://upload7.ir/imgs/2014-10/43501443296063193473.png
اکانت دان توتن: (شروع از ابتدای هفته سوم سرور معادل 20 روز)
http://upload7.ir/imgs/2014-10/84840467148903818019.png
دیر اومدم اما با عشق اومدم چیزی که بهم واسه ادامه دادن انگیزه میده
خیلی سخت بود کشیدن این تروپ طی این مدت کم اونم وقتی که بهترین ریدر های شمال شرق اطرافم بودن
اکانت های ان ای تیم کنترل،ناتار تیم،وایت برد،ریوالت و... در فاصله ی کمتر از سی خونگی بودن اونم دو هفته جلوتر ازمن.
نهایتا اینو میخوام بگم که همین طوری که از پس این مورد براومدم منتظر باشید برای احیای دوباره این اکانت.
یه نکته ی اخلاقی هم وجود داره اونم اینکه اونی که از اعتماد بقیه سواستفاده میکنه زرنگی نیست کارش بلکه داره خودشو اماده میکنه برای غیر قابل اعتماد شدن و تنها شدن و مسلما باید منتظر باشه که یه جای این زمین خاکی از همون دستی که داده پس بگیره قانون زمین ادم هاست و غیر قابل گریز.
موفق و موید باشید
یاعلی
بدرود
سلام مجدد ممنونم از همدردیتون و امیدوارم توی زندگی هیچ کسی برباد رفتن وقت و هزینه و زحمت اونم به دست یکی دیگه جایی نداشته باشه.
حقیقتا جایی هستم و درسترسی به اطلاعات اکسل جمع اوری شده ندارم و فقط با انالیز عکس بیست پلیر اول توی هفته ی چهار و پنج سرور صحبت میکنیم
هر چند که مسلما امار دقیق و مستندی بهمون داده نمیشه چرا که ظاهر قضیه رو داریم اما با توجه به تعریف ورودی منابع و افزایش تولید = رشد که در این مقطع زمانی شکل گرفت توی این فروم معیارهایی رو میشه فاکتور کرد و تحلیل خب این باکس رو به ما میده بررسی وضعیت بازیکنان توی عکس های ذکر شده:
http://upload7.ir/imgs/2014-10/67162425926528072954.png
خب باتوجه به اینکه توی سرورهای این شکلی با توجه به کمبود پلیر معمولا بازیکنانی که وقت بیشتری میذارن میتونن تاثیر بسزایی داشته باشن بر روند پیشروی شرایط و فرصت های سرور تا حدودی میشه تکیه کرد به تاثیر مستقیم تاپ پلیرها و وضعیت سایدهاشون البته همچنان در بازه ی زمانی فعلی
چیزی که انالیز به ما میده اینه که رشد و تکمیل دهکده ها یا فیدرها برابر هست با افزایش تولید
حالا ممکنه دوستی بگه که از کجا معلوم منابع اپ شده باشه شاید ساختمان های دیگه ارتقا شده
اینجا میشه گفت با درنظر گرفتن حالت دوم که ارتقا ساختمان ها هست نتیجتا به امتیاز فرهنگی ختم میشه و نهایتا افزایش دهکده و افزایش تولید.
تنها با درنظر گرفتن این فاکتور میشه گفت که جنوب غرب در روند روبه رشد جایگاه اول رو داره و شمال شرق و شمال غرب با فاصله ی کمی نسبت به هم دوم و سوم و جنوب شرق هم چهارم..
پارامترهای دیگه مثل غارت رو که بررسی کنیم میبینیم تعادل تقریبی نسبت به هفته ی چهارم در هفته ی پنجم وجود داشته برای سایدهای مختلف بازی
ولی غارت همه چیز نمیشه مگر اینکه غارت صحیح و برنامه ریزی شده باشه که بخشی از معیارهای تحلیل این مسئله میتونه بررسی تاپ تن مهاجمین(تلفات نسبی) و توسعه(افزایش تولید) و میزان افزایش غارت(افزایش نیرو) برای هر اکانت باشه که انالیز مارو کامل و دقیق میتونه کنه.
متاسفانه فرصت نداشتم که وضعیت کلی اتحاد هارو انالیز کنم که اصلی ترین معیار این بازی بنا بر ترجیح جمع به فرد هست.
درضمن دوستان به صفحه ی دوم پلیرهای اول یعنی رنک بیست و یک تا چهل هم دقت داشته باشن میتونن دید دقیق تری کسب کنند برای جمع بندیشون چرا که پتانسیل نهفته و بالفعل سایدها هستن این دوستان.
عذر میخوام تمرکز کافی رو نداشتم با توجه به مسائلی ک دامن گیرم شده امیدوارم که نقد بشه این پست
موفق باشید
بدرود