عزیزم علاوه بر همر شما 6-7 تا اتک رو ما بود نمیدونم چیه که هر کی میخواد حذف کنه میزنه به ما :d
اینم اینک 4 تا از همر ها که همر های قوی تر از اخری رو دیوار کردیم ولی اینم زدم که بفهمین که هر دو همر که نمیشه همر گفت بهشون رو زدن به ما
در این که نیروی کمکی چقدر خواستی باید به عرضتون برسونم من خودم دف سازم و انقدری دف داشتم که حتی همر خان با این همری که زد اون زمانی که نفر اخر مهاجمین 1021 تا کشته بود نتونست بیاد تاپ مهاجمین
سلام
ببخشید یه سوال برام پیش اومده : دقیقا شما به چه حجمی از تروپ میگید همر؟!!
با تشکر
عزیزم همر یک واژه هست به تعدادی نیرو میگن که مختص نیرو های هجومی هست و میشه به بیشتر از 1 نیروی هجومی هم اشاره کرد حالا این شما واژه ی همر رو با واژه ی بیگ همر و سوپر همر اشتباه میگیرید نمیتونم جوابی بدم
عزیزم همر یک واژه هست به تعدادی نیرو میگن که مختص نیرو های هجومی هست و میشه به بیشتر از 1 نیروی هجومی هم اشاره کرد حالا این شما واژه ی همر رو با واژه ی بیگ همر و سوپر همر اشتباه میگیرید نمیتونم جوابی بدم
آها پس اینجوریه
پس با این حساب یک سوال دیگه هم پیش میاد اونم اینه که شما به چه حجمی از تروپ میگید بیگ همر و سوپر همر ؟!
به نظرم یه خورده سطح فروم رو بیاریم بالا بد نباشه
آها پس اینجوریه
پس با این حساب یک سوال دیگه هم پیش میاد اونم اینه که شما به چه حجمی از تروپ میگید بیگ همر و سوپر همر ؟!
به نظرم یه خورده سطح فروم رو بیاریم بالا بد نباشه
عزیز من میدونم شما چی میگی باید اینجا از واژه ی دمپای استفاده میکردیم که بخاطر اینکه دوستان ناراحت نشن ما همر میگیم به همه چی حالا شما خوب ما بد بکشم اون لوپاتون :d
عزیز من میدونم شما چی میگی باید اینجا از واژه ی دمپای استفاده میکردیم که بخاطر اینکه دوستان ناراحت نشن ما همر میگیم به همه چی حالا شما خوب ما بد بکشم اون لوپاتون :d
ولی نکته جالب دیگه ای که هم هست بازم به این تروپ ها دمپایی هم نمیشه گفت
دمپایی ، همر ، سوپر همر ، بیگ همر و ... واژه هایی هست که اگه تو جاشون به کار نره سوء برداشت میشه
ولی نکته جالب دیگه ای که هم هست بازم به این تروپ ها دمپایی هم نمیشه گفت
دمپایی ، همر ، سوپر همر ، بیگ همر و ... واژه هایی هست که اگه تو جاشون به کار نره سوء برداشت میشه
موفق باشید
عزیزم تو این برحه ی زمانی چرا میشه به اینا گفت شما مثل اینکه روز 20 سرور رو با روز 100 سرور مقایسه میکنین به حر حال ..
کدوم اکانتی شما ؟
سلام با این توضیح یعنی شما وقتی یک نفر 20 تا گرزی یه دونه کاتا فیک به کسی میزنه ، میگین همر زده ؟