شما زمانی که بالفرض 12 میلیون دف داری در سرور 10 ایکس منابع و 3 میلیون دف شخصی اکانت خودت هست با گرفتن چشم عقاب و فعال کردنش دقیقا میتونی جای ریل رو تشخیص بدید و کل دفاع رو انجا متمرکز کنید ! نه اینکه4 میل رو جایی نگه داری که فیک هست
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيد كه من پستهات رو ويرايش ميكنم. براي راحتي كاره
اين دوتا پستي كه شما گذاشتيد با هم فرق ميكنه
در مورد كتيبه ها هم و مطابقتشون با كام شما درست ميفرمائيد
اميد خان بياد و بگه مثلا كتيبه استحكامات سرعت ساخت ساختمونها را نصف ميكنه
من باز هم قبول دارم
فقط لطفا الان بياد بگه
سلام
روش دوم:
تو سرور های اسپید 3 و 3 به بالا دیگه 200امنیت نداره یه چکمه بونیک و ...
بعد مشکل دیگه اینه وقتی میبری مختصات بالا یا یه اکانت باید خودش رو وقف این کار کنه اونجا دهکده بزنه که دفاع شناور داشته باشه یا کلونی زده بشه که باز امنیتش میاد پایین.
3-4:
عزیز منم تقریبا همین اشتباه رو می کردم ولی کتیبه فعال رو هم که چیف میکنی باید صبر کنی باز فعال بشه.
بعد به نظر شما یه ساید یه گیج منحصر بزاره وسط همه سر تایم لند چیف کنن بازی بهم نمیریزه؟
یا اینکه یه چشمان بزرگ یا یونیک بزارن وسط رو هرکی اتک اومد چیف کنه ببین داستان چیه؟:دی
دلیل اشتباه اغلب یه سری از خاطرات از چیف کتیبست که دقیقا یادت نمیاد فقط برای خزانه 20چیف می شد یا نه فعال هم میشد.
در کل الان تو این سایت کتیبه فعال رو چیف کنی غیر فعال میشه و باید صبر کنی فعال بشه.(تست شده)
استفاده از چیف زیاد ولی این بالایی ها نیستن مثلا:
ساید دفش کم یه گیج منحصر میگیره بعد کتیبه های مهمش رو چیف میکنه این کار با چشمان بزرگ هم انجام میشه.
پ.ن:لطفا زمانی که اطلاعات کافی در زمینه ای ندارید و یا اطمینان کامل ندارید با قاطعیت پست نذارید :دی
پ.ن:شایدم باز من اشتباه کنم ولی خب
آقا کل جوایزی که برای یک سرور هست چیه ؟!(اگه سرور ها فرق داره بگید:دی یعنی کامل بگید :دی)
در پستم قبلا توضیح دادم بحث سر کاربرد چیف کردن کتیبه های بزرگ هست و استفاده هایی که انجام میشه
و باز هم عرض کردم در سرورهایی که بصورت تیمی بازی میکنند یک اکانت که معمولا پاپ باز هست میره تو اون مختصات و این کار رو انجام میده در مورد عملیاتی بودنش هم خیلی راحت کتیبه جنگ آموز ساید شمال شرق رو مثال میزنم که یک ده از فونیکس چیف شد و شاید 10 اکانت استفاده کردند و دف خاص ثابتی هم هیچ زمانی نداشت در مورد امنیت هم باید صرفا نقشه رو چک کنید که دهکده ای اضافه نشه !
کجای نوشته من اعلام شده که کتیبه بعد از چیف بلافاصله فعال میشه ؟!
اصولا گیج منحصر رو همه که نمیتونن چیف کنن و دوره فعال شدن داره و تو هر سری پلن نهایتا یک اکانت میتونه استفاده کنه و اگه اکانتی باشه که 4 تا همر سنگین داشته باشه و یک کتیبه منحصر مهم دیگه بعیر از چیف من بشخصه ترجیح میدم بوسیله استفاده از چیف گیج منحصر همر ها رو حفظ کنم تا بخوام 5 جا از یک اکانت رو دف سنگین بریزم ! اصولا هم این نسخه ای که برای شما نا آشنا هست برای زمانی تجویز میشه که اکانت مولتی اکانت نباشه نه اینکه لیدر اتحاد باشه پسوردها رو هم بگیره چندین مولتی اکانت رو هم غارت کنه !
از اول هم به این صورت بوده کتیبه ای که چیف میشه زمان میخواد تا فعال شه
موردی که شما برای استفاده از گیج منحصر فرمودید
صرفا برای نقشه استفاده میشه ! این که شما مثلا 3تا جنگ 2 تا چکمه رو بندازی زیر گیج که نبرن رو من جایی ندیدم
شاد باشید
بله این یکی از ویزگیهای چشم عقاب و همه اگه این کتیبه رو داشته باشن باهاش تارگت اصلی رو مشخص میکنن و دف رو اونجا متمرکز میکنن
اما شما جور دیگه ای بیان کردید به این صورت که : اگه رومون اتک اومد میریم چشم عقاب رو چیف میکنیم تا تشخیص حمله بدیم
دوست عزیز من براتون زمان فعالسازی رو عنوان کردم وقتی کتیبه فعال نیست چه تشخیصی حرف شما زمانی کاربرد داره که کتیبه فعال باشه
این موردی که عنوان کردید برای کتیبه احمق منحصر بیشتر صدق میکنه مثلا رو شما ریل زدن و 6 ساعت تا زمان حمله مونده و منحصر شما تبدیل به چشم عقاب میشه و شما نوع حمله رو تشخیص میدید
با نحوه فعال شدن دوکتیبه منحصر یا بزرگ رو یه اکانت باروشی که شما گفتی باز هم زمان فعالسازی به ما این اجازه رو نمیده
متن خود راهنمای بازی رو براتون گذاشتم ولی مرغ شما انگار یه پا داره
اقا نیما ارتمیس هم به موارد مورد نظر اشاره داشتن و کسی نمیتونه اینا رو نقض کنه
ناتار میتونه نیروی دهکدشو بزاره روی گریز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( غیر ممکنه )
میتونه دهکده های دیگرو چیف کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( غیر ممکنه ) در منطقه غیر خاکستری؟؟
پس چرا این اتفاق افتاده؟؟؟
من خودم از ناتار جاسوسی زدم نیرو داشت بعد که اتک دادم نیروی نبود
دوباره جاسوسی زدم نیرو داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:
یکی توضیح بده