-

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام عزيز دلم
شما وقتي يك كتيبه بزرگ يا منحصر داريد كه فعاله، ديگه نميتونيد كتيبه بزرگ يا منحصر دوم را بصورت فعال داشته باشيد
وقتي جنگ منحصر را داري و ميري گيج منحصر را چيف ميكني، همون كتيبه اول كه جنگ منحصر باشه فعال ميمونه و گيج ديگه فعال نميشه
مگر اينكه جنگ منحصر را از اكانت خارج كنيد. دراينصورت اگر 24 ساعت از چيف گيج گذشته باشه، بلافاصله بعد از خروج كتيبه اول (جنگ) كتيبه دوم (گيج) فعال ميشه.
اين اشتباهيه كه اكثر پليرهايي كه اين كار را شخصا انجام ندادن مرتكب ميشن
علتش هم اينه كه وقتي شما وارد خزانه ميشي و كتيبه هاي اكانتي را كه دوتا يونيك يا بزرگ را داره نگاه ميكني
هردوتاشون را فعال ميزنه
درصورتي كه صاحب اون اكانت خوب ميدونه كه فقط كتيبه اول فعاله و دومي با اينكه نوشته فعال ولي فعال نيست
اين كارها روي اكانت واندر با سه تا كتيبه يونيك رژيم و گيج و استحكامات بارها و بارها انجام شده
فقط دريك صورت ممكنه حرف شما درست باشه .
اونم اينكه تو ورژن 4.2 اين تغييرات اعمال شده باشه
راستي يه مطلب مهم ديگه
خواهشاً اگه تو اين سرور برنامه نويسي كتيبه ها به همين صورتيه كه شما ميگيد، اميد جان بياد و همينجا تاييد كنه. آخر بازي دسته ما رو تو حنا نگذاريد
الزامی به خارج کردن کتیبه نیست دوست من شما فرض کن کتیبه a که بزرگ هم هست رو دارید کتیبه b رو هم که بزرگ هست چیف میکنید برای فعال شدنش کافی هست کتیبه a رو چیف کنید اون زمان تاریخ فعال شدن کتیبه ها عوض میشه و طبیعتا کتیبه b فعال میشه
وضعیت کتیبه ها کاملا مطابقت داره با سرور دات کام تنها تفاوت ایجاد شده در این هست که کتیبه احمق کوچک اگه تاثیرش رو کل اکانت باشه میشه با خزانه 10 هم جابجا بشه
-

نوشته اصلی توسط
MOD reborn
3- چیف کردن کتیبه گیج منحصر ! فرض کنید شما دارای کتیبه جنگ منحصر و یا کتیبه حساس هستید به علت کمبود دفاع یا پلن گسترده حریف امکان دفاع جمع کردن به انداره کافی رو ندارید خیلی راحت گیج منحصر رو چیف میکنید فعال میشه حتی اگه ریل رو کتیبه مهم اولی بود امکان زدن خزانه رو نخواهد داشت

نوشته اصلی توسط
MOD reborn
الزامی به خارج کردن کتیبه نیست دوست من شما فرض کن کتیبه a که بزرگ هم هست رو دارید کتیبه b رو هم که بزرگ هست چیف میکنید برای فعال شدنش کافی هست کتیبه a رو چیف کنید اون زمان تاریخ فعال شدن کتیبه ها عوض میشه و طبیعتا کتیبه b فعال میشه
ببخشيد كه من پستهات رو ويرايش ميكنم. براي راحتي كاره
اين دوتا پستي كه شما گذاشتيد با هم فرق ميكنه
در مورد كتيبه ها هم و مطابقتشون با كام شما درست ميفرمائيد
اميد خان بياد و بگه مثلا كتيبه استحكامات سرعت ساخت ساختمونها را نصف ميكنه
من باز هم قبول دارم
فقط لطفا الان بياد بگه
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن