لول کل کل رو از اینی که هست هم میشه بالا تر بود .
سعید جان ازت میخوام دونه دونه به پاسخ های من جواب بدی حاشیه تراشی نکنی باشه؟
من کیبرد رو نگاه نمی کنم تایپم هم همنطور منظور رو میرسونم به نظر خودم کافیه
اول سرور یه مشکلی بود در مورد واحه که حل شد رفت ! بعدش ما تا الانش هر چی واحه 25% زدیم خالی کردیم و غارت کردیم طبق قوانین .کام 4کی بیشتر منبع نداده ! حالا شما میگی بیشتر از 4 کی میده ؟ مدرک بده تا منم بهت حق بدم. این از این. حالا میخواین بگین که یه واحه جاسوسی زدین 8 کی منبع نشون داده؟ خوب میتونستید آروم و بدون جو سازی اینو مطرح کنید که جاسوسی چرا اینطوری شده تو واحه 25 %
داخل این سرور انبار واحه ها به طور پیشفرض 2 کیلو در نظر گرفته شده همون طور که تو لینک جاسوسی هست
متن خود مولتی :
"ظرفیت آبادی 25 درصد چوب 1000 عدد از هر منبع می باشد که در بازه های زمانی سر ریز آن حذف می گردد.
در هنگام حمله یا گزارش جاسوسی سر ریز 2000 در نظر گرفته میشود فارغ از نوع آبادی.
در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید.
سپس بعد از گزارش جاسوسی شما که یک ساعت قبل از حمله بوده سرریز آبادی حذف شده و به 1000 رسیده سپس تا 1056 افزایش یافته که شما حمله زده اید.
بنابراین شما از هر منبع 56 تا بیشتر از ظرفیت آبادی برداشته اید.
"
داستانتش اینه که بعد از این که متوجه این موضوع شدن در طی یه مدت خواصی منبع انبار رو به 1000 کاهش میدن
چون تعداد واحه ها بالا هست این کار طول میکشه و...
الان اگه قبل از اینکه منبع کم بشه به واحه اتک بدی واحه تا2000 منبع داره
واما اصل ماجرا اینه که من به مولتی میگم اینجا چنین مشکلی هست مولتی اصرار داره که نیست
درضمن اکنت نه اکانت !
خوبه قول داری ها :دی
خوب عزیزم منم میدونستم حیون واحه زیاده و گزارش دادیم , حتی یک بار کم کردن مقدار حیوانات واحه ها رو و مقدار تخم ریزی هاشون رو کم کردن , میشه الان بهم بگی دیگه بیشتر از این چیکار باید بکنن؟
حیوانات واحه 2 بار کم شد تو یه بازه 3-5 روزه که شروعش از آخرین نامه مربوط به واحه من هست
این نامه متنش موجود نیست ولی محتواش همین بود که خودشون اینجا حضور دارن و میتون بگن که بنده راست میگم یا دروغ
"
جواب این نامه موجود نیست اما تا جایی که یادمه مینویسم
حرف شما درست و منطقی بود
ما شروع به منطقی کردن تعداد نیرو ها به 15-30 نیرو هستیم که تا اواسط هفته به صورت نامحسوس انجام میشه
"
به خدا جای خنده داره
شما اینجا رو قبول نداری
خوب ادمین این سایت هم .کام رو قبول نداره , چرا باید عین .کام باشه ؟
چه جالب !!!!!
خوب , ببین هنوز اثبات نکرده میگی ایراد !
شما به من بگو ببینم لینکی که از کیریلوید دادیم چه ربطی به این حرف داره ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست؟ اینو بهم توضیح بده خداوکیلی
منم قبل از این که سایت کیریلوید در این حد تکمیل بشه یک برنامه ای نوشته بودم برای بازی فک کنم یه جور مبدل بود
اگر یه جا بازی با برنامه مقایرت داشت مشکل از برنامه من بود یا دژکوب ؟؟
شما نمیتونید باسایت دژکوب صحبت کنید و به عنوان منبع لینکی یا گزارشی از این سایت رو بدید
مشکل واحه به کنار اول پست ج دادم.
من تو باغ نیستم ؟ هستم خوبم هستم چون دارم میبینم میگی به جا 8 کیلو 4 کیلو داده و بعدش میگی واسم مهم نیست و بعدش میگی میخوای شیوه ی پاسخ گوی مدیران رو نشون بدی ؟
من غارتم رو کردم الانم واحه ای 100 تا منبع کنارم نداره که بخوام به 2000 تا انبارش گیر بدم واسمم مهم نیست که این داستان فیکس بشه یانه جواب دادن مدیر هم که دیدی
ادمین پاسخ گویش چیه؟ نمیتونه واسه سرور خودش واسه سایت خودش نظر بده؟
شما تو سایت این ادامین بازی میکنی بعدش بهشون میگی نظراتتو در این مورد نخواستیم؟
جواب اینو دادم
خوب قرار نیست دیگه هر چیزی بخوان تغییر بدن ! الان شما میتونی بگی چیو تغییر دادن شاکی شدی؟ منظورت اینکه 8 کی منبع میده واحه؟ کجا میده؟
اهان منظورت اینکه واحه زیادی حیوان دارن؟ خوب عزیزم شما که تو باغی میدونی اسکریپت از اول روش کار داره میشه؟ پس اگه حیوان زیاد بوده بدون از اول اینطوری بوده هی تغییرات نمیدن !
عزیز هم حیون و هم قفس رو با هم زیاد کردند که به نظر خودشون این دوتا همدیگه رو خنثی میکردن
اما فک نکردن هر اکنتی 300-500 قفس بگیری دیگه تا وسط سرور فارم نمیشه (هم من میتونم فارم کنم هم شما ولی نه همه رو ارزشش رو نداره )
طبق چند تا سروری که ران کردن دیدن قیمت قفس اوایل سرور خیلی بالا هست اینا استفاده کردن از این تجربه و .....
قرار نیست همه چیز طبق روال من باشه درست و قرار نیست همه چیز طبق روال تو باشه !
من میگم عادی باشه وقی زدن فارم رو کلا با خاک یکسان کردن و یک منبع رو از بازی حذف کردن یه منبع دیگه جاش بزارن
تمام تقیرات اعمال شده بر زد رومن و به نفع توتن هست واسه همین متوجه نمیشید
مدیران هم تجربه بازی ندارن که بتونن اینو تشخیص بدن
من خاله بازی هم بکنم میدونم چی میگم شمای که جو گیر شدی اومدی اینجا میخوای تخریب سایت و شخصیتی ادمین کنی ! اینجاست که شخصیت و احترام بالای ادمین های سایت رو نشون میده که به این طرز رفتار شما پاسخی نمیدن.
اتفاقا برعکس تشکر میکم یک سایت قانون مند از یک سری لحاظ ساختن (اولین بار که تو سایت رجیستر کردم با اکنت ... تشکر کردم ازشون )اما تو این زمینه ها گند زدن
دوستان جدیدا" افتتاح شد 8کی منبع واسه 25% واحه.
شما 10 تا خالی کردی؟ میشه از اتک های که گذاشتی و غارت 8 کی کردی واسمون عکس بزاری؟
همون جواب مولتی رو میزارم اینجا "ما 80 تا ای دی گزارشی که این بین هست بیش از 70 موردش پاک شده از دیتابیس
"
مولتی هانتر سرور گفته که واحه 25% 8 کی منبع میده تو اولین حمله؟ جناب مولتی هانتر ها بیان جواب بدن ببینم جدی 8 کی منبع میده؟
باتشکر
هادی