طول کشید غارت نزدیم
البته غارت هم نمیشه زد
فعلا تا پردازش کامل حملات ارسال غارت از لیست فارم مقدور نمی باشد. غارت ارسال شد.
فعلا دارم از جیب میخورم ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای با این حرفا بگین که این سایت و ادمیناش کلا" ایراد دارن دیگه ؟ در این حد هست تفکر شما؟ جــــــــــــــــــــــــ ــــالـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــب بود :))
پ.ن: حرص میخورم وقتی که با تنفکر های ناقص پست میزارید و همیش میگین باید همه چیز همیشه اوکی باشه.
پ.ن: یادت بنداز وقت های که چندین ساعت میرفت به بروز رسانی تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز سرور های که میلیونی نیرو ساخته شد از طریق باگ تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز کسای که گلد زدن به جیب تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز جواب ندادن ها و بی ربط جواب دادن های مولتی های دژکوب قدیم
پ.ن: انقدر مشکل داشت دژکوب قدیم که بازم بگم کمه
پ.ن: الان چیو میخوای ثابت کنی با این به روز رسانی؟
پ.ن: سجاد تو دیگه چرا؟ :دی
من حدود 2 سال دژکوب رو کامل ترک کردم
تا این که آرش منو اورد اینجا
خود منم سرور خارجی بازی نمیکنم مشکلات خودشو داره
از این که گفتم کام بازی نکردی منظوری نداشتم خود منم کشوری رو بیشتر ترجیح میدم تا جهانی رو
اینجا که دیدم وضعیت مسخرس رفتم کام اکنت زدم
فک کنم 72 ساعت اول سرور بود
هم جارو چک کردم
توی اون زمان همین حالتی بود که گفتم
خود مولتی هانتر هم عنوان کرد که واحه 70-80 جیوان دار هم دیده اوایل سرور واحه نیرو نداره
همین مقدار نیرو بود اونجا اون موقه
قبل از اینکه با هم اتک بدیم به قاتل میخواستیم تنها اتک بدیمنقل قول:
واسم عجیبه , انتظاراتی دارید از ادامین !
حالا برن یه مولتی هانتر بازی بلد بیارن بزارن اونجا , فردا خود شما حرف در میاری که این مولتی هانتر دستش تو یه کاسس با فلان بازیکن !
یادمه تو .آی آر از ساپورت سوال میکردیم بعضی وقتها ساپورت جوابشو نمیدونست یا عجق وجق ج میداد !
سعید جان شما برو دعا کن که ادمینای اینجا با عشق و علاقه به ما پلیر ها خدمت میکنن و احترام میزارن ! ولی جوابشون رو شما با جک و مسخره کردن و لحن بد میدی ؟ واقعا" متاسفم برات
بعد اون نامه نگاری داستان احترام کلا از بین رفت
ایشون میگن به نظرم نباید اینجوری باشه من ولی نظر ایشون رو نخواسته بودم و وارد اون نامه نمیشم
من کاری با اون 20تا ساپرتر ندارم نه من میتونم ایراد بگیرم نه کس دیگه من فقط با اون یهدونه سرپرست هست
منم از اون اعتراض ها تا الان نکردم چون اونقدر آدم هستن که اصلا نیازی به اعتزاض من نیست
قبلا با مولتی هانتر این موضوع رو داشتیم طبق کلی قانونو و .... فقط سایت دژکوب وزیرشاخه هایی که تحت کنترل خودشونن ... ماجرا برای 2-3 سال پیشهنقل قول:
سعید جان , پلیر های اومدن سرور c1 که خودشون .کام بازن
خود دژکوب کی گفته قبول نداره؟ مدرکی داری؟
فر ض کن من مدیر سرونقل قول:
پس جای داغ کردن و جوش اوردن نیست ! اوکی؟
طی یه سری نامه نگاری های که با امید و حامد ادامین سایت داشتیم مطلع کردیم که نحوه ی گزارش ها اشتباه هست و جریان 25% رو هم گفتیم !
این گزارشی که شما در موردش حرف میزنی مال قبل این بود که 25% رو تو سرور ها اعمال کنند
وقتی هم که اعمال کردن منجنیق رو هم طبق این فرضیه برداشته بودن , اگه کمی دقت کنی متوجه میشی که چیزی اینجا از عمد نبوده یه اشتباه ساده واری هست که بازم شامل هر سیستمی ممکن است مشکلات و ... میباشد .
اگه شما هم لحن حرف زدنت رو بلد باشی و با توضیح و منطق حرف رو به کرسی بنشونی میبینی که همه چیز درست میشه.
و اخر سر در این مورد به حامد ادمین سایت اطلاع دادم که در این مورد تحقیق کنند و درستش کنند .
شما هم کمتر حرص بخور کمی از آرش جون یاد بگیر.
یه تجربه متوسطی دارم
وقتی میگی 25% (من فکر میکردم 33% باشه دقیقا یادمه کلمه 1/3 رو خوندم ) میرم تحقیق میکنم
وقتی نمیدونم مسئله ای رو میرم تحقیق میکن
چیزای ساده رو که میدونم درجا ارجاع میدم به تیم فنی
از مثال فیک منجنیق پایین تر تو سرور نداریم رو اون من 10-15 تا نامه دادم آخرشم درست نکرد
اتک شما مال قبل داستان 25%بود یه داستان دیگست
هر گزارشی که سیو هست وقتی درخواست میدی
میره سراغ گزارش که کامله و توی سرور ذخیره شده
اول چک میکنه که اجازه دیدم گزارش رو داری یا نه
چیز هایی رو که سطح دست رسیش رو داری رو اعمال میکنه و برات نمایش میده
هر زمانی تعقیری اعمال بشه رو تمام گزارشا اعمال میشه
برای هرکدوم از محاجم و مدافع و اتحاد هاشون گزارش جدا ذخیره نمیشه یک گزارش کلی هست که وقتی درخواست میدی دسترسی ها روش اعمال میشه
قصدم همین بودنقل قول:
پ.ن: یعنی سعید فروم c1 رو گرمش کردی :دی
موضوع هم برای گرم گردنش فعلا دارم
اینو گزاشتم ادمین ببینه این چیزا نه برای من مهمه نه برای تو نه برای کس دیگه
اگه مهم بود که اکنت... نمیگفتیم هرکی میخواد بگیره
برعکس فهمیدی اون حرصی که میزنم فیلمه !!!!!!!!!!
دیگه جواب های نامه واری و چت واری رو نمیدم تو هم لطف کن نده همه رو جمع کن با هم بده که فروم بیخود جلو نره یه تایمی هم بزاریم که مابقی هم بخونن بیان جلو
پ.ن :الا نیا بگو اوکی :d
خوب دوساله ترک کردی ! من چیکار کنم ؟ :دی (جنبه شوخی داشت)
الان این همه نوشتی کجاش جواب پستای من بود که رپلای منو دادی؟!!!!!! سعید جان آرامش خودتو حفظ کن و درست و حسابی جواب بده !!!
در مورد واحه چند بار باید بحث شه؟ گفتن مدیریت که مقدار تخم ریزی کم شده , نکنه انتظار داشتین بیاد کل واحه ها رو خالی کنه؟ البته یادمه یه بار یه مقداری از تعداد حیوانات کم شد تو سرور .
راستی یه جا گفتی نظر مدیر رو نخواستی ! خوب مدیر صاحب و اختیار دار سایت هست نمیتونه برای سایت خودش نظر بده؟
در مورد مدیر بودن شما و تحقیق ! مگه اینا بدون تحقیق عمل میکنن؟
یه بار میگی وقتی مردم نامه میدن فلان کار باید بشه بدون تحقیق درست کنن !
یه بار میگی اینا چه جور مدیری هستن که هیچی نمیفهمن و میرن تحقیق میکنن از .کام (باید خودشون فول همه چیزو بلد باشن )
یه بار میگی باید تحقیق کنن اگه بلد نیستن !
اصلا" حرفات جور در نمیاد !
نقل قول:
اتک شما مال قبل داستان 25%بود یه داستان دیگست
هر گزارشی که سیو هست وقتی درخواست میدی
میره سراغ گزارش که کامله و توی سرور ذخیره شده
اول چک میکنه که اجازه دیدم گزارش رو داری یا نه
چیز هایی رو که سطح دست رسیش رو داری رو اعمال میکنه و برات نمایش میده
هر زمانی تعقیری اعمال بشه رو تمام گزارشا اعمال میشه
برای هرکدوم از محاجم و مدافع و اتحاد هاشون گزارش جدا ذخیره نمیشه یک گزارش کلی هست که وقتی درخواست میدی دسترسی ها روش اعمال میشه
کلا" این قسمت معنی نداد واسم !
خوب گزارش معلومه که یدونه هست , فقط سطح دسترسی افراد به این گزارش متفاوت هستش , الان منظور ؟ !
جریمت یک ماه تامین منابع واسه موسس اتحاد :دی
پ.ن: منابع رو زیاد بفرست هر بار انبارم جا زیاد دارن.
پ.ن: فرستادی خبر بده
تازه بعد یه مدت بیکاری تو فروم گرم شدم !
البته واست مهمه که گذاشتی . چون واست مهمه که امار مقدار منابعت نره بیرون :دی اگه مهم نبود یه ساعت ویرایش نمیکردی .
پ.ن: با من کل کل نکن پسر :|
ابتدا از مدیر سرور معذرت میخوام که لیست تعقرات رو که جایی نوشته شده نیست مطالعه نکردم و همین طور قوانینی که جایی نوشته نیست
پلیر های پروشنال و پرو هم که فک کنم این مسئه رو برای اولین بار اینجا میبینن پیشاپیش معذرت میخوام
----------
اول من 4 تا لینک دادم به مولتی (نمیتونم ازشون گزارش بگیرم نمیدونم مشکل از مرور گر )
لینک اول جاسوسی از واحه 25% با تعدادی نیرو بود و 8کیلو منبع
لینک 2 اتک قهرمان با قفس بود
لینک 3حمله 80 شوالیه که 9 ثانیه یعد از قهرمان خور به واحه
لینک 4 هم نشون میداد که تعداد نیروهایی که قهرمان گرفته با جاسوسی برابری میکنه (یعنی کسی به واجه از زمان جاسوسی تا اتک قهرمانم اتک نداده
داخل لینک 3 شوالیه از هر منبع 1056 غارت کرده بود که در مجموع 4224/8000 تا منبع بود
چند نفر رو اکنت مولتی هستن که متوجه شدن ونامه رو برای مدیری گزاشتن
-------
جواب مولتی :
تنها حالتی که میشه توی گزارشات شما رسید که توی حد فاصل خالی کردن ابادی توسط قهرمانتون و نشستن حمله غارت شما، توی اون ثانیه ها یک نفر دیگه غارتش روی ابادی نشسته باشد
----جواب من ـ
کسی که بخواد حمله کنه برای 8 کیلو میاد تا تلفاتش کمتر باشه
9 ثانیه طول کشیده تا حمله دوم بخوره
این بار اول نیست که اینجوری شده منتها دفعات قبل اینجوری لینک نداشتم
چون سرعت شوالیه بیشتره کسی نمیتونه به راحتی خالی کنه بین خالیکردنم
رعد هم قدرتش پاینه
میزان منابع هم برسی کردم دیدم با هیچ نوع غارتی جور درنمیاد (نهایتا تو 9 ثانیه واحه 4 تا منبع تولید میکنه ) میزان منبع غارت شده با غارت هیچ نیرویی جور درنمیاد
میخواید بعد از 50 تا نامه این جواب رو به من بدید(" شاهد منطقی شدن وضعیت حیوانات ابادی ها خواهید بود";) همین الان خسارت رو بدید نه وقت منو بگیرید نه وقت خودتون رو
حد اکثر 2-3تا واحا باشما بیشتر بحث نمیکنم
-------
مولتی
حتی اگر ایرادی در اسکریپت باشه که هنوز هم میگم احتمال فراوانی برای نشستن حمله به ابادی بین حمله شما باشه، برای همه بوده نه برای شخص شما، پس منبعی داده نمیشه، ولی اگر چک بشه و مشکلی باشه سکه داده میشه
------
ناگفته نماند که ایشون الان قوانین احتمالات رو .... (تیکه هام رو تو نامه انداختم )
-------جواب من
خوبه خودتون دژکوب بازی میکنین
تو گفتگو های قبلی حرف من تا اخرین نامه غیر منطقی بود
امایهو همش منطقی شد
الان هم اگه 10 مین وقت بزارید معلوم میشه
کار شما هم من باید بهتون یاد بدم
گزارش اتک اول
گزارش 3368021
9ثانیه بعد
گزارش 3368101
شماره گزارش ها به ترتیب میره جلو
از 21 تا 101 که میشه 80 تا گزارش
چک کردنش 5 مین وقت میبره
تو این 80 تا گزارش باید حمله ای به این آبادی باشه
اگر نبود حق باشماست
اگر بود من لینکشو میخوام
تو نامه بعد یا لینک بدید یا همون طلا رو بدید (البطه 2 دور انبار پر میشدن تو دژکوب که شما یادتون نیشت )
بعد خیالتون هم راحت باشه اینجا 100تا طلا کافی نیست به اندازه خرید قفس و سطل باید باشه که میشه بین 300-500
بعد این موضوع چند بار اتفاق افتاد زمان ساخت محاجر من همه جارو زدم دقیقا به همین صورت نصف منابع غیب میشد من خودم آفرین میگفتم به اون کسی که میزنه
اما الان دیدم کسی نمیزنه و لینک هم داشتم
یا گرز دار اون واحه رو زده یا رعد
رعد که تلفاتش بالا میره پس هیچی
گرز دار هم با میزان غارت شده اخلاف فاحشی داره
سایر نیرو ها هم نیستن
بعد مثل اینکه شما خیلی دوست دارید مسئله هایی که "برای همه بوده نه برای شخص شما" برای همه عنوان بشه
اگه این نامه به نتیجه نرسه من اینکارو براتون به صورت جالبی عنوان میکنم
لازم به ذکره که تو مسئله واحه ها حدقل 500 تا سکه باید به من دسمزد تایپ و 2000 سکه بابت اثبات این که حرف من درسته باید بدید دلیل 2000 تا هم اینه که شما مقاومت بسیار بالایی در برابر درک و فهمیدن این موضوع داشتید
بازهم خیالتون جمع من حتما مشکل اسکریپت رو پیدا میکنم و برای همه عنوان میکنم و نه فقط برای شخص شما اونم به صورت جالب که حق کسی ضایع نشه
----------------
مولتی
موفق باشید
ما 80 تا ای دی گزارشی که این بین هست بیش از 70 موردش پاک شده از دیتابیس
ثانیا ما نیازی به بررسی گذارش نداریم، ما کد رو بررسی میکنیم و در صورتیکه خطایی تو کدها باشه فیکس میشه
موفق باشید
------------
اولا مگه من پاک کردم !!!!
خودتون توان نگهداریش رو ندارید به من ربطی نداره
ما داریم پول میدیم برای بازی اونوقت بازی شما مورد داره شما هم زیر بار نمیرید
شما میگید کدتون مورد نداره
من میگم داره
اثباتش هم اینه
چه نیرویی تونسته 3776 یا 3772(با در نظر گرفتن تولد 1 منبع در 9 ثانیه ) رو غارت کنه
بنده به عنوان یک نوب از شما به عنوان یه پرفشنال این سوال رو میپرسم
بعدش یه چیزی رو برای خودتون میگم هیچ وقت سعی نکنید تو بحث های فنی نظر بدید
با نوشتن این جمله " هنوز هم میگم احتمال فراوانی برای نشستن حمله به ابادی بین حمله شما باشه"
کل قوانین آمار و احتمالات رو زیر سوال بردید و تن چند نفر هم تو گور لرزید
احتمالش وجود داره اما فراوان نیست و به صفر میل میکنه با در نظر گرفتن جزیات
شما تابه حال هیچ جوابی که پشتش منطقی وجود داشته باشه به من ندادید
منطقی ترین جوابتون تا بهحال این بوده :
"تنها حالتی که میشه توی گزارشات شما رسید که توی حد فاصل خالی کردن ابادی توسط قهرمانتون و نشستن حمله غارت شما، توی اون ثانیه ها یک نفر دیگه غارتش روی ابادی نشسته باشد"
که خود نفر اول که نامه رو خوند و این جواب رو به من داد
http://c1.t.dejkoob.ir/nachrichten.php?id=105446
(توی این نامه اون شخص متوجه مشکل شده بود )
چون می دونست که این جوابی که شما دادید منطقی به نظر نمیاد و گزاشت برای شما
منم گفتم نیرویی نمیتونه اون منبع رو غارت کنه
فهموندن مسئله ای تو زیر 15-20 تا نامه به شما هم کاری سخت، دشوار وپیچیده ای هست اما من سعیم رو میکنم
اون ثانیا هم کلا 30-40 تا نامه میبره کلا بیخالش
-----------
مولتی
دوست عزیز بهتره برید قوانین ثبت نام سرور رو بخونید. نیازی نیست شما اثبات کنید که اسکریپت مشکل داره یا خیر. چون در ثبت نام سرور ذکر شده که ممکن است مشکلاتی باشه.
البته بیشتر گزارشات کاربران اشتباه شخصی خودشون هست نه اسکریپت. میگید پول خرج میکنید که اسکریپت بدون مشکل بازی کنید البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم. در دات کامی که مشکلات کمتره (ولی باز هم هست) قیمت ها حداقل پنج برابر اینجاست. شما در دات کام 30 سکه رو می خرید 10 هزارتومان اما اینجا چی؟ بنابراین به خاطر هزینه یک پنجمی که اینجا برای شما داره ما هم قوانین خودمون رو داریم و بنابراین در صورتی که قوانین مغایرت با دات کام داشت یا نواقصی بود آسمون رو به زمین نبافید لطفا. هر وقت قیمت های ما شد مثل دات کام هر تناقض یا نقصی دیدید که در دات کام نبود زحمت دوختن آسمون به زمین رو بکشید.
شما در هنگام ثبت نام باید این نواقص رو بپذیرید وگرنه امکان بازی برای شما نیست. بنابراین لطف کنید به چیزی که پذیرفتید پایبند باشید.به جای بازخواست تیم مدیریتی مشکلات رو گزارش کنید تا بررسی و حل بشه. اگرچه از هر ده گزارش بیش از 9 مورد اشتباه کاربر هست!
تمام سعی ما در حل مشکلات هست. ما از گزارشات استقبال میکنیم اما هیچ گونه بازخواست رو بر نمی تابیم. لطف کنید این روحیه رو بذارید کنار و در صورتی که دوست دارید مشکلات حل بشه اون ها رو گزارش کنید.
--------
من
اولا که خود شما باعث چنین برخوردی شدید (زمانی که کل سرور گفتند نیروی تو واحه بالا هست و شما به فکر جیب خودتون بودید باعث شدید سرگرمی من از غارت به سروکله زدن تعقیر کنه )
زمانی که ارزش پول ایران پایین هست قیمت طلا بالامیره چون اونجا تمام سرور ها تحت نظارت آلمان هست و داخل سرور های آلمان بازی درحال اجراست و قیمتش برابر با اینجاست
شما فکر میکن من اون مسئله رو با درنظر گرفتن رعد وگرزدار درنظر گرفتم ولی من تمام حالات رو با چند تا for تو در تو درنظر گرفتم که جواب نداد
من میگم اسکریپت شما مورد داره
شما میگید نه یه حمله بین غارت شما بوده
من میگم این غارت با غارت هیچ نیرویی برابری نمیکنه (حتی چند نوع نیرو )
بعد شما عین بچه ای که ابنباتشو گرفته باشن متن زیر رو فرستادید (متن بالا)
من دارم مشکل رو علنا بهتون نشون میدم اما شما اصلا نمیدونید مشکل از کجا میتونه باشه
عین این هست که من یک بسته 10هزار تومنی دادم به شما و شما میگی 1700 تومن کمه
خیلی پرمدعا دارید میگید که شمردن منم مورد نداره
"تمام سعی ما در حل مشکلات هست. ما از گزارشات استقبال میکنیم"
تو معنی استقبال هم دست بردید فک کنم
منم میدونم سرور باگ داره
مثلا اکنت پلاس فرستادن 2X تاجر هارو نداره
مثلا واحه 25% 8000 تا منبع میده
مثلا واحه 50% چوب داریم تو منطقه غیر خاکستری
مثلا نوع غارت که درصدی هست شما به ردیفی تعقیر دادید
و....
یه مشکل اساسی هم که داشتم تو سرور قبل این بود
من میگم اینجا باید اینجوری باشه (بعد از 10 تا نامه و اثباتش )
جواب دادن نه من فکر میکنم نباید اینجوری باشه
بعد هر چهقدر هم با بچه ها صحبت کردیم دیدیم کسی نظر مدریر سرور رو نخواسته بود و ایشون خود سر اتومات کرده بود (سرور w1 مسئله گزارش منجنیق اکنت ...)
2تا فوق نوب که تجربه 2تاسرور فارم بودن هم ندارن رو گزاشتید که من باهاشون سروکله بزنم بعد میگید قیمت گلد ما 1/5 هست (و قیمت اجناس ما تو بازار 20 برابر که یادتون رفت)
اونجا یه یه چیزی داره به نام ادمین المان که وقتی حق داشته باشی بهت جواب درست میده
اینجا یه ادمین داره که میگه گلد ما قیمتش کمتره و این مشکلات رو باید بپزیرد
به عنوان پیوست دوتا گزارش هم میدم که شما تمام سعی خودتون رو در حل کردنش به کار گرفتید والبته خیلی هم استقبال کردید
http://c1.t.dejkoob.ir/nachrichten.php?id=38397
http://c1.t.dejkoob.ir/nachrichten.php?id=67410
(نامه های قبلی هست)
درصورتی که اگر و تنها اگر با سرور بود و نفر اول که گزارش میداد تو همون روز اول مسئله رو فیکس میکردید نه اینکه میرفتید کل کام رو میگشتید تا اینو پیدا کنید
http://cdna.dejkoob.ir/img/sanad/oasisanimals.jpg
---------
مولتی (با دقت بخونید )
در مورد این مشکل که میگید وجود داره لطفا یه بار دیگه تست کنید اگه مشکل باشه باید باز هم این اتفاق بیوفته.
(Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooL)
و اما در مورد سایر مسائل شما قیمت سکه اینجا رو با قیمت سکه عصر پادشاهان یا بازی های دیگه ایرانی مقایسه کنید.
در ضمن سرورهای اینجا هم از آلمان هست پس هزینه های ما هم به همون یورویی هست که دژکوب آلمان پرداخت میکنه. بعلاوه کارمزد دلالان!
اما در مورد مشکلات رویه ما به این شکل هست که با یه گزارش اقدام نمی کنیم. چون روزی 100 تا گزارش باگ میاد و ما می ذاریم به حساب اشتباهات کاربری. تا اینکه یه گزارش دو یا چند بار بیاد که نشون میده واقعا باگی هست و اون موقع ارجا میشه به تیم فنی.
پس تقصیر شما نیست اگه گزارش درست ارسال میکنید و در لیست انتظار میره مشکل کاربران بیشماری هستند که اشتباهات فردیشون رو به حساب باگ میذارند و برای ما ارسال می کنند.
حالا اینکه ما روزی چندین گزارش باگ داریم و به این الگوریتم باگ های واقعی رو پیدا میکنیم شما میذاری به حساب پر مدعا بودن!
تازه بماند که درصد زیادی از گزارشات هم اشتباه کاربری نیست بلکه یا بی اطلاعی کاربر از خیانت پلیرهای اکانتش هست یا نیت اخاذی پشت این گزارش باگ وجود داره.
با ذکر دو نمونه خدمتتون شما رو توجیه میکنم چرا در گزارشات تک اقدام فوری انجام نمیدیم.
مورد اول : در سرور TA1 نفر اول سرور! با کلی جو سازی گزارش حمله ای رو شبه دار اعلام کرد و گفت باگ شده! بیش از 4 ساعت وقت گذاشتیم تا آمار و سطح نیروهای ایشون رو در اون حمله و مدافعین که از بیش از 20 دهکده پشتیبان بود بدست آورده و جنگ رو شبیه سازی کنیم. اما نتیجه چه بود؟ نتیجه با نتیجه بازی با درصد بالایی یکسان بود.
مورد دوم : کاربری ادعا کرد که 400k از نیروهاش غیب شده. بالغ بر یک ساعت تایم گذاشتیم و در زمانی که ایشون ادعا میکرد بک آپ برگردوندیم و مشاهده شد که نیرویی غیب نشده و سپس خود ایشون اعتراف کرد که شنیده اگه بگه نیرو غیب شده و جو سازی کنه می تونه نیرو اخاذی کنه.
ازین دست موارد زیاد بوده که باعث شده به گزارشات تا تکرار نشده توجه نکنیم پس نذارید به حساب پر ادعا بودن.
تشکر.
------
من
خودتون متوجه میشید دارید چی میگید؟؟
من یک بار به طور شانسی لینکی دادم که قابل ارجاع بود
وگرنه 10 تا واحه خالی کردم که نصف یا کمتر یا بیشتر اومده
اونو گزاشتم به حساب زرنگی سایر بازیکن ها (درصورتی که مطمعا بودم نبود)
من لینک با 9 ثانیه و باگ غارت بهتون میدم (با تمام جزیات حمله ها جاسوسی و نیروی کمکی از واحه)
شمامیگید کسی بین غارت شما غارت کرده
اونوقت بهتون لینک بی سر رو ته بدم اصلا جواب نمیدید
لینکاش وجود داره اما فقط برای منی که تجربه غارت دارم منطقی هست
شما زیربار اون لینک ها نمیرید
من بهتون مشکل کامل رو دادم با تمام جزیات
شما میگید یه بار دیگه تست کنید (چون میدونید تعداد واحه های داری نیرو کم و در حد صفر هست )
دور من 4 تا واحه بزارید
منبعش رو فول کنید
قفس لازم هم بدید تا من براتون تست کنم
درخواست من به اندازه درخواست شما معقوله
مشکل بنده هم با مال اونا یکی نیست
اگه 2تا پانیش میزان به اونا میزدید اینطوری نمیشد
شما به هیچ عنوان همکاری نمیکنید
مسئله واحه هم بعد از گزشت تاریخ مصرف واحه حل کردید
من حاضرم پول همون گلد رو بدم اما دوتا مولتی هانتر درست رو سرور باشه
وقتی سوال درست میکنم جواب درست بهم بده نه اینکه بگه 2نفر مارو پیچوندن (دمشون گرم) ما دیگه تا 5-6 نفر گزارش ندن گوش نمیدیم
من یه مشکل کاملا واضح رو فرستادم
شما مسخره ترین جواب های ممکن رو به من میدید
وقتی میگم من پول میدم دیگه توقع نگهداری گزارش ها تا 3 روز رو دارم
اگه مولتی هانتری که اول نامه رو خوند یک سر سوزن تجربه داشت 80تا گزارش رو چک میکرد
یا شمایی که 3-4 ساعت بعد نامه رو خوندید
نه این که بیاید بگید احتمال غارت شدن اون واحه توسط شخص دیگه ای زیاده
شما وقتی بلد نیستید درست کارتون رو انجام بدید از من تقاضای گزارش چند باره نکنید
من میگم هیچ نیرویی نمیتونه اون منبع رو غارت کنه (از یه بسته 10 تومنی 1700 تومن کم شده) شما اینو به عنوان باگ قبول ندارید
-------------
مشکل رو به تیم فنی ارجاع کردیم و مشکل از این قراره. (این نامه 14 هست که ارسال میشه در صورتی که تو همون نامه 4 باید این جواب رو میدادن )
ظرفیت آبادی 25 درصد چوب 1000 عدد از هر منبع می باشد که در بازه های زمانی سر ریز آن حذف می گردد.
در هنگام حمله یا گزارش جاسوسی سر ریز 2000 در نظر گرفته میشود فارغ از نوع آبادی.
در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید.
سپس بعد از گزارش جاسوسی شما که یک ساعت قبل از حمله بوده سرریز آبادی حذف شده و به 1000 رسیده سپس تا 1056 افزایش یافته که شما حمله زده اید.
بنابراین شما از هر منبع 56 تا بیشتر از ظرفیت آبادی برداشته اید.
به عبارتی ظرفیت آبادی مورد نظر بین 1000 تا 2000 متغیر است.
و بسته به زمان حمله این میزان تعیین می گردد.
زمان نشستن حمله حداکثر 2000 در نظر گرفته میشود و در زمان حذف سرریز 1000.
سپس ظرفیت آبادی از 1000 افزایش یافته تا 2000 می رسد و منتظر حذف سرریز بعدی می گردد. به محض اجرای حذف سرریز دوباره به 1000 رسیده و باز افزایش می یابد.
در صورتی که حمله شما قبل از حذف سرریز بنشیند شما از ظرفیت 2000 بهره خواهید برد و زمانی که بعد از حذف سرریز باشد کمی بیشتر از 1000.
تیم فنی علت این امر را کاهش پردازش حذف سرریز اعلام کرده است. یعنی سرریز ها در بازه های زمانی حذف می گردند تا فشار کمتری به سرور آمده و پردازش ها کمتر شود.
امیدوارم متوجه الگوریتم شده باشید.
---------------
من
این شد جواب منطقی
ولی حتما باید 20تا نامه بدم تا منطق شما استارت بخوره
این جواب رو همون اول میدادی چه اتفاقی میافتاد حتما لازم بوده این همه چرت و پرت بگیدتا به اینجا برسیم
لطف کنید منطق تون رو برای نامه های بعدی روشن نگه دارید
شما یک تعقیری ایجاد کردید بدون اینکه مارو درجریان بزارید
حتی من عنوان کردم چند تا مورد دیگه بود که فقط برای من منطقی هست
نه برای شما
اگه اون لینک هارو میدادم اصلا جواب نمیدادید
وقتی فقط یه نفر این موضوع رو تو سرور متوجه شد امیدوارم متوجه باشید که باگ هایی که ریپورت میده منطقی هست و نیاز به چرت و پرت نداره
جدا چهطوری تونستید بگید احتمال غارت شدنش توسط یک فرد دیگه بالا هست با اینکه عنوان کردم هیچ نیرویی توانایی غارت اون تعداد منبع رو نداره
یا اینکه بگید دوباره این موضوع رو امتحان کنید
--------
مولتی
اشتباه ابتدا از سمت شما بوده که با ادعای این همه تجربه توقع ظرفیت 2000 از آبادی 25 درصد چوب داشتید.
(جدا حوب بود که گزارش جاسوسی 8 کیلو منبع رو دادم)
--------
من
نه خیر عزیز از 25% 8کیلو غارت کردیم تو روز 2 سرور متوجه شدیم
بعدش فک کنم که به شما لینک جاسوسی 8 کیلو رو هم دادم
اون یه باگ دیگست