فایل پیوست 2484
دژکوب است دیگر گاهی از اینجور پیام ها میاد و میره !
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 2484
دژکوب است دیگر گاهی از اینجور پیام ها میاد و میره !
زمانی که دف SE میومد سمت اکانت شیر مازندران توی nw بد نبوده و کسی هم حق اعتراض نداشت . الان هم همون شرایطه، دف SE رفته سمت اکانت دوستمون رضاخان تو sw .نه این اکانت رو خریدیم نه کسی بهمون بخشیده . رضاخان روش پلی داده و ما هم کمکش کردیم.
برای ما شایان شانگفی و رضا خان فراتر از مرزبندی بین سایدها می ارزه و ما هم فارغ از وجود متا با شمال غربی که شما توش بودی یا جنوب غربی که رضا توشه از هیچ کمکی به دوستامون دریغ نمیکنیم.
سلام
آقا تازه سر کار اومدیم دیدیم به به چه خبره
خسته نباشید میگم به بچه های شمال غرب بابت دفی که کردن. من که سرکار بودم دمتون گرم که اکانت منم دف ریختید;) حالا چرا همه دفم رو نریختید
خسته نباشید هم میگم به دوستان جنوبشرق بابت پلنشون. بالاخره سرور داره جذاب میشه
اما دوستان داداشا دارید اشتباه میزنید رم اول میخوره نه آخر ;)
ما بد رو میگیم خوبم میگیم: الان که داشتم تایم ها رو چک میکردم دیدم تایم بندی لانچ هاتون عالی بود واقعا زحمت کشیدید که چندتا تارگت تو یه زمان بخوره، خسته نباشید.
مثل اینکه مجددا قرار داخل فروم عزای عمومی اعلان شه ! :d
منتظر عکس های مدافع هستیم ! البته مهاجم هم میتونه عکسای دیوار شده رو بزاره :d
با تشکر از پلیر bi nam بابت گذاشتن ریپورت دفاعشون جلوی جنوب غرب
لطفا شمال غرب هم ریپورت دفاع امروزشون رو بزارن ببینیم یکم حالمون عوض شه.
ما بازیکنای شمال شرق هم که کلا ول معطل هستیم و فقط داریم نگاه میکنیم .
تاحالا سایدی بی لیدر تر از شمال شرق ندیده بودم .
ممنون از بازیکنای جنوب شرق که این سرور یخ زده رو با تمام وجود سعی میکنن گرم نگه دارن
سلام دوستان
(ویرایش توسط مدیریت)
من از اکانت کینگ درخواست لینک دارم ممنون!
- - - Updated - - -
دوووووووووووستان لینک گرفتم!!
http://dejkoob.ir/ir/report/211413188f2
دمشون گرم بچه های کینگ
(ویرایش توسط مدیریت)
ZTUMRUS دیروز اینجا ها میچرخید کجاست؟
دوستان جنوب شرق میاید بگید چیشد اینجوری شد؟؟
(ویرایش توسط مدیریت)
سلام و درود
تبریک ویژه اول به مدافع و بعد مهاجمین . تازه سرور داره جون میگیره .
دف خیلی زیادی توی تمام تارگت ها جمع شده بود و اگه تارگت ریل رو عوض هم میکردیم باز دیوار میشدیم.تبریک میگم به تیم لیدری و پلیرهای سه تا ساید رقیب.
آقا یه سوال :
ما ×1 بازیم بلد نیستیم. این دگمه خرید نیرو کجاست ؟
سلام و درود خدمت دوستان عزیز
نبودم چندوقتی یعنی نه اینکه نبودم بودم اینجا نبودم :دی چه چیزی گفتم ...
سرکی هی میکشیدم به فروم اینجا ببینیم چه خبره دیدم دوستان درخواست اب از سمت اس ای داشتن گفتم اجازه بدن دوستان من یکی 2 تا سطل اب جمع میکنم تا یکی دو روز اینده بفرستم برای دوستان تو nw
لول:دی
اره ، سرور ایران خیلی عجیب غریب ، این اولین و آخرین بازی من تو سرور ایران .
حیف که سرور دات کام فیلتر شد ، بازی واقعی و اونجا میتونستی ببینی ، اونجا که هر کس 1 اکانت داشت میتونستی بفهمی کی حرفه ای ، اینجا نه بیگ همرش معنی داره ، نه بیگ انویلش ، چون هرکس هرچقد خواسته اکانت ساخته و ویلجاشو فید میکنه ، دیگه بازی معنی خودشو از دست میده ،
خودتون میدونید دگه ، حالا من اسم نمیارم ، اون کسی که منو دعوت کرد به اتحاد شمال شرق ، به تنهایی مثبت 20 تا اکانت داره ، خوب این یعنی چی ؟ یعنی هم میتونه یه همر 1 میل بسازه ، هم میتونه 1 میل دفو همیشه تو اکانتش نگه داره .
من اینجا 1 دونه اکانت دارم و به جرات میتونم بگم بیشتر از 600کی گندم نمیشه تولید کنم ، من که 20 تا ده کروپر دارم و همشم 3تا آبادی دارن ،
حالا تو بیا تقسیم کن دیگه یا میتونم یه همر بسازم بدون دف یا میتونم فقط دف بسازم ، یا یه همر کوچیک و یه انویل کوچیک .
حالا اونکه هم 3 تا همر داره هم 1 میل دف تو اکانتش داره و کلا هم 5 تا ویلج بیشتر نداره ، دگه خودتون میدونید یعنی چی دیگه !
فایل پیوست 2485فایل پیوست 2486
این هم از دیوار شدن همر های جنوب شرق . :cool:
سلام تبریک مدافعین بچه های ما هم خوب زدن
فقط اینجا یه موضوعی میمونه
ما هر سرورو هر سایدی هر اکانتی باشیم به درد ساید که توش بازی میکنیم میخوریم حرف هم نمیزنیم و تو بازی حودمونو نشون میدیم و با کارهایی که تو بازی کردیم میشناسن
حالا شما خودتو میتونی معرفی کنی ؟ بفرمایید ؟ جان ؟ دف میکشی یا داری ناتار رید میدی یا پوش میکنی همر بسازی ؟
تو همین چند روز شاهد اتفاقاتی که پیش میاد هستیم . . .
پ.ن:بعضی ها کاسه داغ تر از اش هستن :دی اونقدری که تو سایدی که داری بازی میکنی بدرد خوردی یا من ؟ کمیت به درد نمیخوره.. کیفیت حضور مهمه :دی کمیتم هم مرد میخواد داشته باشه بدبختی بعضی ها فقط حرف هستن و تو خالی فقط ادا . . .
اینقدر داد نکن معرفی کن ببینیم کی هستی اینقدر داد بیداد میکنی ؟ :دی
خب حد این دوستمون هم فهمیدیم در چه حد هست !!!
از ارمان بعید میدونم همچین کسی رو گذاشته باشه تو فروم واسه جواب دادن چون واقعا بهش نمیخوره و فراتر از این ها هست
از این به بعد لینک میزارم حرفی بود با لینک ج داده بشه ...
کسی بیاد اینجا الفاظ زندگی روزمره شو که مثل عقده تو زندگی واقعیش باشه جا بحث نداره :دی
لطفا خودتم معرفی کن ببینیم از کدوم روستای ایران انلاین شدی داری بازی میکنی :دی
(ویرایش توسط مدیریت)
نام عدل هم نمی دانستند اگر این بی عدالتی ها نمی بود
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________
با سلام خدمت کسانی که دارن این بستو می خونن.
چندتا مطلب بود که دوست داشتم قبل رفتنمون از این ساید بگم .
اول اینکه چند شب بیش بلنی زده شد روی یه بنده خدایی و بلن دیوار شد اما باز هم مثل همیشه یه سری نا عدالتی هایی صورت گرفت که مجبورم بگم!!
فایل پیوست 2487
(بدون قهوه خانه)
خوب همون طور که در عکس بالا میبینید اتک lucifer ثانیه 11خورده و دیوار تخریب شده
و در عکس دوم می بینیم که بعدش اتک Imperial و bi nam خورده اونم در ثانیه 12
http://uupload.ir/files/2yeo_im.png
(قهوه خانه روشن)
bi namرمزشو عوض کرده ولی چیزی که همه دیدن همرش 150 گرزی و 40 tk بوده اینو یادتون باشه
خوب می بینیم که رمر اول خورده و یه سری از دوستان توهم زدن اما عجله نکنید و اتکا رو hd ببینید:
http://uupload.ir/files/2yeo_im.png
اگه کمی دقیق باشید می بینید که تو انک اول دیوار تخریب شده اما در اتک دوم اومده گزارشی از تخریب دیوار نیست در حالی که همه می دونیم اگه دیوار تخریب شده باشه مینویسه دیوار قبلا تخریب شده است ولی...
خوشبین باشیم
احتمالا مشکل نوشتاری بوده و مثل همیشه قابل چشم بوشی اما نظر شما رو به عکس زیر جلب می کنم
http://uupload.ir/files/114b_ja.png (5 جاسوسی در ثانیه های مختلف خورده هر کس خواست براش میفرستم )
خوب چی میبینیم 2.4mil گندم خور دف اما یه سوال جالب بیش میاد خوب طبق عکس زیر می بینیم که
http://uupload.ir/files/0wam_aaaa.png
بله همر لوسیفر که اول خورده و همرش از همر bi nam کوچیکتر بوده و قهوه خونه نداشته دفاع بیشتری رو کشته!
مشکل نداره
همر bi nam احتمالا خستهبوده کم کشته یا شایدم اون دوستمون راست می گفته رمر آخر خورده
اها احتمالا تو 1 ثانیه دیوارو 20 کردن. !واقعا!!(این که شدنی نیست چرت نگو:ِD)
خوب فرض می کنیم دیوارو 1 کردن :ِD بالاخره سرعت لود سرور بالاست میشه چرا نشه اما
نگران نباشید
ما فکر اونجاشم کردیم
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsi...19999999U#r1uU
جالبه imperial رو 20mil دف دیواره 1 رو صفر می کنه چه باحال تازه 104 کی هم دف می کشه !!!!!!!
آقا اجازه؟ شما که تو عکس بالا نشون دادی ایمبریال 90k کشته چی شد یهو!!!!!!!!(با توجه به جاسوسی هایی که داریم در ثانیه های مختلف اینسرتی از مدافع ندیدم بس می تونید شنونده نباشید و مقدار غیر اغراق شدش رو حساب کنید یعنی 2mmil نه 20 mil)
خسته شدم چقدر طولانی شد :D
فایل پیوست 2488
قضاوت نکنید
الله و اعلم
ما روش بازی مون رو بر اساس اخلاق و حفظ حر مت بنا گذاشتیم با این حال اگه کسی حر مت نگه نداره جواب اونم داریم
هم مشت داریم هم پشت داریم
زشته ادم بازنده باشه بعد جای تمرین کردن برای قوی شدن و احترام به حریفش بیاد فرم حرف صد تا یه غاز بزنه واقعا که !!!عجبا
دکمه خرید !!!!! از پلیر هایی که اوج پلنشون مولتی کشی تو ساید های دیگه است غیر این حرف توقع دیگه ای نمی ره
ادرس دکمه رو می خوای الان میدم خدمتت ما بین دکمه های توهم و دروغ دقیقا پایین اهرم مولتی کشی تو ساید دیگه است چطور ندیدی شما
از جمع دوستان با بت لهن تندم عذر می خوام البته غیر این اقا که فروم رو با بازارچه ننه حسن اشتباه گرفته
یه تبریک هم بگم به تیم پلنری و لانچری جنوب شرق پلن ایراداتی داشت اما در مورد تایم بندی و لانچ به دوستامون دست مریزاد می گم
اما تبریک اصلی رو میگم به برو بچ شمال غرب که عالی بودن بی خود نیست این تیم هنوز باخت نیاورده این سرور هم که معلومه دیگه ...
یا حق
hiv+
خوب منم از بنی در امدم!!! مرسی از شایان که خوب بن میکنه!
ارمان جان اتکا همه سر موقع خورده!! اتکای من تو گزارشا ساعت 2:48:11 هست و بقیه بعد من!!!! چی جوری پسو پیش خورده؟؟ من نمیفهمم منظورتو؟؟
میخوای بگی اتکی که گزارشش ساعت 2:48:12 بوده زودتر از اتکی خورده که گزارشش مال یه ثانیه قبله؟؟؟؟
چیزهای عجیب زیاد دیدم اینجا!!!! این دیگه نوبره!!!! جاالبه که بار اولتونم نیست که این اتفاق میفته براتون!!!
سوالی که پیش میاد اینجاس که ایا اصلا میشه تو سروری که اتکا برای خودشون ثانیشون عوض میشه یا هر اک خودش باید اکانت خودشو لانچ کنه ادامه بازی داد یا نه!!!
اگه دخالت تو کار مدیریت نیست میشه یه توضیحی مدیر راجع به جابه جا خوردن اتکا بیاد بده؟؟؟ جالبه وقتی مجتبی ماتریکس امد گفت چرا رم اخر خورده ما فکر کردیم الکی میگه ولی بعدش دیدم نههههههه واقعا راست میگه!!!!!
ایا واقعا این به ضرر se بودن طبیعیه تو بازی؟؟؟؟ یعنی واقعا باید فکر کرد اتفاقیه؟؟؟
راجع به حریف قوی هم لازم به گم که ای حریف قوی میشه بگی چه سرورایی بازی کردی؟؟؟؟
بچه های ما از قدیم بودن و کارنامشون معلومه!!! شما چه طور؟؟؟ از قدرت در بازی حرف میزنی که فکر میکنم سلیقه ایی اداره میشه!!!
ممنون آرمان جان بابت آموزش جای دگمه. ولی خواهش میکنم که القابی رو که برازنده خودت و ... هست رو به بنده نسبت نده.
در ضمن مولتی کشی توی ساید حریف شرف داره به مولتی خریدن تو ساید حریف. حتی مولتی خریدن تو ساید حریف هم شرف داره به کل یه ساید رو خریدن.حتماً متوجه منظروم شدی.
بالاخره نگفتی کدوم سرورا بازی کردی؟ راستی مهدی و علی Hiv دوالت بودن؟:D
جناب لوسفز یکم آرامش داشته باش بازیه زیاد جدی نگیر
در مورد اتکها هم اتک ها اونا که تو یک ثانیه خورد به ترتیب لانچ خورد و اینو لانچر باید بدونه و به همین دلیل ما اتکهارو با 1ثانیه فاصله زدیم نکنه فکر کردیم ضعف پلن هست که هر کدوم تو یک ثانیه و پشت هم خوردن؟ نه عزیز اینجا تو یک ثانیه زدن ریسکش بالاست
میشه تو سطح خودتو بگی؟
تو حزب بادی!
مهم نیست کجایی باشی مهم اینه که مرد باشی!!که تو نیستی!
یه جوری میگی هر سایدی بودیم تو هر سرور و اینا انگار بازی بلدی !!دیگه همر مردم و کوبیدن به دیوار این حرفا رو نداره!
حزب باد بودن تو رو همه دیدن و هیچ وجه در حدی نیستی که بخوای تو فروم بیای چه برسه به با لینک قرمز!!
نه شما میدونی که رم رو آخر میزنی
چرا فشار میاد بهتون و هی میندازید گردن سرور و اشتباه سایت
خوب مردونه قبول کنید دیگه مگه ما که دیوار شدیم اومدیم گفتیم سرور تایم اوتش زیاده یهو 6 ثانیه بعد میزنه یهو 2 ثانیه؟ همه مشکلات رو در نظر گرفتیم و زدیم و دیوار شدیم.
باز به درک بچه های خودمون که اومدن به مهاجم تبریک هم گفتن اما شما کلا رو فشارید داداش
در ضمن یاد بگیر همه چیزو تو مطالعه نمیشه بدست آورد باید تجربه کرد که اشکال نداره تا حالا پلنی نرفتی و تجربه این چیزارو نداری یا شایدم میترسی تجریه کنی ترجیح میدی مطالعه کنی؟ برو مطالعه کن شما، اما درست مطالعه کن. ما تجربه رو به مطالعه ترجیح میدیم
اونم پلن هست نه بلن
بلن قبلا یه تولیدی کفش بود
حال میکنم بعد این همه بازی و . . . اینا یه گربه هم میتونه تو فروم اینجا عرض اندام کنه برای خودشو جیغ بزنه فقط هر کی رو میبینه چنگ بندازه :دی
سطح دوستانمون هم دیگه فهمیدیم :دی
قبلا طرف میخواست تو فروم مطلبی چیزی بزاره روش نمیشد اول یه لینک میزاشت بعد صحبت میکرد
بله همر ما کوبیدیم تو دیوار :دی(نیمچه همر عرض کنیم :دی) ولی دوستان همه درحال جیغ و فریاد غش بودن بابت کتیبه های که میومد :دی
حزب باد هم نیستیم دیدم دوستامون 3 به 1 شده و احتمال باختشون هم زیاده با این حال پاشیدیم امدم کنارشون با هم بخوریم به جا اینکه یه حا باشم که تضمین شده باشه جام
به این میگن مردونگی و پای دوستات وایسی اگر دوستام تو nw هم همین بود وضعشون اگر قبول میکرن میومدم کنارشون تو شرایط سخت وای میسادم
بازی واسمون فان شده چون هر کاری دلمون خواسته انجام دادیم اینجا و تو این سرورا
حالا شما چی ؟ عرضه این کارارو داری جنمشو چی ؟ پای دوستات تو هر شرایطی وای میسی ؟
لطفا به این پستم جواب نده چون تو سطحی نمیبینمت پستامو ریپلای نمیکنی همینجور که تو سطحی نمیبینمت پستاتو ریپلای نمیکنم
ارمان اگر حرفی مونده باشه یا شکایتی از من داشته باشه میتونه پست بزاره و ندیده همه حرفاشم قبول دارم
ولی ما اینجوریم تو یه ساید میریم در حد توانمون کمک به ساید میکنیم (کارهای هم که کردم یا از ارمان بپرسید یا دوستان که اونجا هستم فقط از بهداد نپرسید :دی فحشم میده یا صفحات قبل همین فروم هم میتونی چندتا چشمشو ببینی )
راستی منم میبینی سرتو باید بندازی پایین حداقل کارای که واسه ساید nw انجام دادم حداقل تو یکی عرضشو نداشتی انجام بدی در حدی هم نیستی بخوای قضاوت کنی
با ارمان صحبت کردم امد تو مجموعه nw با ارمان هم صحبت کردم امدم بیرون ازش
همونطور که اکانت ازش تحویل گرفتم اکانت هم بهش تحویل دادم بدون هیچ کثیف بازی یا چیزی پس نبینم سرتو جلوم بیاری بالا گرفتی چی میگم ؟
به قول یکی از دوستان سربزیر باش کامروا شوی :دی
دژکوب بهونه ی برای دور هم بودن نه اینکه عقده های زندگیشونو یه سری ها تخلیه کنن :دی مردی فشار ای که زندگی اورده روت اینجا تخلیه نکن بیرون زندگیت خودتو نشون بده
اینجا بازی پلنی چیزی بلدی نشون بده
قصد جواب دادان به هیچ پستی رو ندارم ایشالا میرم با لینک جدید بر می گردم
فقط در مورد سابقه بازی پرسیده بودید هم شما هم یه بنده خدایی که وضعیت روحی جالبی نداره البته برام چیز جدیدی نیست هر سروری می رم همینجوری میشه
سابقه بازی ندارم این اولین سرورمه دارم نرمال بازی پلی میدم و شک نکن که اگه سرور اخرتون بوده و بنا داشتید برنده بشید باید یکم تجدید نظر کنید یا سرور اخرتون نباشه یا اگه هست برنده شدن رو بی خیال شید
خدایا به امید تو
hiv
با سلام به همه بازیکنان سرور فینال 95
باعرض پوزش قصد گذاشتن پست نداشتم ولی بعضی موارد رو نمیشه به سادگی از اون گذشت
دوستان ساید جنوب شرق با اولین ضربه ای که خوردن باز شروع به فرافکنی و تقصیر این و اون انداختن کردن
چند بار به شما گوشزد کردم که این یک بازیه و جدی نگیرینش و بالا پائین زیاد داره و شما ها هم به روش خودتون یعنی کری خوندن بیشتر و .............. جواب پست ها رو دادید
اون از بیگتون و اینهم از پلن آخرتون که رضا خان اسطوره تو دیوار رفتن براتون رفت البته این جسارت رو چون رضا خان دوست من هستش و دو تا اسم من براش گذاشتم اول اینکه اسطوره تو دیوار رفتن هستش و این مقام رو طی بازی در سرور های مختلف در حد جهانی به دست آورده و دومین لقبش اینه که اگر روزی سه بار هم حمام بکنه باز کثیف باز هستش و این رو هم با استناد به سوابق طولانی جهانیش میگم ( خوبی رضا جان اقلا یه زنگ بزن حال بپرس )
خوب از رضا خان چه انتظاری داشتید وقتی میگن هر اکانت رو باید بازیکن اصلی ازش لانچ بکنه خوب طبیعی هستش بعضی مدعیان در این مورد مشکل داشتن وشد چیزی که نباید میشد
البته اونقدر دف در ساید شمال غرب وجود داره که هرتارگتی تبدیل به ریل میشد همون بلا سرش میآمد که آمد شما هنوز هم معتقدم سیاست ندارید برعکس گفته بعضی دوستان والی تا بحال باید متوجه میشدید که با احساس قضاوت و بازی نکنید
تا به اینجای بازی ثابت شده ساید شمال غرب منسجم ترین ساید و دارای بهترین و کار آمد ترین و با تجربه ترین تیم لیدری در سرور هستش و این سه خصلت موجود در تیم لیدری شمال غرب که تعریف نبوده و واقع هستش بالاخره کار دست شما داد
شمال غرب با یک بازی منطقی و صبورانه شما را به نقطه ای رساند ( نقطه سقوط هر انسانی اوج غرورش هست ) که تصمیم گرفتید یکباره سر ساید رو بزنید که همان چیزی بود که ساید به انتظارش نشسته بود تا عکس العمل خودش رو نشون بده
شما در ابتدا سایدتون مدعی بیگ همر سرور شد و چه کری ها که خونده نشد واز ذوق نمیدونستید چیکار بکنید و بنده تذکر دادم که این یک بازیه و بالا پائین زیاد داره و شد همونیکه پیش بینی میشد و بیگ شکست و شاید باز هم بشکنه
بعد از مورد اکانت رضا خان در جنوب غرب مجددا کری های شما در باره میزان دف جنوب شرق که میلیونی هستش شروع شد و آنقدر کری خوندید که دیگه چندش آور شده بود و همه تصمیم گرفتید در یک سرور دیگه فرصت انتقام گیری به ساید های دیگر بدید و این سرور سرور آخر شما نباشه حالا با خود نمائی دف شمال غرب انهم تبدیل به یک خاطره شد و شمال غرب بادرایت خودش خط بطلان رو روی روئیائی بودن دف شمال شرق در مقایسه با دف خودش کشید
حالا شما میتونید فرافکنی کنید و بگید این دف داد یا اون دف داد که هیچ فرقی نمیکنه میتونید هرچی دوست دارید بگید شمال غرب اونقدر دف داره که میتونید بگید از سر ور های دیگه هم دف آورد همانطور که بعضی متعصبین به سایدتون خیلی ساده دست به اثبات این حرف زدن که جالب بود
جناب مخاطب خاصی که دنبال کلید تولید نیرو میگشت وآرمان عزیز به روش خودش جواب داد منهم به روش خودم توضیح میدم شاید متوجه بشوند
این کلید دقیقا روی میزان وقت، هزینه و روشی که اکانت رو پلن ریزی میکنی قرار داره و هرکسی این کلید رو نداره تا تعداد زیادی ماجرا جوئی در سرورهای متعدد بره و تجربه لازمه رو بدست بیاره.
حالا میشه نوبت دوست عزیز و شفیقم نوید لووووووووووووووووووووووول که خیلی قبولش دارم ولی اون ما رو تحویل نمیگیره و جاش دو تا سطل از بازار خریده و وسط درگیری آمده با آب آتیش خاموش کنه به این میگن شخصیت بیطرف که چون مدت زمانی در هر دو ساید بازی کرده خودش رو از هر حرف و حدیثی پاک نیگرداشته و برای هر دو طرف آب آورده که جوش نیارن و بقول معروف خونسردی، متانت و درنهایت پیروزی ( نوید دیگه حالمون رو نپرسیدی سر از بیمارستان هم در آوردم باشه دوستی که فقط بازی نیست )
در خاتمه به هر دو ساید تبریک میگم به یکی به خاطر داشتن انچنان همر هائی و به این یکی بخاطر دفش
پاینده،پیروز و سربلند باشید
عطا
3 به 1 که میگی تا حالا با هم پلن زده شده؟؟
در حد من نیستی و لی من جوابتو میدم پستت رو هم ریپلای میکنم چون عادت دارم به حفظ احترام بقیه!!
اکانتی که گرفتی رومن 1 سرور بود و چی تحویل دادی ؟؟_(لاست هایی که دادی رو نمیگم دیگه)
عرضه منم میبینیم!
پلن زدنتم دیدیم رمر و آخر زدی!!
سلام خدمت همگی دوستان...
متاسفانه با شرایط پیش اومده اگه اکانت بینام.فلوید و بلک استورم هم تصمیم به حذف داشته باشن ما هم حذف میکنیم بر خلاف میل شخصی..
در مورد مشکلات آی پی و تایم لانچ پلن هم مواردی بوده که باگ به وجود اومده.. و تو این سرور جنوب شرق خیلی تو ذره بین مدیریت سرور بود و کاملا مشخصه.
از شایان هم انتظار نمیرفت با بکس جنوب شرق انقدر سختگیرانه برخورد کنه.:(
در مورد اکانت لوسیفر هم از اول سرور مخالف سیاستشون تو فروم بودم و هیچ توضیح و قضاوته عجولانه ندارم و فقط به این بسنده میکنم که مخالف سیاستهای داخل فرومشون بودم.
انشالاه که لیدرهای جنوب شرق بتونن ساید رو از این مرداب نجات بدن و بهترین تصمیم ممکن رو بگیرن.(مختصر و مفید :d )
پوریا دکینگ & رضا دکینگ
ای باااااااااااااااااااااااا ااباااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
آقا مهدی حذف کردی که!!!!
حالا تکلیف 20 ک گلد چی میشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا گفتن نداره ولی اینا نمیخواستن بزنن بیگ رو من گفتم بزنید گلدش و بدید به من!!!
تا الانم من نگفتمم
شما که رفتی و گلد و بده و برو!!
اقای لوسیفر شما گند زدین به ساید جنوب شرق.
تو مرحله اول شما با کل کل های شخصی وجه ساید جنوب شرق خراب کردی..
مرحله بعدی اکانت رو حذف کردی و کشیدی کنار با تمام ادعایی که داشتی(ی لیدر فقط مسعول اکانت خودش نیست و نسبت به سایدش مسعولیت داره.)
مرحله سوم هم بدون اطلاع به دوستان برا جابجایی کتیبها اک رو حذف کردی و کتیبهای استراتژیک رو دو دستی تقدیم شمال کردی..(چکمه کوچیک و جنگ بزرگ)
حداقلش اینکه میخواستی حذف کنی کتیبهارو جابجا میکردی و مدیون نمیکردی خودتو
همیشه همین بوده اوایل سرور یکسری افراد تو فروم با سروصدای زیاد وجه ی سایدو خراب میکنن و وسطهای سرور اک رو حذف میکردن و چیزی جز خراب کاری باقی نمیذاشتن برای سایدشون
خیلی متاسف هستم از این اتفاق که جنوبشرق ضربه بزرگی خورد................................. . . .:mad:
تنها کسای که باعث شدن sw و یا بهتر بگم من جبهم و عوض کنم همین لیدراتون بودن تصمیمات اشتباه گرفتن
1.در مورد کتیبه مورتاض یونیک امدن سری هرچی از دهنشون در میاد تو فروم گفتن بعد که فهمیدن قضیه چیه معذرت خواستن که باعث شد شناخته بشن و نوش دارو بعد از مرگ سهراب به درد ما نمیخوره گفتیم ok
2.در مورد اکانت holly که کتیبه ی چکمه ی بزرگش که خود من خالی کردم و گفتم بردار بعد که خواسیم بلن بریم و خواستیم سروراش گفتن کتیبه نده و حتی چند باری به تماس ما جواب نداد مگه داریم مگه میشه
3.همر و مقداری از دف x404 که در دهکده های خودش بود بدون هماهنگی با ما با رمز جانشینی امدن زدن به nw جایی که میدوستن یه مقدار سنگین دف داره با حال غارت که حتی رمرش کار نمیکرد که چی ؟ شنیده بودن میخواییم holly رو بزنیم فقط شنیده بودن و این نمیدونن شاید nw قضیه ی جاسوس رو میدونست و باهاشون بازی کرد
4.اکانت alaf که در اختیار من قرار گرفته شد و بود و ایمیلش و نداشتم و اکانت 1دونه نیرو نداشت زیر ساختاش و ok کردم و باهاش 200ک سرباز بیاده و 40ک کاهن کشیدم که رمز و عوض کردن باتوجه به اینکه میدونستن ایمیل نداشتم و بم گفتن تا زمانی که با se در گیر نشی دف ماله خودته درگیر شدی بک میدم و جالب رفیق صمیمی ما که اصلا بخاطرش ثبت نام کردیم اقای بزمان همچین کاری با ما کرد
5.واقعا یه نفر چقدر رو داره که بعد این همه گند زدن به sw بیاد زنگ بزنه بگه بیا بریم یه اتحاد و بلن بریم و هنوزم میخواستن نامردی کنن
6.و بعد بچه هاشون امدن به ما گفتن این سرور اکانتای sw رو بده به ما عوض یه سرور دیگه برات کب میکشیم اخه من بخوام با تیم بازی کنم شما روتون میشه با من حرف بزنین اصلا سرور l1 و d1 بازی مارو ندیدین مگه d1 تهایی با 4تا ساید مبارزه نکردم با این حرفا فقط به من توهین کردین دوستان عزیز
ب.ن:نمیخواستم چیزی بنویسم دوستان اصرار کردن و دوستان se میدان خالی دیدن از خودشون داستان تعریف کردن و مجبور شدیم حرف بزنیم
ب.ن:دوستان شرمنده کیبورد ما ب نداره محبوریم ب هارو ب بنیویسیم lol :دی
اینم حکایت ما با se موفق باشین
erfan odin