-
حال میکنم بعد این همه بازی و . . . اینا یه گربه هم میتونه تو فروم اینجا عرض اندام کنه برای خودشو جیغ بزنه فقط هر کی رو میبینه چنگ بندازه :دی
سطح دوستانمون هم دیگه فهمیدیم :دی
قبلا طرف میخواست تو فروم مطلبی چیزی بزاره روش نمیشد اول یه لینک میزاشت بعد صحبت میکرد
بله همر ما کوبیدیم تو دیوار :دی(نیمچه همر عرض کنیم :دی) ولی دوستان همه درحال جیغ و فریاد غش بودن بابت کتیبه های که میومد :دی
حزب باد هم نیستیم دیدم دوستامون 3 به 1 شده و احتمال باختشون هم زیاده با این حال پاشیدیم امدم کنارشون با هم بخوریم به جا اینکه یه حا باشم که تضمین شده باشه جام
به این میگن مردونگی و پای دوستات وایسی اگر دوستام تو nw هم همین بود وضعشون اگر قبول میکرن میومدم کنارشون تو شرایط سخت وای میسادم
بازی واسمون فان شده چون هر کاری دلمون خواسته انجام دادیم اینجا و تو این سرورا
حالا شما چی ؟ عرضه این کارارو داری جنمشو چی ؟ پای دوستات تو هر شرایطی وای میسی ؟
لطفا به این پستم جواب نده چون تو سطحی نمیبینمت پستامو ریپلای نمیکنی همینجور که تو سطحی نمیبینمت پستاتو ریپلای نمیکنم
ارمان اگر حرفی مونده باشه یا شکایتی از من داشته باشه میتونه پست بزاره و ندیده همه حرفاشم قبول دارم
ولی ما اینجوریم تو یه ساید میریم در حد توانمون کمک به ساید میکنیم (کارهای هم که کردم یا از ارمان بپرسید یا دوستان که اونجا هستم فقط از بهداد نپرسید :دی فحشم میده یا صفحات قبل همین فروم هم میتونی چندتا چشمشو ببینی )
راستی منم میبینی سرتو باید بندازی پایین حداقل کارای که واسه ساید nw انجام دادم حداقل تو یکی عرضشو نداشتی انجام بدی در حدی هم نیستی بخوای قضاوت کنی
با ارمان صحبت کردم امد تو مجموعه nw با ارمان هم صحبت کردم امدم بیرون ازش
همونطور که اکانت ازش تحویل گرفتم اکانت هم بهش تحویل دادم بدون هیچ کثیف بازی یا چیزی پس نبینم سرتو جلوم بیاری بالا گرفتی چی میگم ؟
به قول یکی از دوستان سربزیر باش کامروا شوی :دی
دژکوب بهونه ی برای دور هم بودن نه اینکه عقده های زندگیشونو یه سری ها تخلیه کنن :دی مردی فشار ای که زندگی اورده روت اینجا تخلیه نکن بیرون زندگیت خودتو نشون بده
اینجا بازی پلنی چیزی بلدی نشون بده
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن