الووووووووووو الووووووووووووووووووووووو وووو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser.nz
سلام دوست عزیز به اصطلاح
شماها فکر کنم بیشتر اسپید بازی کردید که علیرضا رو نمیشناسی یا تو نرمال فان بودی اگزه من رو من تا جایی که یادمه آرمین روش بازی میکرده
و اکانت اصلی ماله اونه
در مورد اصطلاح سیلور ساپورت از وقتی ورژن 4 خوشگل ( لوووول ) اومد اصطلاح گلد ساپ به سلیور ساپ تغییر کرد !!
و یه مورد دیگه ابهت نیست طرف خودش خرج اکانت نکنه یه اصطلاحی به نام اولش ل داره به نام ل...ش خوری !
ما یه اصطلاحی داشتیم سرور 12 اصلی به نام تارگت از فروم
خدا نکنه اون اینجا هم ران بشه چون فروم خلوت میشه !!!
دوست خوب من شما خبر نداری ، من انقدر فان بودم که اصن بهم میگن فانی :)) چرا ناراحت میشی !؟ اتفاقا و از بخت بد شما من اصن اسپید باز نبودم :) افتخار هم بازی بودن با این اقای کینگ ممد هم تو 2ایکس تو ج.ش برام رخ داد . باید عرض کنم اتفاقا اگه شما مدام پیگیر بودی همین اسم یوزری من که اینجا نوشته شده رو میدید متوجه میشدید که آیا من پلیر هستم یا نه ! فقط یه عذر خواهی میشه ازتون بکنم !؟ اینکه یه رزومه بدین توir بیشتر با هم اشنا شیم !؟ اخه من از تازه واردین این سایت هستم ، اینه که متاسفانه هنوز 10000ایکس و اینا رو نتونستم ثبت نام کنم لینک بذارم :)) البته این سروری که هستیم یه سری از دوستان هستن که گویا از اونجا به اینجا پناه اوردن !!!
پ.ن : اتفاقا من یه سبکی دارم به اسم حذف دسته جمعی یک ساید از طریق فروم ، که متاسفانه اینجا چون نیستم :rolleyes: عملی نیس :)))
پ.ن : دوست عزیزی که پست میذاشتی ، خدا شاهده اگه متواری شی باز و پست هم نذاری بری سرور بعد ، این بار جای تعقیب ، تحریمت میکنم :|
پ.ن : آهااااااااااااااااااا کیه که سرور اولشه هیچ کی نمیشناستش :))) شایدم یه سایکوفرنیک حاد گرفتم که فکر میکنم من آرش :دی هستم :))))