پان قشنگی بود ولی خدایی این همه زحمت برای کتیبه چشمان این موقع سرور؟؟؟ مظمئنید بعد روش همر بوده؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پان قشنگی بود ولی خدایی این همه زحمت برای کتیبه چشمان این موقع سرور؟؟؟ مظمئنید بعد روش همر بوده؟؟؟
البته میثم عزیزم زحمت لانچو کشیده... دمت گرم ملی پوش se
عجبا
نمیزارید آدم کارشو بکنه ها
1.یه چیف مختصر که شده عادت بچه های ما
فایل پیوست 1781
2. خفتی که مثل عزیزانمون تو بوق و کرنا نمی کنیم(عادیه بخدا) :cool:
فایل پیوست 1782
3. بازم یه نیمچه خفت
فایل پیوست 1783
4.کتیبه از اکانت سوپر ادعای والس(بهش بگید بیاد یه توضیحی بده استفاده کنیم)
فایل پیوست 1784
حیف پلنر اصلی قابلتون نمیدونه بیاد پست بزاره
وگرنه پلنا با پستای خودش قشنگه
پ.ن:راجب پست لوسیفر: فکر کنم یادتون رفته که اون همر یه بار برای صفر کردن دهکده چیف شده بلند شده بود
پس نتیجه میگیریم جنگ اموز یک ماه توش منابع لول میداده و اون همر 40 کی شمشیری و 25 کی سزار 45 روز پیش هم با اون جنگ اموز شارز نشده
نخندونید دیگه
To Honor of SW
یا علی
دوستان sw تبحر مثال زدنی در زدن مولتی ها اونم از نوع چراغ خاکستری دارند.درود به شرفشون
البته برای زدن اکانت های اصلی ساید روش هایی مختص به خودشون دارند -رجوع کنید به سبک ص.ص-
اقا این نصفشون مال قدیمها!!! دیشب یه پلن رفتین کلا!!! از اول سرور لینکارو جمع کردیدا!!! اخیییی
ممنون از لینکهایی که گذاشتید
فقط می خواستم بپرسم تو این پلن ها هم بچه های SW از پسورد اکانتهای مورد حمله قرار گرفته استفاده کردند یا نه؟ :D
آخه تو اون همرهایی که دیوار شدن هم از پسورد اکانت استفاده کرده بودند.
دیگه اون قضایای دیوار شدن همرها و دزدیده شدن کتیبه های اکانت فلوید را همه در جریان هستند.
جای شما بودم حداقل از اکانت Nebadin لینک گزارش نمیذاشتم
راستی معرفی کنم ببخشید. محمد هستم از اکانت The Pro
موفق باشید
جناب لوسیفر قرار بود کتیبه جنگ یونیک دست شما امانت باشه و دوباره به ساید ما برگردونین واقعا که امانتدار خوبی هستین
واقعا روتون میشه بگین دارین بدون کثافت کاری بازی میکنین حقا که مردونگی رو به حد کمال رسوندین دمتون گرم البته از شما بیشتر از این انتظار نمیرفت
چون کارای قشنگتری از شما دیدیم ولی بنا به قوانین فروم نمیتونم اینجا بزارم لطفا دوستان جنوب شرق دم از بازی پاک نزنین
میدیا اکانت catwoman
آقای مهدی لوسیفر دوستان شمال شرق راست میگن؟ به عنوان امانت گرفتین؟
میشه واقعیت بگین؟
اون زمانی بود که تو متا بودیم نه طمانی که دیددیم زیر یزرکی متا بستید با صمدی!!!! دف واندرتون مال من بود متا میبندین با sw !!! راستی کتیبه های ما که دسته ne هست کی میخوان بدین؟؟؟ و البته یونیک راز و یونیک مرتاض!!! هر وقت اینایی که به رسم امانت بردین اوردین ما هم میدیم بهتون!! راستی کت ومن که دست صمدی بوده از اول بازی!!! روت میشه این حرفو بزنی
خیلی ممنون که اطلاعات کامل در اختیارمون گذاشتین
البته خیلی ناراحت شدم کتیبه رو بهشون نباید بدین چون بد رقم تیز کرده بودم واسش فقط منتظر بودم بیاد تو شمال شرق :d:d
سرور دوباره اروم شده یعنی میتونه ارامش قبل طوفان باشه؟
کوچیکی بزرگی ادما به منش و رفتارشونه نه اینکه خودشون بگن برادرم. در ضمن اقا بزرگ شنیدم وقتی nw زد اکانتتو صمدی برا ایمر رضا داغ کرده چرا اکانته مارو زدید!!!! این حرف بوده یا نه به نظرت!!! عزیزم من با ne کاری نداشتم تا حالا چون یه زمانی متا بودیم. شما متا شکستید. کتیبه به ناحق برد این دوستت!! وردار بیار کتیبتو لینک سبز ببر
ای آقا
شما فازت چیه؟
میخوری میگی نا حق خوردم
دیوار میشی میگی نا حق دیوار شدم
چیف میشی می گی نا حق چیف شدم...
این رفتار ها رو پسر عموی من هم داره ... الان مهد کودکه :)
پ.ن1:اکانت the pro لینک دیوارت بود با اون دمپایی فکر نمیکردم فروم هم بیای ها دمت گرم
پ.ن2: راجب لینک هایی که گفتید ماله قدیمه...خب من خودمم گفتم که...ما تو فروم ساکت بودیم چیزی نگفتیم...منتها شما خیلی هنر نمایی میکردید دیگه مجبور شدیم
پ.ن3: شما لطف کن دیگه اسم صمدی رو بدون آقا نیار ... ok?
پ.ن 4: آه مظلومه حق خورده شده نگیرتمون یهو :)
یا علی
این بحثارو ول کنید تاپ تن چرا عوض شده
ارمان خفت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
این حرفت با حرف قبلی کاملا فرق میکنه تا شب کتیبه ها هیچ کدوم از بچه های ما خبر نداشتن اکانت مال منه یکی اتفاقی پروفایلو چک کرده بود متوجه شده بوود اونم از رو رنک ایمیل فکر میکردن که ایمیلو دادم کسی باهاش اکانت بسازه در حالی که تو داری میگی اکانت دست صادق بوده اگه اکانت دست صادق و بچه های تیمش بود به نظرت ده همر من با همچین وضعیت خنده داری میپرید (البته اون برای شما همر بود از نظر خود من لنگه دمپایی هم نبود)اونم با اون شکل موج چیدن اونا با اطمینان اینکه من رو اکانت نیستم این کارو کرده بودن مساله متا به من ربطی نداره فقط قبل از متا با جنوب شرق من بهشون نتیجه کار رو گفته بودم ولی خوب اون موقع حمیدرضا اسیر زبون چرب و نرم شما شده بود و از رو بی تجربگی تو دامتون افتاد وقتی که ماهیت شما برای بچه ها رو شد بحص متا با جنوب غرب شد که کلا با وجود اینکه من مدام با صادق در ارتباط بودم و هستم ولی باز هیچ دخالتی تو متا نداشتم
بله 6 کی کاتا و 3 کی رم رو ارمان خفت شده تبریک به دوستان sw. جواب شما چند تا بچه رو هم نمیدم در سطح من نیستید
سلام خدمت دوستان عزیز
یعنی به جان خودم دروغگو تر از چوپان دروغگو شمایی هر چی خواستم جواب ندم ولی نشد دیدم خیلی خیلی خیلی دروغت شاخداره میدونی چرا تو از ص ص هم بدتری حداقل اون یه کاری کرد نگفت نکردم دمشو گذاشت رو کولش آفتابی نشد . تو از این دوستمون هم بدتری صاف صاف تو چشایه ما نگاه میکنی دروغ میگی مثل بنز اون پیام خودت بگو واسه کیه یا چنان دروغت رو با سند برملا کنم که دژکوب رو ببوسی بری پی تیله بازیت ؟؟؟
کل اس ای ان ای اندبلیو و اس دبلیو میدونن که سروش رباط صلیبی پاره کرده و پسر عمویه منم هست هر روز من میرم بهش سر میزنم تا دبلیو سی نمیتونه بره بعد چجور میتونه بیاد بشینه پا سیستم بعد اون نامه واسه 4 ماهه پیشه که گاف دادی مثل بنز که نتونستی جمعش کنی من ممارست تو تو دروغ گقتن رو داشتم نصف دنیا ماله من بود . بعد یعنی انقد بهت فشار اومده که از اونوقت اسکزین شات رو نگه داشتی . راستی اگه اون نامه رو پریروز ارسال کرده الان یه عکس بگیر ازش بفرست نمیتونی میدونی چرا ؟؟؟؟ چون که الان جایه امروز شده پریروز . ضمنا اگر پلن شما رو میخواست زیر سوال ببره آقا پسر اتک ساعت 8 رسیده و چیف شده چه دلیلی داره که ساعت 2 بهت پیام بده که فیک هات کمکیه . خدایه دژکوب رو از شر انسان هایه دروغگو مبرا بفرما .
پ ن : ادمین جان بچاپش که دست دروغگویان رو شود ولی خداییش حذفش نکن
سربازان ما ایستاده میمیرند .
یا حق
- - - Updated - - -
کتاب تاریخ آیندگان
نویسنده : مورخان آینده
گزیده ای از این کتاب :فصل 1500 بند 800 پاراگراف 45
شرح اتفاقات پیش آمده در سرور سال 1420 ه. ش
قلی جان زحمت بکش یه اکانت بساز بنام غضنفر خان که لیدر کل اس دبلیو هست یه اکانت بساز بنام حسن خان از ان ای و مهدی خان از اس ای (داستان سرور xw2789در سال 1420 ه.ش )
_حسن خان (که در اصل قلی جان از اس دبلیو هستند): مهدی خان شما دم از بازی پاک نزن اون کتیبه اژدهایه برتر (جنگ یونیک بین سالهایه 1380تا 1398 که در سال 98 به اژدهای برتر تغییر نام یافت(سرعت ساخت آزدها را 20 برابر میکند.)) رو که بهت قرض دادم رو بده بیاد .
_غضنفر خان : بچه ها برید فلان جا شلوغش کنید که یادشون بره کتیبه ابر سیری و ابر سازه رو دو دره کردیم . و این شد که همه جمع شدند برایه فرافکنی و شلوغ کاری جهت فراموشی اما دریغا که ما مورخانی داریم از آینده که اسناد منتشر شده آیندگان را رو میکنند.
منابع و مآخذ: خاطرات علی رضا 4513 . با استناد به بقایایه به جا مانده و فسیل هایه سربازان
پ ن : ادمین جان بچاپ فدات شم جهت شفاف سازی اون سرور کذایی در سال 1420 من که خوب بیاد دارم .
- - - Updated - - -
ضمنا خبر آمد خبری در راه است . ما که دلخوشیم چون از آن آگاهیم .
این وسط مسطا هم از قدرت بلامنازع پست هایه جنجالی تکمیلی آموزشی و اخباری و دیداری و شنیداری محسن شانگفی بچه محلمون تقدیر و تشکر بعمل می آوریم .
مهدی لوسیفر تشریف میارن براتون توضیح میدن که چه شد و چه بود چه کرد .
فقط نمیدونم یکی اینجا میگفت دوستان نبینم یکی بد فلان جا رو بخواد چرا دیگه نیست . همینجوری دیدیدش به رضا و سایر دوستان لانچر بگید این هنوز هست . خخخخخخخخخخخخ
خوب از صبح بزرگ پلنر se رضا خان شاهکاری به خرج داد و تونست 2 تا از بیگ همرهای sw رو 0 کنه!!! همر یورک و همر اسکور 0 شدن!!! همر یورک که بیگ سرور بود و همر اسکور 35 روز جنگ اموز روش داشت. لینک 0 شدن دها براتون گذاشته میشه در زیر. با تشکر از دووستانی که تو لانچ کردن و دادن همر کوتاهی نکردن. دورد بر شرافت شما. فایل پیوست 1804
فایل پیوست 1805
فایل پیوست 1806
- - - Updated - - -
در راستای پست قبلی از روی فیک ما 3 اکانت چنج کپ کردند!!! دورد بر این دوستان
مهدی جان داداش ما کمتر تو سرور هستیم میشه پست رو تکمیل تر کنی و بگی کیا چنج کپ کردن و رو چه کسایی فیک بوده که در تشخیصش به مشکل خوردن و نفهمیدن . یا شایدم دف نداشتن چون وقتی تو واندرشون 1.5 میل دف هست دیگه خداییش تابلوئه از واندر بک بدن بریزن رو چند تا تارگت ؟؟
دورود دوباره!! از صبح نزدیک 100 موج اتک از 10 اکانت در داخل se لانچ شد که اکانتهای رضا و پجی و نبادین و یورک و اسکور و وجتک تارگتهای ما بودن. اکانت رضا حملات فیک بود ولی چنج کپ کرد دوستمون ولی با این وجود فیکها از ایشون رد شد!!!!! اکانت پجی اکانتی بود که روش 500 کی دف جمع شد که از واندر بک خورده بود ولی رو ایشونم فیک بود!! اکانت نبادین هم فیک گزاشته شد که چنج کپ کردن!!!!! اکانت اسکور همر جلو اتک گزاشتن که فایده نداشت!!! اکانت یورک چنج کپ کردن که جواب نداد و ده 0 شد!!!!! اکانت وجتک ولی تونست از چیف شدن دهش جلو گیری کنه در چند که همری رو این اکانت زده نشده بود و فقط فیک و یه تروپ ریز زده شده بود که ایشون خوب تشخیص دادن و دیوار کردن!!!!!
سلام به همه
دوستان خیلی خیلی عذر میخوام این چه وضع گزارش گذاشته جدیدا باب شده؟؟؟ شما که پلیر الانی نیستی شما دیگه چرا؟ گزارش میذارین یا مدافع نیست توش یا زمان لند شدن اتکها نیست ادم بدونه چی اول خورده همینجو یِلخی گزارش میذارین فقط کلاسش گذاشتن که نیست یادش بخیر یه زمانی یه گزارش میذاشتن از یک پلن جمعی و دو هفته سر نحوه لند شدن همرها و زمان های لند شدنشون با تلرانس ۰۱/ درصد، که بهتر بوده کدوم رمر اول میخوردت و کدوم همر دوم و... بحث بود تو تایپیکها.
الان ما که نفهمیدیم اون عکس اول همر رومن دیوار داشته نداشته و ...
ببخشین بشما که غریبه نیستیبگم که دیوار هم بشنوه. لج ادم در میاد خدایی :p
- - - Updated - - -
اخ اخ همر ممد رضا اسپارتان هم بوده؟ ۵۰ ک سزار با ۷۳ک شمشیر رومن تو نرمال یکجا و تک همر بوده باشه واقعا شاهکار بوده و بهترین حالت ساخت نور رومن که کمتر میشه بدون اشتباه عمل کرد و این همر ساخت.
جالب بود بهرحال دمتون گرم. ذهن من اون عکس اولی درگیر کرده که اون رومن دیوار داشته و اون تلفات گرفته یا نه!
عکس اول اشتباه اپلود ده. اول همر تبری ایمپریال و بعد همر فلوید خورده.راجع بع کل اتکا و عکس گزاشتن که دیگه نمیشد راستش خیلی زیاد بود راستش.
همر یورک بزرگ تر از همر اسکور بود و جالبه که میگی پلیر محد رضا اسپارتان بوده من نمیدونستم راستش
ممنون از توضیحاتت حالا متوجه شدم داستان چه طور بوده اما راستش بنظر من بصرفه نبوده این نحوه لانچ. و اگر من بودم اول 4ک رم + 1ک تبر بدون هیرو جلوزن میکردم که فقط دیوار تخریب بشه و بعد 40ک تبر + 9ک تی.ک + هیرو لانچ میکردم پشتش و دیگه لازم نبود همر رومن بعدی رو خراب کنم.
فایل پیوست 1807
که این ته همرش میموند
- - - Updated - - -
و صفر کردنش هم :
فایل پیوست 1808
در باره پلن من بحث نمیکنم چون پلنر رضا خان هست و میتونه بیاد توضیحات بده. واسه من اخر بحثش مهم بود که من حاضر بودم همه این همرا دیوار شه ولی واندر کوب یورک و اسکور بیفته زمین که نتیجه برای من حاصل شد.
در ثانی ما انتظار داشتیم حتما جولومون دف چیده شه که خوشبختانه فیکها کارو خودشو کرد و این اکانت بدونه دف بود
سلام من اهل نوشتن نیستم ولی بعد از این همه نوب بازی از بچه های اس ای این اولین پلنی بود که خوب اجرا کردن و تبریک میگم بهشون
بالاخره بازی رو یاد گرفتن
در عجبم که ما بازیو از شما یاد گرفتیم چرا شما بازو فراموش کردید!!!! 2 تا واندر کوب بدونه دف!!!!! شاید این اکانتا پلیراش با لیدر ساید مشکل داشتن!!! عجیب بود رو یه فیک 500 کی دفاع!!! بعد رو یه اتک دیگه لینک سبز بیگ همر سرور بپره!!!! بدونه یه دونه تلفات؟؟؟؟
چند تا دلیل داشت البته نیاز نمیبینم که توضیح بدم همون طور که لینک سبز بدون تلفات بیگ ماربرو پرید و تا قبل از این همه پلنها تون به در بسته خورده بود و اکثر همر های جنگیتون دیوار شد
راستش توضیح هم نداره
شما لینک سبز فیدر چیف می کنین ما بیگ همر صفر میکنیم. نکته مشابهش فقط تو لینک سبز بودنشونه و نه هیچ چیزه دیگه ای
سلام خدمت دوستان
تبریک میگم به دو ساید جنوبی
یه امار هم عزیزان جنوب غرب از همرهای صفر شده بدید
دروود به همه عزیزان
ابتدا یه خسته نباشد میگم به بچه های دو تا ساید se و sw
و تشکر میکنم از عزیزانی که همر در اختیار بنده قرار دادن و همچنین متین عزیز و بقیه دوستان
متاسفانه اکانتهایی که کاتا لانچ کردن در قسمت مدیریتشون اتکهای سبز رنگو حذف کردن که باعث شد من خودمم هم اتکا رو نتونم بینم و برای همین ریبورتی داده نشد . ولی خلاصه بلن این بود که در ساعت 00.52.06 روی 7 تا تارگت همزمان فیک بود و در همون تایم اتک ریل به اک scoor عزیز خورد .
در جواب دکتر عززم باید بگم من اولین بلنم تو این سرور بعد مدتها بود و هیچ شناختی از تیم روبروم نداشتم برای همین اتک امبریان اونطوری خورد هرچند گفته شما موقعی می تونه درست باشه که شما بدونید طرف مقابلتون قراره همر جلوتون بذاره و گرنه ممکن بود اینطوری بشه
http://s6.uplod.ir/i/00764/10eui6c0137t.png
یعنی 4کی رم الکی با 10کی دف بره .:)
شادزی مهرافزون
با سلام خدمت همه دوستان
دیروز صبح بچه های SW از اکانت pejiii روی ما اتک گذاشتن و بعد چند ساعت اتک دوم با اون فاصله یک ثانیه ای رومون لانچ شد گفتیم اومدن برای چیف
ولی خب ما هر چی دو دو تا چهار تا کردیم متوجه نشدیم دهی که توش یک لنگه دمپایی داره به چه درد چیف می خوره؟ حالا در هر صورت دوست داشتن
به هر کسی گفتیم گفتن نه بابا بعیده 2 تا اتک 3 چیفره بیان و احتمالا فیک و راستش خودم هم این احتمال رو بیشتر می دونستم با توجه به چیزایی که تو سرورا دیدیم اما زدن و از 2 تا ده 6 تا چیفر حواله کردن سمت ما، اول از همه به تیم Pejiii تبریک می گم، تو بازی هم بهشون نامه زدیم و سطح بازی خوبشون رو تبریک گفتیم
از اونجایی که با توجه به لنگه دمپایی موجود تو اون ده نمی ارزید چنج کپ و طبق معمول که اهل ریسک هستیم، اقامتگاه رو خراب کردیم و جاش قصر گذاشتیم و خب تک هدفه بودن کاتاها و تنظیم بودنشون روی اقامتگاه باعث شد فقط یک گندمزار ما بخوره و ده کماکان سرجاشه و خب ایشالا حملات بعدی با دقت بیشتری زده بشه
پ.ن1: این پست نکته آموزشی هم داشتا ;)
پ.ن2: یک کم کاتا بسازید، فقط غارت نیست این بازی
پ.ن3: تبریک به بچه های SE و پلن زیباشون
پ.ن4: پست بعدی رو ببینید
اینم عکس همرهای لانچ شده
فایل پیوست 1809فایل پیوست 1810
سلام مجدد.
دوست عزیز مشکل از نویسنده پلن نیست چرا؟ چون اکثر اتکها و موج هایی که لانچ شده سبز بوده و همچنین اکثر اکانتایی که تو پلن بودن اتک هایه بدون تلفاتشون رو از آرشیو در میارن . بخاطر همینم نمیشه ایرادی ب کسی که پلن رو توضیح میده گرفت. اگر هم اتفاقی خاصی از طرف مدافعین جز لینکایی که آقا مهدی گذاشتن وجود داشته باشه مطمینا فید بکش رو تو تاپ تن مشاهده میکردیم.
کاری به زدن و خوردن ندارم ولی شما از این ندارین
خدایی خودم تشتکم پرید تا حالا کسی سنگ تراشی 21 دیده
فایل پیوست 1815
خب دیروز بخشی از همون لنگه دمپایی که اون بالا گفتم و قبلا مجموعا 20 کی رم و کاتا خفت کرده بود رفت سمت vojtek
حدودا 2500 تا شمشیری، 2500 تا شوالیه و اندکی کاتا و نتیجه ش شد عکس پایین
فایل پیوست 1816
ممنون از همه دوستان عزیز و دوست داشتنی
پ.ن: ناصر دادا آخر این مصطفی رو نیاوردی ما ببینیما :p
ممد یادته آسیاب تا سطح 20 رفت تو c1 ??
:D
یا ادمین :
فایل پیوست 1819