نقل قول:
با سلام
پاتر جان پست قبلی که من گذاشتم بیشتر جنبه فان داشت
ممدگوگولی عزیز دلِ منه :x
ولی در جواب سوال شما،با اینکه میشناسمت و عزیزِ منی متاسفانه همچین چیزی در شمالغرب منطقی نیست و مطمئنا باهاش مخالفت میشد ولی اگه تو منطقه ما میخواستی بازی کنی قدمت رو چشامونه داداش.چطور که امیر الون سرور قبلی پیش ما بود و خیلی هم کمک کرد به شمالغرب
پیمان عزیز می دونم که جنبه فان داشت ... اما چیزی غیر از حقیقت نبود ... بهخاطر همین رپلی کردم پست شمارو ...
شما به بنده همیشه لطف داشتی ( فقط اگه رو اثر هنری ما دیگه چکش نزنی :دی)
نقل قول:
یه سوال برام پیش اومد این سرور قهرمانان که گفتی* رانده ۱ منظورته که v3.6 بود یا رانده ۲ که v4 بود چون اگه v4 رو منظورته که NE بازی رو تموم کرد
من راند 1 که ورژن 3.6 بود رو بازی کردم که اونم ان ای برنده شد و سعید تری استار توی ان ای بازی می کرد ... حالا کدوم قهرمانان بازی میکرد ممد جان نمی دونم .
نقل قول:
نه خدایی se این دفعه زود شروع کرد......
البته تو se این امر عادیه اما این بار قبل کتیبه هاست.....
میشه بفرمایید چی عادیه؟ بعد یه عمر اومدین از عادی بودن حرف میزنین؟ نمیدونم این یه عمری که فسیل بودین خبر دارین یا نه ؟ از سرور 1 به بعد آمار بگیر اس ای چه نتایجی گرفته ...
نقل قول:
اولا شما اگه دلتون به حال سایدون میسوخت وقت میذاشتین و تشریف میوردین تو جلسه و نظرتونو میگفتین !!
سلام دوست عزیز . والله کسی مارو دعوت نکرده بود ... ما توی یه اتحاد دیگه بودیم ... شما هم اگه دلتون قراره برای سایدی بسوزه برای ساید خودتون بسوزه نه اس ای.
نقل قول:
سوما به نظرم تجربه مهمتر از اینه که فلانی چقدر سابقه بازی در فلان ساید رو داره !!
برای ما فقط تجربه کافی نیست ... یکمی ارق و غیرت به ساید هم مهمه ...
نقل قول:
ششما شما با این حرفات نه تنها به محمد توهین کردی بلکه به تمامی این 25-6 نفر که این تصمیم رو گرفتن داری توهین میکنی!!
شما وکیل و وصی این 25-6 نفر بودین؟ که تشخیص دادین پست من توهینه؟ هرکی اومد گفت توهین کردم ازش عذرخواهی می کنم . شما لطف کن دخالت نکن.
نقل قول:
هفتما این محمد که اینطوری در موردش صحبت میکنی در حال حاضر داره هم زمان هم پولشو برای سابد اس ای میذاره پس نمیتونی هر چیزی که دلت خواست رو به زبون بیاری و بهش بگیو ناراحتش کنی !!
خدا رو شکر این بازی اومد و مارو از بیکاری در آورد و یه منبع درآمدی هم شد برای ما ... داداشی تو فک کردی ما وقتمونو از سر راه آوردیم و داریم سود می کنیم از بازی کردن؟ نه اخوی ... ما هم داریم خرج می کنیم و وقت میذاریم ... اونم برای سایدی که برامون مهمه ... باهاش زندگی می کنیم .... فردا روز هم نمیریم یه ساید دیگه ... بسه؟ یا بازم بگم؟
ولی اینو میگم که قصد ناراحت کردن محمد رو نداشتم و ندارم ... من با محمد هی مشکلی ندارم ... من با اصل قضیه مشکل دارم ... با اینکه ممد پست تندی برام گذاشت اما بازم دوسش دارم و جوابشم تو یه پست دیگه میدم اما نه با لحن خودش ...
یه خواهش از دوستان ساید های دیگه :
لطف کنین از آب گل آلود ماهی نگیرین که میدونین در ادامه تو فروم چیکار می کنما ... فکر زمستونتونم باشین ...