اون پرچم ne که گفتم اون کلا تحت هر شرایطی بالاست :d
من منظورم علیرضا نبود البته
هستن کسانی* که باعث این اتفاقا شدن و سر بزنگاهش خبری نیست ازشون :d
sepehr
green man
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
خب هر روز لینکایی قشنگی میبینیم از بزن بزن .. جا داره خسته نباشید بگیم به اتکر های عزیز.. که همه رو از خواب بیدار کردن :)
نتیجه پلن های اس ای رو ان ای
1- بستن پرونده اکانت فوری با 0 کردن 2 همر و دف کردن یک همر
2- بستن پرونده اکانتrodvayler با دیوار کردن یک همر و صفر کردن یک همر دیگه و زدن کتیبه مرتاض کوچیک بدون لاست
3- پروندن همر کلاسیک پلیر و زدن کتیبه چکمه بزرگ بدون لاست
4- پروندن همر کاپیتان بدون لاست
5- زدن جنگ اموز کوچیک با لینک سبز
6- زدن کپ داش عرفان
تا اینجا که چیزی از ان ای ندیدیم.. (ویرایش توسط MOD AdMirAl)
اما باز هم منتظر ما باشید :)
ماهان جان از این کارا نکن گناه دارن
زمانی که شمالغربی ها حذف کردن این دوستان خیلی جوگیر شده بودن و میگفتن ما نیاز به حتی نپ با هیچ سایدی رو نداریم. حالا چی بازم سر حرفتون هستید که تک ساید برید جلو؟ شمال غرب با اینکه کسی توش نمونده اما مطمئن باشین همین 2-3 نفر درس درستی بهتون میده دوستان شمال شرقی.
راستی علیرضا ایران مثل اینکه یادت رفته من بهتر از تو بلدم آنالیز کنم و برای اینکه دیر رسیدم رو اکانت مجبور به جایجایی کتیبه شدم انشالله سری بعدی همر شما هم دیوار رو بغل میکنه. البته اگر تا اون موقع بمونه
آقایون جنوب شرق بیاید یه چکمه کوچیک بدید اونا که از ترس رفتن ته شمال شرق رو بتونم بزنم :d
خوب اون اوایل حرفهات که به ما مربوط نبوده و نیست :)
اینکه ما اون آخر شمال شرق هستیم به علیرضا مربوط نیست . من دهکده رو اونجا زدم . به خاطر بازی زیبایی که توی دی 3 دیدم ! ادمین پاک نکن جون ما :دی
شما و جمع کثیری از دوستان شما ، حتی اون بوگاتی سوارتون که یونیک داره هم ، دوست نداره واسه یه بار هم که شده دفاع ما رو تست کنین :))
ما مثل کپک سرمون رو کردیم توی برف . شما هم درست میگین . یه نفر تاکیید میکنم که حتی نفر جرات این رو داشته باشه و یه دونه یا 1000 تا اتک ریل بیاد روی دهکده ما . ما توی 1000 تا فیک هم حتی یه بار کتیبه جابجا نکردیم . کلا منتظریم کتیبه رو بزنین ازمون و ما بریم سرور 50 ایکس :دی اونجا خیلی بیشتر حال میده :))
(ویزایش توسط MOD AdMirAl)
پرچم شمال شرق همیشه بالاست
افشین
رو که نیست به خدا سنگ پا قزوینه :دی
اومده واسه من شاخ و شونه میکشه که چرا یادت رفت دو هدفه بزنی کپ منو صفر کنی لول :))))))))))
آقا ما نوب که بلد نبودیم دو هدفه بزنیم 0 ات کنیم شما که خوبی چرا یه حرکت نمیزنی در جواب اتک های ما ؟ آخه لول من 3 تا از کتیبه هاتونو لینک سبز بلند کردم 2 تا کپ و یه نان کپ ازتون پروندم نوبم اون وقت تو که تنها حرکتت تو سرور این کل کل های تو فروم بوده خوبی؟
تو خوبی که من با 49 تا موج اومدم روت فقط یکی رو اینسرت زدی ؟
به خدا من از این زورم نمیاد که به من میگی نوب آخه من واقعا بیشتر از این بلد نیستم ولی زورم میاد که تو ادعای پلیر پرو بودن میکنی
قضاوت رو میذاریم به عهده بچه های سرور :D
Ahmad Dash Akol
درود
دوستان عزیز یه ذره تاپیک داره از جریان اصلی خودش خارج میشه به خاطر احترام به جمع و این که سوء تفاهمی و شائبه جانبداری پیش نیاد پست ها رو پاک نمیکنم و اخطار هم نمیدم . لطف کنید بحث های درون اکانتی و کل کل بابت این که چه کسی پروفشنال هست و چه کسی اماتور رو در پیام خصوصی دنبال کنید.
در صورت تکرار این رویه هم پست ها پاک میشه هم تخلف برا اکانت خاطی ثبت میشه.
با تشکر.
لزومی نداره افرادی که توی سرور نیستن اینجا پست بزارن! حتی شما دوست عزیز!
پ.ن : بازگشت به سرور
مرتاض کوچیک رو میگی ؟ :))))
داداش واقعا فکر کردی واسه اون جا به جا کردیم ؟ :)))
اگه این کار رو میکردیم زمانی که بوگاتی سوارتون داشت میزد و پشتش تک هیرو میومد باس جا به جا میکردیم . اون جا به جیی واسه یه حرکت دیگه بود و فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه واسه چی اون کار رو کردیم . زمان اتک شما ، کتیبه یونیک ما شده بود گیج !
شما که بازی بلدی میدونی که یعنی چی ؟
اگه نمیدونی آیدی روم گارنا رو بده ، بیام یه کلاس توجیحی بزارم واسط :)
پرچم شمال شرق همیشه بالاست
نبینم جنوب غربی ها با چک کردن چراغ بیان ده همر صفر کنن اما از شانسشون کتیبه احمق بشه گیج و نتونن ده رو چیف کنن و ضایع بشن. خخخخخخخخخ
24تا ویو تک هدفه رو dboy تو حلقم
با سلام
خوب ما از این سرور میریم اکانتا و دف سازارو همرو دادیم سپهر گرین من!
البته به جز اون 23 تا اکانت full deffکه حذف شد!
جند دلیل داره!
بعضیا اومدن ن همر ن دف کشیدن فقظ منم منم میکنن و دیگه neرو خراب کردن!و هیچ زحمتی برا ساید نکشیدن!
خوب حالا بحث دوم حاجی که ادعات میشه روزی چند ساعت وقت میزاری برا دژکوب؟
هیچ دفی به neتو جنگ داده نشد از طرف من جز اکانت dboyیکم دف رفت روش!اونم دلیلش حامد دراگ بود!
ن کاری کرد ن چیزی!ن همر کشید ن دف!فقط گند زد به بازی!!!!!
حامد دراگ رو دستت ندیدم تو به گند کشیدن واقعا:)
چرا شب قرار بود پلن بریم از اتحاد شما قرار بود لانچ کنن و خودت همه با هم نت قطع شد و برق قطع شد و همه چی با هم رفت:)))
آقا حامد این یه بازیه یادت نره!مهم رفاقته که شما ارزش قایل نیستین پشت سر خودتونم حرف میزنید!بعد میگید جلو خودتم میگیم:)))
دلیل بعد این که هر پلن توش دخالت کردی خرابش کردی!واقعا نمیدونم چی بگم بهت!!!
امیدوارم موفق باشی!ولی چه فایده ن توی زندگین موفقی ن توی بازی!
پ.ن:شماره کارت بده پول شامتو بریزیم:)))
پ.ن2:نوکر تمم با معرفتا تو این سرور بودن هستیم :)
قصه ما به سر رسید!
اکانت به دوستان ساید داده شد!
خداحافظ!
خدا به همراهت باشد اخوی ( یادت بیار که اول سرور بهت چی گفتم!)
سلام بر همه دوستان
دوستان شمال شرقی بیاید لینک دهکده هایی که 0 کردید بزارید دیگه تا یکم دور هم بخندیم
چیز خاصی* که نبود ۳تا دٔه احتمالا همر یا نیمچه همر بود
یه cap بود که با خوشانسی نپرید دیگه رم*های اون همر رفته بود برای تارگت دیگه
فقط از ممد ocht احمد dboy و سعید و سجاد خودمون تشکر می*کنم که بم کمک کردن
SEPEHR
GREEN MAN
والله ما مثل بچه ها se چراغ چک نمی کنیم اما اون اکانت خودش می دونه که چه شانسی اورد دقیقاً قبل اتک اول یهو کتیبه احمق از چکمه -30% میشه گیج
من این شانس رو داشتم الان تو ناسایی جایی بودم اما شب دراز است و قلندر شا... lol
دادا چراغ کجا بود دیگه ساید 3 نفره این حرفا رو نداره فقط بی خوابی و لاغریش مونده برا ما یه شب فقط یه شب خوابیدم 2 تا کتیبه رفت.
- - - Updated - - -
یه چیز جالب تر دیدم ماهان هل سیکر (عمداً فارسی و اینجوری نوشتم) داره با se کار میکنه
ما که 4 سال بود بازی نکرده بودیم اما آخرین 3x که بودم یادمه با حمید ویسکی تو sw با هم بودن خیلی هم به نظر متعصب بودن رو ساید البته بگم بچه خوزستان بودن فکر کنم
والله نمی دونم ما که ماله تهرانیم رو sw تعصب داریم حالا داستان اینا چیه برام جالب
اما خوبه که se بازم داره از بچه های sw کمک میگیره ما به همین هم راضی هستیم.
سلام دوست عزیز
ماهان رو اس* دبلیو تعصبشو داره و فقط برای کمک به من اومده رو اکنتمون دستشم درد نکنه !
ولی* باید قبول کرد اس* دبلیوی که الان هستش نه پلیر معروف و به نامی* داره نه چیز دیگه*ای! تا الانم ازشون تو این سرور هیچی* دیده نشده ایشالا که در آینده دیده شه!
موفق باشید ...
ََAraSh
انشالله سرور بعدی میایم جنوب غرب دوباره همون جنوب غرب وحشی معروف رو برپا میکنیم
تیم ماهان هلسیکر- مهران عزیز- تیم خودمون و خیلی های دیگه سرور بعدی که بعد از عید بیاد انشالله حضور خواهیم داشت و مثل e3 کل سرور رو اس دبلیو جمع میکنه
بچه های قدیمی جنوب غرب همیشه رو سایدشون تعصب داشتن و اگر یکی مثل ماهان میره جنوب شرق و یا مثل خود من میره شمال غرب مطمئن باشید برای کمک رفتن
SW FOR EVER
دوستان ne اگه حامد رو نداشتید چیکار میکردید ؟ :D
سلام و درود به اهالی فرومF3
خوب سرور E3 هم تمام شد و اولین سرور ما بعد از دژکوب ایران بود که کنار رفقا خوش گذشت و مثل همیشه نتیجه بازی اصلا برای ما ارزش نداره .
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=536&page=29
در جواب دوستمون kasra-punisher هم میگم که تیم ما این سرور اکانتی نداره و اگر قرار بود بازی کنیم مثل همیشه کنار بچه های جنوب غرب استارت میزدیم اما کم و بیش به اکانت های دوستان سر میزنیم و منتظر هستیم بعد از تمام شدن این سرور 3ایکس جدید رو با تیمی از بچه های قدیم دوباره جنوب غرب ثبت نام کنیم (ازمناطق دیگه انتظار دیدن خیلی ها رو داریما کم لطفی نکنید )
جا داره یادی از دوستانمون تو جنوب شرق هم بکنیم کاظم و کیوان و لرد هادی و محسن عزیز و آرش تروجان که ارادت خاصی بهش داریم :) ( میگن همر آقای ایکس رو که صفر کرد اون شخص هنور در حال تلاش برای گرفتن فقط یک دونه ریپورت از همرش تو این سرور ها هست)
دوستان چند تا سوال دارم در مورد این سرور
1.آیا جنوب شرق میتونه تا آخر سرور این یکپارچگی رو حفظ کنه ؟
2.آیا الان با حذف کردن تعدادی از مدعیان شرایط شمال شرق بهتر شده یا بدتر ؟
3.آیا دوستان جنوب غرب که تیکه کلام ما (جنوب غرب وحشی ) رو زدن تو پروفایلشون توانایی اثباتش رو دارن ؟
4.آیا شمال غرب .. چی ؟ شیب ؟ بام ؟ حرفی ندارم من ! مجتبی بیا یه آماری بده آب و هوای اونجا چطوره ؟
نمیدونم چرا این سرور که من اومدم شمال غرب اونایی که ادعای مالکیت شمال غرب و ادعای واندر 100 کردن میکردن تا من رفتم اونجا از ترس زدن رو حذف و در رفتن.:d باز منی که جنوب غربی هستم موندم شمال غرب این نشون میده جنوب غربی ها هر جا باشن حرفی برا گفتن دارن
فعلا هم شمال غرب در امن و امان است و به حول و قوه الهی و همکاری دوستان شمال غربی در حذف اکانتهاشون که باعث تضعیف این ساید شدن بازم در آخر سرور حرفهای زیادی برای گفتن هست
سلام به همه
چطورین لعنتیاhttp://www.freesmile.ir/smiles/126818_06.gif
چرا همه غلافین باز. یه لینکی فلانی داستانی.
http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
مرتضی داداش چندسالته اینجو شیطونی:confused:.
تقصیر ممد اگزه و اون امیر الون بوی مزخرف بود نذاشتن من اول بیام چکمه یونیک ازت بگیریم با کتک و دهات 0 کنیم. که یهو ان ای غافلگیر نشه. من رو خود شما ها فیک گذاشتم ممد اگزه اومد گفت بابا تو نپ هستیم و فلان و نزن. گفتم ممد فیکه. خیالت جم. بعد یهو شما تو نبود ما اینکار ها رو کردین. قبلش که تو لاک خودتون بودین و صداتون در نمیومد. اما خووو اینا حرف نیست. یکی سیاستش اینجو موشموردگی زدنه خودشه تا موقع مناسب. اینم تاکتیکیه واسه خودش. ددییی
خداشاهده دوتا همر من و ارام فوری کل دف دوتا ساید تو اون زمان میذاشتین جلوش رد میکرد. اما اونقد تاکید کردم به بکس ان ای که حواستون به اس ای و اینجو موش مردگی زدنشون باشههه. انگا نه انگا. یکی گفت من تنهایی نصف اس ای میزنم. هر بار شورای لیدری محول کردیم به دوستان و خودمون از فرط چیزگشادی قاطی نشدیم. اونا از ما چیزگشادتر در اومدن و فاک مون دادن:o
نکنه بیایی لات بازی در بیاری و بگی حریفمون بودی و اینا کهhttp://www.freesmile.ir/smiles/148413_punish2.gif
من 5 سالمه ممدو امیر و ... هر کی هرچی بگه شما باید به حرفش گوش بدید ؟؟؟!!! آقای نابغه
من که وقت بازی ندارم روزی 2 ساعت هستم بچهها زحمت اکانتو میکشن بالا وگرنه اگه تایم بازی داشتم به کتیبه ها نمیرسیدی داد اش آره مثل دوستاتون توی e3
بعدش ما که کاری نکردیم شما شروع کردید فیدر مارو 0 کردید حتما انتظار دارید بشینیمو نگاه کنیم !!!
بازی بردو باخت داره اگه باختی چرا گریه میکنی ؟؟؟
http://www.freesmile.ir/smiles/583313_273.gif
- - - Updated - - -
این اف 3 مزخرفو زودتر تموم کنین روی همو ماچ کنین صلوات بفرسین بره. زودتر سرور جدید استارت بخورهhttp://www.freesmile.ir/smiles/46991..._mini_goof.gif
ُسلام به همه دوستان f3
خب یه سریا (ویرایش توسط MOD AdMirAl) دوست دارن هی بچسبن تا شاید گنده شن !
پلیری که تو ایران سایدش 100 نکرده میره یه سروری بازی میکنه که خودش و ناتار هستند همه چیو 100 میکنه آفرین آفرین متا هم با مولتی هانتر بستی ؟:)
افتخارات این آقا صفر کردن سوپر همر دکتر مهرداد عزیز هست اونم با لاست 3 میلیون گندمخور و لانچ کل همرهای جنوب غرب
دلیت 12 میلیون دفاع و واندر و کتیبه منحصر!
هر سرور 10 تا پلیر دور خودش جمع میکرد دف میساختن براش بعدشم یهو غیبش میزد ..... یکی از ویژگی های این آقا صفر کردن همرهای ساید خودی هست ! لوووووووول
.کام هم تو ساید قدرتمند جنوب غرب بازی میکرد که فکر کرد ایرانه توی دو روز بیگ همرشون صفر شد و اکانتشون حذف شد اینم مدرک
http://8pic.ir/images/z6dqtrhxk5d5pcwj4tz9.jpg
قبل اتک
http://8pic.ir/images/u1ee68a2g0zdco9afsoo.jpg
بعد اتک بعدشم دلیت شد
http://8pic.ir/images/61dy0ksebcrb39mox9dd.jpg
ما تو سایدی بازی میکردیم که پلیر بزرگ نداشت همه تازه کار اما 100 کردیم تو .کام نه تو سرور خالی جلو ناتار :)
این آقا اسمش فقط گندس اونم واسه یه چیزه میتونید برید روم گارناشون که خیلی شلوغه خیلیام دلیلشو میدونن :) ( کسی که تو دنیای واقعی چیزی نیست اینجا خیلی حرف میزنه . دیدی که به خاطر همین جلو دکتر ضایع شدی گلم :)
سوپر همر بنده صفر شد ناز شصت آرش اما نیومدم به خاطر یه ...... سایدمو به ...ه بکشم نشستم 4.5 میلیون دفاعی دادم واندر 100 کردیم خودمم 3.5 میل پوینت هجومم بود گلم به اندازه کافی همر از سایدتون دیوار کرده بودم میتونی از یاسین دنجر بپرسی 12 تا همر و 42 ویو سیم که دیوار شد لول
شب همه دوستان خوش
Amir Alone Boy
KING OF SE TEaM
خوب سلام به همه دوستان عزیز
آقای امیر الون الان این بار چندم هست که عکس های سرورهای فبلی که بازی میکنی میزاری؟ عزیزم عقده چیو داری؟ عقده اینو داری که بگی منم بزرگم؟ بگی منم دات کام بودم؟ بگی منم هستم؟
میخوای بگی رنک یک بودی ؟ همون سرورهایی که تا تهش نرسیدی و حذف کردی ؟؟ تا حالا یه سرور رو تا آخرش بازی کردی ؟ تا حالا همر واندر زن داشتی که لانچ کنی ؟ تا حالا تونستی یه سوپر پلن رو اجرا کنی ؟
عزیزم بزرگی به این چیزا نیست تو یه حرکت شاخ از خودت نشون بده !!!! هی تا یکی میاد حرف میزنه میای عکس میزاری میگی ماهان فلان. این عکساتو جمع کردی بزرگ شدی به بچه هات نشون بدی بگی من دژکوب باز بودم گنده بودم؟ ببین عزیزم امثال تو هر کاری کنن بازم هیچی نیستن پس خودت رو جمع کن یکم اندازه سنت باش. اینم بدون که هر چی خودتو بزنی به در و دیوار نمیتونی به ماهان برسی. هر چی هم بزرگ بشی بازم ماهان یه سر و گردن از تو بزرگتر هست. قبل از اینکه بخوای بیای درباره کسی مثل ماهان حرف بزنی اول پیش خودت یه دو دو تا چهار تا کن ببین اصلا بهش میخوری که بیای بخوای زیر سوال ببریش یا اصلا دربارش نظر بدی یا نه.
بشین بازی تو کن و تلاش کن که شاید یه روزی بتونی بشی مثل ماهان و فروم بازی رو بزار کنار
آقا جان چیکار این امیر جان دارین ؟ :))
مگه شمال شرقی ها مردن که به این طفلی گیر میدین ؟ :دی
زشته . گناه داره . نکن این کار رو . الان بیا G50 ببین چه پلن های شاخی میره !
مثلا نمونش اینه http://dejkoob.ir/ir/report...3a,3919035d34d
راستی F3 چه خبره . یه هفتس نیومدم . هنو گیج یونیک دست ماست ؟
اینم رفع اسپم : http://f3.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
old man کیو زده ؟ :)))
اینو یادم رفته بود بزارم :))
فایل پیوست 1147
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=958&page=3
بچه های اکانت تایتانک صحبتی ندارین در این مورد ؟ :دی
سلام
آقا نکنید اینجا دیگه همه همدیگه رو میشناسن نیاز به افشاگری نیست فایل پیوست 1148
افشین اشبیل انقدر اتیش نسوزون فایل پیوست 1149 این مرتضی رو داغ دلشو تازه نکن این هی میاد یادش بره تو میای هیزم میریزی تو اتیش و رقص و پایکوبی میکنی فایل پیوست 1150
بچه های ان ای بازم دارین کاسه داغ تر از آش میشینا ...
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ...
یا اینکه :
شما اگه بیل زن هستین زمین خودنونو بیل بزنین ...
راستی ناتار هم دیگه قبول نمی کنه باهاتون متا ببنده ... بس که نوبین ... خخخخخخخخخخ
سلام
من به عنوان یه فرد ملایم و یواش که از همین جهت این رنگ رو برا فونت انتخاب کردم در کمال بی طرفی میخوام بپرسم الان مثلا seخیلی متای خفنی بسته واقعا شما خودتون با ناتار متا میبستین سنگین تر نبودین
فقط عزیز نگو که به متا نیاز نداشتید و ندارید و از این حرفها که خودم قبل اینکه بحذفم با ممد حرف متا با sw بود که همون شب رفت با nw متا بست و فرداش گفت مایل هست که با ما هم متا باشه اما بچه ها این کار ممد بهشون نچسبید و رفتن سراغ ne به هر حال هنوز زوده بخوایم سایدی رو پیشاپیش برنده یا بازنده سرور بدونیم
عزیزم میشه این سوال هایی که کردیو از خودت بپرسه کسی؟جوابت چیه؟پس هیس تو به امیر نمیخوری.
گندتون هم نمیگیم بازیکن بدیه یا کوچیک و میشه گفت بهترین پلیر ج غ تو کل سرورهای اسپید بوده اما زیادی نباید هرکس بزرگش کرد.یه مورد اگه چیزی برای رو کردن داشتی باقی صحبتت رو با امیر ادامه بده.
اینم اخرین جمله:یاد اکانت !ran! سرور 3 اسپید بخیر تو جنوب غرب وحشی.خخخ.
با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز
دوستان عزیز لطفا" از کل کل بی مورد که باعث بشه به هم دیگه توهین کنید و شخصیت همدیگه رو زیر سوال ببرید بپرهیزید .
لطفا" مسائل سرور d3 رو که بعضی اتفاقات افتاد و یک سری جریانات افتاد که بعضی مواقع به نفع بعضی از دوستان شد و بعضی ها ضرر کردند رو از یاد ببرید منظور اینکه تو فروم بحثش رو نکشید و جو رو به سوی بی احترامی به همدیگه نکشید.
این بار فقط دو پست رو پاک کردم و تذکر نمیدم لطفا" رعایت کنید .
از ادمین های محترم بخش تقاضا دارم هر گونه بحث های بی مورد و بی ربط به موضوع تاپیک و سرور f3 پاک بشن و جو این بخش رو سالم نگه دارن.
باتشکر
جالبه اکانت تایتانیک رو صاحب شدند :دی
برید از ادمین بپرسید ببینید با چه ای پی اکانت ساخته شده و امیر الون بوی با پس جانشینی کدوم اکانت میومد روش بازی میکرد اینم بگم هر ثانیه 3 تا گلد میخرد ..
جالبه برید g50 ببینید گندتون هنوز رانک 1 هست یا نه ؟؟؟؟ لول
آدم خیلی چیزا میشنوه باید ساده لوح باشه همرو قبول کنه کمی بیاندیش بعد سخن گوی دوست عزیز
MorTezA
مطمئن باشین sw اگه ضعیف باشه همچنان حالت تهاجمی و بازی قشنگشو داره کثیف هم بازی نمی کنه تو این سرورم که اولش 4 تا اکانت با بیگ همر حذف کردن رفتن اونم اول بازی بماند که se نشست زیر پای بچه های ما و به چه بهونه ای بردشون اونور من که نفهمیدم شاید گلد می دن اونجا البته ما خدا رو شکر با گلد خر نمیشیم خودمون داریم.
راجع به اون دوستمون هم که نوشته بود sw بازیکن به نام نداره آره درست میگین راجع به خودم که آخرین سرورم سال 89 بود که نمی دونم شما بازی می کردی یا نه و راجع به اکثریت هم ساید ما یه آکادمی شده ما فرقمون اینه دیدیم سایدمون نوب زیاد داره حذف نکردیم وایسادیم یاد دادیم بهشون هنوزم کمکشون می کنیم هر کی بهشون اتک داد تلافی کردیم چون روحیه بازی و لذت خودمون برامون مهم بود نه 4 تا مدال و قلدر بازی الانم خواهید دید که نمی زاریم کسی زور بگه هر چیزی که باشه همه با هم یکدل هستن شاخ و شونه برا هم نمی کشن و اینه که ما هنوز هستیم و خواهیم بود حذف نمی کنیم تا آخرین سربازمون می جنگیم
ما پرچممون بالا نیست سرمون همیشه بالاست