خب با اجازه امیر چون ای دی من به لطف مدیرش مسدود بود گفتم بیام یه توضیح ریز مجلسی بدم درباره اتفاقات دیشب.
اون بیگ همرهایی که بلند شد از اکانت حاج رضا گفتم یکی از دوستان بزنه و من هم از اکانت امیر یه چندتا ویو چیدم و مهم بودن یا نبودنش هم تو اتک ها معلومه.
ما برناممون به دفاع هخامنشی بود و اینسرت مستر اسموک.
تو ویوها هم که دیدید یه جا کمکی زده بودیم خخخ زیاد مهم نیست فکرتونو مشغول نکنید اونم اشتباه من بود.چیفرها هم که باز 2و3 کیلو شمشیری لاست داده شد و لینک های پرهیجانش اومد کف فروم.لول.
یه چیز یادتون باشه 1% فکر نکنید ویو بچنید و اینسرت نشید.اونجایی که ارزش خاصی نداشت اشتباه کردیم اما جایی که باید اینسرت میشد sem sec شما نوجونای مشتاق اینسرت کردم.
نکته بعدی که ذهن منو درگیر کرده اینه که اکانت pif paf الان خودش همرش ناقص شده یا کاتاهای یه همر بدون نیرو و یکم دفاع خفت کرده.شاید هم زدید گندم خور ازاد کنید
به امید خدا با چک کردن چراغ همچنان موفق به فیدرزنی باشید ما هم بدمون نمیاد با این تارگتهای خوب شما.
راستی نمیشد پلنی که رو چکمه زدیم و تقلید نکنید و یه چیز از خودتون ارائه بدید؟
یکم که دقت کنید میبینید کلی تایم گذاشتید فقط ضرر کردید ما 2و3 نفری خیلی راحت دیوار کردیم.2تا 120 کیلو گرزی لاست ش غ بوده.حالا یه نگاه به دیوار شدن همرهاتون کنید.خسته نباشید گل کاشتید.
پ ن:دم بچه های ج غ هم گرم که یه حالی به ج ش دادن و کاتاهای دوستان رو کردن تو دیوار.
مرسی از امیر گل که یوزر در اختیار ما گذاشت.
با اجازه اینم اثر انگشت: l0l