درود علی جان
داداش بذار پس از همین الآن کل کنیم دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا وکیلی سروره اصلا ارزش بحث رو داره :d
خداییش من اینجا هرچی به عارف گیر میدم هیچ رپطی کل کل نداره یا نمیخام کل کل کنم با عارف یک وقت اشتباه نکنید فقط شوخی میکنم فضا عوض بشه حالا نمیدونم شایدم عارفم از دست ما دلخور میشه اگه عارف اگه دلخور میشی ببخش دیگه;)
شایدم از دستم دلخور شده هروقتی بهش پیام میدم جوابمو نمیده :(
اخ اخ چه همری خفت کنم :دی
یه چکمه میندازم توش 10 ثانیه ای میره تو کپت بر می گرده :d :d :d :d
سلام به برو بچ گل سرور e1
بلاخره انقدر کل کل کردید که ما اومدیم
اونم واسه خدا حافظی احتمالا
ما رفتنی شدیم
سرور به کام ما نشد ولی با خیلی از برو بچ اشنا شدم که افتخاری بود چند تا عزیز گمشده رو هم پیدا کردم ! جای خیلی ها خالی بود انشالله سرور دیگه
بزیم همدیگه رو قارت بدیم
جریان چیه هرکی تو NW میاد تاپ راید چند روز بعدش میگه ما دیگه حال و خوصله نداریم و سرور به کام نبود و از این حرفا
اکاتت های KRAL - QOZIQARA - حالا هم آرمان جان شما. اکانت game over 666 هم که واگذار شده.
با سلام خدمت دوستان
http://8pic.ir/images/8ua0lbfmhlwsox2t5ll6.jpg
از بچه های SE خواهشمندیم درباره این اتک واسمون یه توضیح مختصری بدن اگه امکانش هست :)
از لیدر های ساید همچین اتک هایی تو این تایم بعیده :)
البته یه سری لینک دیگه هم هست که واسه این که ریا نشه اونارو دیگه اینجا قرار نمیدم :)
به یه بارم اکتفا نکردن . طرف 8.7 کی پوینت دفایی گرفته:d
به به فروم جالب شد
از25کی سزار رسیدیم به
http://8pic.ir/images/8ua0lbfmhlwsox2t5ll6.jpg
و دیگر هیچ... .
شعور را روزی تقسیم می کردند که نادانان نبودند...!
شعور را روزی تقسیم می کردند که نادانان نگویند...!
شعور را روزی تقسیم می کردند که شاعران نخونند..!
شعور را روزی تقسیم کردند که حیوانات نتونند...!
چه فروم خوبی :)))
والا محمد جان مشخصه از رو لینک داستان چی بوده دیگه
احتمالا بنا بر خفت بوده که البته ناموفق بوده اتک. یحتمل بازیکن مدافع هم از کسایی بوده که با مجموعه هماهنگ نبوده تصمیم گرفتند بزننش نگو که تا به حال رو هم سایدیت طبق دستور توتال سایدت همر نزدی که ... (هستی؟! بگم بیاد فروم اینجا؟!)
ولی اون چیزی که عجیبه برام اون پست های پاک شدست یعنی سر یه همچین موضوع ساده ای کار به اینجا کشیده شده؟خدارو شکر اصلا اون پست هارو نخوندم ولی از دو طرف دعوا میخام لطفا این داستانارو کف فروم راه نندازین...
شاید این داستانا برای شما انگیزه بازی باشه ولی خیلی هارو مثل من نسبت به بازی و جو حاکم بر اون دلسردتر میکنه
به خدا ما هم کل کل میکردیم تو فروم و هنوزم به جاش میکنیم(اصلا لذتش تو همینه) ولی توهین و بد دهنی ...
پ.ن1:کلا این سرور سه تا ساید داره؟؟از بچه های شمال غرب کسی میاد فروم؟دقیقا چه خبره اونجا؟با این وضعی که اون ساید داره پیش میره متاسفانه بالانس سرور از بین میره.که امیدوارم اینجوری نشه
پ.ن2:چه قدر خوب بود مدیریت فروم جریمه های سنگین تری به جز حذف پست برای این بددهنی ها اعمال میکرد
درود
باورم نمیشه بچه ها
دژکوب فقط یه بازیه همین چرا توهین؟؟
یکی توضیح بده
بسه دیگه بحث رو عوض کنید :|
به به مخاطب پاپ باز
چطوری مخاطب جان
بگو بیاد بفهمیم داستان چیه بوده :دی ، کی زده ؟ کی خورده ؟
وقتی 4تا بزرگتر فروم رو خلوت میکنن همین میشه آقا جان
4تا پست تحلیلی بذارید ، یه پست مخصوص اکانت خاص بکنید که پاپ و نیرو ازش جلو زدید
احسان روکو کو ؟ عارف فروم هم نمیخونه میگه من هستم ؟ غرغر رو شروع کنم مگه ؟
درود بر همگی
از شمال غرب عرض کنم که حالشون خوبه و دارن کاراشون رو انجام میدن
نگم براتون از بروبچ جنوب شرق,عمو عارف رو عصبانی کردین,بمب ساعتی رو فعال کردین برادران نام آوران به نام عموعارف برپا باشیییییین
۴ ۵ هفته پیش بوداینجا کلی حرف از غارت و زدن او خوردن بود,بعد اومدم گفتن داداش گلم حرف از زدن نزن,بزن بودی جنگل مو نداشتی,نیمچه همر رو کشیدیم بیرون اومدیم تاپ,حالا دارم میگم صبر ما هم حدی داره,واقع بین باشین,در حد ما نیستین,کل بروبچ جنوب شرق کل سرورای دژکوب جم بشن نمیتونن مارو بزنن یا مارو دیوار کنن,به قول عمو عارف اصلا نمیدونی ما چه میکنیم و چه خواهیم کرد,پس عمو جون زیپ رو بکش چیزی بلدی بیا تو این آدرس لاگین کن نه فروم
آدرس لاگین برای مردانی که تو حموم زنونه مردن : e1.x.dejkoob.ir
سلام
سرور خوبی نبود ما همچنان در شمال شرق هستیم
ولی لذتی از بازی نبردیم و تحمل میکنیم تا به نتیجه نهایی برای شمال شرق برسیم
یعنی کتیبه بیاد سرور تموم میشه ؟ o.O
هاها
من موندم کیو بزنم هرکیو میبینم یا دوسته یا قراره دوس شه =)))
اونوقت میخواین تکی واندر 100 کنین ؟ :|
درود به همه دوستان
راستش حوصلم سررفته بود یه اکانت همینجوری توی سرور شما ثبت کردم بیام یه آماری در بیارم ببینم کی به کیه البته با اجازه بزرگترای سرور همین اول بگم قصد بازی ندارم فقط واسه سرگرمی ثبت کردم و توی جنوب شرق هستم از امروز روی این اکانت.
یه نگاه سرسری که به 40 تا پلیر اول پاپ انداختم کفه ترازو به نفع جنوب غرب و شمال شرق بود.
خیلی خوشم اومد که این 2تا ساید نظم خوبی داشتن و اکثر اکانتها توی مجموعه اتحادهای یکسان قرار گرفتن و این نشون دهنده مدیریت قوی این 2تا ساید هست.
جنوب شرق هم بد نیست یه نظمی دارن اما شمال غرب چیز خاصی ندیدم ازشون البته این فقط برداشت سطحی من از5 دقیقه ورود به سرور ممکنه خیلی اشتباه توش باشه به امید خدا وقت میذارم ببینم دنیا دست کیه.
سربلند،پیـروز و دنبالـه دار باشید.
پی نوشت : یه چیز جالب دیدم توی تاپ10 اون هم حجم بالای غارت بود که بی شک باعث افت سرور خواهد بود . حالا اگه یه زمانی امید جان وقت داشتند باید باهاش یه گپی در این باره بزنم.
چون این غارت بالا نگه داری از همر ( بابت گندم منفی) خیلی راحت میکنه و خیلی از بچه هایی که تا قبل از این ترس از گندم منفی داشتن و یه همر میساختند یا میرفتن توی فاز دفاعی با خیال راحت همر میکشن اون هم توی چند تا ده در نتیجه همر ها زیاد و دفاع کم میشه و این هم باعث میشه نیازی به پلن ریزی دقیق نباشه و همینجوری همر ها روی هم بلند میشه با کمترین لاست موفق میشه و در نتیجه ریزش پلیرو اوت شدن سرور و بی مزه شدن بازی از مید گیم به بعد.
من به خونت تشنه ام منو بزن :دی
- - - Updated - - -
3رود شایان جان خوش اومدی تحلیلی هم که از سطح سرور کردی تقریبآ درست بود اما در مورد غارت اتفاقآ این سرور با کم شدن تولیدات ابادی تخم ریزی شدید ناتار و زادو ولد ابادی ها غارت نسبت به سرورای قبل کم هم شده و لاست زیاد.حالا بازی میکنی میبینی:o