اگرشما سعید سرور 9هستید اعلام بفرمایید تا رزومه تون بگم ببینم باز پست می دهید یانه؟!!!!!!!
پ.ن:توروحت سهیل بدخوابم کردی:d
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید میگم بابت همرتون
انشاالله که همیشه موفق باشید
دوستان لطفا دیگه کل کل الکی نکنین بهتر بود که پسورد اکانت رو به هرکسی ندیدن
البته کار بچه های شمال غرب هم زیاد جالب نبود ولی اومدن به تلافی اول سرور این کار رو انجام دادن به حساب بعضی از بازیکنان
ولی صاحب اکانت باید بیشتر مراقب پسورد اکانتش باشه و هیچ مرجعی نمیتونه بهتر از خود صاحب اکانت از اکانتش مراقبت کنه نه ادمین نه مولتی هانتر
بنابراین به بقیه هم نسبت ندهیم و کوتاهی خودمون رو تقصیر دیگران نندازیم
امیدوارم که همیشه موفق باشین
با تشکر
درود
این اولین پست من تو این سرور هست ، با اینکه از اولش این سرور و سطحش زیاد واسم جذابیتی نداشت با این حال با علی سه پیچ و بچها یه اکانت برا فان زدیم تا تعطیلات عید یه فیضی برده باشیم.
اما میبینم هنوزم که هنوزه بچها بازیو خیلی جدی میگرن و برای برنده شدن دست به هر کاری میزنن ، به قول مهدی اورجنیال سامی جدی بازی کنین ولی هیچوقت بازیو جدی نگیرین.
علی چیفر تو که از سرور 9 تا الان میشناسمت تو بگو برنده شدن به چه قیمتی؟ نکنه یادمون رفته این فقط یه بازیه !!!!!!!!!
امیدوار بودم این سرور حداقل مث ir که توش پنل بازی بود نباشه اما غافل از اینکه پلیرهایی پیدا میشن که آدمو از هر چی دژکوبه پشیمون میکنن.
بازم مرام ابولفضل اتکر عزیز ، با اینکه هر سرور ساید رو به رو قرار میگرف اما همیشه احترامشو داشتمو و دارم چون بازی با پلیرهایی از این قبیل به ادم لذت
میده.
در اخرم به امید پیروزی متای شرق ، ما هر چی از دستمون بر بیاد واسه شرق انجام میدیم.
سرباز کوچک شمال شرق
خشایار
خشیارجان فکرکنم 6یا 7سالی بگذره درسته؟ خشیار جان وقتی حریفت همه نامردی می کنه وبهش هیچی نمی گی وسکوت می کنی واین قدر پرو حتی به روی خودش نمیاره چه انتظاری ازمن داری؟ خشیار جان شاید باورت نشه ولی به یکی از لیدرهای محترم شرق که داشتم صحبت می کردم گفتم شما احمق وچکمه مارا که به نامردی بردید پس بدید می دونی چی جواب داد؟
چکمه واحمق منحصر ما خودمون زدیم شماهم باید معماری برگردونید
خشیار جان یک زمانی اونجا حامد لرد ویکی یاخودت یا.. لیدر بودند وبرای ما ارزش داشتید خودت دیده بودی حرمت ها چه طوری بود ولی وقتی یک سری افراد احترامی برای خود قایل نیستند مثال می زنم خشیار جان اقای جعفر بست رومن اقای مانی پارتیزان واقای علیرضا زاکی اسم ایدی گارنا شون فحش ناموسی می گذارند از متای غرب و هی آن وآف می شند واقعا واقعا خشیار جان انتظار داری من این هارا ادم حساب کنم؟ توخودت این قدر واسه من عزیزی همین الان میل هراکانتی بخوای بهت می دم ولی برای یک سری افراد راست چلغوزم ارزش قایل نیستم
دوستت دارم خشیار جان
پ.ن:مانی جان من ازشما انتظار خیلی بیشتری داشتم ولی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاحق
a.c
علی جان من منظورم کلی بود ، منظورم هر شخصی بود که اینقد تو بازی ضعیفه که اتکا میکنه به پیدا کردن پسورد و کتیبه زدن با تک هیرو ، باز حداقل تو ir این جریانات خیلی کمتر بود اما الان ...
علی جان مطمئن باش این احترامی که میگی متقابله چون من تو هر سروری که بازی کردم از تو و سهیل و دیگر بچهای غربی بی احترامی ندیدم با اینکه همیشه رو به روی هم قرار میگرفتیم .
سلام صادق جان. داداشی من اکثر بچه های شرق دوستام هستن متاسفانه و باهاشون شوخی دارمhttp://www.freesmile.ir/smiles/46991..._mini_goof.gif. و میدونن اخرش فحش من اینه:o و تیکه کلاممه به دوستان خودم. وگرنه ادم به غریبه که اینجو به این با کلاسی گیر نمیده.دیی
یموقع بدل نگیری. حالا کم کم عادت میکنی سالارhttp://www.freesmile.ir/smiles/13919_fyllesnacksmil.gif.
مخلصیمhttp://www.freesmile.ir/smiles/465421_LaieA_023.gif
ایشون همون ایلیاد King-st هستن که سرور اسپید راند 6 ( اکانت Despot )با هر فیکی که روت میومد دست به دامنش میشدی برای دفاع
همون سروری که معروف شدی به علی ویبره
یادت اومد علی جان یا رزومه تون رو بزنم همینجا کف فروم ؟ : )
پ ن : اگر خواستی یادآوری کنم برات که از ترس صفر شدن چیکارا که نکردی چه ضرر ها به ساید نزدی : )
پ ن :من اهل فروم بازی نیستم امابعضی وقت ها باید تو دهن اسرائیل و آمریکا زد : ))))
سلام
به خدا همین چند نفریم میایم فروم و میریم فرشید بنده خدا هم خوب و به جا این مسئله رو بیان کرد
دیگه همین چند نفر هم میدونیم از اول چه اتفاقاتی تو سرور افتاده
حالا زنده کردن خاطرات D3 , سرورهای ir فکر نکنم کمکی به این بحث بکنه
ادمین و مولتی هانتر هم بخوان وارد عمل بشن و به سلیقه دوستان با موضوع برخورد کنن متاسفانه هر یک از طرفین به نحوه برخورد ایراد میگیرن و باز یه سری از تهمت ها به وجود میاد که شرایط رو پیچیده تر میکنه در صورتی که مقصر اول و آخر خود بازیکن هستش چرا؟؟؟؟ چون همین جوری پسوردش دست به دست چرخیده منظورم به شخص خاصی نیست چون از این موارد زیاد داریم
بهتره دیگه بیشتر از این چوب حراج به دوستی ها و آشنایی های داخل و خارج بازی نزنیم چون این اولین و اخرین سرور ماها که نیست !!!!
از گذاشتن پستهای بی معنی و ریپل کردن های بی مورد و طولانی پرهیز کنید همه دارن یه سری مطالب رو تکرار میکنن حالا کی جز خودمون که تو سرور هستیم قراره اینها رو بخونه اون هم تو تعطیلات من نمیدونم
انقدر سن و سال هم رو زیر سوال نبریم بعید میدونم دیگه زیر 25 سال اینجا داشته باشیم و تا اونجاکه من میدونم خیلیامون سنمون بیشتر از این حرفاس و همه خوب بلدیم با کلمات بازی کنیم پس بیخود بحث رو کش ندین خواهشا ...
کل صحبتت به کنار که همش از رو فشار اونا هیچی*
فقط می*خوام بدونم کدوم لیدر ما گفت معماری رو پس بدین همه بچه*های ما نه تنها لیدرا حتا پلیرا زمانی* که سینا sinami عزیز که خیلی* هم لطف داشت مرام گذشت واقعا اومد و یه همچین چیزی رو مطرح کرد تمام بچه*ها رد کردن و گفتن نوش جون*تون معماری
به قول یکی* از بچه*ها کسی* که اینطوری میاد یه چیزی رو میبره حتما بش خیلی* نیز داشته دیگه شما از ما مستحق*ترین برای اون کتیبه
خشی سطح پست گذاشتن تو خیلی* بیشتره یسری از دوستان جوابشونو نده :D بیا دف بده واندر
SEPEHR
GREEN MAN
سلام
آقایون ول کنید دیگه کاریه که شده 2 تا شما زدید یکی اونا
بیایید لینک بزارید ببینیم چجوریاست
درود بر دوستان خسته نباشید
بنده نه در حدی هستم که در بحث شما بزرگان دخالتی بکنم و نه به این مسائل مربوط میشم ولی برای یک سری شفاف سازی ها البته شفاف سازی نه (صرفا جهت اطلاع)
این پست رو میزارم
خوب کثیف بازی کردن و یا پاک بازی کردن جزئی از دژکوب هست چون دژکوب آیینه شخصیت خود ماست و زندگی شخصی خود مارو اینجا منعکس میکنه
و تا جایی که یادمه در تمامی سرورهایی که بازی کردم بازی کثیف بوده
بزارید چند تا مثال بزنم
سرور2 راند 2 از جنوبشرق اکانت لرد کیتون و چند تای دیگه که بعد از دیوار شدن همر لرد کیتون همون همر یک بار دیگه لانچ شد و ما گفتیم عجججججججججب
سرور5راند3 که کثیف کاری اکانت مسعود جمجمه بود که اسمش لرزه به اندام بازیکنان کثیف میندازه:D
سرور11 کثیف بازی کردن اکانت اراد arkantus که30هزار دلار صرف خرید اکانت برای زدن بازیکن ها شد تا ساید رو به دست بگیره
سرورe1 که دیگه همه جریانش رو میدونن که چطور بازیکن جنوب غرب همسایدیش رو زد و کل شمال شق رفت رو حذف و همه دارن همرهارو ترشی میندازن هیچ تارگتی هم تو ساید نیست:D
و هزاران سرور که همشون با کثیف بازی کردن ادامه داشتن
اما اینجا یه بحث جاب هست
یا مشکل از ماست که هر عملی رو با عکس العمل مشابه جواب میدیم
و یا از تیم مدیریت که هر بازیکنی قادر هست روی500 اکانت رفت و آمد بکنه با پسورد و سایت به خاطر منافع شخصی این اکانت هارو حذف نمیکنه
الان من تو این فکرم چطوری میشه هر دو طرف یه عکس العمل بدی داشتن و دارن بهش افتخار میکنن
و تنها یک پیشنهاد بهشون دارم که یا ترک رتاوین کنن که امکانم پذیر نیست و یا دفترچه راهنمای دژکوب رو بخونن حداقل اخلاق دژکوبی رو داشته باشن بعد
باشد که همگی رستگار شویم
قربون همگی
محمدرضا
SpaRtaN
بله الیاد جان بسیار روشن هست شمارا به جا اوردم!
عزیزم شما هرکاری دوست داری می تونی بکنی خوانندگان قضاوت می کنند !
تااونجا که من یادمه هرسروری توی irبازی کردم یک ساید کلا بیابان می کردم حالا شدیم به ضرر ساید؟ می دونی به ضرر ساید کی کارکرد که هیچ وقت نشد sw صد کنه؟
این تو بودی که به خاطرمشکلات های شخصی برداشتی همر دکترکینگ بااون تلفات 0کردی این تو بودی که به خاطر مشکلاتت با ساید های دیگه باعث باخت می شدی
ماهان جان از نظرمن شخصیت شما در خارج وداخل بازی جوریه که وقتی نمی تونی انرژیت بیرون بازی تخلیه کنی دنیات می شه دژکوب !
شرمنده دنیایی من بیرون این بازی هست ووقت کمی برای بازی دارم اگه بازی می کنم اگه میام اینجا واسه اینکه کناردوستان باشم شما غول دژکوب ولی بهتر بدونی غول دژکوب بودن معنی خوبی نداره !معنیش اینکه شما زندگی واقعی نداری
این حقیقت تلخیه واست امیدوارم دقت داشته باشی
A.C
- - - Updated - - -
د دادا مگه خبر نداری؟ اینا گندم خور اضافه بودهااا نه نوب بازی لانچر و....
اره گندم خور اضافیه :)
سلام
حالا هر چی که بوده :d
من با شما موافقم هر کی که تو دنیای واقعی نمیتونه به چیزی دست پیدا کنه واسش میشه اغده و میخواد این اغده رو اینجا خالی کنه که اونم نمیتونه :d
سربلند باشید و پایدار
میان آرزوی تو ومعجزه خداوند،
دیواری است به نام اعتماد.
پس اگر دوست داری به آرزویت برسی
با تمام وجود به او اعتماد کن.
قبول کنید که هر دو طرف مقصر هستید
به چه قیمتی آخه برای یک بازی دارید همچین کارهایی رو میکنید و شخصیت خودتون رو میبرید زیر سوال
این یه بازی یا برنده میشید یا نه اگه هم نتونستید برنده بشید خب اشکالی نداره این براتون تجربه میشه که سرور بعد بهتر بازی کنید و اشکال هاتون رو برطرف کنید
تا دلتون بخواد سرور بگذار میشه قرار نیست هر چی هست تو نیست این سرور باشه که
بشینید مردو مردونه بازی تون رو بکنید واقعا برای اون افرادی که میان با پسورد میرن رو اکانت بچه ها رو میزنند و خراب میکنند متاسفم ایشاالله که به راه راست هدایت بشید
دوستان عزیزی که میبینید تعداد پلیرتون کمه و هر کسی رو میارید رو اکانتتون بازی کنند که فقط بخاطر اینکه اکانتتون بالا باشه و بهترین باشین خب قرار نیست که همیشه شما بهترین باشین تو سرور یه سرور با همین تعداد بازی کن و قریبه نیار رو اکانتت بذار یکی دیگه بهترین باشه
سلام
علی چیفر ماهان راست میگه تو همون شخصیتی هستی که وقتی تو جنگ بودیم از ترس با ساید دشمن ریختی رو هم که من رو نزنید و از این صحبت ها
هیچ وقت واسه خودت اکانتی نداشتی در حدی نمیبینمت بخوای در مورد ماهان نظر بدی
وقتی شما نمیدونستی سیم سکند رو چطور میزنن در مورد نحوه ی لاحچ 16تا همر با 40تا ویو که تو یک ثانیه ماهان زده بود تو فروم کام بحث میکردن
بچه ها ماهان رو دوست دارن واسه همینم همیشه دورش شلوغ هست :)
ما که داخل دژکوب ایران چیزی ازت ندیدیم اما خودت بیا رو کن دو تا لینک از کارای مفیدی که انجام دادی بذار در جریان باشیم
فایل پیوست 1438
ww از 90 تا 100 , 6ساعت طول میکشه! آیا همری در راه است؟ بزرگان دانند...!
از طرف تیم لیدری شرق و تیم قدرتمند 3دات.واریروز عاجزانه از عزیزان شرقی خواهشمندم لدفن درجه فشار رو کم کنند تا سایر دوستان غربی(رع) مجبور به پاسخ از روی فشار نباشند
با تشکر از آقا میلاد
جعفل بست لومن
دف کولدیناتوله شلق
نیما تهمت چیه خودت میدونی که این کارو تو a5 هم کردی
زشته
مولتی هم ای پی تو رو تایید کرده
- - - Updated - - -
سهیل هانی چیزه دیگه میگه میگه پس شما اوکی کردین خریدین
ولی این کارو بچه های SW باید انجام بدن
که نیما هم قبول کرده
کمک کنه بهتون
- - - Updated - - -
سهیل هانی چیزه دیگه میگه میگه پس شما اوکی کردین خریدین
ولی این کارو بچه های SW باید انجام بدن
که نیما هم قبول کرده
کمک کنه بهتون
یه خسته نباشید بگم به علیرضا و ماهان عزیز
همر ماهان تو 5 روز ساخته شده برای واندرم نبود اما خوب استفاده کردیم ازش
همر علیرضا به خاطر مشکل شخصی 10 روزی نبودن تصمیم گرفته شد الان لانچ بشه
فایل پیوست 1439
فایل پیوست 1440
sepehr
GREEN MAN
2 روز نبودیما . دیگه بهت پسورد نمیدم سپهر ! :))
اینم واسه خنده :)
فایل پیوست 1441
به خاطر این حرکت سپهر ، هرکسی هم که آمار نان کپ های شمال شرق میخواد نامه بده :))
افشین
با ارزوی سالی خوب و خوش برای همتون ...
سرور چندان خوبی رو شاهد نبودیم ... هممون یک سری شیطنت ها کردیم حتی خود من ... به یک سری از رفاقت ها هم حتی لطمه زدیم با کار هامون ... ناراحتی پیش اوردیم ... بازی رو از جذابیت انداختیم ...
من این سرور فقط به خاطر 2 3 تا از دوستان NW ثبت نام کردم ... اول کار SE ثبت نام کرده بودم ... به خاطر اینکه خیلی از رفقا اونورن ...
خیلی از اونایی که کلی کار براشون کردم و وقتی رو بروشون بازی میکنن همش رو فراموش میکنن و ازم بد میگن و فراموش کردن اینجا فقط یک بازی هست ... یک عده افرادی که شخصیتشون به اندازه ی یه دونه منجنیق توی این بازی نیست :دی
این سرور اکانت بنده هیچ خیلی پشتش حرف زده شد و من توضیحاتم رو میدم هرکس دوست داشت باور کنه هر کس دوست نداشت بدونه اصلا برام مهم نیست :)
اول از همه که این سرور هیچ خرید و فروشی از جانب من صورت نگرفت ...
دوم اینکه هیچچچچچ مولتی اکانتی همراه با اکانت من ریجستر نشد و تنها یکی از بچه ها اکانتش رو نمیخواست داد به من که اونم با جانشینی زیاد رفتم روش بن شد ...
( مثل بعضی ها همون اول کار نگفتم 50 تا اکانت زدم ) اقای X میخواست بره SW بازی کنه تا لحظه اخر و صراحتا اعلام کرد که چون 50 تا ایمیل تو SE اکانت زدیم دیگه نمیشه حذف کرد مولتی ها و دف سازارو ببرم SW ! ما اینجوری بازی نکردیم ...
1 دونه تک اکانتتتت با یه تک ایمیل ریجستر میکنیم ... کاملا هم مشخص بود چون اکانت من بعد 5 6 روز اومد بالا ... !
مورد بعدی کتیبه هایی بود که این سرور با نامردی زده شد ...
از طرف SE : احمق کوچیک 100 تومن خریداری شد .
جنگ اموز کوچیک و چکمه کوچیک و چکمه بزرگ با تک هیرو رفت SE
مولتی اکانت Abbas که ماهان قسم میخورد میگفت مال هانی هست ولی همرش بعد متا رو شمال غرب تو پلن مانی پارتیزان استفاده شد
از طرف ما .
چکمه یونیک ...
قرار بود من به SW دف بدم و اینا چکمرو بدن دست ما . دف دادم ندادن من هم با زرنگ بازی تایمی که دفاع رو بک داده بودن جابه جا کنن کتیبرو دراوردم از گارنا با هیرو و کاتا رفتم اوردم ... اسم دهمم کردم #p #
لا به لای اتک های فیک SE ... اومدن اینجا گفتن چجوری زدین :) فرشید گفت مثل خودشون بگو از همونی که احمق یونیک مارو فروخت به SE خریدیم ...
جنگ اموز کوچک و چکمه کوچیک اکانت Duel
که پروفایلش راجع به اینور نوشته ... این اقا دیده بود من دفاع دادم بهشون برگشت به من گفت من میخوام امشب SE رو بزنم و حذف کنم با هانی هم خوب نبودن چون بهشون دفاعی نداده بود ... به من گفت بیا کتیبه مارو ببر دست اینا نیوفته مام حذف میکنیم ... من بهش پیشنهاد دادم که بیاد روی اکانت یکی از بچه ها که دست تنها بود توی NW بازی کنه کنار ما و به فکر خودم داشتم لطف میکردم ... این اقا اومد رو اکانت موردور بعد این اینکه SE و زدن و کتیبه ها اومد اینور ولی دیدم نخیر دفاع رو که از اکانت موردور رو 2 3 تا کتیبه بود بک دادن ... جنگ اموزشونو خواستن که تا اخر دستشون باشه از جانشینی برداشتن اکانت Paco Loco رو و بهم گفتن که کاری نداشته باشیم اونا برای خودشون بازی کنن و اکانت رو بیارن بالا و فقط ماهانو بزنن ما هم دیدیم اینجوری برای خودشون میخوان بازی کنن پسوررد چنج دادیم این اقا هم دو قورت و نیمش باقی که کتیبه هامو دزدیدینو اکانت و داده بودید من پس گرفتین با اینکه من بعد اینکه دیدم اینا گفتن بیا کتیبه هامونو ببر NW استفاده کنه خواستم بهشون لطف کنم و اوردمشون اینور و الی اینا که SE فارمشون کرده بود ... اگر نمیومد اینور اکانتشون پر پر میشد ...
کاسه ی اخری که سرو من شکست همین معماری یونیک بود ... من اصلااااا هیچچچ دخالتی نداشتم تو این قضیه ... صبح 9 صبح بیدارم کردن که معماری اوردیم بیا ببر ته NW که بعد دادن سینا چیف کنه ...
در کل من این سرور فقط رو اکانتم بازی کردم به عنوان یه پلیر ... و تو سیاست و اتفاق های ساید NW هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچچچچچچچچچچچچچچچچ نقشی نداشتم ... الکی جو سازی نکنین همه اینا تقصیر سهیل هست ...
اسمم هم به عنوان لیدر بالا نبوده ...
نه ساید متا رو من مشخص کردم نه ساید نپ رو اگر به من بود اینجوری نمیشد خیلی چیزا :)
الانم فکر نکنید مثلا اونور ببره پوزه ی من به خاک مالیده شده و سوزوندید منو ...
طبیعتا بازی برد و باخت داره و هر کس قوی تر باشه میبره ... من هم از اول بازی با خیلی سیاست ها مخالف بودم اما همونطور که گفتم دست من نبوده و من کاره ای نبودم ... همین که 1 ماه دور هم بودیم برام کافیه
خوبی بدی از من دیدین حلال کنین
هر کی بیشتر تلاش کرده میبره
سهیل
سلام
واقعا واسه بعضی متاسفم که دوستی چندین وچند سال رو واسه یه بازی نابود کردن ولی ما با این که تیممون تو فروم تشکیل شده همه با هم زیاد آشنا نیستیم ولی نه خیانت بودی نه چیزی حتی با توجه به این که من به شخصه یک هفته پا اک نبودم و علی جان حتی به رمز هم دست نزد واقعا متاسفم این فقط یه بازی یه بازی
هی نگید این بود و اون بود
mahansamurai
واقعا واست متاسفم ببین تو حکایت همون فردی هستی که گفت بدم از دزدی می اد واسه این که دیگران دزدی می کنن دزدی می کنم عزیزم تو اگه بخواهی جامعه درست شه تو این جا ما هم یه جامعه هستیم باید از خودتو دور اطرافیات شروع کنی . دوست عزیز با این کارهات نه کسی پیشت می مونه نه دوستی ببین مرد باش ومردانه بازی کن .
mahansamurai
سلام به همه
عذر میخوام دوستان کسی خیال نداره لینک گزارش بذاره؟ اصولا مدافع لینک میذاره که یکجا همه گزارش ها رو داره:) اقانوی 0 شدن پکیدن لینک نداری یعنی؟
فقط واسه (ویرایش توسط MOD AdMirAl) توصف اولین http://www.freesmile.ir/smiles/84121_LaieA_002.gif
سلام
اینم تا اینجای کار بزرگترین پلن سرور از لحاظ پیچیده بودن لانچ فیک و ریل ها
لانچ 14 تا همر + 20تا ویو سیم سکند : ) رو چند تارگت یکی ریل بقیه فیک : )
تشکر ویژه از مانی عزیز برای لانچ و عزیزانی که تو این پلن کمک کردن و شرکت داشتن
خلاضه پلن
بدون شرح
http://8pic.ir/images/d2va417xm9tatxdxgio5.jpg
================================================== ====================
http://8pic.ir/images/s1df84sfcb9mmgv6nd8e.jpg
اقا سرور باگ خورد ... نیرو میره غارت دیگه برنمیگرده 458 کیلو شمشیری من پریده از همرم 300 کیلو هم شوالیه از اکانت ناصرم 1 میلیون گرزی کم شده ... جریان چیه ؟
سلام دوستان این سرور چرا اینجوریه . نیروهای من ناپدید شده !!!!!!
الله اکبر!!! همرتون پر!!!
نون و پنیر آوردیم همرتونو بردیم!!! نون و پنیر ارزونیتون صادق نمیدیم بهتون!!! یه واندر داره شاه نداره از بی گندمی نا!! نداره!!!!
ماهان؛مانی؛آرمان؛ و صادق صمدی زحمت بسیاری کشیدن روی این پلن همینجا ازشون تشکر میکنم
خلاصه شعار ندین که ما پلیریم!!! ای اکانت خریدار(بازیه تیمی)
!! ای غارت گر!!!
فایل پیوست 1442
فایل پیوست 1443
و خلاصه کنم این پلن اینقد پیچیده بود که سوپر پلیرهای غرب هنگ کرده بودن اتک ریل کدومه!! لوووول
http://8pic.ir/images/b0q28vq1fl37zqn3a2zz.jpg
خوب حالا مخاطب خاص(پلیر سوپر اکانت آقای رییس جمهور!!! لول) باز بیا از رو فشار پست بزار که پارس سگانو فلانو پشمدان و!! به بچه هامون توهین کن!! هه
اینا بهت رو دادن !! ولی خودم خوب خدمتت رسیدم:)
همینجا از دوستان شرقی خواهشمندنم عزیزان غربی(رع) رو تحت فشار قرار ندین! با کمال آرامش پست بزارین و به جنگ نرم خود ادامه دهید
پ.ن:لدفن تو گارنا پی ام ندین!!!
پ.ن2:از همکاریه صمیمانه احسان شانیز به عنوان ستون پنجم در سرور فینال تقدیر به عمل می آوریم
پ.ن3:سهیل باز همرتو زدیم داری بهونه میاری؟!! ما که همرمون سالمه!! لول
پ.ن4:آقای محمد وویز فلان! و دوست عزیز لئو(پلیر های اکانت Bismarck و Duel) شما که اول قصم خوردین که نمیزارین واندر ج.ش 1!!! بشه!! کم کم گفتین نمیزارین 100 بشه!! لووول....راستی عزیزم آب خنک میخوای؟!!
.
.
.
وووو به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید!!!
با تشکل از آگا میلاد
جعفل بست لومن(جعفر تخریبچی)
دف کولدیناتوله شلگ!!!
ادمین جان امیدوارم جواب خوبی داشته باشید منتظریم درباره نیروها توضیح داده بشه عکس هایی ازنیرو ها موجودمی باشد !
نیروها برگشت حل شد. صلوات بفرسین بره. دییی
سرور دارای بک آپ ساعتی هست اگه نیرویی از شما برنگشته ساعتی که وجود داشته اعلام کنید تا بررسی بشه موجودی نیروهاتون تو اون ساعت. همچنین اطمینان حاصل کنید که بعد از اون حمله ای با این نیروها نباشه و از هم تیمی هاتون هم بپرسید که گزارشی رو حذف نکرده باشند. لطف کنید مواردی که احساس میکنید مشکل ایجاد شده در تاپیک جدید با عنوان مناسب مطرح کنید تا پیگیری کنم.
اگه دهکده ای از بین رفته نیروهایی که به اونجا پشتیبان ارسال شده باشند و نرسیده باشند به دهکده خود بر می گردند.
امید جان کل اتک ها دریک ثانیه لانچ شده بود در دو ده ماهم ده 06 که اولین بار اتک ها به اونها می خورد اینسرت کردیم که عکس هاش الان دارم اپ می کنم بعد در 02 حدودا 300کیلو شوالیه از دوتا ده همرمون اینسرت کردیم درضمن کل اتک ها باز دریک ثانیه می خورد من خودم تایم هارا تنظیم کردم وشوالیه های ده همر زدم غارت که موقع برگشت می رفت لابلای همر واز ده دیگر کمکی دادم ! که نیومده امید جان ساعت خورد اتک تاساعت 10شوالیه ها بودند!!!!!
خبر آمد خبری در راه است
آقا nw میبینم حامد دراگ اسطوره ایشون نیست!!!سهیل 10میلیون دفاعت کجاست؟:)))
صلوات بر شیر مادر حلال خوردگان :))))
همری دارین که واندریو که 40 میل دف داره تکون بده ؟
جوجه رو الان میشمرن!