نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ehsan WondeR تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت تو با من سرگرانی و من از قهر تو غمگینم ولی شادم به اینکه با کسی شادی هر از گاهی
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ehsan WondeR تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم
نقل قول: نوشته اصلی توسط BariSH_N تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم موی خود وا کن و بگذار به رویت برسم گاه گاهی گذر از کفر به ایمان خوب است
نقل قول: نوشته اصلی توسط majid maleki موی خود وا کن و بگذار به رویت برسم گاه گاهی گذر از کفر به ایمان خوب است ترسم که چهره بگشایم ویارنبینم آب ازدیده فشانم ویارنبینم
نقل قول: نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS ترسم که چهره بگشایم ویارنبینم آب ازدیده فشانم ویارنبینم مردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز
نقل قول: نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS ترسم که چهره بگشایم ویارنبینم آب ازدیده فشانم ویارنبینم من همان روز ز فرهاد طمع ببریدم که عنان دل شیدا به لب شیرین داد - - - Updated - - - نقل قول: نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ مردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم
مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ به سرار قهر سوزد همه جان ما سوا را
نقل قول: نوشته اصلی توسط SiNA_NUMBER_2 مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ به سرار قهر سوزد همه جان ما سوا را آن که رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر و آرام تواند به من مسکین داد
نقل قول: نوشته اصلی توسط majid maleki آن که رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر و آرام تواند به من مسکین داد در دهکده ي من حتي نيزه دار اسلحه و گرزدار زره دارد و دژکوب توان قهرمانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS در دهکده ي من حتي نيزه دار اسلحه و گرزدار زره دارد و دژکوب توان قهرمانی از کیه ؟ مرحوم دژکوبی :دی یا رب این آینه حسن چه جوهر دارد که در او آه مرا قوت تاثیر نبود