فایل پیوست 1595فایل پیوست 1596فایل پیوست 1597فایل پیوست 1598فایل پیوست 1599
اینم لینک سوپر پلن sw و ne
بچه ها قول دادن دیگه نیان 25ایکس :))))))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 1595فایل پیوست 1596فایل پیوست 1597فایل پیوست 1598فایل پیوست 1599
اینم لینک سوپر پلن sw و ne
بچه ها قول دادن دیگه نیان 25ایکس :))))))))))
سلام به همه عزیزان
قصد کل کل ندارم فقط اومدم یه تبریک بگم به همه بچه های سایدمون مخصوصا علی و مصطفی عزیز بابت دیوار قشنگی که ساختن و تونستن 5تا همر رو بگیرن
انشاالله در ادامه هم شاهد چنین لینکهای قشنگی باشیم.
پ.ن : رنک هیرو ما بدون لانچ همر :D
http://s7.picofile.com/file/8243360592/hero.jpg
200:|
واقعا" اگه گیر گلد هستید تارف نکنید بگین میدونیم بعضیا رفتن و سر حرفشون نموندن ما فان اومدیم اما موندیم :|
در هر صورت تبریک میگم به تیم اس ای و همین طوری متای پرابهت جلوزنا
آنتی بیوتیک از نوع ادمین :
فایل پیوست 1598فایل پیوست 1599
Loooooooling
تبریک به اکانت KING SE بابت این دفاع زیبا ولی خوب دلم میخواست سرعت حرکت 2X باشه تا فرصت بیشتری برای اطلاع رسانی و جمع کردن دفاع پیدا میکردیم تا حسرت فهمیدن مقدار دفاع رو به دل دوستانمون که فکر کرده بودن با متا 2 به 1 خیلی شاخ شدن میذاشتیم
اگه تا دیروز به حول و قوه متا 2 به 1(!!!!!) از ما قوی تر بودید با این سوپر پلن ورق بزگشت
امیدوارم این دفاع زیبا رو با گفتن جملاتی از قبیل :همر زیاد داشتیم،حوصله نداشتیم،میخواستیم بریم 25X و ... لوث نکنید
الان با گلد شده این
فایل پیوست 1600
میخواین بگین اصلا کاتا نخورده و تخریب نشده ؟
تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی
اتفاقا حوصله هم داریم تا ته سرور هم همینجا میمونیم جایی نمیریم :)
در ضمن همر جناب 4FUN در 3 قسمت تیکه تیکه اومد در یک پلن سوپر مبتدیانه و پر پر شد.
در کل این تازه اولشه، تفاوت تیم پلنری se با تیم پلنری متای ne sw این هست که ما لینک سبز چیف میزنیم یه همر نان کپ رو، اونا برا زدن 4تا گندمزار 650k تلفات میدن .
پ.ن: بیگ همرهای sw پر پر شده چیکار کنیم حالا ؟ : ) لینک بدید منابع بدیم.
پ.ن: تبریک به متا (زیرپرچم شدن) شما که دومین ثمره اون بعد از اولین وال شدن، حالا دومین وال شدن بود، با این تفاوت که این سری 3 برابر لاست دادید : ))
پ.ن: لیدر شاخه 4 دفاع سازها، لطف کن پست های منو ریپلای نکن، چون از پلیر چند شخصیتی خوشم نمیاد.
- - - Updated - - -
آره قشنگ مشخصه از نامه هایی که به اکانت ما میاد، "داداش اد کن " داداش تلگرام داری" " سلام عزیز، ای دی یاهو داری ؟ " : )))
یکی یه ام ام بده در کل متای بزرگ sw ne که ما اکانت نمیخریم که بهونه دست کسی نیاد. ولی اگه بخوان بهشون پلن میدیم حسابی از خجالت تیم پلنررررریشون در بیان : ))
اگه جاسوساتون از اتجاد بهتون خبر داده باشن، این دفاع کپ در 1 ساعت و نیم جمع شد، فقط کاااااش کااااش رو بقیه هم که سیم زده بودید REAL بود، ینی وقتی سپر سبز دیدیم روشون اعصابمون خرد شد : ))
پست که میزاری دقت کن! نامه ای از اکانت من رو هیچکدوم از اکانتای se جز آرمان از اول سرور نیومده! اونم چون در حدو اندازه های پلیر های 3ایکس حساب نمیشین!
حالا ما یه سری شفاف سازی هارو گذاشتیم برای بعد از کتیبه ها , فعلا زوده بخوایم بعضی حرفارو رو کنیم
شمام اگه همه دف کوردیناتوریتون به همین منوال باشه خیال مارو راحت میکنین :)
پ.ن:حرفو بنداز زمین صاحابش برمیداره
به به بازم شاهد یه سوپر پلن از اقایه فشار بودیم
حاجی یه 4.5 تا همرم تو پارکینگ خونه ما پارکه اگه لازم شد بیا اینارو هم بزن
بازم اگه کم اومد تو جمعیت هلال احمر اشنا دارم واست 3.4 تا همر جور میکنم که راحت تر فشار بدی
چن نفرو هم میارم واست چراغ بگیرن فشارت بیشتر بشه
میگم یه وقت زشت نباشه یه 7.8 تا دیگه همر میزدی
خستنه نباشی دلاور ، خدا قوت پهلوان
دلم میسوزه برات http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif
هر سرور که شروع میشه سمت ی نفری و تا آخرش سعی میکنی اشتباهتو به درست تبدیل کنی ! و بازم آخرش میبینی کاری از پیش نمیبری باز سایدتو(یا بهتر بگم شرف پلیر بودنو) به اضافه 4-5 میل دف میدی واندر حریف تا شاید تو اتحاد برنده ی جایی پیدا کنی
نگران نباش این سرور من با مصطفی و علی صحبت میکنم اگه خوب دف ج.غ رو بریزی تو واندر بهت ی جا تو اتحاد برنده بدن
فعلا گلاویز باش با تخیلاتت :)))) آقای سوپر پلیر
تیم ساپورت :)))) 11 ساله ... :))) من دگ حرفی ندارم http://www.pic4ever.com/images/1041.gif
تبریک میگم به se بخاطر دف خوبی که کردن خسته نباشن همگی
اما بازی تازه شروع شد
تا تهش وایسادیم
یه سرباز وقتی که میرسه به ته خط تازه تبدیل به وزیر میشه
SEPEHR
GREEN MAN
تبریک میگم به همه ذوستان جنوب شرق به خاطر نمایش قسمتی از توانایی هاشون شاید کم کم بعضی از دوستان تو سرور به این باور برسن که یه شناختی از تیم جنوب شرق این سرور پیدا کردن ولی هنوز قسمت کوچیکی از توانایی های بچه های ما هم به نمایش در نیومده از همه خواهش میکنم با بهانه های مختلف از سرور فرار نکنن و تا اخر بمونن تا بتونیم هم اون ها وهم خودمون رو محک برنیم
سلام،
مگه ما گفتیم بازی تموم شده ؟
اتفاقا اگه شما بخواید حذف کنید بدترین ضرر رو به ما زدید : ) چون ما اومدیم یه مدت درست حسابی بازی کنیم و جدال واندرها رو هم داشته باشیم، چون متاسفانه جایی که این تیم جمع می شد هیچ موقع واندرها لذت نداشت : )
البته بماند که اینجا یک چهارم تیم اصلی هم نیومده، اما پلیرهای کلیدی به همراه تیم های جدیدی که بهمون اضافه شدن در خدمت شما هستن تا یه بازی درست حسابی رو ببینیم، هیچی لذت این رو نداره ، وقتی دیوار بتنی چیدی منتظر لند اتک هستی،
پلن امروز شما هم واقعا پلن خوبی بود و ما چندین و چند تارگت رو فول کردیم، اما لحظات آخر از شانس شما گفتیم حالا ته مونده دفاع رو هم با mm روی کپمون بریزیم که دیگه هیچ جا رو از دست نداده باشیم، چون ما هیچ موقع برای دفاع mm نمیدیم : )
پ.ن: به تلفات سنگین sw و ne، اون محافظ ها و گرزی هایی که در مد غارت روی کل se روانه شده بود رو هم اضافه کنید، فکر کنم قابل مقایسه با این تلفات باشه حتی : )
پ.ن: ته خلاقیت= دهکده های طرف رو شلوغ کن شاید کور بود یهو 52 موج حمله سیم رو ندید : ))
پ.ن: یه بنده خدایی که عینک خوشگلی هم داره، از فکرت بیشتر استفاده کن تا از زبون.
نمیدونم چرا بعضی از دوستان خوشتیپمون اصرار دارن وانمود کنن sw و ne حذف میکنن و جمله های مشابه دیگر...
والا بلا به پیر به پیغمبر سر در این سرور نوشته i3 اینجا 1ایکس نیست که با یبار از دست دادن بخش کوچکی ا نیرو ها پلیرها بیان حذف کنن و بریزن سرور بعدی
اصلا دقت کردین چرا سرور های 1ایکس توی آی آر پشت سر هم ران میشد ولی سرور های 3ایکس یدونه بود وتا یه سرور اسپید تموم نمیشد سرور بعدی ران نمیشد؟ دلیلش به پلیر های سست عنصر 1ایکس برمیگرده که تا یه سرور میخوردن حذف میکردن میرفتن سرور بعدی . پس وصله های خودتونو به ما نچسبونین آفرین
ا
من پست نمیزارم معمولا
اما در این یک مورد سرور های نرمال در تمام دنیا به دلیل تایم طولانی زودتر ران میشن تا پلیرها 1 سال صبرنکنن تا سروری تموم بشه و بعد برن بازی کنن(یکم فکر کنی میفهمی)
اما سرور اسپید ثبتنامش 1 ماه بازه همیشه و همه میتونن به بازی برسن برای همین یه دونش کافیه(اون شرکت سازنده انقدر فهم و شعور داره بدون چجوری سرور ران کنه که بیشترین بازدهی رو داشته باشه)
خارج از بحث نرمال و اسپید باز بودن
سرورنرمال خیلی سخته برای یک اسپید باز....
به شخصه تجربه داشتم واقعا نمیشه تمومش کرد
شب خوش
کسانی که ادعای اسپید میکنن تو این سروار های تخیلی نه سرور اصلی ایران تا به امروز چند بار مغلوب ما شدن !
خاصیت نرمال بازی کردن اینه که تایم بیشتری داری برای همه کارات ولی انجا یه خوبی داره این که زودتر دهان بعضی ها رو میبندی !!!
من هنوزم سر حرفم هستم و اگه ادمین نمیدونم چی چی ( توهین نیست و همین طور دخالت اسمت رو نمیدونم ... ) پاک نمیکرد میفهمیدی چی میگم آقای مانی !
از دوستانتون بپرسید حتما" میگن !!
و در مورد اون دوست خوشتیپمون آمرم که تمام اکانتای شرکت کننده تو این پلن ( دوستان بخونن حمله علی اصغری تو یه تایم ) مقصودشون چی بوده نون خور اضافی ؟؟ یا پروندن کپ کنیگ ؟ اون همه همر که تایم زیادی نزدیک به دوماه گذاشته شده بود رفت هوا ولی هیچ تاثیری روی اکانت کینگ نداشت چون نهایتا" کپ ما اگه وقتش باشه تا فردا اگه هم هوس بیداری باشه تا صح به حالت اول بر میگرده آیا سه اکانت تا فردا مثل اولش میشه ؟؟؟
زیادی خوش گذشت :|
منم یه خط ریاضی میگم و میرم
21 منهای 4 سال که سرور های ایران ت شده مهنای 4 سال که سالی یک سرور اسپید ران میشد = 13 برای اطلاع عمومی دوستان بد نیست !!!
مهدی والکرز کجایی دقیقا" کجایی ؟؟؟
فایل پیوست 1602
آره مگه ندیدی یه 13ساله یه مملکتو تکون داد؟ :))
2سال هم از این 13 کم کن از 11 سالگی بازی میکنم دوست عزیز
مجید و saEeer و کاظم و رسول و بقیه دوستان عزیز هم لازم باشه میگیم بیان یه دور 1ایکس باز هارو بشوریم
3ایکس SE یه اتحاد بیشتر نداره اونم TEN کبیره بقیه اتحادای فیک توی SE جایی ندارن . به احترام TEN برپا
ممنون بابت پستت مهدی جان اما این یه تیکه ی پست به دلم نشست. ما که میگیم به همه همینو شما هم لطف کن ترویج کن طرف از سرور های برکینافاسو با خاطرات تخیلیش نیاد بگه همش. بخدا تو تلگرام جک میسازند باهاش:)
جدیدا سرور نرمال سطحش پایین تر از اسپید شده؟:)
سطح درک و فهم ملت از بازی به قمپوزی که در میکنند 1درصد نمیخوره.
مهدی جان این لا لاییه قشنگی بود ولی کاش بعضی ها هم خوابشون ببره:)
اول یه تبریک ویژه میگم به رفقای خوبمون واقعا گل کاشتن
دوم یه تبریک ویژه میگم به رقبای خوبمون واقعا همرای خوبی داشتن
سوم یه تبریک ویژه میگم به فروم نویسای ساید ج.غ که واقعا کم نمیارن و قوت قلبی میدن که بچه های ما هم سرد نشن از بازی
چهارم یه تبریک ویژه میگم به اون نوجوانی که از یازده سالگی پای کاره ( خسته نباشی دلاور ، خدا قوت پهلوان )
در آخر هم بازم میخوام یه تبریک ویژه بگم برای هماهنگیه خوبه بچه های se
دم همتون گرم
پ.ن : عکس آواتار مربوط به دیروز دقایقی بعد از لند اتکا هستش : )))))))))
مصطفی => کف مغازه :دی
من=> :|
مشتری=> : OOO
همسایه بغلی=> :||||
بازم مصطفی=> همچنان کف مغازه... :دی
و من الله توفیق
برادر مسلمان تک خوری حرام اعلام شده ها
بعد هم اون برادر 11 ساله ( لولزززز ) احتمالا" ... بگذریم :|
و بنده همچنان اعلاممیکنم از حرامات دست برادرید و به اسلام روی بیاورید :|
عایا 200 = 600 هست
آیا 600ک گندم خور برابر زیر 500 دونه گلد میباشد
ولی یه چیز رو مطمئنم reza khan > متا میباشد :)
برای دوستا باسواد > = بزرگتر میباشد
نه اینکه دوستان سنشون زیاده گفتم شاید یادشون رفته :|
فایل پیوست 1604
تارگت از فروم خیلی حال میده ها پلنر جان تارگت فروم دریاب :|
باسلام
من یک مقداری دیر یادم میاد ک باید پست بزارم ببخشید
اول از همه خسته نباشید میگم دوستانم در ne و sw پلن خیلی خوبی بود . همیشه قرار نیست ما برنده باشیم . اگر بگم ناراحت نشدم ک دروغ گنده ای گفتم دلم میخواست ضربه ای ب رقیب خوبمون بزنم و با لینک سبز بعضی از همر ها برگرده ولی عوضش واقعا لذت بردم کیف کردم اون هیجان مهمه چ برای مهاجم و چ برای مدافع اون استرسه حال میده بقیش مهم نیست . پلنر های عزیز دستتون درد نکنه تا جای شما اراده کنین همر هست و در اختیار شماست.
تبریک مخصوص ب علی اقا و پلیرهای اکانت king_se و کل بچه های جنوب دفاع عالی بود خسته نباشید.
امیدوارم ک شاهد پلن های بیشتری باشیم و لذت بیشتری از بازی ببریم.
البته اگر دو طرفه باشه.
موفق و پیروز باشید
sina.ha6
با سلام
داداش گلم کپی پاپش به 280 رسید که همر نداشت ! اما سربازخونه اسطبل تا دم کتیبه دف شارژ بود !
این همه همرو دمپائئ برای چندتا کراپ؟!؟
اونم از نوع دفاع معلومه : ما تمام تارگتهای ارزشمند رو به اندازه اینکه همر اخر هم ریپورت نگیره پر از دف کرده بودیم. 1 ساعت قبل اینکه رو کپمون اتک لند شه گفتیم اینجا رو هم تا جائئ که میرسه پور کنیم کار از محکم کاری عیب نمیکنه. که اگه دقت کنید فقط کاهنو پالاد کپو نگه داشته!
به هر حال به پلنر و لانچر خسته نباشید میگم سخت کاریه...
خادم جنوب شرق
Ali_KinG_sE
سلام.من به همه گفتم ساید خاصی منظورم نبود.یادت باشه تو روم شما هم اومده بودم چند روز پیش یه مثال هم زدم درباره این موضوع.
حس کل کل حقیقتش فعلا زیاد نیست.الان حدودا 500,600 k از 2طرف گندمخور پریده تو یه پلنی.یه نفر فقط یه نفر محض رضای خدا نیومد یه تحلیلی یا بحث فنی کنه.
منظورم با ادمایی که تو این گیم شناخته شده هستن نیست منظور اون کسانی که نه کسی میشناسشون نه تعریفی کسی ازشون کرده نه حرکت خاصی دیده شده ازشون .احتمالا سقف بازیشون هم پاپ زدن روی اکانت های دیگران باشه اومدن 10تا پست زدن.
پ.ن:یه حرفایی باشه برای آینده اما..
قدیما که کل کل با لینک بود و بحث فنی هم داشت.الان چند نفر پیدا میشن یه بحث فنی درباره این لینک ها و پلن بکنن.بیایید 4تا نکته بگید هم سطح بازی من و امثال من که نوبن بره بالا هم فرومش بهتر بشه.
حالا اونایی که یهو پیداشون میشه تو فروم بیان جواب بدن.همه منتظر هستیم.
سلام دوستان
بدلیل مشکلاتم نرسیدم این پست رو زودتر بذارم .
در مورد اتکهای دیروز یه توضیح کلی رو میدم شما هم در جریان ساید تمیز جنوب شرق باشید.
پلن دیروز شامل 15 تارگت فیک بود که از 8 صبح شروع کردیم اتک ها رو و همه ی تارگت ها به طور یکسان بدون دخالت هیچ اکانت اضافی فیک گذاشته شد که با توجه عکس العمل مغز متفکر های جنوب شرق ( عوض کردت اسم ده Benito )(عوض کردن اسم ده اسپندیار ) (تغییر پایتخت دادن اکانت Ass kicker) کاملا واضح بود تشخیص تارگت اصلی براشوت زیر 1% بوده تا اینکه ما آخرین همر که فاصله ی 2:30 داشت رو از اکانت Azazel لانچ میکنیم و کل داستان اینجا عوض میشه که دوستان جنوب شرق با دسترسی که به این اکانت داشتن اتک ریل رو تشخیص میدن و ادامه ماجرا هم که مشخصه... !
فقط وفتی مطمئن باشی کجا حمله اصلی هست و آمار رو داشته باشی میایی همرت رو هم تو دفاع میذاری.
همر من دیوار شد فدای سر بچه ها دسترسی هاتون رو قطع میکنیم دوباره فشار رو شروع میکنیم.
فایل پیوست 1612
اگه دوستان اصرار دارن که پسورد جانشینی Azazel رو نداشتن بدونن که خبر از داخل خود چنل SE در تیم اسپیک به دستمون رسیده بود
ناموسا" نتهایی گفتی همر گذاشتیم جلوت یعنی انقدر مغزمون معیوبه که وقتی همر میذاریم سواره رو نذاریم اون وقت گرز بخوابونیم جلوت درسته گرز بود ولی نه ماله یه اکانت و نه برای یه ده مهم اینه :|
خواستی و اگه پلنر نه پلیر اکانت تصمیم گرفت از همر اکانت کینگ هم رو نمایی میشه
ایام به شدت به کام
فردا نگید ترکیدیم و تو آتیش سوخیم دیگه نمیایم صلوات
دلایلی نظیر گندم همر رو نمیتونستیم بدیم.پلیرش نبود.سوپر دمپایی بود .پیک شادیمون رو حل نکردیم دیگه خز شد و مبحث لاگین روی اکانت جایگزینش میشه تا مبادا پلیر هاشون فکر کنند ضعف لانچ داشتن و سوپر پلن bbbb (بزن بزن بالاخره برمیگرده) از سوی تیم پلنری خیلی خفنشون ضعف نشون داده.اصلا مدیونید اگه اینطور فکر کنید! شما انسان های بی خطا و کار درستی هستید که 1 درصد سوتی نمیدین و مغز متفکرید و اصولا اصلا کثیف هم بازی نمیکنید. بعد تمام تیم اس ای که ما باشیم کثیف بازی میکنیم و عده ای سوپر نوب دور هم تشکیل تیم دادیم و تمامی پلن های bbbb تیم حریف که وال میشه ناشی از لاگین روی یه اکانتی هست همیشه.خیلی هم عالی:)
اسم کپ من پلن قبلی هم چنج شد به stupid fakers:) در حالی که کپ ارمان پرید. مدیونید اگه فکر کنید تحلیلی در کار بوده و فهمیدم روی خودم فیک بوده.لاگین کردم دیدم بعد گذاشتم کپ ارمان بپره:) بعد ارمان هم که دکوری چنج کپ کرد و ما برای رد گم کنی این کار رو کردیم:)
حالا پلن بعدی هم که وال بشید ما میشیم عضو تیم اسمشو نبر و پلن بعدیش ما اسمشو نبر رو داشتیم ریل رو دیدیم پلن بعدیش خدا با ما بوده و پلن بعدی هم ما خداییم نمیشه کاریمون کرد:)
خلاصه دیگه گوش ملت از این حرف ها پر شده و این فیلم ها بلیطش دیگه خریدار نداره:)
برید خیمه شب بازی تمرین کنید اول:)
سلام،
ببین جه فشاری روی این بنده خدا هست که برای رهایی از این فشار میاد چه آسمون ریسمون بافی میکنه،
آخه آقای سوپر پلنر که اوج خلاقیتت شلوغ کردن دهکده های طرف با حمله های با 1 دونه گرزی هست، چرا اینقدر حرف های بی اساس میزنی ؟
اون روز اکانت Benito بیش از 700K دفاع پر شد، نان کپ های آرمان و نیما هر کدوم با رقم نجومی پر شدن از دفاع و چون کپیتالش هم چند روز پیش خورده بود، گفتیم ریسک نکنیم و چنج کپ هم دادیم، اما وقتی متوجه اتک های روی کپم شدم، بلافاصله یاد فیک های چند روز پیش افتادم که روی کپم اومده بودید و منم هیچی دفاع نریخته بودم تا طعمه درست کنم براتون،
این اتک یادته که زدید کپ منو رید کردید با لینک سبز ؟ :
فایل پیوست 1613
حالا جناب پلنرررررررررر بزرگ متای زیرپرچمی، فکر میکنی برای کسی که 2زار دف کوردیناتوری بلد باشه تشخیصش سخته که احتمال خیلی زیاد در این پلن کپ ما تارگت شده ؟ اونم وقتی خیالم راحته که تمام تارگت ها رو کامل پر کردم، حالا لحظه آخری MM زدم برای کپ خودم و از قضا 3-4 تا دمپایی ده 01 از چند تا اکانت هم داشتیم که همش رو گفتم بخوابونن روی کپ من تا اگه ریل باشه (که 90% مطمئن بودم هست) تمام این همرها رو بگیریم روی کپی که سنگتراشی داره.
جای این حرف های بی اساس و بی سند و مدرک و توجیه کردن افتضاحی که در 3 پلن پیاپی به بار آوردی و اینهمه همر رو دیوار کردی، برو بشین پلن های SE رو تماشا کن، هر دفعه خواستی یه پلن به سبک ما رو تکرار کنی اما نمیدونستی کسی که این پلن رو یادت داده، تا لانچ کنی از روش 2زاریش میفته.
پ.ن: تازه انتظار نداشتیم سوپر همر پوشر بزرگ و لیدر SW دو سوم همر لیدر SE باشه : ) تفاوت رو حس کنید.
- - - Updated - - -
اولا این ترفند مسخره که شما میخوای بین بچه های ما اختلاف بندازی مال جنگ جهانی اول 1914 هست پسرجان
دوما روم تیم اسپیک رو اشتباه اومده بودی پس عزیزم، این توهمات ناشی از دیوار شدن های پی در پی در دیوار SE هست، لابد 2 روز دیگه هم که باز دیوار بشید میگید شما پنل مولتی هانتری دارید =))
پ.ن: واقعا آب و هوا تاثیر داره : )
سلام خدمت تمام رفقای عزیز.
واقعا نمیدونم این حرفا از کجا افریده میشه !!!! بابا نکنید نگید رفقا به خاطر یک بازی این همه تهمتو این کارا نداره.
اگه به قول اقا ماهان 2:30 ما تایم داشتیم برای دفاع اینجوری دف میومد؟؟؟ اصلا نمیخوام در موردش حرف بزنم اما اصلا درست
نیست با این حرفا ارزش کاره رقیب و روحیه همه رو خراب کنید . البته در جنگ مجازی تخریب روحیه حریف از ارکان اصلی هستش شما راهتون درسته
اما این روشش نیست . شما پلن رفتین نشده برا همه پیش میاد واقعا این حرفا رو نداره . شما گیمرهای حرفه ائئ هستین اکانتهایی که همر بلند کردن پسوردشون عوض نمیشه؟؟؟ شما وا میستید ما بریم رو اکانتتون؟؟؟ . نمیدونم تو این سرور همه دارن میزنن میبرن میگن SE کرد.!
Ali_KinG_sE
سلام به همه عزیزان
اقا مگه شما ! دف روی capital آرمانو بک نکردین ؟ وگرنه super hamer آرمان صفر نمیشد :)
والا :d
سلام مهدی جان
دقیقا بیایم در چه موردی بحث کنیم کاکو ؟ وقتی متاتون پلن موفق میره ، سیم سکند میان فروم عکس و لینک پلن میزارن
وقتی بخورن با چند روز تاخیر و فکر روی عوامل شکست پلن ، برای بهانه جویی میان .
وقتی فروم میخونم ، یاد این دختر بچه های 3-4ساله میوفتم که عروسکشون ازشون میگیری .... :)
20نفر اول پاپ و هجوم و دفاع برای کسایی که نیستن در سرور ؛
فایل پیوست 1616
فایل پیوست 1617
فایل پیوست 1618
پ.ن : اقا کنتور که نمیندازه ؛ همر اول منم ک صفر شد ، دفاع اکانت رو از متای زیرپرچمی بک دادن : ))
پ.ن 2 : چند روزی کسالت داشتم ، وقت زیاد نداشتم برای اینجا ، با تاخیر تبریک برای دفاع بچه های کینگ اس ای و تبریک متا ضربدری شمال شرق و جنوب غرب .
قرار به این بود حرفی درباره این داستان زده نشه که گفت به هر حال ماهان.
اینکه تا قبل اتکazazel هیچ تشخیصی داده نشده بود و 2و3تا تارگت مهم فقط دفاع ساید رفته بود توش و بعد اینکه اون اکانت هم اتکش میذاره خیلی خیلی اتفاقی یه تارگتی که یه کپ معمولی بود و همر خاصی نداشت در ساعات آخر تصمیم به دفاع ازش میشه طوری که از بس اطمینان زیاد بود از تمام پتانسیل ساید برای دفاع استفاده شد حتی گذاشتن گرزی و tk جلوی اتک ها.(فکر کنم رو همر دهکده اول من زیادی حساب کرده بودن و امیدی هم به سالم موندن دهکده نداشتن وگرنه اسم اون دهکده هم عوض میکردن).
اینکه چه وقتی ادم همر یا همون نیمچه همر ترجیح میده جلوی یه اتک بذاره دیگه اونایی که یکم تجربه دارن میدونن کی هست.
حالا با این حرفا اونی که اندازه نخود مغز داشته باشه خودش میفهمه کی راست میگه کی نه.
پ.ن:علی king se دیدی پس حرفایی که از همون بچه های ج ش درباره نوع کثیف پلی دادن بعضی ها زده شده بود درست بود.
بعد از متایی که بسته شد و کلا ورق برگشت ساید که نه ولی بعضی ها تو ج ش دارن ثابت میکنن که مانی چه تصمیم درستی گرفته بود که ج ش به عنوان متحد و معتمد انتخاب نکرد.
ش ش با ج غ متا بست نه اینکه سر کینه با ج ش بخواد اینکارو کنه نه.صلاح دید تیم لیدریش این بود که این کار برای ساید بهتره.اما وقتی ادمایی مثل nasernz و چند نفر دیگه که از پست گذاشتن ها و حرفاشون سطح بازیشون مشخصه به سایدی میگن جلوزن و زیر پرچمی که سر و دست میشکوندن با همین ساید متا ببندن داستان فرق میکنه.این درگیری های الان که فقط بزن بزن و گرم شدن بازیه و هیچ تاثیری برای اندگیم نداره.(حداقل کل ادوار 3 ایکس که ما پلی دادیم ثابت شد).
حالا هم پتانسیل ساید ش ش بعدا معلوم میشه.
ج ش سرورهای اسپید یکی از ویژگی های مهمش داشتن سیاست خیلی عالیشون تو فروم بود.اما این ج ش سیاست فرومش زیر 0.
شاید یه روز بدترین سیاستی که یه ساید میتونه داشته باشه رو گفتیم.
پ.ن:همه شاخا چی شد پس تحلیل هایی که قرار بود درباره پلن گفته بشه.
- - - Updated - - -
نیما داداش کلا این اولین پلنی بود که به عنوان پلن مشترک زده شد.قبلش هم هرچی زده شد چه اونایی که موفق بود چه اونایی که نبود مشترک نمیشه اسمشونو گذاشت.
فکر هم نکنم تو هیچ کدوم از پلن های سرور تا امروز من حرف و حدیث خاصی یا طرفداری خاصی کرده باشم.
اینکه ماهان امروز اومد این حرفارو زد دلیل به این نیست امروز پی به این موضوع برده یا به قول شما دنبال بهونه میگشته.این حرفا همون شب زده شد ولی قرار به این بود بحثی تو فروم دربارش نشه چون تاثیری نداشت.
سلام
تایپیک های یه سری از دوستانو ادم میبینه خندش میگیره نمیدونم چند روزه !!!داری دژکوب بازی میکنی که داری با این لحن نسبت به پلن های ماهان نظر میدی
ساده بگم متوجه شی .صادقانه بشین همین الان این پلن اخری رو یه بار برا خودت با همان تعداد اکانت اتک فیک لانچ کن نمیخواد ریل بزنی!!ببین میتونی اتک هاتو فیکس کنی !!!خودتم میدونی نمیتونی یه واقعیتیه حتی انالیز پلن ها بعد لندم براتون سخته این عجیب نیس میدونی چرا ؟؟ چون یکی از بهترین پلنرهای ایران داره روت لانچ میکنه
پس دوستان یه لطفی بکنند به جای این همه دشمنی و کینه و حسادت یه خورده از بازی کردن مقابل ماهان لذت ببرند
لحن صحبت کردن یه سری از دوستان شخصیت ستودنی هم سایدیهاشم خراب میکنه!!
انتی اسپم
فایل پیوست 1620
من واسم یه سوال پیش اومده اگه جانشینی اون اکانت و داشتیم و رو نان کپ من از اون اکانت اتک اومده و ما می دونستم که فیکه، بیکار بودیم دف بریزم رو خودم و چنج کپ کنم هرچند کراپ ندارم ولی هزینه gb-gs رو بدم؟؟؟ دفاع رو به کپ کینگ اس ای ندم؟ ما که به قول شما می دونستیم پس چرا دفاع رو ندم کینگ اس ای؟
حداقل اگه می خواین یه سناریو واسه دیوار شدنتون جز عملکرد خوب حریف بنویسید قبلش کمی فک کنید.