اقا جنگ داخلی ششمال شرق فکر کنم استارت خورد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
فایل پیوست 452
هر سه واحه مشترک دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا جنگ داخلی ششمال شرق فکر کنم استارت خورد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
فایل پیوست 452
هر سه واحه مشترک دارن
دوست گلم سلام . ممنون از پستی که گذاشتی
در رابطه با انسجام باید ببینیم این دوستانی که هر کدام اتحادی رو دست گرفتن چقدر میتونن با هم هماهنگ باشن و منطقه رو یک دست کنن
اول بازی هر کسی که زرنگ تر باشه میتونه دهی که لازم داره رو بگیره . به اسم کسی هم جایی سند نخورده که بگن مال من بوده چرا گرفتی
حداقل تو این همه بازی این یکی رو خوب یاد گرفتیم که سریع باش و چیزی که میخوای رو اول بازی به دست بیار و اگر دیدی یکی دیگه گرفت به جای تخریب به هم منطقه ای خودت تو استارت قوی ای که زده تبریک بگو و دنباله یه جای بهتر برای خودت باش تا تو دل همدیگه نرید و بتونید هم آبادی های خودتون برای هر دهکده که میزنید رو بگیرید هم اینکه بهتر غارت کنید .
دوست گلم من اسم شما رو نمیدونم در رابطه با لیدری و پلیری همه تجربیات لازم رو داریم و میتونیم با مشورت بهترین باشیم و حتما و حتما باید با هم هماهنگ باشیم و تو جلسات شرکت کنیم و بحث کنیم بتونیم جمع کنیم ساید رو . از حسن نظر شما هم تشکر دارم .
اینکه مشکل هر خونه ای برای همون خونه هستش حرفی نیست .
اول از همه بگم من تا الان به هیچکس نگفتم کسی رو بزنه چون میدونم اینطوری از منطقه کم میکنم و همیشه سعی کردم اگرم مشکلی بوده با صحبت حل بشه نه با کل کل و درگیری تو منطقه خودم . هر سروری هم که بازی کردم اگر دیدم با صحبت حل نشده اون کسی که زیر بار نرفته رو با اینکه حتی رفیقم بوده با اکانت خودم زدم و خیلی از رفقای اسپیدی میدونن این داستان رو که نمیزارم چنتا اکانت درگیر بشن خودم میزنم . ایشالله که این سرور اینطور نباشه .
منم که یه پلیر ساده هستم و پیرو نظرات تیم لیدری .
دوست عزیزم ابوذر هم که فعلا چراغ خاموش اومده این سرور حتی به منم نگفته اکانتش چیه . لطف کرد و لینک ریدکال رو گذاشت که اگر دوستان شمال شرقی اجازه بدن من یه گروپ از قدیم اینجا تشکیل داده بودم که هنوزم هست به آی دی 420343 بیان همون جا کنار هم باشیم و صحبت های راجب منطقه رو انجام بدیم . از همین الان هم تیم لیدری رو تشکیل بدیم و تقسیم وظایف رو اوکی کنیم .
از رفقایی هم هنوز بازی شروع نشده و به مشکل میخورن خواهش دارم همین امشب بیان سنگاشون رو وا بکنن تا دلخوری نمونه که بخواد مشکل ساز بشه در آینده . به قول معروف کسی از کسی خورده نداشته باشه لطفا .
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
نه داداش شما لطف دارید
ما کارای بزرگ شما رو تو سرور 5 فراموش نکردیم
اون 15 که کرفته مشکل نداره کلا
دقیقا یه 15 گندمی چسبیده بود بهش که یکی از دوستان دیگه کرفتش که مبارکش باشه
سئله رو واحه ها بود که قابل حل بود
ولی دوستمون یه جور دیگه برداشت کرد و فکر کرد ما یه جور دیگه گفتیم بهش
اونی که زیاد هست 15 گندمیه
21 ساعت دیگه مهاجرای من میرسن به محل استقرار جدیدم
ولی متاسفانه این فیدری که باقی میمونه کارای بزرگی اونجا میکنه