درود
کاربران گرامی
اگر سوالی در مورد دژکوب و هر چیزی که مربوط به دژکوب می شود در این قسمت مطرح کنید , در کمترین زمان سوالات شما توسط کاربران باتجربه یا ادمین های اصلی سایت پاسخ داده خواهد شد.
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
کاربران گرامی
اگر سوالی در مورد دژکوب و هر چیزی که مربوط به دژکوب می شود در این قسمت مطرح کنید , در کمترین زمان سوالات شما توسط کاربران باتجربه یا ادمین های اصلی سایت پاسخ داده خواهد شد.
باتشکر
تعداد انبارهای گندم بزرگ و انبارهای منابع بزرگ در یه ده 15 گندمی برای همر (با داشتن کتیبه انبار برتر کوچیک) باید چقدر باشه معمولن؟
بستگی داره تا سطح چند بخوای ببری بالا
میشه بدون انبار بزرگ تا سطح 19 بالا برد گندم زار رو (سرور عادی )
با انبار بزرگ تا 21 میشه بالا داد (کار هر کسی نیست ارزشش رو بیشتر جاها نداره )
برای سطح 20 2تا انبار غذا بزرگ و 7 تا انبار بزرگ
برای 21 3تا انبار غذا بزرگ و 11 تا انبار بزرگ
برای نگهداری همر تعدادانبار غذا ها باید حد اقل 5-6 تا باشه که بتونه گندم همر رو نگه داره
مرسی دوست عزیز .... :)
- - - Updated - - -
برای ساخت هر انبار غذای بزرگ نیاز به کتیبه هست یا اگه یکی ساخته بشه تا 20 دیگه برای بقیه احتیاجی بهش نیست؟!
سلام
کلیه سایت های دژکوب یه چیزی داشتن به اسم dejkoob world analayzer یه همچین چیزی
http://dejkoob.ws
یا یه چیزایی شبیه این
چیزه خوبی بود اطلاعات قشنگی میداد
میخواستم بنیم ترااوین هم داره یا نه
اگه نه ، قصد دادن همچین چیزای اماری رو دارین ؟
خود دژکوب یه فایلی ارائه میده برای هر سرور به نام Map.sql این فایل هر 24 ساعت یک بار برای هر سرور اپدیت میشه
تمام سایت هایی که این نرم افزار هارو ارائه میدن از این فایل استفاده میکنن که اینجا این فایل رو نداره
یه مورد دیگه هم اینه که این سایت ها اتوماتیک هستن و تشخیص میدن سروری ایجاد یا تموم شده و چون اینجا زیرشاخه دژکوب نیست نمیتونن به این سایت دسترسی داشته باشن یا بهتر بگم از وجو این سایت بیخبر هستن
اما چون تمام این سایت ها وابسته به دژکوب نیستن درصورت وجود فایل Map.sql استاندارد فک کنم بشه بهشون درخواست داد که این سایت هم چک کنن
خوب بازی مگه به یاری خداوند و همت متخصصان داخلی و دانش پژوهان ایرانی بازی آنلاین دژکوب با کمترین مشکلات در کشور عزیزمان ایران برنامه نویسی نشده ;)
دیگه این جینگولک بازی ها که پیش این کاری که کردن عددی نیست ، بانک اطلاعاتی تو دستشون هست یه همت میخواد.
مسئولین رسیدگی کنین لطفا :rolleyes:
منم یه بار گفتم فایل مپ رو میخوام اما گفتن فعلا در دستور کار نیست
راهی هست بفهمم سرور های قبلی با کدوم یکی از ایمیل هام اکانت ساختم؟ ایمیل زیاد دارم، گاهی هم بچه ها با ایمیل خودشون میسازن واسه همین سخته بفهمم با کدوم ایمیل کدوم اکانت ساخته شده...
چطور میشه فهمید رتبه 1 تا 50 بین همه پلیر های کلیه سرورها کیا هستن؟
یه سوال اینجا سکه ذخیره نمیشهه؟
سلام
1-
فرض کنید که مثلا ظرف یک هفته شما در حالت عادی و بدون شارژ سرباز خونه بزرگ و کوچیک میتونید 10000 تا نیرو بسازیدحالا اگر بتونید منابع لازم برای اصطبل یا سربازخونه بزرگ رو از طریق غارت یا دهکده های فیدر اکانتتون تامین کنید ، در همین دوره زمانی یک هفته میتونید به جای 10000 تا 20000 تا نیرو بسازید
2- نمیدونم
3- به این پست مراجعه کنید :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ull=1#post7357
هر کسی وقتی 10 تا ده داشته باشه میتونه فولساخت نیرو بسازه بدون غارت
وقتی 30-40 تا ده داشته باشه منبع پادگان بزرگ و اسطبل بزرگ هم داره
از یه تایمی به بعد قدرت همر مورد استفاده هست
یه اکنت غارت گر خیلی راحت میتونه همه چیرو فول ساخت نگه داره از اوایل سرور
بعد از یه مدت منبع اضافه میاره یا باید دفاع بسازه که نگهداریش تو یه اکنت در دژکوب سخت هست (اینجا هم داره سخت میشه)
یا این که میره پادگان ها رو فعال میکنه
نظر شخصی منم هم اینه که ساختمون کوچیک رو تا یه زمان خواص شارژ کنید بعد از اون فقط بزرگ رو تا ته سرور شارژ نگه دارید
زمان های خواص هم اومدن گلاه خود ها و کتیبه هست
مخصوصا از بعد از کتیبه ها شارژ همه اینا کار سختی نیست
این مورد مشکل از اسکریپت هست به مولتی هانتر گزارش باگ بده که برات رفع کنن (باید برای خیلی ها باشه )نقل قول:
2- چرا یه وقتایی وقتی توی ویرایش پروفایلم میرم ، توی قسمت آبادیهام ، آهن هم میبینم ؟ درحالی که من اصلا آبادی آهن نگرفتم و مثلا اکانت منو در حالت عادی ببینید ، اصلا آهن دیده نمیشه :
http://upcity.ir/images2/41039388870652564269.png
ولی وقتی میرم توی قسمت ویرایش ، یه آبادی آهن دیده میشه ! ببینید :
http://upcity.ir/images2/12093990945564160320.png
میخواستم چی موجب میشه که این حالت رخ بده .
اینو هم اینجا دربارش صحبت کردیمنقل قول:
3- کاربرد این دایره چیه ؟ فقط میدونم وقتی روش کلیک میکنیم ، سبز و زرد و قرمز میشه . ولی نمیدونم به چه درد میخوره این تغییرات :
http://upcity.ir/images2/06301151991958653568.jpg
گفتن که برای نشانه گذاری حملات براساس اهمیتشون هست . ولی خب چی میشه اصلا تهش با این علامت گذاریا ؟ من امتحان هم کردم اتفاق خاصی رخ نداد . میخوام بدونم چقد میتونه به درد بخور باشه و شیوه صحیح بهره بردن از این امکان چی هست .
ممنونم .
میزان شارژ24 ساعت اسطبل و سربازخونه رو X در نظر بگیر
(کارکاه رو فعلا بیخیال فرض کنیم که منبع برای اون جداگانه داریم )
اگر میزان تولید و غارتت به اندازه x باشه میتونی همینطوری فول نگهش داری
کار درست هم همینه با اون تولید نباید به سمت پادگان بزرگ رفت
برای درست کردن بیشترین نیرو باید به این صورت عملکرد
ساخت با کلاه خود درجه 1
ساخت با کلاه خود درجه 2
ساخت با کلاه خود درجه 2 و کتیبه
ساخت با کلاه خود درجه 3 و کتیبه
کلاه خود درجه یک تو تایم 0 میاد درجه دو تو تایم 1 میاد کتیبه تو تایم 2 میاد و کلاه خود درجه سه تو تایم 3
شما میزان تولید منابع تون هرروز بیشتر از x میشه اما تولید نیروتون روزانه ثابت هست برای همین شما یرباز خونه و اسبل رو بیشتر شارژ میکنید
مثلا وقتی سربازخونه و اسطبل برای 30 روز شارژ شد و برابر شد با تایم اومدن کلاه خود درجه 2 ساخت نیرو برای شما ضرر داره چون با کلاه خود درجه 2 میتونید چند سرباز بیشتر تو یک روز بسازید
تو این یک ماه میتونید سرباز خونه بزرگ و اسطبل بزرگ رو فعال کنید و بعد از 30 روز اگه تولیدشما 4X باشه میتونید همزمان هر 2تا رو روشن نگه دارید
دراین صورت تولید نیروی شما روزانه 2 برابر میشه
و همین طوری تا تایم های بعدی
اماروشن نگه داشتن سربازخونه کوچیک و اسطبل مهمتر از بزرگ ها هست
من دست رسی به اسکریپت ندارمنقل قول:
مختص اون سرور نیست که به مولتی هانتر بگم ... من توی سرور قبلیش هم دیده بودم .
ضمن اینکه سوالاتم رو ابتدا به ایشون گفتم و بعد چون کمی نیازمند بحث بود بنظرم ، راهنمایی کردن گفتن اینجا مطرح کنم .
اما مشکل از اسکریپت هست
تیم فنی هم کسی هست که به اسکریپت دست رسی داره
تنها کسی که به تیم فنی دست رسی داره مولتی هانتره
گزارش باگ بدی اونا به تیم فنیشون میگن
برای خیلی ها به درد نمی خورهنقل قول:
بله قبل از اینکه جواب شما رو ببینم داشتم پستم رو ویرایش میکردم که پ.ن رو اضافه کنم درموردش . همینجا کپی میکنم مجدد :
پ.ن : من الان دیدم دقیقا کسی دراینمورد توی این تاپیک سوال کرده . ولی بازم در حد همین که علامت گذاری کنیم هست جوابش . دقیقا نحوه نتیجه گرفتن ازش رو نگفتید . نمیدونم شاید من سوالم رو خوب بیان نمیکنم .
الان یه حمله روت میاد با فاصله 60 ساعت
مثلا میبینی طرفای ساعت 4:30 میخوره به دهکدت
30 ساعت بعد یه حمله دیگه میاد رون از همون ده با فاصله 30 ساعت
اونم طرفای 4:30 میخوره به دهکده
الان تو اردوگاه دوتا حمله داری که یکی کاتا داره یکی کاتا نداره
اگه تایم رو دقیق سیو نکرده باشی نمیتونی تشخیص بدی کدوم یکی کاتا داره
یه مواقع ای دونستن این چیزا لازمه
وقتی 100 تا فیک روت باشه به دوالت میگی این حمله خطرناک میگه کدوم
میگی اونی که قرمز کردم
تو حالت عادی بدون رنگبندی به این سادگی نیست
سلام
سوالم در مورد جاسوس هست
آیا امکان داره جاسوس مهاجم انقدر تعدادش بالا باشه که مدافع با وجود داشتن جاسوس کلا متوجه جاسوسی نشه؟
خلاف این چیزی که میفرمائید برای من پیش اومده
اول بازی با چهل تا جاسوس از یه دهکده ای جاسوسی زدم که توش یه جاسوس بود.
گزارش من را به اون اکانت نشون نداد.
بعلاوه نوع جاسوس هم تاثیر داره (نژاد جاسوس)
یا داشتن کتیبه چشمان عقاب
شما با اکانتی که چشمان عقاب داره با تعداد بالا مثلا 5000 جاسوس از یه دهکده ای با مثلا 100 تا جاسوس جاسوسی کن
گزارش جاسوسیت سبز میاد
کلا اگر تلفات جاسوس ندی . گزارشت به طرف ارسال نمیشه
حالا یه مطلب جالب در همین خصوص
این قضیه را من تو دو سه تا از سرورهای جدید تجربه کردم و فکر میکنم ایراد برنامه نویسی باشه
اگر وارد پروفایلت بشی و روی دهکده هات کلیک کنی بعضی مواقع با همچین گزارشی مواجه میشی
http://uploadco.ir/uploads/761ucq2n0g4sf71isbig.png
که اگر بازش کنی این شکلیه
http://www.uploadco.ir/uploads/jkjw4e00i2qf3r8a5eqf.png
این اتفاق زمانی میفته که ازت جاسوسی شده ولی جاسوس تو دهکدت نداشتی
فقط نیرو داشتی ( مثلا نیرو تو یکی از دهکده هات پارک کردی)
که البته نباید اینطوری باشه و لازمه اصلاح بشه
سلام
ببین کلااه خود یا بی کلاه خود فرق نداره
وقتی تو سرباز خونه با کلاه خودت شارژ کرده باشی و تخریب بشه دیگه سرباز هایی که توش هستن با کلاه خود هستن حالا تغییرش بدی تو وسطش تاثیر نداره
ولی اگه تخریب شد سرباز خونه خود به خود سرعت ساخت سرباز ها کاهش پیدا میکنه
چون سربازخونه نداری
البته نمیدونم این سرور ها اینجوره یا نه چون کاتا نشده سربازخونم
ولی اصولا سرعت ساخت نیرو باید کم بشه چون سربازخونه نیست
مثلا فرض کن ساخت یه نیرویی 600 ثانیه (10 دقیقه ) زمان میره
سرباز خونه تو سطح n فرض کنیم که 10% کاهش میده زمان ساخت رو وزمان ساخت نیرو به 540 ثانیه کاهش پیدا میکنه
سرباز خونه تو سطح m فرض کنیم 15% کاهش میده زمان ساخت رو از 600 ثانیه میشه 510 ثانیه
کلاهخود فکر کنم رو سرباز خونه تاثیر میزاره
یعنی سرباز خونه سطح m + کلاه خود 15% با هم 30% کاهش میدن که میشه 420 ثانیه
زمانی که کلاه خود رو بزاری اثر میکنه نیرو رو تربیت میکنی
کلاه خود رو که برداری اثرش سرجاش هست برای سرباز های قبلی اما اگه سرباز جدید بسازی اثر کلاهخود رو تو زمان ساختش نداری
خلاصه بگم یه نیرو 2 دقیقه و 50 ثانیه تایم ساختش هست وقتی کلاهخود میزاری میشه 2 دقیقه 33 ثانیه (فرضی گفتم)
-------------
یه جایی لازم میشه سرباز خونه رو تخریب کنی
اگه تو پایتخت باشه واسه 2ماه شارژش میکنی بعد خرابش میکنی جاش انبار میسازی
2ماه یعد انبار رو خراب میکنی سرباز خونه میسازی
تخریب سرباز خونه ربطی به سرعت ساخت نیروهای درحال تربیت نداره
سلام
اگه توی یه جنگ فقط قهرمانهای 2 طرف با هم بجنگن میزان تجربه قهرمانها زیاد میشه؟مثلا به میزانی که آسیب به هم میرسونن ویا یکیشون کشته بشه؟
باسلام
وقتی قهرمان تو دهکده a باشه وکلاه خود سربازها را سرش بزاریم زمان ساخت کم میشه
حالا اگه قهرمان تو همون دهکده a باشه ولی در حال ماجراجویی باشه ( کلا بیرون از دهکده باشه .. یا در حال رفت و یا در حال برگشت) و کلاه خود سرش باشه باز هم زمان تربیت کم میشه؟
سلام امارت دانش چگونه می شود برد سطح بالا
فقط یک روز می شود ارتقاع داد
آیا با تخریب عمارت قهرمان به لول زیر 10 آبادی هوای تسخیر شده توست اون دهکده رو از دست میده؟
سلام دوستان عزيز
خواستم بدونم كتيبه چقدرتي به كاربر ميده وبراي گرفتن كتيبه چقدر نيرو لازم دارم؟
متشكرم.
سلام
8نوع کتیبه داریم که به سه بخش کوچیک بزرگ و منحصر تقسیم میشن
1-جنگ آموز-افزایش سرعت ساخت لشگریان
2-مرتاض-کاهش مصرف گندم لشگریان
3-چکمه-افزایش سرعت حرکت لشگریان
4-احمق-تاثیرات بقیه کتیبه ها رو بصورت مثبت یا منفی(منحصرش تاثیر منفی نداره)رو اکانت میزاره و این تاثیر هر 24ساعت عوض میشه(بزرگ نداره)
5-چشمان عقاب-افزایش قدرت جاسوس ها و نشان دادن نوع نیروهای ارسالی به دهکده در اردوگاه
6-رازهای معماری-افزایش استحکام ساختمان ها
7-انبار برتر-ساخت انبار برتر که گنجایش بالاتری دارن(منحصر نداره)
8-گیج کننده-افزایش ظرفیت مخفیگاه ها و تصادفی کردن اهداف منجنیق ها
کتیبه کوچیک:تاثیر بر روی دهکده(احمق کوچیک میتونه بر روی کل اکانت اثر بزاره)
کتیبه بزرگ:تاثیر بر روی کل اکانت با درصد اثر بخشی کمتر از کتیبه کوچیک
کتیبه منحصر:تاثیر بر روی کل اکانت با درصد اثر بخشی برابر یا بیشتر از کتیبه کوچیک
نیروی لازم برای زدن کتیبه از ناتار تو سرورهای مختلف متفاوته و این نیرو به میزان دفاع ناتار بستگی داره که این میزان دفاع ناتار تو دژکوب با توجه به بیگ همرهای سرور فیکس میشد که آخرم کسی نفهمید این تعداد همرها که برای تعیین دفاع کتیبه و واندر تعیین میشن 10تاست یا 30تا یا 100تا یا هر چند تا دیگه