-
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خیلی هم خووب ! من علی چیفر رو دعوت میکنم به این چلنج ! البته اگر کسی پیداش کنه !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
تا بعد دهم محرم انشاا... زنده باشیم نفر اول رو میشونیم رو صندلی حالا یا با زبون خوش یا با کتک و سوالات شروع میشه چقد بخندیم بابت سوالات مربوطه خدا داند
-
سلام به همگی
پیمانننننننننن
به نظر بنده اول از مدیران شروع کنیم بهتره
مدیر بخش بشینه ام رضا
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
عاقا هستم من شب ها نتم اوکیه بفرماید:d
بگید من هرشب ساعت 7شب میام ج می دهم:d
اینم واسه پیمان:d
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
ali chiefer
عاقا هستم من شب ها نتم اوکیه بفرماید:d
بگید من هرشب ساعت 7شب میام ج می دهم:d
اینم واسه پیمان:d
سلام علی جان خوب هستید
دوست داشتی برزگ شدی چیکاره بشی؟
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خو ازون موضوع میگذریم اما بسختی. حالا شما که چند بار بمن گفته بودی بچگی دوست داشتی گارسون شی تا بابت خورد و خوراکت به خانواده پولدارت فشار نیاری اصفهانی کِنِس. و خودت گفتی که در جوانی حواست نبوده و دست در رفته دو سه بار دکتر شدی. درسته ؟
اول بگو چند سالته ؟
چقدر مکتب رفتی و درس خوندی؟
.............
چه مدل دختری دوست داری ؟ از نظر تیپ و قیافه ؟ همه چی خودت بگو لطفا ؟
خودت یک جک بگو راجع اصفهان نذا ما بگیم. دییی
ویرایش توسط Ali Chiefer : 11-01-2014 در ساعت 10:18 PM
-
نوشته اصلی توسط
virus_13
خو ازون موضوع میگذریم اما بسختی. حالا شما که چند بار بمن گفته بودی بچگی دوست داشتی گارسون شی تا بابت خورد و خوراکت به خانواده پولدارت فشار نیاری اصفهانی کِنِس. و خودت گفتی که در جوانی حواست نبوده و دست در رفته دو سه بار دکتر شدی. درسته
؟
اول بگو چند سالته ؟
چقدر مکتب رفتی و درس خوندی؟
.............
چه مدل دختری دوست داری ؟ از نظر تیپ و قیافه ؟ همه چی خودت بگو لطفا ؟
خودت یک جک بگو راجع اصفهان نذا ما بگیم. دییی
والا من هیچ وقت دکتر نشد
ولی خوب من هیچ وقت دوست دخترم نداشتم والان وسط یک ازدواجم که احتمالا عید باید بیایی عروسی اگه عمرباقی باشه:d
پیرشدم دیگه متولد 71هستم
جک هم اینکه یک بار یک اصفهانی میاد خونه می بینه زن و 3تا بچه اش جلو کولرخوابیدند عصربوده:d بعدش داد می زنه می گه چند دفعه گفتم چهارنفری جلوکولرنخوابید بهش فشارمیاد))))
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
زنده باد پسر خیلی حال کردم موفق باشی و انشاا.... که به حرمت همین شب ها هم که شده خوشبخت بشی سالار حتما میام. خو بگذریم.
تا بعد بریم سوالات بعدی که راجع دژکوب و کثیفکاری هایی هست توش کردی قدیما !! حالا خیلی چیزا باید اعتراف کنی علی جون راجع دژکوب. بذا سوالاتم تکمیل کنم فعلا481113_help-001.gif