سلامی مجدد
امید جان چه شما چه خیلی از برترین سایت های دژکوب جهانی با هزاران بازیکن فعال در هر سرور، نتونستن و نمیتونن جلوی مولتی بازی رو بگیرن، ولی میتونید محدودیت هایی اعمال کنید و سخت گیری هایی کنید که تا حد زیادی جلوی مولتی بازی رو میگیره (هرچند شما خودتون هم کاملا این موضوع رو میدونید)
پاسخ به حالت اول )
اصلا خود بنده سرور بعدی میخوام بیام بازی کنم 10 تا پلیر حقیقی دارم میارم اگر دوستان شک دارن بگن عکس از کارت ملی این افراد هم میزارم کف همین فروم
!!!!
این دوستان عزیز من قراره برای من فقط دفاع بسازن، از مید گیم به بعد هم قراره من برای رفع مشکل گندم منفی فراوان کپ این دوستان یا سایر دهکده هاشون رو غارت کنم، همه اینها هم اکانت هایی در حد 8-9 دهکده هستن نه 3-4 دهکده که، خب شما به این میگین مولتی بازی؟
به بیانی ساده تر ؛
من یک اکانت توتن هستم با 6 دهکده که 5 تاش همر هست و ده ششم واندر، دوستان من هم همشون گول هستن و دف ساز، فقط هم اومدن کمک دفاعی و منابعی کنن که واندر تیم ما صد بشه و برنده بشیم،
(هیچ ای پی مشترکی هم از روز اول سرور تا روز اخر سرور بین من و دوستانم مشاهده نشده)
خب این الان کجاش دقیقا مولتی اکانت هست؟ کجا لاگین رخ داده کجا خلاف صورت گرفته؟
پس این مورد اصلا مولتی بازی نیست ، من آدمش رو داشتم آوردم که کمکم کنن، بقیه هم بیارن، دژکوب یعنی همین یعنی بازی تیمی،
اونجا که میگن
یکی برای همه همه برای یکی یعنی همین ؛
پاسخ به حالت دوم )
بنده اصلا هیچ کدام از این دو روش رو نمیپسندم ؛ ولی برای کسی که وی پی اس ایران میخره و قوانین رو دور میزنه، راه حل خاصی نیست و این به گونه ای
باگ این سبک بازی ها هست نه تنها این بازی بلکه بازی های مشابه هم همگی این مشکل رو دارن ...
اما یک موضوعی که واضح هست اینه که تعداد زیادی وی پی اس خریدن هزینه زیادی داره، و اون شخص هیچ وقت نمیاد 50 تا وی پی اس بخره نهایتا میره 5-6 تا میخره که 5-6 تا اکانت بیشتر بسازه ... دیگه این مورد رو پلیر های داخل سرور باید دست به دست هم نزارن اون شخص مولتی بازی کنه با روش هایی مثل دف ریختن تو آبادی هاش و ... برخورد درون بازی ای کنن وگرنه راه حل دیگری نیست ! شما هم اگر فهمیدین به ما هم بگین بدونیم :d
پاسخ به حالت سوم )
خب فقط میتونم بگم این حالت ترکیبی از حالت اول و دوم و آی پی مشترکی هست، که خب اونی که دوستاش رو آورده اکانت بسازن روزانه 30 دقیقه صاحب اکانت لاگین میکنه و 23 ساعت بقیه روز رو پلیر a از روش جانشینی میره رو اون اکانت و اون اکانت رو آپ میکنه با حالت b تنها تفاوتش اینه اینجا پلیر b خودش یا داره به صورت ای پی اشتراکی هی میره رو اکانت های خودش که خب باید بن بشه طبق قانون ای پی اشتراکی و مولتی اکانتی، یا اگر داره از 20 تا وی پی اس مختلف با ای پی های مختلف استفاده میکنه خب بازم میشه همون پاسخ به حالت دوم ...
پاسخ به حالت چهارم )
خب اون سرور که 20 تا اتحاد هر کدوم 20 تا اکانت هستن شما ای پی ها رو چک کنید ببینید پلیر مستقل دارن یا همه ای پی ها جانشینی و یا ای پی مشترک هستن بعد برخورد کنید .///. جواب این حالت هم تو پاسخ به حالت اول و دوم میتونید پیدا کنید .///.
پاسخ به حالت پنجم )
خب اگر مولتی اکانت آزاد باشه که کلا قضیه فرق داره هر کسی وقت بیشتری بزاره اکانت بیشتری بسازه جواب بهتری میگیره به همین سادگی ...
اما به قول خودتون این مولتی اکانت ازاد بودن رو از قبل میتونید اعلام کنید که هر کسی که مخالف این قضیه هست میتونه اون سرور بازی نکنه ؛
دقیقا همینه امید عزیز، دوستان میخوان بجای اینکه تیم خودشون رو قوی کنن و بیشتر وقت بزارن دنبال این هستن سطح بازی آسون تر باشه واسه همین همیشه کسی که راس تاپ غارت هست رو متهم میکنن و میگن اون داره خلاف میکنه، چه بسا اون شخص یه تیم 30 نفره پشتش باشن که دارن حمایتش میکنن، خب شما هم تیم بیار کسی جلوت رو نگرفته اگر هم تیمت کوچیک هست با تیم های دیگه ادغام بشین ،
امید جان هیچ روش تضمینی ای نیست بتونه مولتی اکانت یا پوش کردن رو حذف کنه از بازی، شما دو تا راه دارین
1. طبق روال همه سایت های این سبکی پیش برین و در داخل یک چهار چوب مشخص و معین برخورد کنید چیزی که اساس و ریشه این بازی هست، درسته این قوانین گاهی قابل دور زدن هست ولی در کل همینه،
2. طبق نظرات دوستان هر کسی که قوی تر از بقیه بود تیمش قوی تر بود تعدادش بیشتر بود رو یه برچسب خلافکار هست و داره خلاف میکنه بهش بچسبونید و بگین داره حق بقیه رو میخوره از بازی حذفش کنید و به قول معروف سطح بازی رو آسون تر کنید تا اکانت های رده متوسط و ضعیف راضی باشن ؛
که هر دو هم عواقبی دارن، صلاح خویش خسروان دانند، تصمیمش با خودتونه
اما به نظر شخصی من ، در دژکوب با همین قوانین فعلی و همیگشی، که بوده و هست مولتی بازی بسیار کم هست و مشکل حادی هیچ وقت ایجاد نکرده و همین قوانین و همین نوع برخورد که هست خوب کافی هست، دوستان هم اگر معترض هستن میتونن افراد جدیدی رو عوض تیم خودشون کنن و پلیر جذب کنن و تیم خودشون رو تقویت کنن
- - - Updated - - -
در پاسخ به مانی عزیز
1.
داداش شما اول میگی پوش ممنوع دو خط پایین تر مینویسی اگر کتیبه گرفت پوش مجاز، اگر به چند نفر پوش کرد مجاز، یعنی اگر اونطور که مانی پارتیزان میگه پوش بشه مجازه ولی بقیه سبک پوش ها غیر مجازه

2.
و اینکه کلا همه پلیر های سایت باید بچه محل شما باشن کسی خارج از کشور باشه حتی افغانستان هم باشه بخواد دژکوب بازی کنه و گلدش رو ما بهش بدیم میشه وی پی ان با ای پی افغانی و باید قبل رجیستر تو سرور فتوکپی شناسنامه و کارت ملی افغانی بودن خودش رو برای شما بفرسته اگر شما تایید کردی بیاد با ما بازی کنه اگر نکردی یعنی اون ادم نیست وی پی اس هست که کارت ملی و شناسنامه داره !!! خوب شد ادمین سایت شما نیستی با این منطقی که داری

3.
اون خط اول نوشتی "هر اکانت صرفا در جهت منافع اون اکانت استفاده بشه !!"
پس هر کسی دف و همر خودش رو خودش بسازه و فقط و فقط صرفا جهت منافع خودش استفاده بشه و همکاری کلا تعطیل، هر کسی هم واسه خودش جدا واندر بگیره اصلا مدیریت بیاد بجای 13-14 تا واندر 100 تا واندر اضافه کنه با این تفاسیر که شما میگی !
مانی جان
مشکل شما اینه که نمیخوای قبول کنی که پوش کردن جزئی از همکاری هست، جزئی از بازی هست، یا چون خودت پوشر نمیسازی میخوای بگی چون من این کار رو نمیکنم خوب نیست و باید بن بشن طرفین ولی وقتی خودت چهار تا اکانت میسازی هر کدوم یه ساید میشه تیم مستقل! تیمی که در ساید sw اکانت ساخته ولی از ساید se داره حمایت میشه سایدی که حتی ساید متای sw هم نیست و با اون در جنگه ! ، خیلی باحالی ناموسا من عاشق منطق های سلیقه ایت هستم
- - - Updated - - -
در پاسخ به محسن عزیز
داداش شما هر طور دوست داری نتیجه بگیر من مسئول نتیجه گیری شما از حرف هام نیستم، ما هم شما رو دوست داریم