صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 69

موضوع: بیگ همر در سرور های جدید

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

الان بنظرتون همر رومن یا گول بزرگترینش چقدره الان؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    الان بنظرتون همر رومن یا گول بزرگترینش چقدره الان؟
    این سرور ها یکم متفاوته یکم بیشتر از محاسبات هست
    انگار یکم سریع میان بیرون
    تو 160 روز نزدیک 10 کی سزار برای رمن فرق میکنه
    No Game

3. پسندیدن partizan پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    خخخخ.سلام اره خودمم داداش.ماشالا چقدر از بکس شمال شرق سرور اسپید اومدن ینجا.هرچی بکس قدیمی بیشتر باشن سطح سرور میره بالاتر.الانم بیگ همر بهترین سرور این ورژن دژکوب هست.راستی این رفیقتون چند وقت پیش پست داده بود از من سراغ بچه های ش ش گرفته بود دیر دیدم پستشو.اگه امارشو داری بهش خبر بده همه تو سرور بیگ همر هستن.کیوان sky_team میگم.
    ما ش ش ها همه جا هستیم )) این کیوان رو ممد می شناسه اونم بچه دار شد و بای دژکوب داد علی می دونه چی می گم دیگه ..لوووووووووول

راستی می تونید فروم دژکوب اصلی رو باز کنید ؟ می خوام چند تا لینک ازش بردارم که اونم نمی شه ( الللخصووص 0 شدن کپ علی ویسکی

علی
    MulchE !!

5. تشکر YAS1717 تشکر نمود
    پسندیدن YAS1717 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به هرجا همر رو بزنیم فرقی نداره؟؟ مثلا اگر به آبادی بزنیم باز امتیاز هجومیش محاسبه میشه واسه تاپ تن ؟؟؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اقا یه پیشنهاد داشتم واسه این بیگ همر بیاید از تاپ 10 درش بیارید یه صفحه مجزا بهش بدید فقط هم به بزرگترین همر جایزرو بدید ولی تو همون صفحه مجزا بزرگترین همره گول و روم و توتن رو به صورت جدا هم نمایش بده که بهترین گول باز ها و روم باز هام مشخص بشه چون احتمال بیگ همر شدنه این 2تا نزاد خیلی پایینه

8. تشکر Hadi, D@VOOD_BAX, reza09dejkoob تشکر نمود
    پسندیدن Hadi, D@VOOD_BAX, reza09dejkoob پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yo_Yo نمایش پست ها
    اقا یه پیشنهاد داشتم واسه این بیگ همر بیاید از تاپ 10 درش بیارید یه صفحه مجزا بهش بدید فقط هم به بزرگترین همر جایزرو بدید ولی تو همون صفحه مجزا بزرگترین همره گول و روم و توتن رو به صورت جدا هم نمایش بده که بهترین گول باز ها و روم باز هام مشخص بشه چون احتمال بیگ همر شدنه این 2تا نزاد خیلی پایینه
    like
    من با شما موافقم خوب میشه
    الان یه گول
    از توتن رومن جا میمونه

10. تشکر YAS1717 تشکر نمود
    پسندیدن YAS1717 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

شرمنده این حرف رو میزنم ولی دیگه دارین دژکوب رو از حالت خودش خارج میکنین هر هفته یه قانون جدید میزارین دیگه بازی شبیه دژکوب نیست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه سوال ....
    تاپ تن بیگ همر ها مربوط به اکانتهاست یا مربوط به اتک ها؟؟ منظورم اینه که فرض کنید یه اکانت همرشو میزنه به جایی اما بدون هیچ تلفاتی برمیگرده ... فرض هم میکنیم الان هم با همین اتک رفته باشه تو تاپ تن. اما فرداش که همرش بزرگتر شد باز میزنه به جای دیگه. حالا تو این حالت دو تا از جایگاههای تاپ تن مربوط به این اکانت میشه یا مثلا قبلی پاک میشه این جاش میاد ؟؟؟؟ چجوریه ؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط D@VOOD_BAX نمایش پست ها
    شرمنده این حرف رو میزنم ولی دیگه دارین دژکوب رو از حالت خودش خارج میکنین هر هفته یه قانون جدید میزارین دیگه بازی شبیه دژکوب نیست
    اتفاقا دوست عزیز من خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم از این اتفاق. خیلی از قوانین تو ایم سرورها رو نمیپسندم. مخصوصا گلد دادن به پلیرها. جدا از اینکه تورم خیلی خیلی خیلی شدیدی رو تو بازار بوجود آورده باعث شده نامردی هم زیاد بشه. خودم به شخصه میترسم برم تو یه اتحاد. همه اتحادا جاسوس دارن. در کل جوری شده که اگه کسی رو تو این سرورها نشناسی دیگه کلات پس معرکس.
    حالا از این بحثا بگذریم. این قانون جدید و در واقع تاپ تن بیگ همرها خیلی به دژکوب ایران کمک میکنه. باعث میشه پلیرها با تفکر و تدبیر و آینده نگری بیشتری بازی کنند. اینطور نباشه که هرکی از راه میرسه هی همر بکوبه به در و دیوار. پلیرها مجبور میشن که برنامه ریزی کنن واسه همرشون.... همرشون رو به رخ همدیگه بکشن نه اینکه بیان چارتا جاسوس بذارن تو اتحادای دیگه که ببینن که آف میشه سریع بزننش.
    در کل سطح سرورها به نطر من یه پله بالاتر میره...

14. تشکر moderator تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iIiTTiIi نمایش پست ها
    اتفاقا دوست عزیز من خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم از این اتفاق. خیلی از قوانین تو ایم سرورها رو نمیپسندم. مخصوصا گلد دادن به پلیرها. جدا از اینکه تورم خیلی خیلی خیلی شدیدی رو تو بازار بوجود آورده باعث شده نامردی هم زیاد بشه. خودم به شخصه میترسم برم تو یه اتحاد. همه اتحادا جاسوس دارن. در کل جوری شده که اگه کسی رو تو این سرورها نشناسی دیگه کلات پس معرکس.
    حالا از این بحثا بگذریم. این قانون جدید و در واقع تاپ تن بیگ همرها خیلی به دژکوب ایران کمک میکنه. باعث میشه پلیرها با تفکر و تدبیر و آینده نگری بیشتری بازی کنند. اینطور نباشه که هرکی از راه میرسه هی همر بکوبه به در و دیوار. پلیرها مجبور میشن که برنامه ریزی کنن واسه همرشون.... همرشون رو به رخ همدیگه بکشن نه اینکه بیان چارتا جاسوس بذارن تو اتحادای دیگه که ببینن که آف میشه سریع بزننش.
    در کل سطح سرورها به نطر من یه پله بالاتر میره...
    آره راست میگین این خوبیم داره

16. تشکر Yo_Yo, YAS1717 تشکر نمود
    پسندیدن Yo_Yo, YAS1717 پسندید
صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین